آره دیگه.امید دادن به دواطلبای دل شکسته 93بچه ها به نظرتون الان گفتگوی ما مرتبط با دروس برقه کنکور 93 یهنی![]()
آره دیگه.امید دادن به دواطلبای دل شکسته 93بچه ها به نظرتون الان گفتگوی ما مرتبط با دروس برقه کنکور 93 یهنی![]()
درسته پارسه به نفر اول کنکور اگه تو ازموناش بوده 206 میدهتقریبا میشه گفت تمام انرژیم سر دفترچه 1 میرفت .
رو دفترچه دوم دقت لازمو نداشتم دیگه .
من که دیگه با دیدن درصد کنترلم تقریبا قید دانشگاهو زدم ، کنکور 7 ماه تقریبا منو از روال عادی زندگیم عقب انداخت ، اما ازش درسایه خوبی گرفتم که تنها واسه خودم میتونه خیلی کارامد باشه.
سلام بچه ها کسی سوال 38ریاضی مهندسی رو جواب دقیق داره .آقای شفیعی یه چیز جواب داده وآقای شادلو یه چیز دیگه .لطفاً راهنمایی کنید .بچه ها اگه درصدا میانگین 40 بشه بجز الک که منفی شده اوضاع خراب میشه؟
بچه هایی که مثل من گند زدن و اصلا توقع نداشتن گند بزنن به همه چی!!! بیاید دورهم ببینیم مشکل کارمون کجا بوده که اینجوری خورده تو برجکمون!!!! من که از بعد کنکور خواب به چشم نیومده از غم و پریشونی!!!!! احساس میکنم الان ته دنیام و انگیزه ای برای ادامه حیات ندارم!!!![]()
دوستان برای مدار چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟؟
با توجه شناختی عرفان ازت دارم به نظرم با جبه دار و کلاس های تقویتی و کتاب پارسه عبدالعالی شروع کن
| ||
جهت در یافت سوالات اینجا را کلیک نمایید جهت دریافت پاسخنامه تشریحی اینجا را کلیک نمایید |
کتاب رفرنس جبه دار یا کنکوریش ؟؟
واااااااااااااااا، برای سال بعدتون میخواید بخونید دوباره؟ مگه خیلی بد دادید؟!!! شماها که خوب پیش میرفتیددوستان برای مدار چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟؟
تمرین های جبه دار منظورمه، بنظرم حل مسایل مدار جبه دار گیر بیارید خیلی به نفع تون هست ... واقعا برای شروع با کتاب پارسه جواب گو خواهد بود ... من که به طور اتفاقی این راه رفتم خوب بود
واااااااااااااااا، برای سال بعدتون میخواید بخونید دوباره؟ مگه خیلی بد دادید؟!!! شماها که خوب پیش میرفتید![]()
اول عبدلعالی پارسه رو بخون بعد با انتخاب خودت بین کارو زرگر و راهیان یکی رو انتخاب کن.کارو درس نامش خیلی قویه و البته کمی خسته کننده.اما راهیان روش حلش خوبه
احسنت... حتماً موفق میشی حتماً...بله . باید به اون چیزی که میخوام برسم .
کینگ مسی هر وقت میزنن هیچوقت نمیفته زمین . منم نمیخوام بیوفتم زمین
عرفان منم عمده ترین مشکلم همین مدارهپارسه 2 بار خوندم . زرگر خیلی منو غذاب داد هیچی ازش نمیفهمدیم .
تقوی هم تو درسنامش خیلی چیزارو نگفته . باز درسنامه زرگر جامع تره . ولی روشهای تقوی بهتره .
خیلی شبیه من زدی، من یکم کنترل بهتر زدم سیگنال کمترسلام
تا اینجا:
مدار 30
کنترل 27
الک 47
سیگنال 66
خدا بقیه رو به خیر کنه.کنترل و مدار رو خراب کردم