گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdi_ml

عضو جدید
من که دیگه با دیدن درصد کنترلم تقریبا قید دانشگاهو زدم ، کنکور 7 ماه تقریبا منو از روال عادی زندگیم عقب انداخت ، اما ازش درسایه خوبی گرفتم که تنها واسه خودم میتونه خیلی کارامد باشه.

فکر کنم برا همه همینطور باشه منم رو روال زندگی،درسای دانشگاه،معدل،روابط اجتمایی،روابط خانوادگی و....کلی روابط و روالای دیگه بالاخره هر چیزی یه هزینه ای داره...

sajadrazavi

عضو جدید
سلام.کنکورم چنگی به دل نزد.به جز کنترل که 8 تا سوال زدم که با کلیدهای شیرین عبادب درستن.ولی انصافا عامل ریدن من فقط و فقط یه چیزه.اعتماد به نفس بالا و تصور اینکه من باهوشم.اصن لا مصب یه وضی بود تا دو روز قبل کنکور برنامه ریزی میکردم که یه دور همه کتابا رو بخونم. D= اصن شب قبل کنکور همه کتابا رو یه نگاه اساسی انداختم.یعنی انیشتین هم باشی تا روزی 6 ساعت به بالا درس نخونی اونم مداوم در کنکور ارشد ایران قبوا نمی شی و سلام.در ضمن به دوستان توصیه می کنم رفرنسا رو فراموش نکنن حداقل تو کنترل و سیگنال چون هرجند سوال هرسال با سالای قبل فرق داره و سر امتحان سورپرایز می شی همیشه ولی با خوندن رفرنس تا حدودی از این بابت خیالت راحت میشه.

سلام بچه ها کسی سوال 38ریاضی مهندسی رو جواب دقیق داره .آقای شفیعی یه چیز جواب داده وآقای شادلو یه چیز دیگه .لطفاً راهنمایی کنید .بچه ها اگه درصدا میانگین 40 بشه بجز الک که منفی شده اوضاع خراب میشه؟

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی سوال 38ریاضی مهندسی رو جواب دقیق داره .آقای شفیعی یه چیز جواب داده وآقای شادلو یه چیز دیگه .لطفاً راهنمایی کنید .بچه ها اگه درصدا میانگین 40 بشه بجز الک که منفی شده اوضاع خراب میشه؟

38 اگه فقط شرط 0 =( T(r , pi رو هم تست کنی فقط یه گزینه درست درمیاد

mostafa.bahriny

عضو جدید
بچه هایی که مثل من گند زدن و اصلا توقع نداشتن گند بزنن به همه چی!!! بیاید دورهم ببینیم مشکل کارمون کجا بوده که اینجوری خورده تو برجکمون!!!! من که از بعد کنکور خواب به چشم نیومده از غم و پریشونی!!!!! احساس میکنم الان ته دنیام و انگیزه ای برای ادامه حیات ندارم!!!:(

سلام
من هم كنكور خوب نتوانستم پاسخ بدم.
كلا 24 تست بيشتر نزدم من دقيقا پارسال از اول اسفند شروع كردم.اولش با روزي شش ساعت شروع به درس خواندن كردم.بهار پارسال فقط رفرنس خواندم.البته فقط رفرنس درس هاي رياضي مهندسي ، كنترل، الكترونيك را خواندم.تا اول مهر تمامي كتاب هاي تستي را با 40 درصد تست .از وسط مهر ماه دور دوم اغاز كردم.خلاصه برداري هم ميكردم.(دو نوع خلاصه داشتم).ولي بازهم نتوانستم، نتيجه مورد نظر بگيرم.وقتي به ايراد كار هام فكر ميكنم هيچ چيزي يه ذهنم نمياد.احساس مي كنم كه خوب درس خواندم.
جالبه داخل كتابخانه همه مي امدند ايرادات خودشوند از من مي پرسيدن.ولي بازهم نشد.

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کتاب رفرنس جبه دار یا کنکوریش ؟؟

تمرین های جبه دار منظورمه، بنظرم حل مسایل مدار جبه دار گیر بیارید خیلی به نفع تون هست ... واقعا برای شروع با کتاب پارسه جواب گو خواهد بود ... من که به طور اتفاقی این راه رفتم خوب بود

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
تمرین های جبه دار منظورمه، بنظرم حل مسایل مدار جبه دار گیر بیارید خیلی به نفع تون هست ... واقعا برای شروع با کتاب پارسه جواب گو خواهد بود ... من که به طور اتفاقی این راه رفتم خوب بود

من حل مسایل جبه دار رو از اینترنت دانلود کردم

sajadrazavi

عضو جدید
دوستان برای مدار چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟؟

اول عبدلعالی پارسه رو بخون بعد با انتخاب خودت بین کارو زرگر و راهیان یکی رو انتخاب کن.کارو درس نامش خیلی قویه و البته کمی خسته کننده.اما راهیان روش حلش خوبه

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااا، برای سال بعدتون میخواید بخونید دوباره؟ مگه خیلی بد دادید؟!!! شماها که خوب پیش میرفتید:crying2:

بله . باید به اون چیزی که میخوام برسم .
کینگ مسی هر وقت میزنن هیچوقت نمیفته زمین . منم نمیخوام بیوفتم زمین

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول عبدلعالی پارسه رو بخون بعد با انتخاب خودت بین کارو زرگر و راهیان یکی رو انتخاب کن.کارو درس نامش خیلی قویه و البته کمی خسته کننده.اما راهیان روش حلش خوبه

پارسه 2 بار خوندم . زرگر خیلی منو غذاب داد هیچی ازش نمیفهمدیم .
تقوی هم تو درسنامش خیلی چیزارو نگفته . باز درسنامه زرگر جامع تره . ولی روشهای تقوی بهتره .

rezaele

عضو جدید
پارسه 2 بار خوندم . زرگر خیلی منو غذاب داد هیچی ازش نمیفهمدیم .
تقوی هم تو درسنامش خیلی چیزارو نگفته . باز درسنامه زرگر جامع تره . ولی روشهای تقوی بهتره .
عرفان منم عمده ترین مشکلم همین مداره
من اشتباه کردم مستقیم رفتم سراغ راهیان اول باید درسنامه ی کتاب دیگه را میخوندم
حالا تا چند روز دیگه که همه در مورد منابع نطر دادن دوباره او نو شروع میکنم به خوندن

sajadrazavi

عضو جدید
حتما تو هم مثل من خوب و کامل نخوندی.من هر فصلی از کارو رو می خوندم و همه تستای آخر فصلش رو حل می کردم کامل فول می شدم.البته فقط برای 2 فصل این کارو کردم.تو درس نامه زیاد نمون تستا رو ند بار حتی اگر نمی فهمی حل کن .امکان نداره موفق نشی

sajadrazavi

عضو جدید
حتما تو هم مثل من کامل نخوندی.من هر فصلی از کارو رو که کاکل می خوندم و همه تستاشو میزدم کامل یاد میگرفتم.تو هم زیاد رو درس نامه گیر نده اما تستا آخره فصل رو حتما همشونو 2 یا 3 بار حل کن.البته هنوز که وقت زیاده و راه دراز و ما هم در کنار هم خواهیم بود

3tare_87

عضو جدید
سلام دوستان عزیز! انشالله که همگی خوب هستید؟
من اصن جرات ندارم جواب ها رو نگاه کنم...میخوام تا نتایج بیاد با خیال راحت برم تفریح کنم!:D
من که کنکور 92 و 93 دادم بنظرم ریاضی و سیگنال پارسال آسون تر بودن.امسال الک و کنترل آسون تر بودن!!در کل بنظرم پارسال سخت تر بود!!
واقعا سنجش گل کاشت با این آزمون برگزار کردنش!! چرا برای من نباید یه صندلی مخصوص چپ دست ها بزارن!
اصن موقع ثبت نام هم جزو سوال ها نبود!:razz:
داشتم صفحه ها رو میخوندم دیدم در باره اون سوال بحث بود که a0 داره یا نه! به نظرم نداره! چون فقط وقتی که دو شرط نیومن هستند یا وقتی دو شرط متناوبی ان جمله ثابت داریم!! که این جمله ثابت گاهی 1 و گاهی 1/2

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز سر جلسه تا دفترچه دومو دادن 90% بچه ها پاشدن!
اونجا بچه های اینجا به ذهنم اومد و واقعاً دیدم که نتایج خوب حق شماست:w05: انشالله بهترین نتایجو بگیرید.

.V A H I D.

عضو جدید
سلام به همه مهندسین عزیز
امیدوارم از این ماراتون نفس گیر، سالم بیرون اومده باشین!
(فکر کنم هر چی مسخره بود تو اتاق من بودن به هیچ صراطیم مستقیم نبودن،مراقب 3،2 بار بهشون تذکر داد اونم دست انداختن دیگه نیومد سمتشون.خوشبختانه اول دفترچه 2 دیگه خسته شدن از حرف زدن، رفتن!)
من تازه از گیجی بعد کنکور در آمدم!:confused:
به نظر من ریاضی و کنترلش سخت بود،ماشینشم سخت نبود ولی نوع سوالا کلا عوض شده بود یکیشم فکر کنم غلط بود!
اصلنم اهل درصدگیری و بررسی بعد کنکور نیستم...
امیدوارم همتون به نتیجه دلخواه برسین و هر چی زدین درسته
من تلاشمو کردم،نتیجه رو واگذار کردم به خدا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا