گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
واقعا تست گیج کننده ایه

من شک ندارم ک گزینه 3 غلطه!

چون گزینه 2 کاملا درسته!!

باتوجه ب علامت k عبور از +1 ممکنه نشانگر قطب روی محور موهومی باشه....

اگ از لفظ ممکنه استفاده میکرد،3 درست میشد

بچه ها سازمان سنجش معمولا کی کلید رو میده ک از اینهمه حرف و حدیث خلاص شیم؟

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعودجان:من کاملا جدی میگم.
مگه سازمان سنجش نمیگه ما بانک سوال داریم و....
اشاره من هم کلی هست. همونطور که گفتم واشاره به شخص خاصی ندارم(واین مشت نمونه خرواربود متاسفانه).ولی اینکه یکی یه سوالی را مطرح کنه ودقیقا همون تو ارشد بیاد واقعا عجیبه.شاید شماهم شنیده باشین:شاگردای برخی(نه همه) اساتیدی که طراح هستن راحت وبا مطالعه نه چندان زیاد رتبه میارن...........

خیلی طبیعی هستش.الان بهتره نفرات اول دو سه سال اخیرو نگاه کنید من نمیخوام پیش داوری کنما نمیگم این دوستانی که توی این دانشگاه درس میخونن تنبلن یا لیاقت ندارن ولی بهتره ببینی چند نفر از دو رقمی ها از دانشگاه فردوسی مشهد هستن!فکر میکنی چرا؟اینکه طراح سوالات یه درس اونم درسی که خیلی تاثیر گذاره استادت باشه خیلی تاثیر میذاره تو اون درصدت بلاخره استاد توی جزوه کلاسیش سوالایی که نوشته توی طرح کردن سوال واسه ارشدم از همون سوالا استفاده خواهد کرد دیگه

Joe_Bel

کاربر ممتاز
خیلی طبیعی هستش.الان بهتره نفرات اول دو سه سال اخیرو نگاه کنید من نمیخوام پیش داوری کنما نمیگم این دوستانی که توی این دانشگاه درس میخونن تنبلن یا لیاقت ندارن ولی بهتره ببینی چند نفر از دو رقمی ها از دانشگاه فردوسی مشهد هستن!فکر میکنی چرا؟اینکه طراح سوالات یه درس اونم درسی که خیلی تاثیر گذاره استادت باشه خیلی تاثیر میذاره تو اون درصدت بلاخره استاد توی جزوه کلاسیش سوالایی که نوشته توی طرح کردن سوال واسه ارشدم از همون سوالا استفاده خواهد کرد دیگه

من این حرفای شما خیلی وقت پیش گفته بودم ... !!!!!!

Joe_Bel

کاربر ممتاز

من شک ندارم ک گزینه 3 غلطه!

چون گزینه 2 کاملا درسته!!

اگ از لفظ ممکنه استفاده میکرد،3 درست میشد

بچه ها سازمان سنجش معمولا کی کلید رو میده ک از اینهمه حرف و حدیث خلاص شیم؟

آقای شیرین آبادی که (داخل حل کنترل ) گفته احتمالا هفته آینده !!!!

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سوالات درس سیگنال وسیستم از اینجا قابل دریافت است. تحلیل گزینه ای آزمون سیگنال وسیستم 93 از اینجا قابل دریافت است.در مجموع آزمون خیلی سخت تر از ازمون 92 بود .با توجه به سوالات امسال درس سیگنال و سیستم ، توصیه می شود داوطلبین کنکور سال 94 از کتاب 670 تست سیگنال حتما استفاده کنند

کهن

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سوالات درس سیگنال وسیستم از اینجا قابل دریافت است. تحلیل گزینه ای آزمون سیگنال وسیستم 93 از اینجا قابل دریافت است.در مجموع آزمون خیلی سخت تر از ازمون 92 بود .با توجه به سوالات امسال درس سیگنال و سیستم ، توصیه می شود داوطلبین کنکور سال 94 از کتاب 670 تست سیگنال حتما استفاده کنند

کهن

واقعا خیلی جالبه آقای تقدسی توی وبلاگشون گفتن سوالا متوسط رو به ساده هستش.ایشون میگن متوسط رو به سخت توصیه آخرش خیلی معناداره :biggrin:

omid-power

عضو جدید
من این حرفای شما خیلی وقت پیش گفته بودم ... !!!!!!

میدونی آقا یوسف
بعد که اساتیدی که اینجوری شده ادعا میکنن:خودشون باهوش بودن وحدس زدن سوالارا یا خدا لطف کرده......
من نمیدونم اینا مردم را چی فرض کردن؟(من گفتم:اگه کسی ازروی علم احتمال بیاد منو قانع کنه.دیگه حرفی ندارم:ناسلامتی همه این جمع احتمال حالیشونه)
مثل علی دایی که مربی تیم ملی شدو بعدش گفت باخدا لابی کرده..........

llvll.asoud

کاربر ممتاز
آره اما انصافا به نظر من هم میشد راحت بالا زد امسال هم
مثلا می شد 50-60 زد اگرچه من خیلی کمتر زدم و اون هم دلیلش این بود که فصل تبدیل Z و فوریه گسسته رو با این که خونده بودم اما تو جمع بندی از سر تنبلی حذفش کردم !

من دو ماه بود هیچی نخونده بودم 6 تا درست زدم 3 تا غلط
سوالا واقعا راحت بود هرچند من تستای سالهای قبلو حل نکرده بودم نمیدونم نسبت به پارسال چطور بوده ولی اونقدر ساده بود من یکیشو که توی نیم خط به جواب رسیدم به این شک کردم مگه میشه توی نیم خط به جواب رسید بعدش پاک کردم! اومدم دیدم درست زده بودم

sanup2006

عضو جدید
تبریک و خسته نباشید به همه ی بچه هایی که کنکور دادن.
امسال که قافله ی زندگی و دنبال کار گشتن نذاشت و نتونستم ارشد بخونم.کاری هم که نشد پیدا کنم و دو سر باخت شدم.
انشالله که خدا خودش به همه صبر بده و عاقبت خیر...

jahangard-n

عضو جدید
میدونی کجاش درد داره ، اینکه اطلاعاتت کافیه ولی بدنت 4 ساعت پشت هم یه جا نشستنو جواب نمیده :(

llvll.asoud

کاربر ممتاز
میدونی کجاش درد داره ، اینکه اطلاعاتت کافیه ولی بدنت 4 ساعت پشت هم یه جا نشستنو جواب نمیده :(

خب دوست من آزمونهای آزمایشی واسه همین چیزاست که خودتو با شرایط آزمون وفق بدی
حتی میگن خیلی خوبه وقتی میخوای خونه از خودت آزمون جامع بگیری ساعت دو با لباس رسمی و اینکه روی تک صندلی بشینی و امتحان بدی

Joe_Bel

کاربر ممتاز
میدونی آقا یوسف
بعد که اساتیدی که اینجوری شده ادعا میکنن:خودشون باهوش بودن وحدس زدن سوالارا یا خدا لطف کرده......
من نمیدونم اینا مردم را چی فرض کردن؟(من گفتم:اگه کسی ازروی علم احتمال بیاد منو قانع کنه.دیگه حرفی ندارم:ناسلامتی همه این جمع احتمال حالیشونه)
مثل علی دایی که مربی تیم ملی شدو بعدش گفت باخدا لابی کرده..........
استاد ما سال 86 کنکورش 14 تا از 15 تا الکترونیک درست زده بود از زیر زبون کشیدم که بله همان تمرینات خود را برای کنکور داده بود ... یه بار تو اتوبوس بودم یکی از رشته های انسانی بغلم دستم بود می گفت بجای استاد تدریس کردم اونم به جای زحماتم سوالات کنکور بهم داده بود باور نکردم تا جزوه شو رو در آورد که قسم میخورد بدون تغییر گزینه تو کنکور اومد بود ... خلاصه من بارها دیدم، شنیدم از بچه های تهران که سوالات کنکور رو نمونه اش سر کلاس قبلا حل شده است
واقعا خیلی جالبه آقای تقدسی توی وبلاگشون گفتن سوالا متوسط رو به ساده هستش.ایشون میگن متوسط رو به سخت توصیه آخرش خیلی معناداره :biggrin:

پ ن پ میگه ....

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سوالای زبان عمومی در مجموع متوسط رو به سخت بودن. (نسبت به پارسال سخت تر بودن)

1. hampered (سخت)
2. notorious (متوسط)
3. jeopardy (آسان)
4. exceed (آسان)
5. painstaking (سخت)
6. pretext (متوسط)
7. recollect (متوسط)
8. adverse (متوسط)
9. zenith (متوسط)
10. sluggish (سخت)

11. as good as it used to be (متوسط)
12. on (سخت)
13. when paying his bills (متوسط)
14. anxious (آسان)
15. walking (آسان)

نظر من در مورد سوالای امسال:
زبان: نسبت به پارسال سخت تر. در مجموع سخت.
ریاضی: از مباحثی طرح شد که انتظار نمیرفت. نسبت به پارسال سخت تر. در مجموع متوسط.
مدار: کاملاً به سبک پارسال و شاید کمی آسون تر. در مجموع متوسط.
کنترل: به نسبت قابل توجهی از پارسال آسونتر. سوالای آسون میشد ازش کشید بیرون. در مجموع سخت.
بررسی: از پارسال آسونتر و از دو سال پیش سخت تر. سوالای مشابه با سالای قبل داشت. در مجموع سخت
ماشین: از پارسال مشکل تر. در مجموع متوسط.

آخرین ویرایش:

jahangard-n

عضو جدید
حتی میگن خیلی خوبه وقتی میخوای خونه از خودت آزمون جامع بگیری ساعت دو با لباس رسمی و اینکه روی تک صندلی بشینی و امتحان بدی
من میگرن دارم ، بدنمم کشش نداره ، آزمون آزمایشی هم والا به اندازه کافی شرکت کردم ، رتبه هام هم خب خوب میشد ولی نمی دونم چرا سر کنکور انگار فشار روم چند برابره :( دستی دستی همه ی تلاشم نابود شد
هر یه بار که از خودم آزمون بگیرم یا آزمایشی امتحان بدم باید منتظر یه میگرن باشم از خستگی ...
این یه مرحله ای کردن کنکور خیلی نامردی بود ، خیلی :(

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

من8 مرحله شرکت کردم . هر 8 مرحله + آزمون دیروز دقیقا سر سوالات الکترونیک توانم ته میکشید . سردرد شدید و دیگه عملا هیچی نمیدیدم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
تبریک و خسته نباشید به همه ی بچه هایی که کنکور دادن.
امسال که قافله ی زندگی و دنبال کار گشتن نذاشت و نتونستم ارشد بخونم.کاری هم که نشد پیدا کنم و دو سر باخت شدم.
انشالله که خدا خودش به همه صبر بده و عاقبت خیر...
شما هم خسته نباشید من می دانم بیشتر از همه ما شما خسته شده اید ... خداوند هر چه به صلاحمان باشد رخ می دهد

اکثر دوستان گلایه داشتن چند بار جاشنو عوض کردن ولی خوب اینا بهونه است مغز که سر جلسه گرم بشه این جیزا حالیش نیست

rezaele

عضو جدید
کنترل خراب کردمممممممممممممم :crying::crying::crying::crying:
وایییی
هیچی دیگه تموم شد رفت واسه سال دیگه:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

jeneral_dj

عضو جدید
بدبخت!!!!!!!!

بدبخت!!!!!!!!

درود به همه بر و بچه های گل!!!!!!!! منکه از اتوبوس کنکور 93 افتادم پایین!!!! بدبخت شدم!!! کنترل 0 زدم!!!!!!!! 2تا درست و 6تا غلط!!!! دیگه رسما باید دور قبولی رو خیط قرمز بکشم!!!! سرم داره گیج میره!!!

جالب بود دیروز توی آزمون از ساعت 5 به بعد قفسه سینه و شکمم به شدت درد گرفت!!!! خون دماغ هم شدم و دوبار هم مجبور شدم برم دستشویی!!!! توی هیچمدوم از آزمونهای آزمایشی این اتفاقای عجیب نیفتاده بود!!!!:crying: داره گریه ام میگیره!!!!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من8 مرحله شرکت کردم . هر 8 مرحله + آزمون دیروز دقیقا سر سوالات الکترونیک توانم ته میکشید . سردرد شدید و دیگه عملا هیچی نمیدیدم

عرفان جان وقتی میری سرجلسه آزمون آزمایشی باید بلاخره هرسری یه مدل رو امتحان کنی.مثلا نمیگی به الکترونیک میرسیدی سرت درد میکرد آزمون دوم مثلا اول سیگنال میردی بعد کنترل بعد الک میدیدی چطور میشه یا مثلا آزمون سوم اول الک میزدی بعد اونیکیا بلاخره آزمونا واسه این چیزاس دیگه

متاسفانه هدف بچه ها از رفتن به آزمون اینه که درصد بالا کسب کنن رتبه بیارن و وقتی نمیرسن بخونن میگن من نمیرم چون رتبم بد میشه!

jeneral_dj

عضو جدید
بدبخت!!!!!!!!

بدبخت!!!!!!!!

درود به همه بر و بچه های گل!!!!!!!! منکه از اتوبوس کنکور 93 افتادم پایین!!!! بدبخت شدم!!! کنترل 0 زدم!!!!!!!! 2تا درست و 6تا غلط!!!! دیگه رسما باید دور قبولی رو خیط قرمز بکشم!!!! سرم داره گیج میره!!!

جالب بود دیروز توی آزمون از ساعت 5 به بعد قفسه سینه و شکمم به شدت درد گرفت!!!! خون دماغ هم شدم و دوبار هم مجبور شدم برم دستشویی!!!! توی هیچمدوم از آزمونهای آزمایشی این اتفاقای عجیب نیفتاده بود!!!!:crying: داره گریه ام میگیره!!!!

hamedgho2000

عضو جدید
این مطلب رو برا یکی از دوستان پیام خصوصی دادم گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بذارمش
قبلا عذر می خوام اگر توصیه خیلی خاصی نداشته باشه

یکم طولانیه اما اگه حسش رو داشتی این داستان که برا من اتفاق افتاد رو برات می نویسمش رو بخون
سال 84 بود به هر دلیلی من نتونستم کنکور لیسانس رو اونجوری که باید سر جلسه خوب بزنم (با وجودی که همیشه توی کنکور های آزمایشی زیر 100 بودم )
برا همین دانشگاه سراسری یکی از شهرستان ها قبول شدم
نمی خواستم برم اما به اصرار خانواده رفتیم و ثبت نام کردیم از همون روز اول که رسیدیم دنیا خراب شد رو سرمون
چه تعریف هایی که دوست هام که شریف و امیرکبیر و دانشگاه تهران قبول شده بودن از دانشگاه هاشون می کردن و دانشگاه ما هم از نظر من هر روز شباهتش به خرابه بیشتر میشد !
یه عده ای هم بودن که با سختی و بدبختی قبول شده بودن اون دانشگاه در نتیجه اونجا براشون بهشت بود و منی که سر خراب کردن کنکور و حتی اشتباه وارد کردن کد انتخاب رشته اونجا قبول شده بودم برام جهنم ! دو احساس کاملا متضاد نسبت به یک محیط مشترک!
ما هی گفتیم این خرابه ! اونا هی گفتن قطب الکترونیک ایران !
4 سال گذشت !
من یه مدرک سرکوزه آبش رو بخور گرفتم از اون دانشگاه و یه عده که شرایط بازی رو قبول کرده بودن و تو اون خرابه عملکرد خوب و شایسته ای داشتن برا ارشد شریف و تهران قبول شدن و یا اپلای کردن و رفتن !
تفاوت اینه که من الان دارم برا ارشد ایران می خونم و همون دوستان عزیزم که اومده بودن بهشت به دلیل قبول کردن محدودیت های محیط و تصمیم و پشکار خوب UCLA و UBC و... دارن سال اول پی اچ دی شون رو میگذرونن !
دوست من اگرچه کنکور مهم هست دانشگاهی که در اون درس می خونی مهم هست محیط موثر هست استاد خیلی تاثیر گذاره اما
این تویی که میتونی همه چیز رو از این رو به اون رو کنی گاهی اوقات آدم باید همت کنه !

jahangard-n

عضو جدید
شما هم خسته نباشید من می دانم بیشتر از همه ما شما خسته شده اید ... خداوند هر چه به صلاحمان باشد رخ می دهد

اکثر دوستان گلایه داشتن چند بار جاشنو عوض کردن ولی خوب اینا بهونه است مغز که سر جلسه گرم بشه این جیزا حالیش نیست

والا من از شرایط آزمون کلا هیچ گله ای ندارم با اینکه جام افتضاح بود ، ولی این چیزا هیچ کودوم اذیتم نکرد جز خستگی که باعث شد سیگنال بی دقتی کنم 20 درصد رو از دست بدم :( داغونم یعنیا

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرفان جان وقتی میری سرجلسه آزمون آزمایشی باید بلاخره هرسری یه مدل رو امتحان کنی.مثلا نمیگی به الکترونیک میرسیدی سرت درد میکرد آزمون دوم مثلا اول سیگنال میردی بعد کنترل بعد الک میدیدی چطور میشه یا مثلا آزمون سوم اول الک میزدی بعد اونیکیا بلاخره آزمونا واسه این چیزاس دیگه

متاسفانه هدف بچه ها از رفتن به آزمون اینه که درصد بالا کسب کنن رتبه بیارن و وقتی نمیرسن بخونن میگن من نمیرم چون رتبم بد میشه!

تقریبا میشه گفت تمام انرژیم سر دفترچه 1 میرفت .
رو دفترچه دوم دقت لازمو نداشتم دیگه .

پویان ط

عضو جدید
این مطلب رو برا یکی از دوستان پیام خصوصی دادم گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بذارمش
قبلا عذر می خوام اگر توصیه خیلی خاصی نداشته باشه

یکم طولانیه اما اگه حسش رو داشتی این داستان که برا من اتفاق افتاد رو برات می نویسمش رو بخون
سال 84 بود به هر دلیلی من نتونستم کنکور لیسانس رو اونجوری که باید سر جلسه خوب بزنم (با وجودی که همیشه توی کنکور های آزمایشی زیر 100 بودم )
برا همین دانشگاه سراسری یکی از شهرستان ها قبول شدم
نمی خواستم برم اما به اصرار خانواده رفتیم و ثبت نام کردیم از همون روز اول که رسیدیم دنیا خراب شد رو سرمون
چه تعریف هایی که دوست هام که شریف و امیرکبیر و دانشگاه تهران قبول شده بودن از دانشگاه هاشون می کردن و دانشگاه ما هم از نظر من هر روز شباهتش به خرابه بیشتر میشد !
یه عده ای هم بودن که با سختی و بدبختی قبول شده بودن اون دانشگاه در نتیجه اونجا براشون بهشت بود و منی که سر خراب کردن کنکور و حتی اشتباه وارد کردن کد انتخاب رشته اونجا قبول شده بودم برام جهنم ! دو احساس کاملا متضاد نسبت به یک محیط مشترک!
ما هی گفتیم این خرابه ! اونا هی گفتن قطب الکترونیک ایران !
4 سال گذشت !
من یه مدرک سرکوزه آبش رو بخور گرفتم از اون دانشگاه و یه عده که شرایط بازی رو قبول کرده بودن و تو اون خرابه عملکرد خوب و شایسته ای داشتن برا ارشد شریف و تهران قبول شدن و یا اپلای کردن و رفتن !
تفاوت اینه که من الان دارم برا ارشد ایران می خونم و همون دوستان عزیزم که اومده بودن بهشت به دلیل قبول کردن محدودیت های محیط و تصمیم و پشکار خوب UCLA و UBC و... دارن سال اول پی اچ دی شون رو میگذرونن !
دوست من اگرچه کنکور مهم هست دانشگاهی که در اون درس می خونی مهم هست محیط موثر هست استاد خیلی تاثیر گذاره اما
این تویی که میتونی همه چیز رو از این رو به اون رو کنی گاهی اوقات آدم باید همت کنه !
دقیقن . ال پاچینو تو یکی از فیلمهاش به پسر جوونی که دوستشه میگه تو زندگیم هر وقت به دو راه درست و غلط برخورد کردم همیشه راه غلطو انتخاب کردم میدونی چرا چون راه درست همیشه خیلی سخت تر بود.

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالای زبان عمومی در مجموع متوسط رو به سخت بودن. (نسبت به پارسال سخت تر بودن)

1. hampered (سخت)
2. notorious (متوسط)
3. jeopardy (آسان)
4. exceed (آسان)
5. ingeniously و painstaking هر دو میتونن جواب باشن
6. pretext (متوسط)
7. recollect (متوسط)
8. adverse (متوسط)
9. zenith (متوسط)
10. sluggish (سخت)

11. as good as it used to be (متوسط)
12. on (سخت)
13. when paying his bills (متوسط)
14. anxious (آسان)
15. walking (آسان)

نظر من در مورد سوالای امسال:
زبان: نسبت به پارسال سخت تر. در مجموع سخت.
ریاضی: از مباحثی طرح شد که انتظار نمیرفت. نسبت به پارسال سخت تر. در مجموع متوسط.
مدار: کاملاً به سبک پارسال و شاید کمی آسون تر. در مجموع متوسط.
کنترل: به نسبت قابل توجهی از پارسال آسونتر. سوالای آسون میشد ازش کشید بیرون. در مجموع سخت.
بررسی: از پارسال آسونتر و از دو سال پیش سخت تر. سوالای مشابه با سالای قبل داشت. در مجموع سخت
ماشین: از پارسال مشکل تر. در مجموع متوسط.

گوگل ترکیب painstakingly written رو برعکس ingenuously written خیلی پیدا میکنه.
سوال ۸ هم ترکیب vague conditions به نظرت معنیش درست در نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا