گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خاک بر سر سنجشیاپ1از کی تا حالا مقاومت 1 موازی 3 میشه 4/3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هه هه

جالب این بود ک از اونجایی ک من اشتباه محاسباتی زیاد دارم،3-4 بار جوابمو چک کردم!!

آخرم با حل اونا...غلط زدم!هه هه

البته اینها و درصداش خیلی کم اهمیت هستند،بایدد از این آزمونها چیزای دیگه یاد گرفت...;)

hamedgho2000

عضو جدید
خاک بر سر سنجشیا از کی تا حالا مقاومت 1 موازی 3 میشه 4/3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اون نبود جوابا رو چک کنی زیاده از اینا
تو مدار 3 تا
تو ریاضی 1 دونه
تو کنترل 2 تا
تو زبان 1 دونه
مهم نیست مهم اینه که با جو جلسه آشنا شیم ( برا خود من از این جهت خوب بود که چون همه مباحث رو با سر فصل ها و سوالات کنکور سالهای قبل خوندم و تالیفی کار نکردم شوکه شده بودم وقتی دیدم مثلا مبحثی که چندان مهم نبوده40 درصد سوال ها از اونجاست)
بالاخره سر جلسه کنکور هم اگه همچی اتفاقی بیافته نمیشه کاریش کرد
باید برا یه جنگ بی رحمانه آماده شیم !
رزم آور ، شکست را میپذیرد ،
با بی تفاوتی با آن برخورد نمیکند ، نیز سعی نمیکند شکست را پیروزی جلوه دهد .;)

پائولو کوئیلو

Joe_Bel

کاربر ممتاز
یوسف جان شما ک دیگ خرت از پل گذشته،شما چرا منقلب شدی؟
آره خوب آدم استرس می گیره
امروز منم امتحان الکترونیک نوری داشتم قرار بود کل سوالارو از یک کتابی بده دیدم همه رو تشریحی داده بهش گفتم این چیست ....؟
گفت سوالات اون کتاب اینقدر سخته بوده که خودش نتونستنه حل کنه منم هم در یک حرکت جانانه برگشتم و گفتم من همه رو حل کردم خواستی براتونم ایمیل کنم ....
خلاصه در آخر یک کلمه گفت : من شرمنده ام .... و احتمال افتادن من هست .... خواستیم 20 بشیم والا

ramtin_amoiee

عضو جدید
فقط اون نبود جوابا رو چک کنی زیاده از اینا
تو مدار 3 تا
تو ریاضی 1 دونه
تو کنترل 2 تا
تو زبان 1 دونه
مهم نیست مهم اینه که با جو جلسه آشنا شیم ( برا خود من از این جهت خوب بود که چون همه مباحث رو با سر فصل ها و سوالات کنکور سالهای قبل خوندم و تالیفی کار نکردم شوکه شده بودم وقتی دیدم مثلا مبحثی که چندان مهم نبوده40 درصد سوال ها از اونجاست)
بالاخره سر جلسه کنکور هم اگه همچی اتفاقی بیافته نمیشه کاریش کرد
باید برا یه جنگ بی رحمانه آماده شیم !

من مي خواستم آزمون آخرشون شركت كنم منظورم سنجش، پس با اين همه غلط پولط بي خيالشم ، آره؟؟؟/

samin_m

کاربر ممتاز
سوال 39 هم اشتباه تایپی داره!! cos/r هست نه تقسیم بر 2

دوستان یه سوال! اگ ذهن ب یه سبک خاصی از سوالات شرطی بشه باید چیکار کرد؟ سوال تالیفی حل کرد؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
الان از آزمون جامع دوم سنجش اومدم .
هوا چقدر سرده :surprised: -14 :surprised:
خوب آزمون بدک نبود
ولی من چنتا مشکل اساسی دارم تو این آزمونا که توی تستها اصلی کنکور ندارم :
1 : توی مدار نمیتونم اصلا نوع حل و سوال تشخصی بدم (مثلا از چه فصلی هست و چجوری شروع به حل کنم)
2 : توی الک هم اصلا راه حل به ذهنم نمیاد . برعکس وقتی کنکورهای قبلیو میزنم دیگه حداقل 4-5 تا سوال جواب میدم .

کسی توصیه داره که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم ؟؟

کسی نظری نداره ؟؟

890031156

کاربر ممتاز
کسی نظری نداره ؟؟
والا مداره دیگه....شوخی نداره با کسی!!!!!
فقط و فقط تست و تمرین اونم اینطوری که قبل حل به راه حل ها فکر کنی ببینی با کدوم راحت ترو سریع تر میشه به جواب رسید
الک فقط مفهوم و مفهوم و مفهوم!
حداقل 2/3 تا سوال هست هر سال که مفهومو ندونی نمیشه حل کرد
والا این آزمون سوالاش خوب نبودن جندتاش که کلا مجهولات داشت!

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این مغناطیس پدر منو داره در میاره،سوالارو فضایی می دن نامردا،کشتم خودمو هیچ سالی رو نتونستم بالای ۴۰ بزنم،اکثرا هم حدود ۳۰ بود.

کفرم درومد دیگه بقرآن

llvll.asoud

کاربر ممتاز
این مغناطیس پدر منو داره در میاره،سوالارو فضایی می دن نامردا،کشتم خودمو هیچ سالی رو نتونستم بالای ۴۰ بزنم،اکثرا هم حدود ۳۰ بود.

کفرم درومد دیگه بقرآن

عزیزم اعصابتو خورد نکن.ریلکس باش;)
شما مغناطیسو 30 بزن یدونم بالای 60 درصد داشته باش بقیه درسات 20 درصد باشه من شریفتو تضمین میکنم

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
عزیزم اعصابتو خورد نکن.ریلکس باش;)
شما مغناطیسو 30 بزن یدونم بالای 60 درصد داشته باش بقیه درسات 20 درصد باشه من شریفتو تضمین میکنم
میترسم جو آزمون باعث شه کمتر یا حتی منفی بزنم.من این درسو بد نخوندم اما کمتر از تلاشم دارم نتیجه می گیرم خدایی

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعصابم خورده :|
امروز اولین امتحان بود .زیادم خوب نشد .
حالا هم حس خوندن درسا برای کنکور نمیاد :cry:

aysan 00500

اخراجی موقت
کلیدهای طلایی برای کنکوری‌ها

اگر تا این‌جا خوب پیش آمده‌اید، باید توانسته باشید با خودتان هم کنار بیایید؛ آیا می‌توان از همین الان احتمال موفقیت را تعیین کرد؟ بلی! به شرطی که معلوم باشد چه‌قدر به خودتان اطمینان دارید و چقدر خود را باور کرده اید؟
شما می‌توانید بر اساس ارزیابی‌های خود از آمادگی‌های درسی و روانی و با حساب دو دوتا چهار تا و به شیوه‌ای منطقی، احتمال قبولی خود را تشخیص دهید؛ برای این که برای سؤال «چقدر خود را باور دارید؟» پاسخی بیابید، به موارد زیر توجه کنید و وضعیت خود را با این ملاک‌ها بسنجید.
کنکور و سرنوشت: اگر فکر می‌کنید کنکور سرنوشت ساز است، به طور حتم تفسیر شما از سرنوشت، نیاز به تغییر و اصلاح دارد؛ کنکور می‌تواند مهم باشد؛ اما نمی‌تواند دلیل زندگی کردن باشد!کنکور می‌تواند عامل پیشرفت باشد، اما دلیل خوشبختی نیست . زندگی مهم است یا کنکور؟ بله! کنکور هر قدر هم که مهم باشد جزیی از زندگی است نه همه‌ی آن.باز هم تکرار می‌کنیم فکرهایی از قبیل سرنوشت ساز تلقی کردن کنکور و یا همه‌ی زندگی و خوشبختی و بدبختی را با کنکور تفسیر کردن، نه تنها از نظر فلسفه‌ی زندگی درست نیستند، بلکه به شدت اضطراب‌زا می‌باشند.کسی که کنکور را سرنوشت ساز می‌داند؛ خود به خود ترس و اضطراب زیادی از قبول نشدن داشته و آرامش خود را از دست می‌دهند.
قدرت باورها:
نمی‌گوییم به خود بگویید که در بهترین رشته قبول خواهید شد؛ ولی تأکید می‌کنیم حداقل به اندازه‌ای که کار کرده‌اید؛ خود را باور داشته باشید.
راحت و منطقی بپذیرید که این قدر کار کرده‌اید و زحمت کشیده‌اید و تا این حد لیاقت و حق شماست؛ نه خود را کمتر ببینید و نه متوقع باشید.عجله نکنید، دست و پای تان را گم نکنید، در شک نمانید، اضطراب‌تان را کنترل کنید و مراقب روحیه‌ی خودتان باشید.آنتوان چخوف می‌گوید:انسان، همان چیزی است که باور دارد. این‌ها جملاتی رویایی نیستند بلکه عین واقعیت هستند؛ شنیده‌اید و دیده‌اید که در بازی‌های فوق العاده حساس فوتبال، بازیکنان به دلیل ترس از نتیجه‌ی بازی دچار اضطراب و دلهره شدیدی می‌شوند.مربیان کار آمد و باهوش سعی می‌کنند با روش‌های ممکن، اضطراب بازیکنان را کنترل کرده و خودباوری را در آن‌ها تقویت نمایند.شاید هم باید نقش این چنین مربیان را برای خود ایفا کنید؛ به توانایی و آمادگی‌های خود باور داشته باشید.
بیایید خود را باور داشته باشیم. خودباوری یعنی پذیرش خود، یعنی قبول واقعیت‌ها، یعنی کنار گذاشتن تردیدها و دودلی‌ها، یعنی تسلط بر خود و نتیجه‌ی همه‌ی این‌ها یعنی آرامش.

قدرت شک‌ها: آدم شکاک به جایی نمی‌رسد؛ اگر شما کسی هستید که برای قدم به قدم فعالیت‌ها و برنامه‌هایتان دچار شک و تردید می‌شوید؛ باید در مورد احتمال موفقیت خودتان هم شک کنید.ضعیف کار کرده‌اید؛ بپذیرید که باید به اندازه‌ی کارتان بهره ببرید.
قوی کار کرده‌اید؛ چرا نباید به چیزی که استحقاقش را دارید، نرسید. چرا این همه شک، این همه تردید و دودلی. شما کارتان را کرده‌اید، به خدا توکل کنید و باقی چیزها و مصلحت خود را به او واگذار کنید.
همان‌گونه که باورها، قدرت عظیمی در ایجاد انگیزه دارند؛ شک‌ها هم در مقابل انگیزه‌ها را تحلیل می‌برند.بدترین زمان برای شک و تردید، همین زمان‌ها هستند؛ اصلا” شما آن قدر وقت ندارید که بخواهید شک کنید.شک‌ها فقط زمان را تلف خواهند کرد. اگر امروز به خاطر شک، برنامه و روش خود را تغییر دادید، از کجا معلوم چند روز و چند هفته‌ی بعد دوباره شک نکنید.شکسپیر می‌گوید:” تردیدها به ما خیانت می‌کنند؛ ما را از کوشش بر حذر می‌دارند و از پیروزی‌هایی که به احتمال زیاد نصیب ما خواهد شد، محروم می‌سازند.به شک و تردیدها زیاد میدان ندهید به خصوص وقتی به پایان کار نزدیک می‌شوید.
قدرت شانس: کسانی که باورهای ضعیفی دارند و به شک‌های خود زیاد میدان می‌دهند، خود را با شانس و اقبال دلخوش می‌سازند.واگذار کردن نتیجه‌ی کار به شانس نوعی رفع مسئولیت و در واقع بی‌مسئولیتی است. اصلا” اعتقاد به شانس یعنی شک داشتن به موفقیت، یعنی ترس از مبارزه و یعنی عدم توانایی در کنترل اوضاع.ترسو نباشید، متزلزل نباشید، سر رشته‌ی امور را از دست ندهید. به توانایی‌های خودتان تکیه کنید.به هیچ وجه احتمال موفقیت خودتان را در کنکور به شانس و اقبال واگذار نکنید.

موفق باشید

hamedgho2000

عضو جدید
این فیلم رو ببینید 3 دقیقه است
مخصوصا از دقیقه 2 به بعد رو !
و اگه اوضاع زبانتون خوبه به حرفهاشون هم گوش کنین !

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها رتبه و درصداتونو توی ازمون سنجش میگید؟
و ازمونهای بعدیش چه تاریخ و چه ساعتی هست؟

اسفندیاری

عضو جدید
سلام دوستان
من فقط سوالات سیگنال سال 84 رو ندارم.کسی داره که بتونه فایلشو برام بذاره؟خیلی ممنون

بابک منافی

اخراجی موقت
بت نام در کنفرانس وب و موبایل ایران از تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۲ آغاز و تا تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت
رای گیری مردمی جشنواره وب ایران از ۱۵ دی ماه۱۳۹۲ به صورت رسمی آغاز شد و تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت. سایت های برتر در جشنواره در دو گروه به انتخاب داوران و رای گیری مردمی معرفی خواهند شد. شرکت کنندگان در جشنواره می توانند با ورود به پنل خود درجشنواره ، از بخش "دفتر کار من "کد مربوط به رای گیری مردمی را دریافت و در سایت خود قرار دهند.شایان ذکر است اختتامیه جشنواره وب ایران ۱ اسفند در تهران ۱۳۹۲برگزارخواهد شد.
http://www.iranwebfestival.com

Armin-Z

کاربر ممتاز
بدترین کتابی که تو مدتی که واسه ارشد میخوندم دیدم همین کتاب دانشگاه تهرانِ!!! حالا درست حل نمیکنی هیچ، اقلاً سوال رو غلط نکن!!!
با اضافه شدن سال کنکور سال 92 با سوالا و جوابای غلط قیمت کتابم 2 برابر کردن! :|
به بچه های سال بعد به هیچ وجه کتاب دانشگاه تهران رو پیشنهاد نمیکنم! بهترین کار اینه که اصل سوالات رو گیر بیارید به همراه کلید سازمان سنجش
واسه پاسخ تشریحی هم از سایت و کتاب اساتید معتبر تو هر درس استفاده کنید!

juvefans

کاربر ممتاز
بدترین کتابی که تو مدتی که واسه ارشد میخوندم دیدم همین کتاب دانشگاه تهرانِ!!! حالا درست حل نمیکنی هیچ، اقلاً سوال رو غلط نکن!!!
به بچه های سال بعد به هیچ وجه کتاب دانشگاه تهران رو پیشنهاد نمیکنم! بهترین کار اینه که اصل سوالات رو گیر بیارید به همراه کلید سازمان سنجش

موافق نیستم ! کتاب من تا سال 91 رو داره ، همه جوابهاش هم درسته ! به نظر من معتبرترین منبع هست . مثلا سال 88 یک سوال مدار هست آقای زرگر توی کتابش اصلا صورت سوال رو عوض کرده ! به نظرم خوب نیست اینجوری برای چندتا ایراد زحمات این استادهای بزرگ رو نادیده بگیریم .. واقعا این کتابهارو به خاطر دانشجوها مینویسند ، حالا فکر میکنید آقای جبه دار خیلی نیازمند این قیمت دوبرابر کتاب هست ؟!

Armin-Z

کاربر ممتاز
موافق نیستم ! کتاب من تا سال 91 رو داره ، همه جوابهاش هم درسته ! به نظر من معتبرترین منبع هست . مثلا سال 88 یک سوال مدار هست آقای زرگر توی کتابش اصلا صورت سوال رو عوض کرده ! به نظرم خوب نیست اینجوری برای چندتا ایراد زحمات این استادهای بزرگ رو نادیده بگیریم .. واقعا این کتابهارو به خاطر دانشجوها مینویسند ، حالا فکر میکنید آقای جبه دار خیلی نیازمند این قیمت دوبرابر کتاب هست ؟!
من هیچ وقت این جسارت رو نمیکنم که به اون اساتید بزرگ توهین کنم، اما واقعا فک میکنید حل سال 92 رو هم همون اساتیدی که روی کتاب نوشته شده انجام دادن؟! من بعید میدونم اون اساتید همچین اشتباهاتی بکنن!
قبول، تو سالهای قبل خوب بوده، ولی به اعتبار گذشته و اسامی ای که رو جلد هست که نباید از اعتماد دانشجو ها سو استفاده کرد، من بیشتر بحثم سر خود انتشارات هست تا اساتید، وگرنه هر کدوم اون اساتید که اسمشون روی کتاب بدون شک از بهترین اساتید تو حوزه درس خودشون هستن!

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

من خودم موقعی میخوام تست بزنم ، از روی کتاب دانشگاه تهران تست نمیزنم و تستا رو از اینترنت دانلود ،چاپشون میکنم و اونا رو حل میکنم و جوابایه خودمو پشت برگه مینویسم در عین حال کتاب دانشگاه تهرانم جلومه ، اما به جز اشکالات تایپی(که در همه کتابا هست) ، اشکالات دیگه کم توش دیدم ، اینو باید دقت کنید خیلی از تستا با وجود اینکه در کتابا درست حل شدن اما صورتشون یه مشکلات جزئی داره که همیشه کتاب دانشگاه تهران به عنوان اولین کتاب درست اونا رو منتشر میکنه و بعد اون مابقی اساتید ، اونو در کتابشون اصلاح میکنن ، تنها ایرادی مهمی که به کتاب دانشگاه تهران وارده خلاصه حل کردن سوالاته ، یه چیز دیگه هم اینکه اگه مقدمه کتابو بخونید نوشته یکی از اهداف چاپ این کتاب اینکه تمام اساتیدی که از سراسر کشور سوال طرح میکنن ، این کتابو داشته باشن و سوال تکراری ندن ،
البته من خودم سوالات 92 رو از این کتاب حل نکردم.

Armin-Z

کاربر ممتاز
من خودم موقعی میخوام تست بزنم ، از روی کتاب دانشگاه تهران تست نمیزنم و تستا رو از اینترنت دانلود ،چاپشون میکنم و اونا رو حل میکنم و جوابایه خودمو پشت برگه مینویسم در عین حال کتاب دانشگاه تهرانم جلومه ، اما به جز اشکالات تایپی(که در همه کتابا هست) ، اشکالات دیگه کم توش دیدم ، اینو باید دقت کنید خیلی از تستا با وجود اینکه در کتابا درست حل شدن اما صورتشون یه مشکلات جزئی داره که همیشه کتاب دانشگاه تهران به عنوان اولین کتاب درست اونا رو منتشر میکنه و بعد اون مابقی اساتید ، اونو در کتابشون اصلاح میکنن ، تنها ایرادی مهمی که به کتاب دانشگاه تهران وارده خلاصه حل کردن سوالاته ، یه چیز دیگه هم اینکه اگه مقدمه کتابو بخونید نوشته یکی از اهداف چاپ این کتاب اینکه تمام اساتیدی که از سراسر کشور سوال طرح میکنن ، این کتابو داشته باشن و سوال تکراری ندن ،
البته من خودم سوالات 92 رو از این کتاب حل نکردم.
درسته، من خودم بیشترین مشکلم با سال 92 شه، که حتی یکی دو سوال صورت سوال هم غلط شده!
اگه این روند برای سالهای بعدشم باشه، خوب نیس زیاد، ولی خوب برای سالهای قبلش مشکلش خیلی کمتر بوده
ولی در کل من کلید سنجش رو معتبرتر میدونم، مثه همون سوال 2 کنترل که کتاب دانشگاه تهران گزینه دیگه ای رو اعلام کرده

jahangard-n

عضو جدید
یه سواله شاید خنده دار :/
من می دونم اطلاعاتم برای کنکور کافیه ولی موقع امتحان یه مقدار قاطی می کنم ، به نظرتون راه حلی داره؟ مثلا ذهنم در گیر این میشه که وقت داره می گذره :( قاطی می کنم به جای تمرکز ، یعنی توی یک کلام با این که خیلی تست زدم ولی موقع امتحان تستی دسپاچه میشم ، بعد که می خوام تصحیح کنم ولی همه چیز بر می گرده به اوضاع اولش خیلی راحت ایده ها سرازیر میشن :|
میشه اگر چیزی به ذهنتون میرسه منو راهنمایی کنید
ممنون

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان گلم
من زبانم متوسطه .
بعضي از دوستان قبلا گفته بودن كه مي توانند بدون اينكه از متن چيزي متوجه شوند.ميتوانند خيلي از سوالات را حل كنند.
از اين دوستان تقاضا دارم كه روش كارشونو برامون بكن.البته لطف مي كنند.

بقيه دوستان هم اگه طرفندي يا قلقي در زمينه زبان بلدن ، ممنون مي شم اگر بكوييد.

mostafa.bahriny

عضو جدید

من با نظرتون مخالفم.بنظرم كه كتاب خيلي خوبيه.
يك توصيه: اگه مي بينيد خيلي با كتاب راحت نيستيد. شايد مشكل از شما باشه و نه كتاب.شايد با دقت به اين موضوع بتوانيد مشكلتون حل كنيد.البته شايد و شايد اين باشد شما از اين نوع نوشتار و تحليل خوشتان نيايد.بازهم شايد و....

Armin-Z

کاربر ممتاز
من با نظرتون مخالفم.بنظرم كه كتاب خيلي خوبيه.
يك توصيه: اگه مي بينيد خيلي با كتاب راحت نيستيد. شايد مشكل از شما باشه و نه كتاب.شايد با دقت به اين موضوع بتوانيد مشكلتون حل كنيد.البته شايد و شايد اين باشد شما از اين نوع نوشتار و تحليل خوشتان نيايد.بازهم شايد و....
درست میفرمایید، با توجه به اینکه همه بچه ها از این کتاب راضی هستن، درست نبود که نظرم رو اونجور بگم...

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله میگم 3 درسته

اگه منظورتون این سواله انصافا باحال کرده ، من سوال 91 رو هم با این روش حل کردم درست بود، در یه کتابیم این روشو دیده بودم اما بهش توجه نکرده بودم و بمن که یه دید دیگه داد ، مشکلش کجاست که میگید اشتباه!!:que:
75.jpg

Armin-Z

کاربر ممتاز
اگه منظورتون این سواله انصافا باحال کرده ، من سوال 91 رو هم با این روش حل کردم درست بود، در یه کتابیم این روشو دیده بودم اما بهش توجه نکرده بودم و بمن که یه دید دیگه داد ، مشکلش کجاست که میگید اشتباه!!:que:
مشاهده پیوست 189643
به خاطر اینکه شما دو تا خروجی ناپایدار رو از هم کم میکنید! هر دوی اون خروجی ها ناپایدارن، و بی نهایت میشن، بی نهایت - بی نهایت صفر میشه؟
(پاشید بریم اتاق کنترل الان مدیر میزندمون :D)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا