گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به خاطر اینکه شما دو تا خروجی ناپایدار رو از هم کم میکنید! هر دوی اون خروجی ها ناپایدارن، و بی نهایت میشن، بی نهایت - بی نهایت صفر میشه؟

ببینید اون چیزی که طبق فرمول ما میبینیم اره صفر میشه ، شما باید به این توجه کنید که این دو بینهایتی که داریم میگیم دقیقا برابر هستن( بینهایتم بالاخره یه عدده دیگه )در توضیح حل هم گفته که فقط در این صورت که دو ورودی یکسان داریم و مابقی چیزا هم یکسان هستن ، خروجی صفر میشه . به نظر من که درسته
البته بگم که بهترین راه برای مطمئن شدن شبیه سازیه ، اگه بشه یه تابع با این شرایط توصیف کرد شاید این ابهامات رفع بشه .

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ثبت نام دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد و مهندسی فناوری ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز یکشنبه آغاز و تا روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ادامه دارد و آزمون آن پنجم اردیبهشت ماه ۹۳ برگزار می شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، متقاضیان می‌بایست در زمان اعلام شده و به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند. وجه ثبت نام در این دوره مبلغ ۱۷۸/۰۰۰ (یکصد و هفتاد و هشت هزار) ریال می‌باشد که به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب قابل پرداخت است. پذیرش در دوره‌های مذکور با آزمون و برای شاغلین به صورت نیمه متمرکز انجام می‌شود.

* F A R Z A D *

عضو جدید
توصیه های مهندس مومن زاده برای درسهای کنترل _ تجزیه _ مغناطیس _ آمار برای هفته های آخر

توصیه های مهندس مومن زاده برای درسهای کنترل _ تجزیه _ مغناطیس _ آمار برای هفته های آخر

كنترل خطي: درست است كه سوالات سالهاي اخير سخت و بعضا اشتباه بوده اند اما اين دليل نميشود شما با اين ذهنيت اوليه كه سوالات كنترل كنكور امسال هم سخت هستند با سوالات كنترل درگير شويد. ممكن است امسال ساده يا متوسط باشند! اگر سوالات متوسط باشند و شما با پيش فرض اينكه سوالات سخت هستند با كنترل خطي مواجه شويد با حل 6 يا 7 سوال خيلي راضي خواهيد شد و از بقيه عقب خواهيد ماند. همچنين بعضي دروس كه در سالهاي اخير سوالات متوسط يا ساده اي داشتند مثل ماشينهاي الكتريكي، الكترونيك نبايد پيش فرض ساده بودن را در ذهن شما ايجاد كنند. بد نيست بگويم سطح سوالات الكترونيك كنكور88 بسيار سخت تر از سال قبل آن 87 بود. قصد نگران كردن شما را ندارم فقط بايد بدون پيش فرض با سوالات مواجه شويد و آنچه در توانتان است را بر عرصه نمايش بگذاريد و ذهنيتهاي اوليه را هنگام شروع كردن سوالات كنكور كنار بگذاريد.

تجزيه و تحليل سيستمها: در هفته هاي آخر سعي كنيد تمرينهايي از تبديل ها و سري هاي پيوسته و گسسته حل كنيد تا روابط پيوسته و گسسته تا حدي ملكه ذهن شما شود. تقريبا نيمي از سوالات سيگنال از فصل هاي 4 تا 7 يعني تبديل ها و سري هاي پيوسته و گسسته هستند. بنابراين خيلي مهم است كه در ابتداي حل اين سوالات (تحليل فركانس) چند ثانيه مكث كرده فاصله سر خود را از برگه زياد كنيد و اول از خود بپرسيد "با گسسته سروكاردارم يا پيوسته؟" سپس به حل سوال بپردازيد. براي هر يك از اين سوالات 5 ثانيه اول را به اين پرسش اختصاص دهيد. مطمئن باشيد با اينكار روابط گسسته و پيوسته را براي اين سوالات قاطي نميكنيد!
از بين تبديل لاپلاس و z اولويت با z است. روي مسائل تبديل z بيشتر كار كنيد.
در مسائل كانولوشن از روش تشريحي پرهيز كنيد. بلكه با استفاده از نكات گزينه صحيح را تشخيص دهيد.مثلا اگر h(t و x(t براي يك سيستم LTI داده شده است و گزينه ها نمودار سيگنال خروجي را نشان ميدهد پس از حذف گزينه ها توسط نقاط ابتدايي و انتهايي و نيز نكته سطح زير نمودار y(t اگر گزينه صحيح مشخص نشد با دقت درگزينه هاي باقي مانده ببينيد y(t در كدام لحظه بين گزينه هاي باقيمانده مقادير متفاوتي ميدهد. سپس در همان لحظه خاص كانولوشن h(t و x(t را محاسبه كنيد...

الكترومغناطيس: نگذاريد با ذهن خسته با سوالات اين درس درگير شويد. بايد يك ساعت پس از برداشتن دفترچه دوم حل سوالات الكترومغناطيس را استارت بزنيد. يعني براي هر يك از سه درس تخصصي قبل از الكترومغناطيس در دور اول20 دقيقه زمان بگذاريد تا پس از يك ساعت سوالات الكترومغناطيس را شروع كنيد و سپس در دور دوم به بقيه سوالات برسيد و در دور دوم آنها را جواب دهيد اگر نميتوانيد اينكار را انجام دهيد و الكترومغناطيس را خيلي قويتر از الكترونيك خوانده ايد پس از حل سوالات سيگنال و كنترل به الكترومغناطيس بپردازيد و سپس به سوالات الكترونيك. اما اگر الكترونيكي هستيد بهتر است ترتيب را رعايت كنيد و الكترومغناطيس را در هر صورت آخر بزنيد.

آمار : اگر تصميم به مطالعه در ماه آخر داريد روي اين مباحث متمركز شويد:
1- محاسبه اميد رياضي و واريانس. حفظ بودن اميد رياضي و واريانس توزيع هاي مهم گسسته (پواسون-دوجمله اي- هندسي) و پيوسته (نرمال - يكنواخت - نمايي)
2- محاسبه توابع چگالي f(x و f(y و f(x|y , f(y|x با در دست داشتن f(x,y
3- محاسبه اميدهاي شرطي و توابع توزيع شرطي
4- محاسبه تابع چگالي Y=g(X يعني f(y وقتي كه X يك متغير تصادفي با تابع چگالي f(x است. معمولاً تكنيك تابع توزيع مورد توجه طراحان است بنابراين اين مسائل با تكنيك تابع توزيع تجمعي ساده تر حل ميشوند! در كنكور قبل (92) نيز مسئله داده شده با تكنيك تابع توزيع بسادگي قابل حل بود.

توجه : براي كسي كه آمار را در همين ماه قبل از كنكور ميخواهد بخوانند و البته پايه قوي در اين درس دارند تأكيد بر مباحثي بيش از آنچه در بالا گفتم پيشنهاد نميشود.

با آرزوي موفقيت در آزمون ارشد برق براي همه داوطلبين عزيز

اميرعلي مومن زاده

***** ضمیمه هم فایل 1 و 2 دوران جمع بندی مهندس مومن زاده است که بعضی از دوستان میخواستن .

پیوست ها

• Jam Bandi (part2).pdf
    228.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Jam Bandi (part 1).pdf
    276.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام.اميدوارم همه خوب و پر انرژی باشن :-D
من ۳ روز تمرکز لازم روی درس ندارم.همیشه برای رفع اشکال آزمون هایی که میدم ۱ساعت الی ۲ ساعت رو هر مبحث وقت میذاشتمو زودی تموم میشد.اما الان ۳روز درگیر یه فصلم و هنوز تموم نشده.وبخاطر بی تمرکزی حتی محل مطالعه رو هم عوض کردم.اما بی فایده بود.لطفا راه حل بدید....

samin_m

کاربر ممتاز
من ۳ روز تمرکز لازم روی درس ندارم.همیشه برای رفع اشکال آزمون هایی که میدم ۱ساعت الی ۲ ساعت رو هر مبحث وقت میذاشتمو زودی تموم میشد.اما الان ۳روز درگیر یه فصلم و هنوز تموم نشده.وبخاطر بی تمرکزی حتی محل مطالعه رو هم عوض کردم.اما بی فایده بود.لطفا راه حل بدید....

سلام و خسته نباشید

امیدوارم ک خوب و شاد باشید

خدمتتون عرض کنم،ب نظر من وقتی ب هر دلیلی تمرکز ندارید،درس رو کنار بذارید! چیزی ک باعث شده تمرکزتون بهم بخوره رو مدیریت کنید،خستگی در بکنید روحیتون رو تازه بکنید!!

وقتی ک ب هردلیلی اوضاع خوب نیس،ادامه دادن با اون شرایط،روحیه رو خراب تر میکنه!

اگه احساس میکنید ک عدم تمرکز ممکنه بخاطر خسگتی باشه،گاهی یه دورهمی،تفریح،خنده،هوای تازه و حتی بیرون رفتن با کسی ک صحبت کردن باهاش بهتون آرامش میده و....حال و هوای آدمو خوب میکنه! در کل سعی کنید ک حال و هواتون رو عوض بکنید!

ان شاالله همه چیز خوب خواهد شد!

چیزی تا پایان نمونده! حدود 3 هفته!;) ب یه پایان قشنگ فکر کنید..;)

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دانشمند . خوبین ؟
از آزمون چه خبر ؟ خوب بود ؟
با این اوصاف که شما فرمودید ، انرژی شما تحلیل رفته و باید کسب انرژی کنید.
استراحت ، دوپینگ و آرامش روحی روانی یادتون نره . یکم شاید طول بکشه که طبیعیه . نگران نباشید. زود روحیه بازیافت میشه .

یک نکته یادم رفته بود که مجبور شدم ویرایش بزنم :
اگه میبینید رو یه فصل زیادی طول میدید و نمیتونید تمومش کنید ، نتیجه اینه که زمان زیادی رو رو اون موضوع گذاشتید . درستونو عوض کنید تا رفع خستگی بشه . پیشنهاد میشه تو این مواقع برید سراغ درسی که خیلی بهش علاقه دارید و یا خیلی واستون آسون و شیرینه . این باعث کسب روحیه میشه و از طرفی انرژی مثبت میده . از یه حد خاصی که آدم رو یه درس وقت بزاره دیگه فایده نداره و باعث خستگی میشه .

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز
نبود بیست و دو روز ؟؟؟؟

داداش بشین بالا بریم...

چونه هم نزن! 20 تا خیرشو ببینی:biggrin:;)

20 تا تا آزادی!!(حالا برداشتت از آزادی تقاطع شریف باشه یا میدون آزادی یا... من دیگ نمیدونم!:D)

بچه ها اسپم نكنيد!!

آقا من شرمندتم!!!

دیگه بحثش باز شد! شرمنده!

ایشالا فردا پاکشون میکنم

juvefans

کاربر ممتاز
بچه ها این درصدهای آزمون سال 90 من هست .
البته چندتا از درسهارو قبلا سوالهاشو دیده بودم ، همینجوری خواستم بگذارم اگر دوستان هم دوست داشتند بنویسید تا با هم مقایسه کنیم ، نمیدونم چرا اینجا کسی دوست نداره بقیه درصدهاشو بدونن !!

زبان 57 – هیچ سوالی قبلا ندیده بودم .
ریاضی 58
مدار 73
کنترل 84
بررسی 80 – هیچ سوالی رو ندیده بودم .
ماشین 87 – فقط قبلا سوالات ترانس و القایی رو دیده بودم بقیه رو ندیده بودم
مغناطیس 58 – قسمت الکتریسیته رو ندیده بودم .

توی زمان خودش هم زدم و همه درسهارو متوالی زدم .
تخمین رتبه که زده بود 1 با این درصدها ! اما چه فایده وقتی قبلا دیده بودم سوالارو باید بهتر میزدم ...

نظرتون چیه ، درصدهای شما چطور بود توی این آزمون ؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
البته چندتا از درسهارو قبلا سوالهاشو دیده بودم ، همینجوری خواستم بگذارم اگر دوستان هم دوست داشتند بنویسید تا با هم مقایسه کنیم ، نمیدونم چرا اینجا کسی دوست نداره بقیه درصدهاشو بدونن !!

ریاضی 58
مدار 73
کنترل 84

تخمین رتبه که زده بود 1 با این درصدها ! اما چه فایده وقتی قبلا دیده بودم سوالارو باید بهتر میزدم ...

ماشالا به شما ;)

من به عنوان اولین نفر رتبه یک شما در آزمون ارشد امسال رو بهتون تبریک میگم :redface:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
داریوش دیدبان رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در این پردیس خبر داد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دیدبان گفت: این پردیس در شش رشته مهندسی معماری – معماری، کامپیوتر – نرم افزار، مکانیک – طراحی کاربردی، مکانیک – تبدیل انرژی، برق- قدرت و مهندسی برق- الکترونیک درمقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می کند. وی افزود: دراین رشته ها حدود ۶۰ دانشجو پس از موفقیت در آزمون کتبی ومصاحبه پذیرفته خواهند شد. دیدبان گفت: پذیرش دررشته های کارشناسی ارشد برمبنای بخشنامه وزارت علوم برمبنای مصاحبه خواهد بود و در رشته های دارای تعداد داوطلب بیش از بیست نفر، آزمون کتبی تحت نظارت سازمان سنجش بعمل خواهد آمد. به گفته وی، برای رشته مهندسی معماری در هر صورت آزمون اختصاصی اسکیس برگزار خواهد شد. رئیس پردیس دانشگاه کاشان زمان ثبت نام دانشجویان را از هیجدهم تا بیست وپنجم ماه سال جاری ذکر کرد و گفت: زمان آزمون کتبی بیست وششم دی ماه و زمان مصاحبه نیز یکم بهمن ماه سال جاری انجام خواهد شد. دیدبان تعداد دانشجویان شاغل دراین پردیس دانشگاهی را ۱۷۰ نفر برشمرد و گفت: این تعداد دانشجو در ۲۲ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد ودکترا مشغول به تحصیل هستند. گفتنی است متقاضیان می توانند جهت اطلاع بیشتر به آدرس اینترنتی Pardis.kashanu.ac.ir مراجعه کنند.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
نکاتی در مورد نحوه مطالعه در ماه آخر

۱٫ مطالعه دروس را تا کی ادامه دهیم و از چه زمانی فقط تست بزنیم؟
در این یک ماه آخر هیچ گاه مطالعه دروس را متوقف نکنید بلکه فقط ساعت تست زنی را نسبت به مطالعه افزایش دهید مثلا از ۱۰ ساعت ۵ تا ۶ ساعت تست زنی مباحثی که قبلا خوانده شده ونیاز به تسلط دارند و ۴ ساعت باقی مانده رفع اشکال و مطالعه مجدد.
۲٫ از چه زمانی مبحث جدیدی مطالعه نکنیم؟
معمولا توصیه میکنم اگر کلاس کنکور نمیروید و خودتان مطالعه میکنید از نیمه دوم دی به بعد مبحث جدیدی مطالعه نکنید ولی دانشجویانی که کلاس کنکور میروند چون با کلاس پیش میروند مباحث جدید را هم سریعتر فرامیگیرند با مشورت با استاد خود اقدام به حذف نمایند.
۳٫ تست های چه سالی را کار کنیم؟
توصیه می شود برای دروس کنترل و سیگنال به دلیل کمبود تست(از نظر کمی) تمامی تست ها را حداقل یک بار بزنند و تست های ۱۰ سال اخیر را حداقل دو بار همچنین برای دروسی مانند ریاضیات و الکترونیک و مدار اولویت را روی ۱۰ سال اخیر بگذارید. البته بعضی از تست های قدیمی هم که به نظر خودتان جالب اومد یه نگاهی بیندازید.
و اما توصیه ای مخصوص درس مفهومی کنترل: معمولا به دانشجویان توصیه میکنم به دلیل کمبود تست و درک بهتر درس کنترل تست های تالیفی کنکور آزمایشی تاپیک در دستور کار خود قرار دهند.
۴٫دروس کنترل و سیگنال را همواره فراموش میکنیم چه باید کرد؟
این دو درس از دروس فرار به شمار میروند و توصیه می شود حتی تا شب کنکور به صورت روزنامه وار مرور شود.
۵٫ بنده زبان ضعیفی دارم آیا در این یک ماه کار درستی است که زبان را شروع کنم؟
درس زبان درسی است که در مدت زمان کم نتیجه نمیدهد و بهتره اگر تا به حال شروع نکردید و زبان قوی هم ندارید وقت خود را روی این درس نگذارید چرا که ممکن است با درصد منفی مواجه شوید.
اگر زبان متوسطی دارید در حدی که متن انگلیسی را به راحتی میتوانید درک کنید، روی درک مطلب کار کنید میتوانید حداقل ۲۰ درصد از زبان بکشید. ولی تاکید میکنم قبل از کنکور اصلی حتما از خودتان آزمون بگیرید ببینید در چه حدی هستید که منفی نزنید.
۶٫ چه کتابی برای آزمون های مجموعه ای و جمع بندی مناسب تر است؟
کتاب دانشگاه تهران را پیشنهاد می شود یا کتاب مجموعه سوالات برق انتشارات سازمان سنجش
۷٫چگونه جمع بندی کنیم؟
این سوال را هر کسی به یک نحو پاسخ می دهد می توانید از سال ۸۵ شروع کرده و مانند زمان کنکور برق در بعد از ظهر از خودتان آزمون گرفته و شب آزمون و فردا و پس فردای آزمون به نقاط ضعف و مطالعه موضوعی و حتی حل تست و مثال های مبحثی که ضعف داشته اید بپردازید، یعنی به طور خلاصه نصف روز آزمون و ۲ روز نیم مرور و رفع اشکال.
به گونه ای برنامه ریزی کنید که حد اقل تا ۵ روز مانده به کنکور تا سال ۹۲ را زده باشید و در ۵روز آخر ۴سال آخر را دوباره بزنید.

توصیه خیلی مهم: معمولا دانشجویانی هستند که در جلسه آزمون قصد دارند نوشابه نیروزا یا قرص های کاهش استرس و موارد خاصی از این قبیل مصرف کنند بنده بنا به تجربه شخصی که در این زمینه دارم توصیه میکنم اگر قصد چنین کاری را دارید حتما در این یک ماه به صورت آزمایشی تست کنید که در جلسه با مشکل مواجه نشوید.

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز

ریاضی 58
مدار 73
کنترل 84

سلام علی جان

خوبی خوشی سلامتی؟

در کل درباره درصد ها باید خدمتت عرض کنم (منظورم درصدها شما نیس) ک درصد فقط عدد هست و باید سعی کنیم از آزمونها و کنکور هایی ک میدیدم چیزهای دیگه یاد بگیریم! خود بنده بخاطر همین درصدای FAKE اعتماد بنفسم ب طرز کاذبی بالا رفته بود و همین شد ک توی آزمون قبل سنجشم اصن حسش نبود ریاضی حل کنم و...(جالبه وقتی اومدم خونه بلافاصله 6تاشو حل کردم،3تاشم با یکم فکر حل شد!)درکل منظورم این هست ک برای اینه ک من خیلی درباره درصد هام صحبت نمیکنم!(گرچه همچین تعریفی هم نیس!هه هه)

اما درباره شما: ماشاالله ماشاالله من اگ سوالارو با جوابش شب کنکور ببینم هم 80 نمیزنم!!هه هه

امیدوارم ک توی کنکور اصلی هم درصدای مشابه رو از شما شاهد باشیم و با شنیدن خبر یه رقمی شدنت خوشحالمون کنی!

اینجا من برای شما و منصور کمین زدم،یه رقمی بشید(ایشالا) باید شیرینی مارو بدید آ!!!:D

علی جان چطور تخمین رتبه میکنی شما؟

بابک منافی

اخراجی موقت
20 روز تا کنکور

درحال حاضر اكثریت دانشجویان این تصور را دارند كه هیچ یك از مطالبی كه تا به حال خوانده اند را به یاد ندارند اما نگران نباشید به محض اینكه درجلسه كنكور حاضر شوید وسوالات را ببینید متوجه خواهید شد كه مطالب را به خوبی به خاطر دارید.
اگرهنوز منتظر هستید تا دوره درس ها به پایان برسد وتست كار كنید بدانید كه هیچ گاه این اتفاق نمی افتد درواقع هیچ گاه دوره ی درس ها به اتمام نخواهد رسید چون شما هرمطلبی را كه دوره كنید، مطلبی می ماند كه احساس می كنید فراموش كرده اید واحتیاج به دوره دارد. بنا براین اگر هنوز شروع به تست زدن به صورت منسجم وكنكوری نكرده اید زمان را ازدست ندهید واز همین الان شروع به تست زدن كنید.
درزمان باقی مانده تا كنكور دست به كارهای عجیب نزنید. همان روش مطالعه قبلی كه تا به حال اجرا كرده اید را ادامه دهید. به هیچ عنوان ساعت خواب خود را كم نكنید زیرا بازده مطالعاتی شما را به طرز چشمگیری كاهش خواهد داد.
درزمان باقی مانده تا كنكور شب ها قبل از خواب چند دقیقه وضعیت خود را دركنكور مجسم نمایید. تصوركنید كه سرجلسه كنكور حضور یافته اید وبه پاسخ گویی سوالات مشغول هستید و به راحتی می توانید به تمامی سوالات پاسخ دهید وهیچ گونه مشكلی درجواب گویی به آنها ندارید.ویا خود را در شرایطی تصور كنید كه با سؤالات دشواری مواجه شده اید، استفاده از این روش سبب می شود تا استرس وترس شما از حضور درجلسه ی كنكور تا حد زیادی كاهش یابد.
از همین حالا وضعیت خواب وتغذیه خود را منظم كنید. حتماً به نوعی برنامه ریزی كنید كه صبح ها ساعت 6 از خواب بیدار شوید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[FONT=&quot]ا[/FONT][FONT=&quot]نسان های بی هدف مجبورند تمام عمر خود را برای انسان های هدفمند کارکنند[/FONT]...

juvefans

کاربر ممتاز

سلام علی جان

خوبی خوشی سلامتی؟

در کل درباره درصد ها باید خدمتت عرض کنم (منظورم درصدها شما نیس) ک درصد فقط عدد هست و باید سعی کنیم از آزمونها و کنکور هایی ک میدیدم چیزهای دیگه یاد بگیریم! خود بنده بخاطر همین درصدای FAKE اعتماد بنفسم ب طرز کاذبی بالا رفته بود و همین شد ک توی آزمون قبل سنجشم اصن حسش نبود ریاضی حل کنم و...(جالبه وقتی اومدم خونه بلافاصله 6تاشو حل کردم،3تاشم با یکم فکر حل شد!)درکل منظورم این هست ک برای اینه ک من خیلی درباره درصد هام صحبت نمیکنم!(گرچه همچین تعریفی هم نیس!هه هه)

اما درباره شما: ماشاالله ماشاالله من اگ سوالارو با جوابش شب کنکور ببینم هم 80 نمیزنم!!هه هه

امیدوارم ک توی کنکور اصلی هم درصدای مشابه رو از شما شاهد باشیم و با شنیدن خبر یه رقمی شدنت خوشحالمون کنی!

اینجا من برای شما و منصور کمین زدم،یه رقمی بشید(ایشالا) باید شیرینی مارو بدید آ!!!:D

علی جان چطور تخمین رتبه میکنی شما؟

اونکه دست هست و هیچوقت سر جلسه همچین درصدهایی نمیشه زد .. اما برای مقایسه بد نیست . اینجا جو رقابتی نیست.. چی بگم . برای تخمین من اینجا میرم برای مووسه بینش هست انگار http://bargharshad.blogfa.com/page/takhmin

samin_m

کاربر ممتاز
20 روز تا کنکور

حتماً به نوعی برنامه ریزی كنید كه صبح ها ساعت 6 از خواب بیدار شوید.
ساعت 6؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek: منظورتون ک با برقی ها نبوده؟؟؟!!!:eek:

اونکه دست هست و هیچوقت سر جلسه همچین درصدهایی نمیشه زد .. اما برای مقایسه بد نیست . اینجا جو رقابتی نیست.. چی بگم . برای تخمین من اینجا میرم برای مووسه بینش هست انگار http://bargharshad.blogfa.com/page/takhmin

از بابت سایت ممنون;)

رقابت؟؟!

من خیلی خوشحالم ک اینجا جو بسیار رفاقتی هست(البته رقابت هم بسیار خوبه و انگیزه میده)،تا حدی دوستان اینجا بامحبت هستن ک حتی فکر بعد کنکور هم باعث میشه دل آدم برای اینهمه معرفت و مهربونی تنگ شه!

در رابطه با رقابت هم نظر شخصی من این هست ک ترجیحا با خودم رقابت کنم بهتر هس!:biggrin:

آخه نوکرتم،رقابت بین منو شما مثل رقابت ببین ایران و لائوس میمونه! شما پارسال نخونده رفتی 2-3تا 50 زدی،من پارسال نخونده رفتم،سازمان سنجش اخراجم کرد!! چند ماه توی حصر خانگی بودم!!!هه هه هه

شماها کجا منی ک برای اولین بار توی زندگیم تصمیم گرفتم درس بخونم کجا؟(هنوزم باورم نمیشه ک ممکنه این درسا رو من توی دانشگاه پاس کرده باشم!
):biggrin::biggrin: هه هه
برای همینه ک ترجیح میدم با خودم رقابت کنم;) من اگ بتونم توی این رقابت ها با خودم ب جایی برسم ک توی کنکور غلط نزم،(آمار غلط ها و بی دقتی هام خیلییییی بالاس!) ب قهرمانی رسیدم:D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
امروز آزمون 90 زدم . فهمیدم که سبک سوالات زبان خیلی فرق میکنه با این چیزی که تو آزمونهای آزمایشی هست .
اصلا نحوه ی سوالات ریدینگ کاملا متفاوته بود. خیلی سختر بودن .
نظر شما چیه ؟؟

samin_m

کاربر ممتاز
درود
امروز آزمون 90 زدم . فهمیدم که سبک سوالات زبان خیلی فرق میکنه با این چیزی که تو آزمونهای آزمایشی هست .
اصلا نحوه ی سوالات ریدینگ کاملا متفاوته بود. خیلی سختر بودن .
نظر شما چیه ؟؟

قبلا هم عرض کرده بودم.. خیلییییی فرق میکنه

همه سوالاسش،لغاتش ب مراتب سختتره، ریدینگ هاش هم سنگین تر هست!

برای یکی با سطح اطلاعات من،ب مشکل خواهم خورد

samin_m

کاربر ممتاز
اصلا دوست ندارم از نا امیدی حرفی بزنم
اما چرا این شکلی آخه ؟
در این حد بی انگیزه میشه شد آخه ؟

حامد جان از شما بعیده!!

شما ک خودت بمب روحیه ای...!

سر و تهشو جمع کنی،مفید 20 روز دیگه مونده!!! بعدشم ک عشق و حال...

انصافا دلت میاد بخاطر 20 روز :

1.چند ماهی ک زحمت کشیدی رو از دست بدی؟؟

2.عشق و حال بعدشو بخاطر تاسف خوردن خراب کنی؟؟!

این بیست روزم در حد توانت تلاش کن (حد توان ممکنه 1ساعت باشه ممکنه 8ساعت باشه! مهم ساعتش نیس مهم تلاشه..) بعدشم هرچی شد... توکل ب خدا!

هرموقع خسته شدی،یکم استراحت کن،سرعتو کم کن،تفریحو زیاد کن!! ولی از ریشه درختو قطع نکن،حیفه!!!!

xalbert

عضو جدید
دوستان من 3 سوال دارم
اگه جواب بدید ممنون میشم ;)

من خودم در حال حاضر دانشجوی ناپیوسته قدرت هستم (( دانشگاه آزاد ))
مشکلی که دارم اینه اساتید در بعضی درس ها خوب درس نمیدن و متاسفانه بعضی از درس ها رو باید به امید قبولی رفت سر جلسه امتحان
همین مشکل باعث شده بعضی درس ها که حتی تو کنکور ارشد هم میاد رو به امید قبولی برم سر جلسه !!

میخواستم ببینم اگه بخوام واسه ارشد از کتاب هاس آموزشی که همه استفاده میکنن (( دانش پژوهان - مدرسان و ..... )) استفاده کنم
مشکلی ندارم تو درک مطلب ؟
با توجه به اینکه فرض رو باید این گذاشت که مطلب زیادی از دانشگاه نمیدونم !!

سوال دوم
اینو از چند نفر شنیدم ولی نمیدونم راست هست یا نه !!
یکی گفته بود که کسی رو میشناسه با رتبه خوب تو یه دانشگاه معتبر (( اگه اشتباه نکنم شریف )) واسه ارشد قبول شده و رفته دانشگاه
ولی کارشناسی رو آزاد گرفته بود
بعدش اساتیدش تو مقطع ارشد بهش خرده گرفته بودن که کارشناسی آزاد خونده !!
یعنی به نوعی سطح علمیش رو پایین میدونستن !! - چون آزاد خونده بود !!
میخواستم ببینم واقعا همچین طرز فکری تو اساتید هست ؟؟؟؟

سوال سوم
یه تاپیک تو فروم هست با عنوان فرق بین کارشناسی تکنولوژی مهندسی برق و مهندسی برق
تو همون تاپیک خوندم کسایی که تکنولوژی میخونن نمیتونن کارت نظام مهندسی واسه درجه 1 رو بگیرن !!!
با این اوصاف واقعا میشه به این مدرک اعتماد کرد ؟؟
از موقعی که اون تاپیک رو خوندم این فکر تو ذهنم هست اصلا مدرک تکنولوژی ارزش داره ؟

و اصلا اگه هر دوی اینها (( کسی که مدرک تکنولوژی و کسی که مهندسی )) دارن اگه ارشد بخونن
اونوقت هم فرقی بینشون هست ؟؟
چون هر 2 ارشد رو یکجا خوندن و فرقی نداره !!

hamedgho2000

عضو جدید

حامد جان از شما بعیده!!

شما ک خودت بمب روحیه ای...!

سر و تهشو جمع کنی،مفید 20 روز دیگه مونده!!! بعدشم ک عشق و حال...

انصافا دلت میاد بخاطر 20 روز :

1.چند ماهی ک زحمت کشیدی رو از دست بدی؟؟

2.عشق و حال بعدشو بخاطر تاسف خوردن خراب کنی؟؟!

این بیست روزم در حد توانت تلاش کن (حد توان ممکنه 1ساعت باشه ممکنه 8ساعت باشه! مهم ساعتش نیس مهم تلاشه..) بعدشم هرچی شد... توکل ب خدا!

هرموقع خسته شدی،یکم استراحت کن،سرعتو کم کن،تفریحو زیاد کن!! ولی از ریشه درختو قطع نکن،حیفه!!!!
ممنونم ثمین جان
والله نمی دونم چرا این شکلی شدم
اصن حسش نیست !
سوالا رو می ذارم جلوم حتی حس این هم نیست که یه کلمه بنویسم رو کاغذ !
آخه لامصب 4 ماه هر شب 5 ساعت خوابیدی الان چته ؟
نمی دونم که !

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز
ممنونم سمین جان
والله نمی دونم چرا این شکلی شدم
اصن حسش نیست !
سوالا رو می ذارم جلوم حتی حس این هم نیست که یه کلمه بنویسم رو کاغذ !
آخه لامصب 4 ماه هر شب 5 ساعت خوابیدی الان چته ؟
نمی دونم که !

چاکریم

"ثمین" هستم;):D

بی حوصله شدی،یه برنامه ای بچین روحیت عوض شه! با بروبچ برو برف بازی!;) یه بعداز ظهر برو گشت و گذار..با خانواده برو مهمونی و و و.... هرچی ک فکر میکنی بهت خوش میگذره و از اول تا آخرش از ته دل میخندی...!

اگرم خیلی حاد نیس،یه فیلم خنده دار ببین یا با کسی صحبت کن ک حرفاش بهت روحیه و آرامش میده! جمعه هم تا ساعت 12 بخواب!نذار احساس کنی تحت فشاری! توی اوج استرس هم باز یه کارایی کن ک حس کنی پرچمت بالاس و توی زندگی هرکاری عشقته میکنی!!:D (بعضی وقتا ک برنامه ریزی میکردم و حسش نبود،میزدم زیر همه چی،احساس میکردم خیلی خفن و قوی ام:biggrin::biggrin::biggrin:!!هه هه)

ایضا دور و ور موجودات مونث رو هم خط بکش،بذار اعصابت راحت باشه:D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من 3 سوال دارم

مشکلی که دارم اینه اساتید در بعضی درس ها خوب درس نمیدن و متاسفانه بعضی از درس ها رو باید به امید قبولی رفت سر جلسه امتحان
همین مشکل باعث شده بعضی درس ها که حتی تو کنکور ارشد هم میاد رو به امید قبولی برم سر جلسه !!

میخواستم ببینم اگه بخوام واسه ارشد از کتاب هاس آموزشی که همه استفاده میکنن (( دانش پژوهان - مدرسان و ..... )) استفاده کنم

سوال دوم
یکی گفته بود که کسی رو میشناسه با رتبه خوب تو یه دانشگاه معتبر (( اگه اشتباه نکنم شریف )) واسه ارشد قبول شده و رفته دانشگاه

سوال سوم
تو همون تاپیک خوندم کسایی که تکنولوژی میخونن نمیتونن کارت نظام مهندسی واسه درجه 1 رو بگیرن !!!
از موقعی که اون تاپیک رو خوندم این فکر تو ذهنم هست اصلا مدرک تکنولوژی ارزش داره ؟

و اصلا اگه هر دوی اینها (( کسی که مدرک تکنولوژی و کسی که مهندسی )) دارن اگه ارشد بخونن

درود
منم مثل شما ناپیوسته هستم .
ممکنه تو بعضی مطالب که احتیاج زیادی به توضیح داره مشکل داشته باشی . ولی میشه با چند بار خوندن و کمک گرفتن از بچه ها سایت مشکلات رفع کرد .
مثلا من تو مدار خیلی مشکلات داشتم . مداری که تو دانشگاه به ما درس دادن ۱ هزارم مداری که برای ارشد خوندم هم نبود. به لطف استاد نماهای دانشگاها این بلا سرمون اومده .
یعنی نهایت چیزی که تو دانشگاه از مدار فهمیدم حل یه مدار ۲ حلقه ای یا ۲ گره ای ساده هست . حتی مدار مرتبه ۱-۲ هم استاد درس نداد . یادمه مدار مرتبه ۱ اومد استاده یه خازن با یه مقاومت کشید و یه سلف با یه مقاومت . گفت اینا مدارهای مرتبه اول هستن . روابطو خودتون پیدا کنید :eek:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوستان من 3 سوال دارم

سوال دوم

سوال سوم

سلام

اینکه اساتید توی دانشگاها تدریس خوبی ندارن مربوط به دانشگاه و یه درس خاص نیستش توی تمام دانشگاها به همین منوال هستش.بهتره بعد کنکور تا اومدن نتایج و انتخاب دانشگاه و گرایش روی مبانی پایه ای دروس اصلیتون از روی کتابهای مرجع کار کنید.کتابهای کنکوری اکثرشون نکته ای گفتن و بدرد نمیخورن شما باید مفهومو کامل بفهمید.واینکه توی این مدت حتما حتما روی پایه زبانتون کار کنید چون دیگه کتابهایی که توی ارشد بهتون گفته میشه بعنوان منبع همگی انگلیسی هستن و دیگه کتاب فارسی خیلی کم استفاده میشه.

اره منم شنیدم که همچین فکر و دیدی توی اساتید هستش ولی خب اگه من خودم استاد بودم دانشجویی رو انتخاب میکردم که از دانشگاههای سطح پایین تر اومده باشن چون معلومه اون دانشجو پشتکار لازم و عرضشو داشته که بیادو دانشگاه بهتر قبول شه.

mehdi.ma62

عضو جدید
ثبت نام دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد و مهندسی فناوری ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز یکشنبه آغاز و تا روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ادامه دارد و آزمون آن پنجم اردیبهشت ماه ۹۳ برگزار می شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، متقاضیان می‌بایست در زمان اعلام شده و به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند. وجه ثبت نام در این دوره مبلغ ۱۷۸/۰۰۰ (یکصد و هفتاد و هشت هزار) ریال می‌باشد که به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب قابل پرداخت است. پذیرش در دوره‌های مذکور با آزمون و برای شاغلین به صورت نیمه متمرکز انجام می‌شود.

سلام به همه دوستان
کسی میدونه شهریه چقد؟ آیا میشه کلاسا رو دو روز تو هفته جمع کرد یا نه؟
واقعا ارزششو داره؟:)

.V A H I D.

عضو جدید
سوال

اره منم شنیدم که همچین فکر و دیدی توی اساتید هستش ولی خب اگه من خودم استاد بودم دانشجویی رو انتخاب میکردم که از دانشگاههای سطح پایین تر اومده باشن چون معلومه اون دانشجو پشتکار لازم و عرضشو داشته که بیادو دانشگاه بهتر قبول شه.

بعید می دونم اساتیدی که سرشون به تنشون می ارزه یه همچین تفکری داشته باشن...
شایدم دارن،نمی دونم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا