گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
معدل واحدهایی که باید تا ۹۲/۶/۳۱ رد میشده. من کارآموزیم تابستون بود و نمرش مهر تو سایت ثبت شد ولی نمرش تو معدلی که واسم تو برگه نوشته بودن حساب شده بود

وظیفشونه باید انجام بدن، ربطی به ما نداره.

صفحه ۲۸ دفترچه پارسال رو بخون

تو دانشگاه ما کاراموزی نمره نداره فقط قبولی رد کردن تکلیف چیست؟
درمورد عکسم توضیح میدید پشتش باید سفید باشه؟اندازه اینا جقدر میخواد فردا برم عکس بندازم:دی

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
درمورد عکسم توضیح میدید پشتش باید سفید باشه؟اندازه اینا جقدر میخواد فردا برم عکس بندازم:دی

نمیدونم، این فرمه واسه همین مشکلاست.
کدوم عکس؟

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

کارآموزی رو بعنوان درس پاس شده محسوب نکن..
فک نکنم لزومی به زمینه سفید باشه اما شما واسه احتیاط سفید بگیر ..سه در چهار باشه..میتونی بگی فایلشو بهت بدن تا نیاز دوباره واسه اسکن نباشه

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
معدلتون رو توو آموزش می‌نویسه، همونه دیگه. درس‌هایی که فقط P و F می‌گیرن صفر واحد هستند و خود به خود توو معدل حساب نمیشه.
پشتش که دیده نمی‌شه ولی پس‌زمینه‌ش باید سفید بشه :D. با یه دوربین گوشی 5 مگاپیکسل جلوی یه دیوار وایسید عکس بگیرید.
اگه اینطوریه، GPAتون رو حساب کنید و اگه از معدلتون بیشتر بود اون رو وارد کنید. اینطوری هست که اگه نمرتون 16 و بیشتر بود به جاش 4 قرار میدید؛ بین 14 و 16 (شامل خود 14) بود، 3؛ اگه بین 12 (شامل خود 12) و 14 بود 2؛ و اگه بین 10 و 12 بود 1 قرار بدید. کمتر از 10 هم که 0. بعد با اعمال کردن تعداد واحد هر درس معدل‌گیری کنید. اینطوری اگه کسی تمام نمره‌هاش بیشتر از 16 باشه، GPAش 4 میشه و مثل اینه که معدلش 20 ـه.
فقط حواستون باشه که دقیق حساب کنید. یه اکسل باز کنید و ستون اول نام درس، ستون دوم واحد هر درس، ستون سوم نمره‌ی 0 تا 20 هر درس و ستون 4 هم شرط بذارید که اگه نمره بین 16 و 20 باشه 4 کنه و بین 14 تا 16 رو 3 و ...؛ بعد ببینید معدلی که حساب شده با معدل آموزش مطابق داره یا نه تا مطمئن باشید درست حساب کردید. اینطوری GPA هم درست حساب شده.
اگه ستون C نمره‌ی 0 تا 20 رو وارد کرده باشید، توو ستون D که مربوط به 0 تا 4 هست، این شرط رو وارد کنید (برای خونه‌ی D2).
=IF(C2>=16,4,IF(C2>=14,3,IF(C2>=12,2,IF(C2>=10,1,0))))

آخرین ویرایش:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارآموزی رو بعنوان درس پاس شده محسوب نکن..
فک نکنم لزومی به زمینه سفید باشه اما شما واسه احتیاط سفید بگیر ..سه در چهار باشه..میتونی بگی فایلشو بهت بدن تا نیاز دوباره واسه اسکن نباشه

والا تا اونجایی که من یادمه اتفاقاً هم باید سفید می‌بود و هم توو قسمت آپلود عکس کلی مثال آورده بودند که اینطوری باشه اونطوری نباشه و ...؛ مطمئنم سایت سازمان سنجش بود منتهی دقیق یادم نیست که این گیرها رو به عکس کنکور داده بودند یا یه آزمون دیگه.

890031156

کاربر ممتاز
سلام
این چه مدلیه دیگه؟
از یه طرف میگه باید معدل اعلامی با تایید شده دانشگاه یکی باش از طرف دیگه هم میگه میتونین تو دریافت کارت ورود به جلسه تغییر بدین؟
حالا چیکار کنیم؟
فردا ببرم معدلمو تایید کنن یا بهمن>/؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام
این چه مدلیه دیگه؟
از یه طرف میگه باید معدل اعلامی با تایید شده دانشگاه یکی باش از طرف دیگه هم میگه میتونین تو دریافت کارت ورود به جلسه تغییر بدین؟
حالا چیکار کنیم؟
فردا ببرم معدلمو تایید کنن یا بهمن>/؟

سلام
باید قبل ثبت نام بری آموزش تاییدیه معدل بگیری که معدل کل تا پایان شهریورو وارد میکنن.بعد اگه این ترم معدل کلت بالاتر شد میتونی توی بهمن معدل کل تا پایان این ترمو وارد کنی اگرم کمتر شد لزومی نداره همون معدل کل تا پایان شهریور بذار بمونه

890031156

کاربر ممتاز
سلام
باید قبل ثبت نام بری آموزش تاییدیه معدل بگیری که معدل کل تا پایان شهریورو وارد میکنن.بعد اگه این ترم معدل کلت بالاتر شد میتونی توی بهمن معدل کل تا پایان این ترمو وارد کنی اگرم کمتر شد لزومی نداره همون معدل کل تا پایان شهریور بذار بمونه
میدونم ولی میگه نباید با معدل اعلامی و معدل تایید شده مغایرت باشه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
میدونم ولی میگه نباید با معدل اعلامی و معدل تایید شده مغایرت باشه

این فقط درصورتی اتفاق میفته که معدل این ترمتم بخوای توی معدل کلت حساب بشه.اونموقع فک کنم یه بارم باید برم دانشگا یه تاییدیه جدید بگیری!رفتی از آموزش بپرس هر چند بعید میدونم سردر بیارن :دی

ehsan0641

کاربر بیش فعال
آقا لطفا از تو این بحث معدل بیاین بیرون. من یه سوال دارم.کسی ثبت نام انجام داده؟ چرا توی اون قسمتی که باید کد موسسه تحصیل کارشناسی وارد بشه کد موسسه های غیر انتفاعی رو خطا میده؟ اسم موسسه رو میاره اما بغلش هم یه علامت قرمز میاره و نوشته مقدار وارد شده صحیح نیست. یکی کمک کنه لطفا.

llvll.asoud

کاربر ممتاز
آقا لطفا از تو این بحث معدل بیاین بیرون. من یه سوال دارم.کسی ثبت نام انجام داده؟ چرا توی اون قسمتی که باید کد موسسه تحصیل کارشناسی وارد بشه کد موسسه های غیر انتفاعی رو خطا میده؟ اسم موسسه رو میاره اما بغلش هم یه علامت قرمز میاره و نوشته مقدار وارد شده صحیح نیست. یکی کمک کنه لطفا.

شاید چون روز اوله این خطاها باشه.شما فردا صبح دوباره امتحان کن ارور داد توی سایت سنجش شماره تلفن داده بزنگ بپرس

890031156

کاربر ممتاز
دوستان کسی نمیدونه کنکور اتوماسیون و برق چه روزایی هستن؟
بعدشم میگفتن که انگاری قراره امسال تو 2 نوبت برگزار شه درسته؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان بعد گرفتن تاییده معدل کاره دیگه نمیخواد بکنیم ؟؟ نگه داریم پیش خودمون
بعدش اگه آموزش اون نسخه ی دست خودشو گم کرد چی ؟ آخه دیدم که میگم . همه چیو گم میکنن آخرش میگن مقصر دانشجو بوده

alielec

عضو جدید
برید تو سایت دانشگاهتون که انتخاب واحد می کنین معدلتنونو نگاه کنید وارد کنید دیگه فرم بازی نداره که.
الان ما میتونیم ابزار دقیق هم شرکت کنیم؟زمانش با برق تداخل نداره؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
برید تو سایت دانشگاهتون که انتخاب واحد می کنین معدلتنونو نگاه کنید وارد کنید دیگه فرم بازی نداره که.
الان ما میتونیم ابزار دقیق هم شرکت کنیم؟زمانش با برق تداخل نداره؟

درسته که نیازی به فرم بازی نیستش ولی اگه فردا مشکلی پیش بیاد حسرت میخوری که چرا یه کار ساده رو انجام ندادی

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان کسی نمیدونه کنکور اتوماسیون و برق چه روزایی هستن؟
یا خدا !!!!!!!!!!!!!!
کی گفته قراره دو مرحله ای شه؟؟؟؟
اینجوی تعداد سوالا دوباره زیاد میشه ها

890031156

کاربر ممتاز
یا خدا !!!!!!!!!!!!!!
کی گفته قراره دو مرحله ای شه؟؟؟؟
اینجوی تعداد سوالا دوباره زیاد میشه ها
والا منم تعجب کردم
درسته تعداد سوالا زیاد میشه ولی دو نوبت میشه و ادم زیاد خسته نمیشه

alielec

عضو جدید
درسته که نیازی به فرم بازی نیستش ولی اگه فردا مشکلی پیش بیاد حسرت میخوری که چرا یه کار ساده رو انجام ندادی

مگر کاربرد این فرم غیر از اینه که مطمئن بشی معدلت همونیه که وارد می کنی؟یا اینکه اگر قبول شدی باید این فرم رو برای ثبت نام با خودت ببری و اگر نبری ثبت نامت نمیکنن؟!!!

890031156

کاربر ممتاز
مگر کاربرد این فرم غیر از اینه که مطمئن بشی معدلت همونیه که وارد می کنی؟یا اینکه اگر قبول شدی باید این فرم رو برای ثبت نام با خودت ببری و اگر نبری ثبت نامت نمیکنن؟!!!
اره تو دفترچه نوشته اگه دانشگات معدل دیگه ای رو غیر از معدل ارسالیت بفرسته بای بای!!!

alielec

عضو جدید
اره تو دفترچه نوشته اگه دانشگات معدل دیگه ای رو غیر از معدل ارسالیت بفرسته بای بای!!!

من تا 20 بهمن مهلت تحویل پروژه ام هست.یعنی 20 بهمن قطعاً فارغ التحصیلم.طبق توضیحات دفترچه من الان نیاز به این فرم ندارم چون توی مرحله ی دریافت کارت باید معدل فارغ التحصیلیم رو بزنم دیگه؟درسته؟

890031156

کاربر ممتاز
من تا 20 بهمن مهلت تحویل پروژه ام هست.یعنی 20 بهمن قطعاً فارغ التحصیلم.طبق توضیحات دفترچه من الان نیاز به این فرم ندارم چون توی مرحله ی دریافت کارت باید معدل فارغ التحصیلیم رو بزنم دیگه؟درسته؟
زده 92.11.30
یعنی بعده کنکور
نمیدونم والا
فردا زنگ میزنم میپرسم دقیق
بهت میگم

juvefans

کاربر ممتاز
والا منم تعجب کردم
درسته تعداد سوالا زیاد میشه ولی دو نوبت میشه و ادم زیاد خسته نمیشه

خدا نکنه .... این چه وضعیههه آخههه هرسال تغییر میدن بدون خبر :eek:... الا اگه میخوان تغیری بدن باید بگن 2سال بعد نه اینکه همه برنامه ریزی مارو خراب کنند ... هیچکس به فکر ما نیست واقعا .:razz:

homeyra khaledi

عضو جدید
سلام بچه ها همگی خسته نباشین
چرا استرس وارد میکنید!!!میگین 2 نوبتی شده؟!اگه کسی خبرداره بی زحمت منبعشم بذاره که مطمئن شیم!روو هوا نگین!

mahdi_ml

عضو جدید
بچه ها درباره وضعیت نظام وظیفه هم توضیح بدین.....من معافیت تحصیلی دارم....ولی نمیدونم کدوم عددو باید بزنم(یعنی بعدا باید سربازی برم)

samin_m

کاربر ممتاز
سلام بچه ها همگی خسته نباشین
چرا استرس وارد میکنید!!!میگین 2 نوبتی شده؟!اگه کسی خبرداره بی زحمت منبعشم بذاره که مطمئن شیم!روو هوا نگین!

والا من دفترچه رو خوندم چیزی ننوشته بود

داداش مطمئنی؟؟ کی گفته؟؟

samin_m

کاربر ممتاز

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
میگم این قضیه معدل و فرم به دانشگاه ها هم ابلاغ شده ؟؟
آخه یکی از دوستانم رفته بود . مهر و امضا زده بودن ولی گفته بود نمی فرستیم بایگانی. اصلا به ما ابلاغ نشده که این چی هست . همینجا تو آموزش میمونه اگه گم بشه هم از رو خود سیستم اعلام میکنیم معدلو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا