aysan 00500
اخراجی موقت
ممنون از توصیه های مفیدتون جناب مهدیان خیلی مفید بود 

با عرض خدا قوت و خسته نباشید خدمت عزیزان
کسی از دوستان می دونه کتاب تست ریاضی مهندسی معتقدی(فقط تست ها) رو بازم چاپ می کنن یا نه ؟
از کجا میشه گیرش آورد ؟
ا ۴- ادیسون یادت نره ادیسون بنده خدا ۹۹۹ بار تلاش کرد برق اختراع کنه ولی موفق نشد ولی بالاخره به نتیجه رسید...چون تلاش کرد و ناامید نشد.
سلام آقا امیر مرسی نکاتت عالی بودن
اما داداش من ، ما که مهندس برق هستیم خوب نیست برامون که بگیم ادیسون برقو اختراع کرده
ممنونم از راهنماییتبرا چی میخای؟ چون تست تالیفی هم نداره تست ارشد هم جلد دوم اقای کریمی پر از تست حل شده هست دیگه.
ممنونم از راهنماییت
من درسش رو از رو جزوه معتقدی می خونم و از رو مدرسان تست هاشو میزنم اما راه حل هاش با سبک معتقدی فرق داره خیلی کش داده برا همین یه منبع می خواسم از معتقدی که فقط تست داشته باشه
کریمی هم جزوه اش خوبه اما کتابش رو نمی دونستم. الان چک کردم
آقای کریمی هم که ماشالله همه رو ارجاع داده به جلد اول که!مشاهده پیوست 177141
از 40 تا تست اول فقط 16 تار رو حل کرده
بازم ممنون
ممنونم از راهنماییت
من درسش رو از رو جزوه معتقدی می خونم و از رو مدرسان تست هاشو میزنم اما راه حل هاش با سبک معتقدی فرق داره خیلی کش داده برا همین یه منبع می خواسم از معتقدی که فقط تست داشته باشه
کریمی هم جزوه اش خوبه اما کتابش رو نمی دونستم. الان چک کردم
آقای کریمی هم که ماشالله همه رو ارجاع داده به جلد اول که!مشاهده پیوست 177141
از 40 تا تست اول فقط 16 تار رو حل کرده
بازم ممنون
کسی میدونه سوالای چند سال اخیر طراحاش کیا بودن(همه گرایشا)؟
سلام دوست عزیز .
شما اینطور که فرمودید از تابستون مطالعه کردید . پس حتما درس ها رو تموم کردین و عقب نیستید. واسه چی نگران سرعت هستید ؟
آزمون ها رو باید شرکت کنید . نتیجه آزمون یک چهارم اول شما چی بوده ؟ چقدر تونستید بزنید ؟
ممنون بابت پاسختون اتفاقا منم از همین جهت می پرسیدم ببینم واقعا اونایی که رتبه خوب آوردن خیلی از ماها جلوتر بودن یا زمان کنکورشون در حد ما درسا رو رسونده بودن ؟؟؟من رفتم مصاحبه رتبه 91 پارسال رو خوندم توی تابستون فقط سه تا درس رو خونده بود . پاییز هم هفته ای دو روز 4 ساعت کلاس دانشگاه داشت .. و متوسط روزی 8 ساعت می خونده..
من قبلا از معتقدی نتیجه گرفتم( 2 سال پیش)که تقریبا همه سوالای ریاضی مهندسی رو درست زدم(یا با یه دونه غلط فک کنم)روشهای معتقدی که خیلی خوبه ..........
من کتاب کریمی رو دیدم وحشت کردم.. یعنی وقت ندارم این همه مفصل ریاضی بخونم ..
خوب هر نکته که فکر میکنی توش ضعیف هستی رو از کتابا پیدا کن و تمرین کن روش . از همین الان که شروع کنی خوب پیشرفت میکنی . ( مطالعه ، خلاصه برداری و تمرین و تمرین )اره من تو تابستون با کلاسا تقریبا پیش رفتم و خوندم . الانم فقط نگران قوی نبودن پایه ریاضیاتمم .
واسه ازمونم چون خواستم با برنامه خودم جلو برم و خودمو محدود به برنامه ازمونا نکنم ، ازمونایه 25 درصدو شرکت نمیکنم ، فقط 50 درصد با ازمونایه جامع .
سلام بچه ها
کسی کتاب سرمه ای دانشگاه تهران چاپ جدیدشو داره که کنکور 91 و 92 رو داشته باشه؟![]()
مرسیمن دارم . چطور مگه ؟
من ندیدمسلام بچه ها
کسی کتاب سرمه ای دانشگاه تهران چاپ جدیدشو داره که کنکور 91 و 92 رو داشته باشه؟![]()
واقعا؟من ندیدم
فروردین اینا کتابو خریدم 3جلدشو تا 90 بود
مرسی
کتاب من تا سال 90 رو داره .میشه کنکور 91 و 92 رو اسکن کنید برام؟![]()
مرسی
کتاب من تا سال 90 رو داره .میشه کنکور 91 و 92 رو اسکن کنید برام؟![]()
چاپ هشتم ( 91 ) تا کنکور 91 رو داره . یعنی یه سال آخر ( 92 ) توش نیست.من ندیدم
فروردین اینا کتابو خریدم 3جلدشو تا 90 بود
92 رو نداره . راستش الان هم امکان اسکن ندارم چون دانشگاه هم نمیرم بدم اونجا اسکن کنن متاسفانه . راستی این هم بگم بچه های قدرت بهتره این کتاب رو نخرن چون سوالهای بررسی قدرت رو چاپ نکرده !!
چاپه 90واقعا؟
پس این دو سال رو چجوری میتونم داشته باشم؟
حل تشریحی بعضی اساتیدو از اینترنت گرفتم اما
کتاب شما چاپ چه سالیه؟
خدمت شمانه من واسه کنکور مخابرات می خواممرسی از لطفتون
لینک خرید اینترنتیشو هم ندارین؟انتشارات دانشگاه تهران هم نبود تا 89 رو داشت![]()
تا ۹۱ رو داره،من ۲ ماه پیش از انتشارات دانشگاه تهران خریدم،فکر هم نمیکنم که تموم شده باشه.نه من واسه کنکور مخابرات می خواممرسی از لطفتون
لینک خرید اینترنتیشو هم ندارین؟انتشارات دانشگاه تهران هم نبود تا 89 رو داشت![]()
نه من واسه کنکور مخابرات می خواممرسی از لطفتون