گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یعنی یک کتاب جدا مثل دانشگاه تهران؟؟؟
پکیج کامل مدرسان و پارسال خریدم 91 رو داره ولی انقد از کتاباش خاطره بدی دارم که گذاشتمش پشت کتابام نبینمشون:D

مرسی از لطفتون:smile:
ای بابا پارسال چقدر گفتیم اینکارو نکنید

منم ازین اشتباهات کردم ، بنظرم خرید پک ( حالا هر انتشاراتی ) بدترین کاره . کتاب هارو باید گلچین کنیم اونم از تجربیات پارسالی ها ن گفته های این اونو تبلیغات و اسم استادای معروف . باید ببینی رتبه مثلا 10 پارسال کنکور از چی خونده به هر حال اطراف خودمون چندتا رتبه برتر هست دیگه .

نه دوست من درست نیست رتبه 10 هم شرایط خودشو داره؛ مثلا فکر الکترونیکو دکتر شریف بختیار بهش درس داده باشه دیگه این بنده خدا چه اسلام پناه بخونه چه باغستانی فرقی نمی کنه چون زیر و بم الکترونیکو یاد گرفته؛ من همیشه دنبال کسانی بودم که معدلشون 13 بوده در یک دانشگاه ناشناخته درس خونده باشه بعد بیاد الکو 60 بزنه اینجوری مشخصه که منابعش چه قدر تاثیر گذار بوده

f.babaei

عضو جدید
سلام به همه پشت کنکوریها!!! خدا قوت
یه سوال دارم؟
آقا من دیر شروع کردم به خوندن یعنی یه جورایی تنبلی کردم الان حسابی پشیمونم و میخوام جبران کنم وضعیت به اینصورته که ریاضی مهندسی یه دور خوندم بدون خلاصه نویسی وتست و مدار 1 رو سه فصل اول با تستای زوج خوندم وخلاصه نویسی تا همین فصل وسیگنال مومن زاده تا فصل 3 با خلاصه وتستای فرد وزبانم حدود 400تا لغت حفظ کردم وکنترل خطی و ماشین ومعادلات وجلد 2 مدار وسیگنال رو هم هیچی نخوندم حالا با این وقتی که دارم به نظرتون امیدی هست رتبه زیر 1000 بشم :cry:
واینکه میخوام فصلای کم اهمیت مدار 2 زرگر رو حذف کنم کدوم یکی رو بنظرتون حذف کنم:تبدیل لاپلاس- فرکانس طبیعی- قضایای شبکه- دوقطبی ها- گرافها-مدارات غیر خطی
آقا نظرتون رو در مورد حذف بعضی از فصلای سیگنال بگید:confused:
در ضمن من ریاضی مهندسی وسیگنال رو کارشناسی پاس نکردم:(
4روز در هفته هم کاملا بیکارم و3روز دیگه هم از ساعت 5 بعدازظهر بیکارم
;)
پیشاپیش ممنون از نظراتتون
سلام به همه مهندسین وپشت کنکوریهای گرامی
اول میخوام یه تشکر ویژه کنم که برای رضای خدا یه نفرم جوابمو نداد:biggrin:
یه کم که فکر کردم دیدم اصلا چرا من اینارو نوشتم و موفقیت خودمو توی نظر بقیه دیدم منکه خدارو دارمو مطمئنن واسم کافیه آقا من از همین جا اعلام میکنم به رتبه دلخواهم میرسم و با این شرایطی که دارم هم میتونم موفق بشم
اینم الان نوشتم تا به عزیزانی که وضعیتشون مثل منه بگم هیچ نگران نباشید فقط به خدا توکل کنید و تلاشتون رو بکنید بهرحال برای موفقیت باید بهایی داده بشه ومن حاضرم این بهارو بپردازم. ایشاا... کارنامم که اومد میزارمش اینجا تا بهتون ثابت بشه. دم همتون گرم عزت زیاد;)

hamedgho2000

عضو جدید
اینم الان نوشتم تا به عزیزانی که وضعیتشون مثل منه بگم هیچ نگران نباشید فقط به خدا توکل کنید و تلاشتون رو بکنید بهرحال برای موفقیت باید بهایی داده بشه ومن حاضرم این بهارو بپردازم. ایشاا... کارنامم که اومد میزارمش اینجا تا بهتون ثابت بشه. دم همتون گرم عزت زیاد;)

ایشالله که میترکونی و به بهترین نتیجه ممکن می رسی
نگران نباش خیلی ها الان اوضاعشون خیلی از ما بد تره
مهم اینه که اراده کنی و خودت از 100٪ ظرفیتت استفاده کنی و نتیجه ات با تلاشت رابطه خطی همانی داشته باشه
منم مثل شمام. 2 روز دانشگاهم و 2 روزم کار میکنم در عین حال حداکثر سعیم رو میکنم.حالا نتیجه هر چی شد شد(خوب باشه که عالیه) مهم اینه که من کم کاری نکردم !

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوستان .
درباره قدرت مغز ، افزایش توان محاسباتی ، جلوگیری از خستگی مغز و زیاد کردن حافظه اگه مطلب مفیدی دارید اجازه بدید که استفاده کنیم یا روش تبادل نظر قرار بدیم.
با تشکر

samin_m

کاربر ممتاز
با توجه ب اینکه سوال بنده یه جورایی ب این تاپیک هم ممکنه مربوط بشه،و بازدید این تاپیک هم بیشتره،خواستم نظر شما رو هم بدونم:

سوال

ممنون از توجهتون

llvll.asoud

کاربر ممتاز
با توجه ب اینکه سوال بنده یه جورایی ب این تاپیک هم ممکنه مربوط بشه،و بازدید این تاپیک هم بیشتره،خواستم نظر شما رو هم بدونم:

سوال

ممنون از توجهتون

این موارد در آزمونایی که شما میدونی 3 تا درست زدی به بالا کاربرد داره.مثال میزنم برات.
شما 6 تا درست میدونی که زدی. 6 تا درست 6 تا نزده میشه 50 درصد
به نظر من اینجا بهتره شما 3 تا سوال دیگه رو هم اگه بین دوتا شک داری بزنی حالا چرا

خوش بینانه ترین حالت هر سه تایی که زدی درست شده پس میشه 9 تا درست 3 تا نزده 75 درصد.
اگه دوتارو درست بزنی میشه 8 تا درست 1 دونه غلط میشه 64 درصد
اگه یدونه درست بزنی دو تا غلط میشه 7 تا درست 2 تا غلط میشه 53 درصد.
اگه هر سه رو غلط بزنی میشه 6 تا درست 3 تا غلط که میشه 42 درصد.
شما در بدترین حالت 8 درصد اختلاف درصد دارید که زیاد نیستش 42 همون 50 درصده تقریبا.ولی 64 درصد یا 75 درصد با 50 درصد خیلی تو تراز و رتبه تاثیر میذاره.
این چیزایی که گفتم به شرطیه که اولا 6 تا سوال رو میدونی صد در صد درست زدی!! ثانیا بین اون سه تا سوالی هم که میخوای جواب بدی بین دو گزینه شک داشته باشی نه اینکه بین 4 گزینه بیای یکیشو شانسی بزنی
برای تعداد سوالای صد در صد درست بالای 6 سوال هم صادقه ولی فرض کن شما 3 تا سوال درست جواب دادی
3 تا درست 9 تا نزده میشه 25 درصد
حالا اگه بخوای سه تا رو شانسی بین دو گزینه بزنی.
اگه هرسه درست باشه میشه 6 تا درست 6 تا نزده 50 درصد
اگه دوتا درست باشه یکی غلط میشه 5 تا درست یه غلط 39 درصد
اگه یدونه درست و دوتا غلط باشه میشه 28 درصد
اگه هرسه غلط باشه میشه 16 درصد

بهتره وقتی میخواین بین دو گزینه شانسی بزنید حتما سه تا سوالو بزنید چون هر سوال غلط یک سوم نمره منفی داره

آخرین ویرایش:

hosseig69

عضو جدید
دوستان نظرتون درمورد بررسی سیستم مدرسان شریف چیه؟اگه بشه1منبع خوب هم براش بگین
1سوال دیگه اینکه توتاپیکهای قبلی ریاضی معتمدی ومومن زاده روخوب تعریف کردن حالا کدویکی ازایناروانتر وبهتر توضیح داده
ممنون

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوستان نظرتون درمورد بررسی سیستم مدرسان شریف چیه؟اگه بشه1منبع خوب هم براش بگین
1سوال دیگه اینکه توتاپیکهای قبلی ریاضی معتمدی ومومن زاده روخوب تعریف کردن حالا کدویکی ازایناروانتر وبهتر توضیح داده
ممنون

بدلیل زمان کم باقی مونده از اونجایی که ظاهرا شما ریاضی مهندسی رو تا حالا نخوندید بهتره کتابی رو انتخاب کنید که حجمش کمتر از بقیه و حدالمقدور فاقد تستهای تالیفی باشه چون شما باید اول به سوالات ارشد سالهای قبل مسلط باشید.حالا اینکه چه کتابی میخواین بگیرید بهتره برید کتابفروشی و کتابهارو ورق بزنیدو ببینید کدوم به سلیقه شما میخوره و راحت میفهمید

آخرین ویرایش:

atena2

عضو جدید
سلام به همه مهندسین وپشت کنکوریهای گرامی
اول میخوام یه تشکر ویژه کنم که برای رضای خدا یه نفرم جوابمو نداد:biggrin:
یه کم که فکر کردم دیدم اصلا چرا من اینارو نوشتم و موفقیت خودمو توی نظر بقیه دیدم منکه خدارو دارمو مطمئنن واسم کافیه آقا من از همین جا اعلام میکنم به رتبه دلخواهم میرسم و با این شرایطی که دارم هم میتونم موفق بشم

وضع من هم تقریبا مثل خودت هست یه درسایی رو خوندم یه سری ها هم مونده دیگه با تست می خونم من هم مثل شما شغل اصلیم کنکور نیست در واقع من یه جورایی نظم روزها رو هم ندارم مثلا ممکنه یه هفته مثل هفته گذشته برام مشکلی بوجود بیاد که حتی نیم ساعت هم نتونم بخونم یه هفته هم خوب بخونم. من هم مثل شما امیدوارم رتبه سه رقمی بیارم. ولی هنوز سه ماه وقت داریم اگه خدا برکت به این سه ماه بده می تونه از یکسال هم بیشتر برامون مفید باشه .
ایشالله خرداد 93 همه مون کارنامه رتبه های خوب مون رو می ذاریم توی سایت

omidd60

عضو جدید
سلام دوست من خوبی
همون جوری که بقیه دوستان گفتن
تو شروع کن با انگیزه شروع کن بقیش دست خدا بسپار
فقط دل و دل نکن چون هر روزی که بگذره زرر کردی . روزا را از دست نده .

زرر کردی یعنی چه ؟؟ املاتون ضعیفه مهندس

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان من پروژه ام از ترم قبل مونده،میخوام بدونم نمره ی پروژه ام که هنوز رد نشده مشکلی برای ثبت نام کنکور ایجاد نمیکنه؟
الان زنگ زدم گروه خودمون مسئولش گفت باید تا تابستون 92 فارق التحصیل میشدی تا میتونستی واسه کنکور ثبت نام کنی :surprised:
هرچی ما گفتیم بابا اشتباه میکنی گفت نه که نه !
خلاصه این سوالم رو هم جواب نداد آخر هم بحثم شد باهاش گوشی رو روم قطع کرد :mad:

atena2

عضو جدید
دوستان من پروژه ام از ترم قبل مونده،میخوام بدونم نمره ی پروژه ام که هنوز رد نشده مشکلی برای ثبت نام کنکور ایجاد نمیکنه؟
الان زنگ زدم گروه خودمون مسئولش گفت باید تا تابستون 92 فارق التحصیل میشدی تا میتونستی واسه کنکور ثبت نام کنی :surprised:

تا شهریور 93 برای فارغ التحصیلی وقت داری..
پس این همه ترم 7 ای که می خوان بلافاصله بعد لیسانس ارشد رو شروع کنند چطوری کنکور شرکت می کنند. ؟؟
بیشتر شرکت کننده های کنکور دانشجو هستند دیگه

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوباره فردی جون . تبریک میگم که داری فارغ التحصیل میشی .
پروژه شما مال ترم پائیزه 91 بوده که باید تا اول تابستون 92 تحویل میدادی . ولی چون ندادی ، دیگه باید تا آخر شهریور تحویل میدادی که تاریخ فارغ التحصیلیت بخوره 92/4/30 یا 92/6/31
ولی اینکه موکول شده به این ترم کارتو سخت میکنه . چون نه انتخاب واحد کردی و نه میتونی تمدید کنی . آخه خیلی دیگه تاخیر دادی بهش .
سریع تکلیفشو معلوم کن . شاید که کارت سخت بشه . چون تاریخ فارغ التحصیلیت معلوم نیست کی میخوره !!
برو از گروه و چند جای معتبر بپرس دیگه . لفتش نده دیگه .:(

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوباره فردی جون . تبریک میگم که داری فارغ التحصیل میشی .
پروژه شما مال ترم پائیزه 91 بوده که باید تا اول تابستون 92 تحویل میدادی . ولی چون ندادی ، دیگه باید تا آخر شهریور تحویل میدادی که تاریخ فارغ التحصیلیت بخوره 92/4/30 یا 92/6/31
ولی اینکه موکول شده به این ترم کارتو سخت میکنه . چون نه انتخاب واحد کردی و نه میتونی تمدید کنی . آخه خیلی دیگه تاخیر دادی بهش .
سریع تکلیفشو معلوم کن . شاید که کارت سخت بشه . چون تاریخ فارغ التحصیلیت معلوم نیست کی میخوره !!
برو از گروه و چند جای معتبر بپرس دیگه . لفتش نده دیگه .:(
من فارغ التحصیل نیستم.این ترم مرخصی گرفتم و تا 30 آبان فرصت تحویل پروژه دارم.میخوام بدونم واسه معدل موثر کنکور مشکلی ایجاد میشه یا نه

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
تا شهریور 93 برای فارغ التحصیلی وقت داری..
پس این همه ترم 7 ای که می خوان بلافاصله بعد لیسانس ارشد رو شروع کنند چطوری کنکور شرکت می کنند. ؟؟
بیشتر شرکت کننده های کنکور دانشجو هستند دیگه
خودمم همین رو به اون خانوم مثلا کارشناس گروه گفتم.سوالم راجع به معدلمه

ehsan0641

کاربر بیش فعال
خودمم همین رو به اون خانوم مثلا کارشناس گروه گفتم.سوالم راجع به معدلمه

سلام دوست عزیز:
ا صلا هول نکن به هیچ وجه جای نگرانی هم نیست. شما آخرین معدل کلی که از خودت داری رو برای ثبت نام تو کنکور اعلام میکنی.انشالله مهر 93 که میخواستی ثبت نام کنی دانشگاه اونوقت معدل کلیتو اعلام میکنی. تازه اینو هم بگم واسه اعلام معدل اردیبهشت ماه که وقت انتخاب رشتست هم میتونی اعلام کنی. یه فرم تو دفترچه شماره 1 هست که باید معدلی که الان اعلام میکنی بهشون از طرف دانشگاه توی اون فرم با مهرو امضای دانشگاه ثبت بشه.
اون خانومی هم که میگی کارشناس بوده، کارشناس که چه عرض کنم باید بره غاز بچرونه چون توی دفترچه به صراحت اعلام میشه که تمام سال آخریهای کارشناسی هم میتونن کنکور شرکت کنن. موفق باشی.

hamedgho2000

عضو جدید
اینم محض اطلاع اینجا بازم تکرار کنم
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393 و المپياد علمي دانشجويي كشور مي‌رساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور منحصراً بصورت اينترنتي از ساعت 16روز يكشنبه مورخ 12/8/92 آغاز و در ساعت 24 روز يكشنبه مورخ 19/8/92 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي واختصاصي به شرح ذيل مي‌باشند، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1202
.

juvefans

کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز:
ا صلا هول نکن به هیچ وجه جای نگرانی هم نیست. شما آخرین معدل کلی که از خودت داری رو برای ثبت نام تو کنکور اعلام میکنی.انشالله مهر 93 که میخواستی ثبت نام کنی دانشگاه اونوقت معدل کلیتو اعلام میکنی. تازه اینو هم بگم واسه اعلام معدل اردیبهشت ماه که وقت انتخاب رشتست هم میتونی اعلام کنی. یه فرم تو دفترچه شماره 1 هست که باید معدلی که الان اعلام میکنی بهشون از طرف دانشگاه توی اون فرم با مهرو امضای دانشگاه ثبت بشه.
اون خانومی هم که میگی کارشناس بوده، کارشناس که چه عرض کنم باید بره غاز بچرونه چون توی دفترچه به صراحت اعلام میشه که تمام سال آخریهای کارشناسی هم میتونن کنکور شرکت کنن. موفق باشی.
من این ترم مرخصی هستم . امروز رفتم دانشگاه گفت هرچی توی دفترچه نوشته . الان زوده !:surprised:
این تاییدیه که باید از دانشگاه برای معدل فعلی که تا شهریور قبلی محاسبه شده رو میشه هفته بعد گرفت یا همین الان باید برم بگیرم ؟ اصلا این فرم امضا شده رو کجا باید ببرم بعدا؟ چون موقع ثبت نام که از من چیزی نمیخواد که آپلود کنم !:que: ( پارسال آزمایشی دادم ) . همون معدلی رو که میدونم فعلا بنویسم توی ثبت نام ؟ چون من که واحدی ندارم که تغییری داشته باشه این چند وقت .:confused:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من این ترم مرخصی هستم . امروز رفتم دانشگاه گفت هرچی توی دفترچه نوشته . الان زوده !:surprised:
این تاییدیه که باید از دانشگاه برای معدل فعلی که تا شهریور قبلی محاسبه شده رو میشه هفته بعد گرفت یا همین الان باید برم بگیرم ؟ اصلا این فرم امضا شده رو کجا باید ببرم بعدا؟ چون موقع ثبت نام که از من چیزی نمیخواد که آپلود کنم !:que: ( پارسال آزمایشی دادم ) . همون معدلی رو که میدونم فعلا بنویسم توی ثبت نام ؟ چون من که واحدی ندارم که تغییری داشته باشه این چند وقت .:confused:

چرا اینهمه هول میکنید اخه! ؟ اصلا واسه ثبت نام نیازی به مراجعه کردن به اموزشو تایید چیزی رو ندارید
درمورد معدل کسی که فارغ التحصیل شده که معدل کل
اونهایی که دانشجو هستن اخرین معدل کل شامل معدل نیمسال قبلیشون هم هست رو باید وارد کنن! اصلا توی سنجش ملاک معدل کل معدل کل تا نیمسال ۶ام هستش

اون استعلام معدل واسه زمان ثبت نام هستش که ایشالا اون دانشگاهی که قبول میشید باید مدارک ببرید که ثابت کنید معدلی که هنگام ثبت نام آزمون وارد کردید با معدل کلتون تا ترم 6 یکسان بوده باشه

آخرین ویرایش:

پویان ط

عضو جدید
چرا اینهمه هول میکنید اخه! ؟ اصلا واسه ثبت نام نیازی به مراجعه کردن به اموزشو تایید چیزی رو ندارید
درمورد معدل کسی که فارغ التحصیل شده که معدل کل
اونهایی که دانشجو هستن اخرین معدل کل شامل معدل نیمسال قبلیشون هم هست رو باید وارد کنن! اصلا توی سنجش ملاک معدل کل معدل کل تا نیمسال ۶ام هستش

اون استعلام معدل واسه زمان ثبت نام هستش که ایشالا اون دانشگاهی که قبول میشید باید مدارک ببرید که ثابت کنید معدلی که هنگام ثبت نام آزمون وارد کردید با معدل کلتون تا ترم 6 یکسان بوده باشه
سلام .یه سوال اگه کسی مثلا ورودی 88 باشه و امسال سال اخرش باشه معدل شش ترم اولشو باید بنویسه که میشه تا شهریور 91 یا معدل تا 31 شهریور امسال رو باید بنویسه

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

سلام .یه سوال اگه کسی مثلا ورودی 88 باشه و امسال سال اخرش باشه معدل شش ترم اولشو باید بنویسه که میشه تا شهریور 91 یا معدل تا 31 شهریور امسال رو باید بنویسه

آخرین معدل کل رو باید بنویسه چه ترم 6 باشه چه 7چه 8....

تا شهریور امسال رو بنویسید...

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من خودم الان ترم 8 هستم ورودی نیمسال دوم 88.معدل کل تا پایان ترم 7 رو وارد میکنم.

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز

دفترچه که اومد آخراش یه صفحه‌ست که باید اون رو پرینت بگیرین و مشخصاتتون رو توش بنویسین و ببرید آموزش دانشگاهتون، اونا تو کادر معدلش هرچی نوشتن بدون هیچ تغییری اون رو وارد کنید. برگه رو هم پیش خودتون نگه دارید

پویان ط

عضو جدید
دفترچه که اومد آخراش یه صفحه‌ست که باید اون رو پرینت بگیرین و مشخصاتتون رو توش بنویسین و ببرید آموزش دانشگاهتون، اونا تو کادر معدلش هرچی نوشتن بدون هیچ تغییری اون رو وارد کنید. برگه رو هم پیش خودتون نگه دارید
معلوم نشد برا ورودی 88 معدل شش ترم اول رو میخوان یا معدل تا شهریور

llvll.asoud

کاربر ممتاز

نمیدونم شاید آموزش دانشگاه شما خیلی فعال و کوشا هستن که حوصله داشته باشن 100 تا برگه رو تحویل بگیرن و معدل درج کنن توش.آموزش دانشگاه ما میخوای یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری میگه برو هفته بعد بیا!

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلوم نشد برا ورودی 88 معدل شش ترم اول رو میخوان یا معدل تا شهریور

معدل واحدهایی که باید تا ۹۲/۶/۳۱ رد میشده. من کارآموزیم تابستون بود و نمرش مهر تو سایت ثبت شد ولی نمرش تو معدلی که واسم تو برگه نوشته بودن حساب شده بود

نمیدونم شاید آموزش دانشگاه شما خیلی فعال و کوشا هستن که حوصله داشته باشن 100 تا برگه رو تحویل بگیرن و معدل درج کنن توش.آموزش دانشگاه ما میخوای یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری میگه برو هفته بعد بیا!

وظیفشونه باید انجام بدن، ربطی به ما نداره.

صفحه ۲۸ دفترچه پارسال رو بخون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا