دیدم بحث زبان و لایتنر حسابی داغ شده گفتم یه کمکی هم من بکنم
من خودم بحث زبان و حفظ کردن لغت واسم خیلی مهم بود و خیلی از نرم افزارا مثل pauker و jmemorise و... که دوستانی مثل آقا آیدین که خیلی از بچه های همین تاپیک هم میشناسنشون و بقیه دوستان درموردش گفته بودن تست کردم حتی واسه خودم جعبه لایتنر هم خریده بودم و یه مدت استفاده میکردم تا اینکه بواسطه یکی از دوستانم با یه سایتی آشنا شدم که واقعا نیازم به همه این روشهای مختلف حفظ لغت رو برطرف کرد
سایت زبان زیاد هست ولی این سایت واقعا یه چیز دیگس!!!!
تو این سایت به صورت رایگان عضو میشید و یکی از صدها کتابی که داره رو انتخاب میکنید (مثلا همون 504) و این سایت میشه کل چیزی که برای حفظ لغت نیاز دارید که نه تنها میتونید لغات انگلیسی حفظ کنید بلکه برای حفظ لغات هرزبان دیگه ای هم که دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید
این سایت همون حالت جعبه لایتنر رو داره یعنی لغات رو با زمانبندی مناسب مرتب از شما سوال میکنه اگه درست جواب بدید لغت وارد مرحله بعد میشه و اگه اشتباه جواب بدین بازم توی تایم های مکرر ازتون سوال میکنه تا وقتی که لغت رو کاملا به خاطر بسپارید و شما فقط با روزانه نیم ساعت کارکردن با این سایت (یا بیشتر،دیگه بستگی به تلاش خودتون داره) میتونید تو این مدت باقی مونده تا کنکور چندین هزار لغت حفظ کنید .
مزیت های این سایت نسبت به جعبه لایتنر فیزیکی و نرم افزارای دیگه اینه که شما لغت رو به صورت تصویری به خاطر میسپرید حالا این تصویر میتونه تصویری باشه که خودتون آپلود میکنین توی سایت (که البته توصیه نمیشه چون یه مقدار زمانبره) یا اانتخاب یه تصویر که بقیه اعضا آپلود کردن و تصویر سازی ذهنی بهتری میتونه برای شما برای یادآوری اون لغت خاص ایجاد کنه .
مزیت دیگش که فکر میکنم بزرگترین مزیتش هست اینه شما امکان رقابت با دوستانتون رو پیدا میکنین . چون توی این سایت مرتب امتباز میگیرین و هرچقدر بیشتر لغت حفظ کنین بیشتر امتیاز میگیرین (هممون میدونیم که این واقعا یه امتیاز بزرگ نسبت به روشهای دیگه حفظ لغته که فقط خودتونین و خودتون، در صورتی که تو این سایت شما امکان رقابت دوستانه با دوستانتون یا حتی بقیه اعضا فعال سایت که حتی ممکنه از کشورهای دیگه باشن رو خواهید داشت)
مزیت بعدی داشتن تلفظ هست که اینم به نوبه خودش خیلی میتونه کمک کننده باشه! و اینکه اگه فراموش کنین با فرستادن ایمیل بهتون یادآوری میکنه
خلاصه که واقعا سایت محشریه، از دست ندید
مال منم نیست که فکر کنین این همه تبلیغ کردم و حتما منفعتی واسه من داره فقط دوست داشتم بتونم کمکی بکنم و بقیه دوستان کنکوریمم بتونن ازش استفاده کنن

واقعا حیفه از دست ندین
اینم آدرس سایت
www.memrise.com
ایتم کتابایی که من خودم دارم کار میکنم
کتاب 504 :
http://www.memrise.com/course/2163/504-absolutely-essential-words
کتاب upper intermediate english :
http://www.memrise.com/course/48407/upper-intermediate-english
کتاب 1100 :
http://www.memrise.com/course/1649/1100-words-you-need-to-know-2
(البته کتاب 1100 رو خودم هنوز شروع نکردم)
کتابای دیگه ای هم هست که میتونین اونا رو توی قسمت courses مشاهده کنین
کارکردن با این سایت هم بسیار راحته، ولی اگر مشکلی داشتین سوال کنین با کمال میل کمکتون میکنم

فقط حتما
اول ثبت نام کنین تا بتونین از امکان رقابت هم استفاده کنین (چون بدون ثبت نام هم فکرمیکنم قابل استفاده باشه)
اکانت من توی اون سایت هم Ehsan756 هست هرکسی خواست اکانتشو هم بگه تا همدیگه رو add کنیم توی لیست دوستانمون(یا همون Follower و Following)
پ.ن: اگه الان جعبه لایتنر دارین و داخلش برگه های لغت قرار دادید توصیه میکنم که همزمان با استفاده از این سایت این لغاتی که الان داخل لایتنر دارین رو هم کار کنین تا همه لغات به خونه آخر برسه و از جعبه خارج بشه که زحمتی که این مدت کشیدین و این لغات رو حفظ کردین از بین نره ولی لغت جدید اضافه نکنین که لایتنرتون خالی بشه و بعدش دیگه فقط با سایت کار کنین
نیاز به اینترنت پرسرعت هم نداره و شما حتی مثلا اگه مسافرت هم برید راحت از مثلا کافی نت میتونین از سایت استفاده کنین در صورتی که جعبه لایتنرتونو که نمیتونین ببرین!!