سلام.
سال اول رو نميخوام اصلا در موردش صحبت كنم چون خوب نبودم اونم بخاطر موسسات دزدي مثه پارسه بود كه يه خروار ازمون پول گرفت بعدم هیچ کاری نکرد.... باورم نميشه برا كلاساي مزخرف عبدالعالي و جاهد مطلق و ... اون همه پول دادم. كاش يه تاپيك زده ميشد در مورد اين كلاهبردارها بچه ها روشن بشن. اون موقع كسي نبود بما بگه وگرنه نميرفتيم پول يا مفت بدم بابت جزوه و آزمون و كلاسهاي بيخود اين شيادا. باز خدا رو شكر الان اينجا شايد بچه ها بيان يه كم روشن بشن. بگذريم...
براي مطالعه مدار و كنترل بگم كه برنامه خاصي نداشتم. فقط تمام تستهاي مدار و كنترل 67 تا 91 رو يكبار با وسواس و دقيق حل كردم. البته جزوه و كلاسهاي مدار و كنترل مهندس تقوي رو هم كه سال دوم رفته بودم لااقل 3 يا 4 مرتبه خونده بودم تا حدي كه از خود مهندس بهتر تستها و نكته هاش رو حفظ بودم

ولي اصل ماجرا برا موفقيتم توي كنكور اين بود كه تست ميزدم. نميگم كلاسهايي كه رفتم بي تاثير بود ولي اصل كار خودم بودم. فقط و فقط خودم. انقدر تست زده بودم كه حفظ شده بودم. حتي فكر كن يه دوره تستهاي كارداني به كارشناسي مدار رو هم زدم كه چيزي از چشمم نيفته.
رياضي هم بد نزدم حدود 30 البته خوب يه كم بدزدم ولي مجبور بودم چون ميدونستم ميتونم مدار رو خيلي بالا بزنم.
اکی
درسته.شما قطعا نتیجه تلاش زیادتون در تست زنی رو گرفتید اما نکات مهندس تقوی هم بی تاثیر نبوده احتمالا
برای مدار مرجع هم خوندید؟؟؟؟