گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dadash masoud

عضو جدید
دوست من به نظرم کسانی که از عید هم حتی شروع کردند وبار اولشون هست دیر هست ...بعدش شما میگی زوده !!!!!!
.
.
نه وقتی ادم به پایان فکر میکنه که خودش یه شروع جدیده خسته نمیشه.....
خدا کنه. ما که حسود نیستیم.فقط یه هشدار بود.:w02:
اما اگه قراره شروع کنید درست درمون شروع کنید.
منظورم اینه دیدتون نسبت به پیرامونتون (امتحانات.خانواده . سرگرمی. مهمونی. امادگی بدنی . زبان خارجی و...) کنکوری باشید.
پشت کار و انگیزه داشته باشید حله...
من فعلن دنبال انگیزه ام.
امیدوارم همتون موفق بشین.
(این حرف داخل پرانتزیه کسانی که بهشون بر میخوره نخونند: سنگ بزرگ گرفتن نشونه نزدنه!)

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خدا کنه. ما که حسود نیستیم.فقط یه هشدار بود.:w02:
اما اگه قراره شروع کنید درست درمون شروع کنید.
منظورم اینه دیدتون نسبت به پیرامونتون (امتحانات.خانواده . سرگرمی. مهمونی. امادگی بدنی . زبان خارجی و...) کنکوری باشید.
پشت کار و انگیزه داشته باشید حله...
من فعلن دنبال انگیزه ام.
امیدوارم همتون موفق بشین.
(این حرف داخل پرانتزیه کسانی که بهشون بر میخوره نخونند: سنگ بزرگ گرفتن نشونه نزدنه!)

نه دوست عزیز چرا بخواد بر بخوره من میدونم منظورت شما چیه...درست میگی شما... ادم باید طوری برنامه ریزی کنه که تا نه تنها روز قبل کنکور بلکه تا زمان پایان کنکور در بهمن 92 انرژی داشته باشه (همون رهرو انست که پیوسته رود نه گهی تند و خسته (عمدا جابه جاگفتم))
ایشالله شما هم یه رتبه ی خیلی خوب بیاری که دیگه واقعا حس رتبه برتر بودی بهت دست بده ایشالله...و همچنین برای هممون...
.
.
.
سلام دوستان!!!!
من چند وقت پیش اتفاقی با کتابی جدید از انتشارات نص اشنا
شدم
که واقعا باهاش حال کردم خواستم معرفی کنم شاید به درد شما هم خورد!!!!:):):):):):):)
درس و کنکور الکترونیک(ارشد)
اینم لینک معرفی کتاب
;)
http://www.nasspub.com/component/vi...ory_id=50&flypage=shop.flypage&product_id=320

اگه کسی از دوستان نظری راجع به این گتاب داره خوشحال میشم بشنوم!!!من که خیلی خوشم اومده به نظرم بهترین مرجعه واسه کنکور
:surprised::D:redface:

ضمنادوستان راجب درس الکترونیک
من کتاب اقای اسلام پناه رو دیدم همون بهار پارسال که چاپ شد و ... و واقعا بزرگترین ضعفش همون نداشتن درسنامه هستش (که این بزرگترین مزیت برای اقای اسلام پناه هستش اگه ایشون درسنامه قوی هم روش میذاشت عملا کلی از شاگردای الان کلاساشو از دست میداد و ایشون هم باید فکر کار خودشو بکنه این طوری تازه براش یه نوع تبلیغه طرف وقتی میبینه کتاب ایشون این قدر خوبه میگه پس حتما کلاساشم برم دیگه )
دوستانی که نمیخوان پول به کلاس و این حرفا بدند بگم که
من امروز کتاب درس و کنکور الکترونیک(ارشد) رو گرفتم و یه نگاه سر سری بهش انداختم این کتاب اون درسنامه ای که اقای اسلام پناه نذاشته رو به نوعی داره و فکر کنم خوب هم داشته باشه حالا بخونم نظر دقیق تری میدم..
ضمنا کتاب اقای باغستانی هم در کنار این دو کتاب خیلی خوبه و به نظرم کسی که با یه استاد درست و درمون این درسو گذرونده باشه هیچ نیازی به کلاس رفتن نداره کافیه تست های الکترونیک چند سال اخیر رو ادم ببینه واقعا فکر میکنم هیچ درسی توی این سال های اخیر سوالاتش به روتینی سوالای الکترونیک نبوده و نیست....
البته سوالای امسال الکترونیک که خیلی خیلی اسون بود و شاید دیگه تکرار نشدنی ..کاش واسه ما هم تکرار شه امسال....
.
.
به هر حال نظر من اینه.....واسه این درس خلاصه
جزوه خودمون (در صورت داشتن یه استاد خوب )
بعدش سراغ حل تست های سال های اخیر ترجیحا از روی کتاب اقای اسلام پناه (هر چند من بهره ها رو به روش ایشون حل نمیکنم و فقط جواب اخر رو مقایسه میکنم روش خودمون خیلی هم بهتره و کمی از اون نداره )
بعدش همین کتاب درس و کنکور الکترونیک (راستی نویسنده هاش اقایان محمد رضا مدبر نیا و علیرضا سحاب میباشند و از انتشارات نص می باشد )
و کلا همون حل تست....
و حل تست
و حل تست...
حالا اون جزوه هایی که اقایان اسلام پناه و باغستانی (بیش تر برای تبلیغ گذاشتن توی سایتاشون )هم بد نیست شاید توش یه نکاتی پیدا کنید که تا حالا پیدا نکرده باشید..هر چند اگه درست بخونید خودتون هم بهشون میرسید....

sina_oonline

عضو جدید
من دارم ارشد بیو الک شرکت می کنم.به نظرتون سیگنال رو تا اول تابستون کامل ببندم.از اول تابستون شروع کنم میرسم این درسا رو تموم کنم برای رتبه زیر 100
مدار 1 و 2
الکترونیک 1 و 2
ریاضیات
زبان
کنترل خطی
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی
با توجه به این که از درسای بالا فقط ریاضیهاشو + زبان رو پاس کردم و بقیه درسا رو اصلا نداریم تو دانشگاه
پیشنهاد بهتری دارید؟

یه چیز دیگه این که من کلا از راه حل های تستی خوشم نمیاد به نظرتون اگر همه سوال ها رو به راه حل معمولش حل کنیم به مشکل می خوریم؟

خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
یه چیز دیگه این که من کلا از راه حل های تستی خوشم نمیاد به نظرتون اگر همه سوال ها رو به راه حل معمولش حل کنیم به مشکل می خوریم؟

خیلی خیلی ممنون
روی هم رفته تو رشته برق راه حل تستی به اون معنایی که تو دوران کنکور دبیرستان با یه فرمول به نتیجه میرسید وجود نداره فقط راه ها گاهی و گاهی کوتاه تر هستن واگر شما به دنبال رتبه ای خوب هستین باید درصد بالا بزنید پس باید وقتتون رو تنظیم کنید تا بتونید اکثر تست ها رو جواب بدید

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من دارم ارشد بیو الک شرکت می کنم.به نظرتون سیگنال رو تا اول تابستون کامل ببندم.از اول تابستون شروع کنم میرسم این درسا رو تموم کنم برای رتبه زیر 100
مدار 1 و 2
الکترونیک 1 و 2
ریاضیات
زبان
کنترل خطی
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی
با توجه به این که از درسای بالا فقط ریاضیهاشو + زبان رو پاس کردم و بقیه درسا رو اصلا نداریم تو دانشگاه
پیشنهاد بهتری دارید؟

خیلی خیلی ممنون

مسلما به مشکل میخوره شک نکن.مخصوصا اگه سوال راه حل تشریحی طولانی داشته باشه باعث میشه ضریب خطا زیاد شه و استرست بیشتر بشه.منظور از راه حل های تستی هم میتونه اون روشایی باشه که در طول سال اونقدر سوال حل کردی که دیگه چشم بسته میتونی تشخیص بدی و دیگه نیازی به نوشتن راه حل نیس.مثلا اگه سوال سری داده بشه دیگه لازم نیس از اول بنویسی فرمولارو.کافیه فقط اول a0/2 رو چک کنی که دوتا از گزینه ها میپرن بعد جملع عمومیو چک میکنی.اینکه زوجه یا فرد یا هارمونیکاش چطوریه و ... اینا همش راه حل هایی هستش که خیلی هم ساده هستن و فقط باید اونقدر تمرین کرده باشی که توی سرجلسه کنکور بتونی به راحتی ازشون استفاده کنی.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدار 1 و 2
الکترونیک 1 و 2
ریاضیات
زبان
کنترل خطی
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی
پیشنهاد بهتری دارید؟

خیلی خیلی ممنون

هر چه سریعتر سیگنال رو با کیفیت بالا تموم کن.
در مورد راه تستی هم چیزی به عنوان راه تستی نداریم.این تسلط شما روی مباحث هست که موجب میشه قدرت تحلیلت بالاتر بره و فکرت بازتر بشه تا بتونی سرعتت رو بالاتر ببری.زمان تستهای آب دوغ خیاری رد گزینه تا حد زیادی گذشته

llvll.asoud

کاربر ممتاز
در مورد راه تستی هم چیزی به عنوان راه تستی نداریم.این تسلط شما روی مباحث هست که موجب میشه قدرت تحلیلت بالاتر بره و فکرت بازتر بشه تا بتونی سرعتت رو بالاتر ببری.زمان تستهای آب دوغ خیاری رد گزینه تا حد زیادی گذشته

نه احسان جان هنوز سر جاشه.بدجوریم سرجاشه. حتی من سه 4 تا از سوالای امسالو که خب راحتم بودن از گزینه به جواب رسیدم.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سوالا واقعا در حد متوسط هستش این طرز فکر ما دانشجوهاس که باعث میشه سوالا پیش نظر خودمون سخت جلوه بده. دیگه بلاخره جواب سوالارو که بعد امتحان استادا زحمت میکشن میذارن میبینیم دیگه همشون بیش از یک خط جواب ندارن.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

ریاضی و الکترونیک
حتی میتونم بهت بگم توی الکترونیک سه تا از سوالارو که نگا کردم گزینه هارم نگا کردم گفتم اینا جوابنا بعد حل کردم همونا اومد.اصلا عجیب گرینه ها میگفتن که جواب کدومه

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ریاضی و الکترونیک
حتی میتونم بهت بگم توی الکترونیک سه تا از سوالارو که نگا کردم گزینه هارم نگا کردم گفتم اینا جوابنا بعد حل کردم همونا اومد.اصلا عجیب گرینه ها میگفتن که جواب کدومه

الکترونیک رو نمیدونم چون جز 6 سوال روی هیچ سوالی فکر نکردم و همونا رو درست زدم.اما ریاضی که امسال تقریبا سوال طراحی نشده بود.اکثرس برای سالهای پیش بود.اما در مورد دو سوال سخت تر ریاضیات حق با شماست.یکی انتگرال مختلط که در n=1 میشد حلش کرد و دیگری سوال مربوط به نگاشت.

erwin88

عضو جدید
روی هم رفته تو رشته برق راه حل تستی به اون معنایی که تو دوران کنکور دبیرستان با یه فرمول به نتیجه میرسید وجود نداره فقط راه ها گاهی و گاهی کوتاه تر هستن واگر شما به دنبال رتبه ای خوب هستین باید درصد بالا بزنید پس باید وقتتون رو تنظیم کنید تا بتونید اکثر تست ها رو جواب بدید

سلامي عليكم
حق با ندا خانم ولي تكنيك هايي هست كه مي شه گاها سريع تر به جواب رسيد
كلي ترين روش تحليل كردن كه واسه درسهايي مثه ماشين بررسي وكنترل و تا حدودي مدار(البته مدار خيلي شامورته بازي داره خيلي تمرين مي خواد) يعني با تحليل اينقدر مسئله رو ساده و محدود كني
ولي بازم تكنيك داريم نه فرمول طلايي و اين حرفا
درمورد حذف گزينه زياد نمي شه روش حساب كرد چون بعضي مواقع ديدم طراح واقعا وقت گذاشته واسه گزينه ها كه مي دونم تو شرايط كنكور اگه راه حل نري اشتباه مي زني
يه چيزديگه هست دلم نيومد نگم بعضي دوستاي خودم همه چيز رو با ماشين حساب بدس ميارن خيلي دقت كنيد از همين الان تمرين كنيد جذر وتقسيم و ماتريس و... رو هم خودتون حساب كنيد
وسلام

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالا واقعا در حد متوسط هستش این طرز فکر ما دانشجوهاس که باعث میشه سوالا پیش نظر خودمون سخت جلوه بده. دیگه بلاخره جواب سوالارو که بعد امتحان استادا زحمت میکشن میذارن میبینیم دیگه همشون بیش از یک خط جواب ندارن.

مشکل از طرز تفکر نیست مسعود جان،مشکل جو امتحان و استرس و روحیه ضعیف هست هست.

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مشکل از طرز تفکر نیست مسعود جان،مشکل جو امتحان و استرس و روحیه ضعیف هست هست.

میدونی مشکل چیه.مشکل توقع بیش از حد از خودمونه.هرکیو میبینی میخواد صنعتی شریف بخونه.ببخشیدا میگم ولی توی همین تالار هرکیو که به حرف میکشی میگه صنعتی شریف.همین طرز تفکرا باعث میشه که سرجلسه از خودمون توقعمون بیشتر شه و باعث بشه که استرس کاذب ایجاد شه به اون چیزیم که میتونستیم برسیم نرسیم.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی مشکل چیه.مشکل توقع بیش از حد از خودمونه.هرکیو میبینی میخواد صنعتی شریف بخونه.ببخشیدا میگم ولی توی همین تالار هرکیو که به حرف میکشی میگه صنعتی شریف.همین طرز تفکرا باعث میشه که سرجلسه از خودمون توقعمون بیشتر شه و باعث بشه که استرس کاذب ایجاد شه به اون چیزیم که میتونستیم برسیم نرسیم.

هرکی برای رتبه ای مثل x یا دانشگاهی مثل y بره سر جلسه، نسخه بدبختیش رو از همون اول پیچیده.فقط شریف توی ایران نیستش که خوبه.مثلا برای مهاجرت به استرالیا اگر امیرکبیر یا تهران باشی به شدت رفتنت آسون میشه درحالی که اسمی از شریف نیست!
شریف 70 درصد شهرتش رو مدیون Bachelor Programm هست نه Master .

sina_oonline

عضو جدید
هرکی برای رتبه ای مثل x یا دانشگاهی مثل y بره سر جلسه، نسخه بدبختیش رو از همون اول پیچیده.فقط شریف توی ایران نیستش که خوبه.مثلا برای مهاجرت به استرالیا اگر امیرکبیر یا تهران باشی به شدت رفتنت آسون میشه درحالی که اسمی از شریف نیست!
شریف 70 درصد شهرتش رو مدیون Bachelor Programm هست نه Master .
نه تنها شریف و امیر کبیر و تهران برای اپلای کردن خوبن بلکه هر دانشگاهی برای مهاجرت خوبه.چون اصولا برای مهاجرت آخرین چیزی که نگاه می کنن دانشگاه فرده و اصل مطلب رزومه تحقیقاتی و معدل و ایناست.
البته همه ما دوست داریم بیایم شریف چون آزمایشگاه های پیشرفته تری داره و راه برای تقویت رزومه و مقاله دادن آسون تره و تو دانشگاه های دیگه باید زحمت بیشتری برای کار تحقیقاتی بکشیم چون امکاناتشون کمتره.چه بسا بعضی از دانشگاه های شهرستان که توی بعضی از گرایش ها دانشجو میگیرن تعداد هیئت علمی متخصصشون در اون گرایش از یک یا دو فراتر نمیره و عملا نه آزمایشگاه معنی خودش رو داره نه تحقیقات.
در مجموع به نظرم همه باید سعی کنیم بیایم دانشگاه خوب اما اگر نیومدیم باید بدونیم دنیا به آخر نرسیده اما مسیر موفقیتمون سخت تر شده.

livewaves

کاربر فعال

من در ریاضیات، رد گزینه و جاگذاری گزینه در صورت سوال خیلی کمکم کرد! فک کنم 3تا سوالش رو با این روش زدم!

ظبیعتا روشای رد گزینه به آخر عمرشون رسیدن و در 4 سال اخیر این روش ها سنتی شدن یا خیلی باید استرس فرد پایین باشه بشه از این روش ها تست رو حل کرد.به عنوان مثال تبدیل لاپلاس تست 90 رو که می بینید،هم راه تشریحی پیش روی شماس هم راه عدد گذاری اما راه حل دوم هوش شما سر جلسه آزمون را می طلبد که مهندس مومن زاده این تست رو از روش دوم حل کرده بودند و تاکیدشان این بود که معادلات لاپلاس را سعی کنید حل نکنید
کنکور امسالم که این اتفاق افتاد برای این بود که تستها تکراری بودند سک سری شون و این یک استثنا بود که با توجه به انتخابات و تغییر کادر طراحان احتمال تکرارش کمه:smile:

Paydar91

کاربر ممتاز
به نظر من فکر کردن به این که امسال یا هر سال کی طراحه و .. این مسایل اینا همش حاشیه هستش !!!

واسه کسی که خوب میخونه و واقعا درست میخونه و فقط یه سری سوالو حفظ نمیکنه و میفهمه و خودش از خودش خلاقیت داره و... حالا طراح عوض شد هم شده دیگه..کسی که به شریف فکر میکنه باید فکرشم باز بشه..
دیگه که دانشگاه نیست دانشجو بره از چندتا ترم بالایی بپرسه این استاد فلان درس سوالاش توی چه مودایی هستش و روی همونا زوم کنه و اصلا بیست بگیره !!! این اصلا فایده نداره...
.
.
کسی که به رتبه ی خوب فکر میکنه اون قد باید خوب بخونه که طراح هر کی بود ...باشه...فوقش چند درصد درصدا جا به جا میشه واونم واسه همه هستش.....
.
.
من یادمه همون سالی که کنکور قرار بود بشه یه مرحله ای و سوالا قرار بود از 15 به 12 کاهش پیدا کنه البته به جز درس زبان..یه شوری افتاده بود تو دل بچه و... که بنده های خدا فراموش کرده بودند توی اون روزای مهم چیکار کنند و چسبیده بودند به همین حاشیه ها....
.
.
بچه ها از گذشته درس بگیرید...تاپیک ها و سند هاش هم موجوده....

A L I R E Z A

عضو جدید
سلام به همه دوستان گل
من یه کنکوری دو ساله هستم و رشته ام برق-قدرت هستش...اگر سوالی باشه در خدمتم(بغیر از درس کنترل)...
یه تجربه یا نصیحت یا ... : رو هیچ حرفی حساب باز نکنید...درستون رو بخونید...حتی اگر خود طراح اومد بهتون گفت میخوایم امسال سوالا رو آسون بدیم شما به حرفش گوش ندید و کار خوردتون رو بکنید...

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گل
من یه کنکوری دو ساله هستم و رشته ام برق-قدرت هستش...اگر سوالی باشه در خدمتم(بغیر از درس کنترل)...
یه تجربه یا نصیحت یا ... : رو هیچ حرفی حساب باز نکنید...درستون رو بخونید...
حتی اگر خود طراح اومد بهتون گفت میخوایم امسال سوالا رو آسون بدیم شما به حرفش گوش ندید و کار خوردتون رو بکنید...

این تجربه یا نصیحت را باید با طلا نوشت تا آخر تحصیلتون نسبت به کنکور فراموش نکنید

livewaves

کاربر فعال
به نظر من فکر کردن به این که امسال یا هر سال کی طراحه و .. این مسایل اینا همش حاشیه هستش !!!

واسه کسی که خوب میخونه و واقعا درست میخونه و فقط یه سری سوالو حفظ نمیکنه و میفهمه و خودش از خودش خلاقیت داره و... حالا طراح عوض شد هم شده دیگه..کسی که به شریف فکر میکنه باید فکرشم باز بشه..
دیگه که دانشگاه نیست دانشجو بره از چندتا ترم بالایی بپرسه این استاد فلان درس سوالاش توی چه مودایی هستش و روی همونا زوم کنه و اصلا بیست بگیره !!! این اصلا فایده نداره...
.
.
کسی که به رتبه ی خوب فکر میکنه اون قد باید خوب بخونه که طراح هر کی بود ...باشه...فوقش چند درصد درصدا جا به جا میشه واونم واسه همه هستش.....
.
.
من یادمه همون سالی که کنکور قرار بود بشه یه مرحله ای و سوالا قرار بود از 15 به 12 کاهش پیدا کنه البته به جز درس زبان..یه شوری افتاده بود تو دل بچه و... که بنده های خدا فراموش کرده بودند توی اون روزای مهم چیکار کنند و چسبیده بودند به همین حاشیه ها....
.
.
بچه ها از گذشته درس بگیرید...تاپیک ها و سند هاش هم موجوده....

دقیقا،ادم با اهدافش پیش بره نه با حواشی وگرنه توی همه چی شکست میخوره.متاسفانه اکثر بچه ها توی حاشیه ان

mrfootball

عضو جدید
سلام به همه دوستان گل
یه تجربه یا نصیحت یا ... : رو هیچ حرفی حساب باز نکنید...درستون رو بخونید...حتی اگر خود طراح اومد بهتون گفت میخوایم امسال سوالا رو آسون بدیم شما به حرفش گوش ندید و کار خوردتون رو بکنید...

سلام خدمت شما.
میتونین در رابطه با انتخاب یک منبع مناسب برای درس بررسی و نحوه مطالعه منو کمک کنین؟:w20:
این درس یکی دو سال هستش که به شدت مفهومی و سخت تست ازش میاد(مخصوصاً امسال):w04:
اگه کمک کنین که خیلی ممنون میشم.
:gol:

A L I R E Z A

عضو جدید
سلام خدمت شما.
میتونین در رابطه با انتخاب یک منبع مناسب برای درس بررسی و نحوه مطالعه منو کمک کنین؟:w20:
این درس یکی دو سال هستش که به شدت مفهومی و سخت تست ازش میاد(مخصوصاً امسال):w04:
اگه کمک کنین که خیلی ممنون میشم.
:gol:
سلام
در مورد درس بررسی اول سرفصلهای کنکور رو از کتاب هادی سعادت بخونید و تمام تمرینهای آخر فصل رو حل کنید...فقط قسمت پخش بار رو زیاد جالب نگفته که میتونید از کتاب استیونسون بخونید(من خودم از استیونسون نخوندم.یعنی وقت نشد).بعد از این مرحله کار شما میشه فقط و فقط حل تمرین...اما چه تمرینایی: اول-تستهای آخر فصل کتاب دکتر حلم زاده رو حتما بزنید دوم-سوالات کنکورهای آزمایشی سال 90 نصیر رو کامل حل و تحلیل کنید سوم-سوالات کنکور آزمایشی سال 91 بینش و سنجش رو هم حل و تحلیل کنید.
این کارارو اگه بکنی ایشالا نتیجه خوبی میگیری
3 نکته: 1-درس بررسی محاسبات زیادی داره و بعضی وقتها صرفنظر کردن از بعضی چیزا که همه اینها بعد از مدتی تمرین حل میشه
2-خود درس بررسی سخت نیست اما تستهایی که بهت گفتم سطح خوبی دارن که ممکنه اوائل یکم سر به سرت بذارن یا ناامیدت کنن....نترس بعد یه مدت درست میشه
3-مهمترین نکته ای که میخوام بگم:حل تستهای این درس گاهی به 4-5 طریق ممکنه و کسی موفقه که بهترین روش رو انتخاب کنه...گاهی با انتخاب روش غلط و باتوجه به اینکه ماشین حساب مجاز نیست به محاسبات پیچیده ای برخورد میکنی که باعث میشه کلا قید اون سوال رو بزنی پس سعی کن تستها رو از طرق مختلف حل کنی تا بعد از یه مدت زمانی خودت راه و چاهش رو یاد بگیری.

در ضمن کتاب آقای قاسمی از انتشارات جهش هم کتاب خوبیه...اما متاسفانه غلط زیاد داره...میتونی این کتاب رو هم تهیه کنی.

آخرین ویرایش:

پویان ط

عضو جدید
سلامدر مورد درس بررسی اول سرفصلهای کنکور رو از کتاب هادی سعادت بخونید و تمام تمرینهای آخر فصل رو حل کنید...فقط قسمت پخش بار رو زیاد جالب نگفته که میتونید از کتاب استیونسون بخونید(من خودم از استیونسون نخوندم.یعنی وقت نشد).بعد از این مرحله کار شما میشه فقط و فقط حل تمرین...اما چه تمرینایی: اول-تستهای آخر فصل کتاب دکتر حلم زاده رو حتما بزنید دوم-سوالات کنکورهای آزمایشی سال 90 نصیر رو کامل حل و تحلیل کنید سوم-سوالات کنکور آزمایشی سال 91 بینش و سنجش رو هم حل و تحلیل کنید. این کارارو اگه بکنی ایشالا نتیجه خوبی میگیری 3 نکته: 1-درس بررسی محاسبات زیادی داره و بعضی وقتها صرفنظر کردن از بعضی چیزا که همه اینها بعد از مدتی تمرین حل میشه2-خود درس بررسی سخت نیست اما تستهایی که بهت گفتم سطح خوبی دارن که ممکنه اوائل یکم سر به سرت بذارن یا ناامیدت کنن....نترس بعد یه مدت درست میشه3-مهمترین نکته ای که میخوام بگم:حل تستهای این درس گاهی به 4-5 طریق ممکنه و کسی موفقه که بهترین روش رو انتخاب کنه...گاهی با انتخاب روش غلط و باتوجه به اینکه ماشین حساب مجاز نیست به محاسبات پیچیده ای برخورد میکنی که باعث میشه کلا قید اون سوال رو بزنی پس سعی کن تستها رو از طرق مختلف حل کنی تا بعد از یه مدت زمانی خودت راه و چاهش رو یاد بگیری.در ضمن کتاب آقای قاسمی از انتشارات جهش هم کتاب خوبیه...اما متاسفانه غلط زیاد داره...میتونی این کتاب رو هم تهیه کنی.
سلام.سال نو مبارک.برای دروس مدار والکترومغناطیس و ریاضی مهندسی بهترین روش چیست.خیلی ممنون

A L I R E Z A

عضو جدید
سلام.سال نو مبارک.برای دروس مدار والکترومغناطیس و ریاضی مهندسی بهترین روش چیست.خیلی ممنون

مغناطیس:من سال اول کلاس آقای اشرفیان رو رفتم و سال دوم جزوه آقای باغستانی رو خوندم...در کل فکر میکنم کلاس آقای باغستانی بهمراه جزوه ایشون خوب باشه...البته مغناطیس وقت بسیار زیادی رو از شما میگیره...تقریبا تا کنکور باید هر روز مطالعه کنید
مدار:من خودم از کتاب آقای زرگر مطالعه کردم...تمام تمرینات حین درس رو حل کردم و بعد تستهای کنکور و بسیار راضی بودم.تمرین در مدار حرف اول رو میزنه.اگر بتونید کتاب آقای جبه دار از انتشارات نصیر رو تهیه کنید و تستها رو از اون حل کنید بهتره...کارو غلط داره.
ریاضی مهندسی هم کتاب آقای معتقدی و کریمی رو با هم تلفیق کنید:مباحث فوریه و نگاشت و انتگرالها رو از کتاب آقای کریمیو مابقی رو از کتاب آقای معتقدی...ریاضی مهندسی سخت نیست...اگر تو پایه مشکل نداشته باشید بدون کلاس هم میتونید از پسش بربیاید اما ممکنه وقت بیشتری ازتون گرفته بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا