خدا کنه. ما که حسود نیستیم.فقط یه هشدار بود.

اما اگه قراره شروع کنید درست درمون شروع کنید.
منظورم اینه دیدتون نسبت به پیرامونتون (امتحانات.خانواده . سرگرمی. مهمونی. امادگی بدنی . زبان خارجی و...)
کنکوری باشید.
پشت کار و انگیزه داشته باشید حله...
من فعلن دنبال انگیزه ام.
امیدوارم همتون موفق بشین.
(این حرف داخل پرانتزیه کسانی که بهشون بر میخوره نخونند: سنگ بزرگ گرفتن نشونه نزدنه!)
نه دوست عزیز چرا بخواد بر بخوره من میدونم منظورت شما چیه...درست میگی شما... ادم باید طوری برنامه ریزی کنه که تا نه تنها روز قبل کنکور بلکه تا زمان پایان کنکور در بهمن 92 انرژی داشته باشه (همون رهرو انست که پیوسته رود نه گهی تند و خسته (عمدا جابه جاگفتم))
ایشالله شما هم یه رتبه ی خیلی خوب بیاری که دیگه واقعا حس رتبه برتر بودی بهت دست بده ایشالله...و همچنین برای هممون...
.
.
.
سلام دوستان!!!!
من چند وقت پیش اتفاقی با کتابی جدید از انتشارات نص اشنا شدم که واقعا باهاش حال کردم خواستم معرفی کنم شاید به درد شما هم خورد!!!!

درس و کنکور الکترونیک(ارشد)
اینم لینک معرفی کتاب
http://www.nasspub.com/component/vi...ory_id=50&flypage=shop.flypage&product_id=320
اگه کسی از دوستان نظری راجع به این گتاب داره خوشحال میشم بشنوم!!!من که خیلی خوشم اومده به نظرم بهترین مرجعه واسه کنکور

ضمنادوستان راجب د
رس الکترونیک
من کتاب اقای اسلام پناه رو دیدم همون بهار پارسال که چاپ شد و ... و و
اقعا بزرگترین ضعفش همون نداشتن درسنامه هستش (
که این بزرگترین مزیت برای اقای اسلام پناه هستش اگه ایشون درسنامه قوی هم روش میذاشت عملا کلی از شاگردای الان کلاساشو از دست میداد و ایشون هم باید فکر کار خودشو بکنه این طوری تازه براش یه نوع تبلیغه طرف وقتی میبینه کتاب ایشون این قدر خوبه میگه پس حتما کلاساشم برم دیگه )
دوستانی که
نمیخوان پول به کلاس و این حرفا بدند بگم که
من امروز کتاب
درس و کنکور الکترونیک(ارشد) رو گرفتم و یه نگاه سر سری بهش انداختم این کتاب اون درسنامه ای که اقای اسلام پناه نذاشته رو به نوعی داره و فکر کنم خوب هم داشته باشه حالا بخونم نظر دقیق تری میدم..
ضمنا کتاب اقای باغستانی هم در کنار این دو کتاب خیلی خوبه و به نظرم کسی که با یه استاد درست و درمون این درسو گذرونده باشه
هیچ نیازی به کلاس رفتن نداره کافیه تست های الکترونیک چند سال اخیر رو ادم ببینه واقعا فکر میکنم هیچ درسی توی این سال های اخیر سوالاتش به روتینی سوالای الکترونیک نبوده و نیست....
البته سوالای امسال الکترونیک که خیلی خیلی اسون بود و شاید دیگه تکرار نشدنی ..کاش واسه ما هم تکرار شه امسال....
.
.
به هر حال نظر من اینه.....واسه این درس خلاصه
جزوه خودمون (در صورت داشتن یه استاد خوب )
بعدش سراغ حل تست های سال های اخیر ترجیحا از روی کتاب اقای اسلام پناه (هر چند من بهره ها رو به روش ایشون حل نمیکنم و فقط جواب اخر رو مقایسه میکنم روش خودمون خیلی هم بهتره و کمی از اون نداره )
بعدش همین کتاب
درس و کنکور الکترونیک (راستی نویسنده هاش اقایان محمد رضا مدبر نیا و علیرضا سحاب میباشند و از انتشارات نص می باشد )
و کلا همون حل تست....
و حل تست
و حل تست...
حالا اون جزوه هایی که اقایان اسلام پناه و باغستانی (بیش تر برای تبلیغ گذاشتن توی سایتاشون )هم بد نیست شاید توش یه نکاتی پیدا کنید که تا حالا پیدا نکرده باشید..هر چند اگه درست بخونید خودتون هم بهشون میرسید....