پس اگه دیدید سوالات موسسه های دیگه بدرد بخور بودن اطلاع بدید ممنون واقعا
غیر از اینا سوالات موسسه پارسه که اقایه رضایی گذاشتن هم خوبن البته کیفیتشون واسه پرینت گرفتن خوب نیست

پس اگه دیدید سوالات موسسه های دیگه بدرد بخور بودن اطلاع بدید ممنون واقعا
مثل من 1 تست هم نتونستم حل کنم امروز
نمیدونم چی شده . اصلا انگار تاحالا هیچی نخوندم[/QUOT
salam
manam haminjuriam
nemidunam vaghean chikar baiad kard?
aslan hese khundan nadaram
age farda bud tamum shode bud
امروز هم گذشت بدون هیچ کاری
لامصب همه چی هم یادم رفته . یادم رفته kvl , kcl کجا بزنم . چجوری حل کنم . کاملا بی انگیزه شدم
نمیدونم چه کنم .
لامصب همه چی هم یادم رفته . یادم رفته kvl , kcl کجا بزنم . چجوری حل کنم . کاملا بی انگیزه شدم
نمیدونم چه کنم .
نمیدونم چه کنم .
نمیدونم چه کنم .
آقاعرفان اين حرفونزنيد!ماهاكه امتحانامون تازه تمام شده اين1هفته فرصت طلايي هس كه بايدخوب ازش استفاده كنيم؛به خداتوكل كنيد
عرفان نگووووووووووووو
عین من))))))))))
البته من از شوک خبر دیروز اصلا نتونستم چیزی بخونم ولی امروز شروع کردم![]()
دوستان من هنوز ازمون ازمایشی شرکت نکردم میترسم به ضررم تموم بشه
ولی کنکور سراسری دو بار و ارشد هم یه بار حضور داشتم و بی تجربه نیستم
ولی نگرانی یه کم دارم :/
اینقدر نگران نباشه . واسه مدار این جزوه رو دانلود کن ، مال مهندس کریمانه ، مربوطه به فصلایه اوله و خیلی خلاصه همه چیزو گفته و واسه مرور چیز خوبیه .![]()
دوست من شما واسه سال بعد خودتونو آماده میکنید یا امسال قراره آزمون بدید؟
چرا یه ساعت؟؟ نه بابا مثل همیشه از صبح
چطور؟
آخه شما گفتید از امروز شروع کردید.امروز 5شنبه هستشا!.از ساعت 12 5شنبه شروع شده.خواستم ببینم از 12 شب شروع کردید به خوندن؟:دی
آخه شما گفتید از امروز شروع کردید.امروز 5شنبه هستشا!.از ساعت 12 5شنبه شروع شده.خواستم ببینم از 12 شب شروع کردید به خوندن؟:دی
ایول به این دقت نظر :v
پس شما یک میشی من دو
خخخخخخخ
برو حالشو ببر
منکه موندم سال بعد شما امسال یک شو سال بعد خودم یک میشم :دی
منکه موندم سال بعد شما امسال یک شو سال بعد خودم یک میشم :دی
خب شماميتونيد كلاساي غيرضروريو ببيجونيد:دي تازه روزي2ساعت كلاس بيشتركه نيس؛اينهمه وقت هس واسه درس خوندن!اوناییکه ترم جدیدشون شروع شده چه گناهی کردن خب![]()
خب شماميتونيد كلاساي غيرضروريو ببيجونيد:دي تازه روزي2ساعت كلاس بيشتركه نيس؛اينهمه وقت هس واسه درس خوندن!
خواستن توانستن است:دي
شماكه كفتيد10واحدداريد؛برا10واحده ناقابل صبح تاعصركلاسيد؟!اكه20واحدداشتيد فك كنم ديكه شبام دانشكاه ميمونديد:ديمتاسفانه همش ضروریه
من هرروز صبح تا عصر کلاس دارم :دی
سیگنال تقدسی رو خیلی تعریفش رو شنیدم، اما در مورد الکترونیک به نظرم بیشتر تحقیق کنسلام
دوستان عزیز امیدوارم همه در ازمون موفق و موید باشیید . خواستم از همه دوستان یکم کمک بگیریم :
من امسال نتونستم درس بخونم به خاطر مسائل شغلیم . برای سال اینده می خوام از همین شنبه برنامه ریزی کنم و بخونم .
دو تا از کلاس های نصیر که ترم بهار اردیبهشت شروع می شه الکترونیک کهن و سیگنال تقدسی رو می خوام اسم بنویسم .
به نظر دوستان این دو استاد برای این دو درس چطورند ؟
من گفتم تا موقع شروع کلاس ها روی درس مدار مسلط بشم .
یک سوال دیگه هم داشتم : من اگر هر رتبه ای بیارم می خوام دانشگاه کردستان یا رازی بخونم که اینطور شنیدم با 1500 روزانه اش قبول می شی .
به نظر شما ایا روی درس کنترل وقت بگزارم ؟؟؟؟
یعنی می خوام سه درس کنترل زبان و مغناطیس رو کلا سفید باشه !!!
از دوستان هر راهنمایی هست که بدرد من می خوره لطف کنه بگه .
دوستان عزیز امیدوارم همه در ازمون موفق و موید باشیید . خواستم از همه دوستان یکم کمک بگیریم :
من امسال نتونستم درس بخونم به خاطر مسائل شغلیم . برای سال اینده می خوام از همین شنبه برنامه ریزی کنم و بخونم .
دو تا از کلاس های نصیر که ترم بهار اردیبهشت شروع می شه الکترونیک کهن و سیگنال تقدسی رو می خوام اسم بنویسم .
یک سوال دیگه هم داشتم : من اگر هر رتبه ای بیارم می خوام دانشگاه کردستان یا رازی بخونم که اینطور شنیدم با 1500 روزانه اش قبول می شی .
سلامشما میدونید قدرت دانشگاه رازی روزانش تا چند میگیره؟