مهندس عزیز دقت کن!
همانطور که در پست اینجانب ذکر شد صحبت بنده در مورد افرادی است که از روی دلسوزی و ناآگاهی
برای دیگران نسخه می پیچند وباعث گمراهی دوستان ما می شوند ،
نه در مورد افرادی که
تجربه ی شخصی خودشان را در اختیار دیگران می گذارند تا بقیه استفاده کنند.
در مورد پیروی از دیگران یک فرد باید با استفاده از قوه تفکر و تعقل خویش و مشورت با دیگران بهترین راه کار را انتخاب کند.
در مورد تشکر از یک پست به سلیقه افراد برمی گردد ولی صرفا فاکتور وقت گذاشتن برای نوشتن یک متن طولانی دلیل منطقی برای تشکر نمی باشد.
امیدوارم سوء برداشت شما برطرف شده باشد.
خوب حالا حرفای شما هم یه جور نسخه پیچی هست دیگه!
صرفنظر از تعبیری که از صحبت دیگران میکنید، اگه منظورتون بنده هستم من که همون اول اعلام کردم که این برنامه روی بنده جواب داده و لزوماً ممکنه روی دیگران جواب نده و مسئولیت اجراش رو هم بر عهده خود شخص گذاشتم.
اما بدم نیست کمی راجبش صحبت کنیم.
این برنامه من پارسال توی کلیپ مهندس اسلامپناه گوش کردم، طبق حرف ایشون برنامه ای هست که سالها داره اجرا میشه و همه نتیجه گرفتن.
و همونطور که اول گفتم برنامه اختراعی اسلام پناه نیست، مثلاً یادمه توی برنامه قلمچی هم برای یه ماه آخر برنامهای مشابه بود که همون زمان کنکور کارشناسی که اجراش کردم و جواب هم داد.
برای همین شخصاً از جواب دادن این برنامه نسبت به برنامه های دیگه خیالم راحت تر هست.
اما حالا خود برنامه رو بیشتر بررسی کنیم.
کتابای بین المللی زیادی در مورد روش مطالعه و آمادگی برای آزمونها مختلف منتشر شده.
الان اکثر متدایی که انجام میشه روی این موضوع تاکید میکنن که یادگیری محاسباتی بدون نوشتن روی کاغذ و اکتفا به خوندن خالی اشتباه هست و فقط داخل حافظه کوتاه مدت میمونه و سریع فراموش میشه.
برای همین تاکید میشه که توی دوره کنکور همیشه سوالایی که بلد نیستید رو چند بار روی کاغذ حل کنید و به جواب آخر برسید، حتی اگر بلد هستید اونها رو روی کاغذ بنویسید.
این کاری بود که تا الان انجام دادید.
اما برای روزهای آخر قضیه کاملاً برعکسه و یادگیری مطلب جدید منتفی میشه.
برای مثال داخل دو کتاب how to Prepare for the GRE یا Preparation for the TOEFL (که برای آمادگی آزمون تافل و GRE هستن) صریحاً نوشته شده که روزهای قبل از آزمون دیگه تست جدیدی حل کنید یا لغت جدید یاد نگیرید و بجاش تستایی که خوندید رو خیلی سریع مرور کنید.
یا برای مثال میتونید مطالب این سایتها رو ببینید و توصیه هایی که برای روزهای آخر قبل از آزمون دارن رو بخونید:
http://www.what-to-do-baba.com/2011/12/last-day-exam-preparation-techniques.html
http://www.beatthegmat.com/mba/2010/08/01/the-homestretch-the-final-72-hours-before-your-gmat
عمدتاً تاکید میشه که روزهای آخر باید ذهن خودتون رو برای کنکور آماده کنید و از طرفی هم کاری نکنید که استرستون رو افزایش بده (برای مثال یادگیری مطلب جدید یا حل تست و نرسیدن به جواب باعث ایجاد وسواس برای خوندن بیشتر و در نتیجه استرس بیشتر میشه)
توی پست قبل سعی کردم تجربه شخصیم رو در اختیار دیگران بذارم که ظاهراً شما با اون مشکل داشتید.
اما فکر میکنم توضیحات بالا به اندازه کافی از نظر علمی هم این تجربه ها رو اثبات میکنه و من هم اینا رو نوشتم تا افرادی که احتمالاً با این روش جناب اسلام پناه دارن جلو میرن و با حرفای شما تردید در اجرای اون پیدا کردن، شبهه ای در درست یا غلط بودنشون نداشته باشن.
با این حال باز هم میگم که شما یا هر شخص دیگه مختار به اجرای اون با مسئولیت خودتون هستید و مطمئنم بچه های گل این تاپیک انقدر درکشون بالا هست که دیگه نیازی به گفتن این جمله آخر نباشه، چیزی که خودتونم توی جمله ای که بلد کردم بهش اشاره کردید.
موفق باشید