داوطلبان مي توانند از روز يكشنبه مورخ 06/11/92 لغايت سه شنبه مورخ 15/11/92 با مراجعه به سايت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اينترنتي خود اقدام كنند.ارشد آزاد ثبت نامش از کی تا چندم هستش ؟
تا کی میشه ثبت نام کرد ؟
دوستان من با مداد مشکل دارم اشکالی نداره با مداد مغزی 0.7 امتحان بدم؟آزمونهای سنجش رو هم با مداد مغزی دادم
دوستان من با مداد مشکل دارم اشکالی نداره با مداد مغزی 0.7 امتحان بدم؟آزمونهای سنجش رو هم با مداد مغزی دادم
بچها شما این روزا چکار میکنید ؟؟ درس میخونید ؟؟ تست میزنید ؟؟
من دو روزه تقریبا هیچ درسی نخوندم و هیچ تستیم نزدم
از خودم خجالت میکشم![]()
دقیقا...
واقعا حس و حوصله و رمق هیچ چیز نیس!! فقط حس عذاب وجدان برای آدم میمنونه!! (تازه من ک جدای از اون دچار یه سری گرفتاری دیک هم شدم!!!)
نمیدونم چیکار کنم!
فقط از صبح تا شب آهنگ گوش میدم حالم بهتر شه!
به هر کی هم میگم میگه این حس و حال طبیعیه ، اما به نظرم اصلا خوب نیست چون چندین ماه زحمتمون به باد میره![]()
پس چیکا میکنی حمید جان ؟ یه روز رو مثال میزنی که از صبح پا میشی چیکار میکنی تا شب ؟بچها شما این روزا چکار میکنید ؟؟ درس میخونید ؟؟ تست میزنید ؟؟
من دو روزه تقریبا هیچ درسی نخوندم و هیچ تستیم نزدماز خودم خجالت میکشم
![]()
منم مثه شما شدم صبحا ساعت 9 بیدار میشمپس چیکا میکنی حمید جان ؟ یه روز رو مثال میزنی که از صبح پا میشی چیکار میکنی تا شب ؟
منم کم میخونم . البته نظم زندگی من وقتی بهم میخوره خیلی ضربه میزنه . مثلا صب دیر بیدار میشم . یا اینکه حس درس نیست . از این چیزا ..
بچها شما این روزا چکار میکنید ؟؟ درس میخونید ؟؟ تست میزنید ؟؟
من دو روزه تقریبا هیچ درسی نخوندم و هیچ تستیم نزدم
از خودم خجالت میکشم![]()
دقیقا...
واقعا حس و حوصله و رمق هیچ چیز نیس!!
نمیدونم چیکار کنم!
نگران نباش به نظرم این زحمات به این راحتی از بین نمیره . حتی از الان تا کنکور هم هیچی نخونیم ، مطمئن باش سر جلسه همه چیز خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکنی یادت میاد . فقط روحیه مثبت داشتن توی این روزهای آخر خیلی مهمه . منم بازدهیم اومده پایین چون من با آزمون جمع بندی راحت نیستم ، مبحثی بهتر نتیجه میگیرم :|![]()
منم که همین حس و حالو دارممنم مثه شما شدم صبحا ساعت 9 بیدار میشم
تا ظهر میام اینترنت بعداز ظهر هم آزمون از خودم میگیرم شب هم ی 2ساعت درس میخونم
خیلی میترسم نکنه ضربه بخورم
اصن حسشش دیگه نیست
پس چیکا میکنی حمید جان ؟ یه روز رو مثال میزنی که از صبح پا میشی چیکار میکنی تا شب ؟
منم کم میخونم . البته نظم زندگی من وقتی بهم میخوره خیلی ضربه میزنه . مثلا صب دیر بیدار میشم . یا اینکه حس درس نیست . از این چیزا ..
دقیقا...
واقعا حس و حوصله و رمق هیچ چیز نیس!! فقط حس عذاب وجدان برای آدم میمنونه!! (تازه من ک جدای از اون دچار یه سری گرفتاری دیک هم شدم!!!)
نمیدونم چیکار کنم!
فقط از صبح تا شب آهنگ گوش میدم حالم بهتر شه!
دقیقا...واقعا حس و حوصله و رمق هیچ چیز نیس!! فقط حس عذاب وجدان برای آدم میمنونه!! (تازه من ک جدای از اون دچار یه سری گرفتاری دیک هم شدم!!!)
نمیدونم چیکار کنم! فقط از صبح تا شب آهنگ گوش میدم حالم بهتر شه!
به هر کی هم میگم میگه این حس و حال طبیعیه ، اما به نظرم اصلا خوب نیست چون چندین ماه زحمتمون به باد میره![]()
منم مثه شما شدم صبحا ساعت 9 بیدار میشم تا ظهر میام اینترنت بعداز ظهر هم آزمون از خودم میگیرم شب هم ی 2ساعت درس میخونم
خیلی میترسم نکنه ضربه بخورم اصن حسشش دیگه نیست
والا چی بگم ممکنه هر سوالی بپرسی یه جواب داشته باشم اما برای این سوال که اگه درس نمیخونی پس چکار میکنی جوابی ندارم!!چون عادت کردم به صبح پا شدن در هر صورت 8 اماده به کارم اما همین که میرم سمت درس دیگه حسش نیست.
خدا نکنه بعد کنکور بیایم و بگیم:
![]()
یه رقمی شد...!!
دو رقمی هاش بپرن بالا..
پیش ب سوی هدف...
ب امید خدا![]()
چی یه رقمی شده عزیزم؟؟؟این روزا چه کارا میکنی ثمین عزیز؟؟چیا میخونی؟؟