چه سکوتی اینجا حاکم شده ، مدیران عزیز خوبید ؟ میزونید ؟ کاربران فعالمون کجان ؟
سلام دوستان
من یک سوال داشتم برای انتخاب رشته البته نمیدونم توی تاپیک درستی دارم مطرحش میکنم یا نه و اگر جای اشتباهی دارم مطرحش میکنم از مدیر تاپیک پیشاپیش عذرخواهی میکنم
من میخواستم برای ثبت نام دوره کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اقدام کنم و حقیقتش بین دو رشته مهندسی عمران و معماری به دوراهی افتادم
تا حدودی به تفاوت های این دو رشته آشنایی دارم اما از بازار کارشون اطلاع دوچندانی ندارم و اینکه هرچقدر به سایت نظام مهندسی سر زدم متوجه نشدم چه کسایی میتونن حق امضا سازمان نظام مهندسی رو بگیرن
ممنون میشم از دوستان اگر بنده رو راهنمایی کنن که کدوم یک از این دو رشته برای من مناسب تره تا بتونم نقشه کشی ساختمان رو انجام بدم و حق امضا داشته باشم و کلا در پروژه های ساختمان سازی بتونم مشغول بشم
با تشکر پیشاپیش از دوستان
سلام مهندسای عزیز
میشه راهنمایی کنید که یه مهندس عمران دقیقا باید به چه نرم افزار های مهندسی ای تسلط داشته باشه؟
مرسی
سلام مهندسای عزیز. من بنا بر دلایلی سر کلاسام تاحالا نرفتم. جمعه امتحان مقاومت دارم میانترم
از روی چ منبعی بخونم ک ساده گفته باشه
ی منبعی ک بتونم بفهمم قضیه چیه بعدش از روی جزوه استادم بخونم
سلام دوستان
حالتون خوبه ؛ لبا خندون؟
من باید بخاطر غیبتم عذر خواهی کنم
خب از همه ی دوستانی که مایل به فعالیت هستند خواهش می کنم اعلام حضور کنند + رشته ای که در اون مورد تخصص بیشتری دارند رو بگن تا اگر بشه با همکاری مدیران عزیز مهندس احمد پور و مهندس یوسفی بخش بندی کنیم و تالار رو بهتر از پیش به جلو ببریم تا همه بتونیم از علم و تخصص هم دیگر استفاده کنیم
شهرام جان بسم الله بگو عزیزمسلام مهندس عزیز
خیلی خوشحالم که دوستان و مدیران با وجود مشغله فراوان همچنان توو باشگاه مهندسان خصوصا تالار عمران فعال هستن
خدا قوت به همگی![]()
سلام به همگي اعم از قديمي و جديد
حالتون چطوره؟
طاعات و عبادات شما قبول باشه.درود بر مهندس خسروداد..........
طاعات قبول باشه ......
طاعات و عبادات شما قبول باشه.
ما كه جزو كافرانيم، ولي در كل خدا داره بهمون حال ميده ������
شب بخير و يه خسته نباشيد جانانه كه تا اين وقت شي در باشگاه حضور فعال داريد و در بهبود وضع تالار تلاش مي كنيد![]()
سلام به همگي اعم از قديمي و جديد
حالتون چطوره؟
معین جان خیلی دوس دارم در خدمت شما و دوستان باشم و از محضرشون فیض ببرمشهرام جان بسم الله بگو عزیزم
بچه ها فعلا توی خواب طولانی هستن
نه قبلا فعالیت دوستان خیلی بیشتر بود...سلام
مگه قبلا" اینجوری نبود؟؟
درود بر مهندس امیر .........
والا بازدید کنندگان بیشتر مهمان هستند ........و مطالب مورد نظر خودشون .........رو دریافت میکنن......و میرن........
و مثل قبل فعالیت به چشم نمیخوره............
البته از زمان به وجود آمدم گروه های تخصصی ...... در فضای تلگرام ،وایبر وغیره ......... در کل انجمن های گفتگو ...در فضای نت .......... به مشکل کمبود بازدید خوردن .......
در هر صورت پذیرای پیشنهادات ....... دوستان جهت ارتقاءبیش از پیش تالار مهندسی عمران را هستیم ..........
بدرود............![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |