Engineer Sahar
عضو جدید
اجازه هست یه مهندس شیمی بیاد تو؟؟؟؟

خوش اومديداجازه هست یه مهندس شیمی بیاد تو؟؟؟؟![]()
سلام خوش اومدی هم تازه واردی هم تازه دانشجو خب اگه راهنمایی خواستین توی درخواستها مطرح کنین تا جواب بگیرینسلام، منم ترم 1 مهندسی عمران هستم.
از آشنایی باهاتون خوشبختم...![]()
ما هم پایه ایم!
خوبه که جامعه ی مهندسی همه با هم باشیبمو ارتباطاتمونو بیشتر کنیم
سلام، منم ترم 1 مهندسی عمرانم.
از آشنایی باهاتون خوشبختم....![]()
سازه خیلی سخته ولی بهترینشه ترابری پولش خوبهبچه ها بین گرایشهای ارشد 1.سازه 2.ترابری 3.خاک کدوم ؟ دلیلتون؟ مرسی
سازه خیلی سخته ولی بهترینشه ترابری پولش خوبه
ببین واقعیت الان اینه که برای هر کاری باید رابطه داشته باشی ولی اگه زرنگ باشیو یه کوچولو بند پ کارش گیر میاد خیلیم درآمدش خوبهکارشم خوب گیر میاد ؟
ببین واقعیت الان اینه که برای هر کاری باید رابطه داشته باشی ولی اگه زرنگ باشیو یه کوچولو بند پ کارش گیر میاد خیلیم درآمدش خوبه
نه میتونی تو وزارت راه وترابری کار کنی یا توی مشاورین توی قسمتهای تخصصیه راه کار کنی تو تهرانمرسی از این که داری جوابمو میدی
یه چیز دیگه من اگه بخوام تو راه و ترابری باشم باید همیشه از خونه و زندگی دور باشم .... جزئیات شرایط کاریش رو هم میدونی؟
گوشیت چیه؟سلام یه سؤال من الان چند وقت دنبال یه دگشنیری قوی (انگلیسی به فارسی) برای گوشیم می گردم اما نتونستم پیدا کنم اگه میشه من رو کمک کنید تو این مؤرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |