پارسال هم شرکت کرده بودی Ehi?
سلام.بله پارسال رتبه مخابراتم 2128 و الکترونیکم 2078 بود ولی ترجیح دادم بمونم.
پارسال هم شرکت کرده بودی Ehi?
آقا دمت گرم شما که الان حالت خیلی خوبه یه زحمتی بکش کلید مدارو ریاضیتو بر اساس دفترچه ی با کیفیتی که تو نته بذار
ایشالا خیر از جوونیت ببینی![]()
واقعا باید به الکترونیکیا بگم خوشا بحالتون ، واقعا خوشا به حالتون ، برید با سیگنال و الک حال کنید
ما قدرتیای بدبخت هم میریم خدمت نامقدس سربازی به مدت 24 ماه ناقابل! هرچقدر استرس اینو داشتم که ماشین و بررسی و مداری که فقط به همینا امید داشتم تو کنکور استاندارد بیان، آخرش سرجلسه بلا شد به جونم... خدا از سر طراح بررسی نگذره ، تا2ساعت قبل از کنکور داشتم فقط بررسی میخوندم آخرش رفتم سرجلسه عمه طراح رو دیدم! فقط تونستم زبانو خوب بزنم که حالا دیگه واسم هیچ فرقی نمیکنه..
حتی فکر کنکور سال آینده رو هم دیگه نمیتونم حتی تو خواب ببینیم .. جای تآسف داره .. واقعا تآسف میخورم به حال مملکتی که داوطلبان کنکور ارشدش عملا فقط یکبار حق شرکت کردن دارن(البته بجز خانم ها)
سلام.بله پارسال رتبه مخابراتم 2128 و الکترونیکم 2078 بود ولی ترجیح دادم بمونم.
داداش میتونی بگی با رتبه 2000 مخابرات چی میتونیم قبول بشی؟خیلی واسم مهمه ممنون.
انشالله رتبه عالی کسب کنی امسال درصدهات که عالی بودن.
ریاضی و مدار و کنترل رو با یکی از استادای خودم چک کردم.بقیش رو هم اساتید دیگه زحمت کشیدن.
کاش منم یه جایی بودم که به کسی دسترسی داشتم و اشکالامو می پرسیدم![]()
خسته نباشی یوسف جان منم خوب نبودم اعصابم بهم ریخته هرچی شد شد دیگه به درکسلام بچه ها
من الان رسیدم خونه ، من افتضاح بودم افتحضاح تر از اون چیزی که فکشو میکردم
به دوستانی که خوب بودن تبریک میگم
خب سیستم نوع دو هست و فقط پایداری میخواد چرا صفر اضافه میکنی؟؟؟!!!!! با یه بهره K حل میشه پس تناسبیمرتبه ی سیستم 2 است پس خود به خود خطای شیب ان صفره.فقط باید پایداریو بررسی کنیم(حد فاز).باید فاز به ان اضافه کنیم پس نیاز به صفر داریم.PD
ریاضی و مدار و کنترل رو با یکی از استادای خودم چک کردم.بقیش رو هم اساتید دیگه زحمت کشیدن.
کاش منم یه جایی بودم که به کسی دسترسی داشتم و اشکالامو می پرسیدم![]()
دوست عزیز ما هم عین خودت شهرستانی هستیم.اگه بدونی من از کدوم جهنم دره دارم اینجا پست میکنم خوابت نمیبره شب!
من لیسانسم و در یکی از ضعیف ترین دانشگاه ها توی مخابرات گرفتم.دانشگاه آزاد فلان! اما خیلی میشنیدم از دوستان که تعداد بسیار زیادی از بچه های قبولی ارشد دانشگاه آزادین.این بود که تصمیم گرفتم هر طور شده برم دولتی و پول به حساب دانشگاه هر ترم نریزم و سر 1 ریال پروفایلم بسته نشه!
کنکور یه طرفش بحث علمیه.بحث بسیار مهم دیگش بحث روانیه.باید خوب تحلیل مغزی کنی واسه خودت و این کار و هر کسی میتونه بکنه.امروز برای بار اول اصلا حتی یک سوال کنرتل رو هم نتونستم حل کنم.اما طرز فکرم به این سمت نرفت که وای بدبخت شدم وای تمام تلاشم هدر رفت!! اینجاست که قدرت روحت باید به دادت برسه.توی این شرایط علم دوزار نمیارزه.
کاش این بحث تو تاپیک خودش میشد
حد فاز نشون میده سیستم ناپایداره . باید بیاد زیر محور حقیقی با دایره ی واحد برخورد کنه.
افرین احسان جان ، تصمیم درستی بودسلام.بله پارسال رتبه مخابراتم 2128 و الکترونیکم 2078 بود ولی ترجیح دادم بمونم.
افرین احسان جان ، تصمیم درستی بود
------------------
در مورد کنترل !
بابا اسون بود دیگه !
سوال حساسیت رو که بجای پارامتر های غیر اصلی یک میزاشتید حل می شد( سوال تکراری مهندس هسته ای بود دیگه ) زیر 2 دقیقه حل میشد
سوال راث که اسون بود
یدونه ورودی ویژه داده بودن
مکانش که به نوعی تکرار سوال سال 90 بود( با همون نکته میشد حلش کرد)
سوال دیاگرام بود که باید به جهش نمودار اندازه دقت بنمایید! اول به سمت پایین پس اثر صفره بعد قطب، گزینه در اومد رفت پی زندگیش!
اون سوال خطا باز تکرار سوال هسته ای بود
بقیشم که با خودتون! ولی انصافا بعضی سوالاش غیراستاندارد بود و مناسب امتحان تستی نبود
بچه ها این صدمین بار ، کنکور یعنی تکرار!
یوسف خسته نباشی.. مطمئنم خوب دادی قبولی.. حالا دانشگاههای تهران نشد هم نشد ..
ای بابا ! مگه کنترلم ترکیدنیه! داری میگی کنترلکنترل رو ترکوندی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افرین احسان جان ، تصمیم درستی بود
------------------
در مورد کنترل !
بابا اسون بود دیگه !
سوال حساسیت رو که بجای پارامتر های غیر اصلی یک میزاشتید حل می شد( سوال تکراری مهندس هسته ای بود دیگه ) زیر 2 دقیقه حل میشد
سوال راث که اسون بود
سوال دیاگرام بود که باید به جهش نمودار اندازه دقت بنمایید! اول به سمت پایین پس اثر صفره بعد قطب، گزینه در اومد رفت پی زندگیش!
بقیشم که با خودتون! ولی انصافا بعضی سوالاش غیراستاندارد بود و مناسب امتحان تستی نبود
ای بابا ! مگه کنترلم ترکیدنیه! داری میگی کنترل
ببین فدات شم ! من درصدام رو نمیگم، اگر قسمت شد اومدم تهران درصدام رو می نویسمنمی تونی از زیر زبونم بکشی بیرون ! اره دادا
سر جلسه ، نشسته بودم کنار دستگاهی که واسه قطع امواج موبایل گذاشته بودن الان موجی شدم! جدی میگم سرم داره می ترکه
میتونی کلید کنترلو با کدAبزاریافرین احسان جان ، تصمیم درستی بود
------------------
در مورد کنترل !
بابا اسون بود دیگه !
سوال راث که اسون بود
بچه هایی که کنترل زدن بگن 57 چی میشه.من زدم دو ریشه در RHP فقط بگین درسته یا غلط.اگه غلطه برم بمیرم رسما!
من خیلی بهتر از اونیکه فکر میکردم دادم .. اما با این درصدهایی که بچه ها میگن شبانه هم قبل نمیشم
ممنون ندا جان راستی ندیدمت رفیقات منو مسخره کردن قبل آزمون داشتم درس میخوندم
والا امتحانو بد دادم چیکار کنیم سعی خودمو کردم جواب هر چی باشه خدارو شاکرم حتی اگه مجاز هم نشم
شما چیکار کردین ؟
لعنت بر شیطون، کنترل تا الان یکی غلط!!! اصلا سر جلسه مخم ترکیده بود اصلا نفهمیدم اون دایره واحد چی هست!!! فراموشی لحظه ای بهم دست داده بود!!!کاش این بحث تو تاپیک خودش میشد
حد فاز نشون میده سیستم ناپایداره . باید بیاد زیر محور حقیقی با دایره ی واحد برخورد کنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |