bahareh69
کاربر فعال
آره آزادهبچه ها نوع سهمیه واسه فردی که سهمیه نداره=ازاد؟؟؟
اخه تو کارتم زده سهمیه ازاد
آره آزادهبچه ها نوع سهمیه واسه فردی که سهمیه نداره=ازاد؟؟؟
اخه تو کارتم زده سهمیه ازاد
دوستان من کارت مربوط به غیر انتفاعی رو الان گرفتم.برای ویرایش اطلاعاتم چه کنم؟کدوم قسمت سایت برم و مشخصات کارتم رو ثبت کنم؟
قابلی نداشت
ایشالا حتما رتبه برتری میشی
فقط دوستایی که رتبه برتری میشن بعدش ما رو تحویل بگیرین راه های موفقیتشونو بگن(از الان گفتما)
اینا رومن از یه وبلاگ که خود قبولیا اومدن درصداشونو گفتن پیدا کردم
لینکش هم اینه :
قسمت ارشیو نظرات برید![]()
http://bargharshad.blogfa.com/post/65
به نظرم دیدن درصدا واسه همه مون تواین روزا روحیه اس![]()
سلام بر همه دوستان عزیز
خب بچه ها ،همه آماده اید ؟؟ایشالا هممون می زنیم کنکور رو له می کنیم که دیگه بیخود برامون قیافه نگیره !!!
دوستان عزیز،از وقتی با اینجا آشنا شدم ،خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم ، خیلی بهم کمک کردید ... دقیقا مثل این بود که هممون توی یه کتابخونه درس می خوندیم ...
گاهی وقتا کتابخونه رو سرمون می ذاشتیم و گاهی هم پای درد و دل های هم می نشتیم .....وهمیشه سعی می کردیم تا جای ممکنه به هم کمک کنیم !واقعا بعضی وقتا با خودم فکر می کردم اگه شماها نبودید ،آیا ادیسون برقو اختراع می کرد ؟؟؟
من خودم به شخصه ،مدیون خیلی هاتون هستم !! و نمی دونم چطو می تونم جبران کنم !!اصلا خوبی های شما قابل جبران نیست ...
تنها کاری که از دستم بر میاد، دعاست !( از همون دعایی که یوزاسیف رو غیب کرد !!!فقط همین یه مدل رو بلدم!!)
مادیگه رفتیم، .... شوخی های بی نمک منو بذارید به حساب کودک درونم !خیلی بچه ی شیطونیه !کنترلش بعضی وقتا واقعا سخته !!
امیدوارم هیچکدومتون ازم چیزی به دل نگرفته باشید ....
،از صمیم قلبم برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم ....و همیشه از خدا بهترین ها رو براتون خواستم و می خواهم و خواهم خواست
ایشالا به آنچه که لایقتون هست برسید ....
موفقیت همه ،آرزوی منه
التماس دعا
(آقا شما هم سر جلسه پاهاتو نجنبون)
آقا کنکور بهونه ای بود که باهم آنا شیم حالا چون کنکور تموم شده دیگه باید رفت؟؟ این بود آرمانهامون؟نه واقعا این بود؟
آقا کنکور بهونه ای بود که باهم آنا شیم حالا چون کنکور تموم شده دیگه باید رفت؟؟ این بود آرمانهامون؟نه واقعا این بود؟
عزیز دلم رئیس سنجش که گفته بود امسال نتایج و نیمه ی اول اردیبهشت میدیم که میشه کمتر از 3 ماه پس 3 4 ماه دیگه چه خبره خوشی داره؟؟مگه اینکه 3 4 روز باشه که اونم نمیشهمن اوممممددددددددددددممممممممممم
یه خبر خوش بچه ها، شنیدم سازمان سنجش 3-4 ماه بعد از کنکور خودش درصدهامون رو حساب میکنه بهمون میگه، دیگه لازم نیست بعد از کنکور هی بریم تو سایت اینو اون تا سوالو جوابو گیر بیاریم و درصدمون رو حساب کنیم
درضمن تشکرام تموم شده![]()
کنکورت خارج از کشوره پس حتما خودتم اونجاییی دیگه (نتیجه گیری منطقی و داشتی؟آقا برا چی می زنی خب ؟؟! آرمان کیه ؟؟؟!!من نمی شناسم ؟؟!!
ای بابا ....!من کنکورم خارج از کشوره !!!! اگه سالم از جلسه بلند شدم .... خیلی با تاخیر میام !فکر کنم وقتی بیام همه تون رفتید !!
آقا شریف ، شریف می بینمتون !![]()
من اوممممددددددددددددممممممممممم
یه خبر خوش بچه ها، شنیدم سازمان سنجش 3-4 ماه بعد از کنکور خودش درصدهامون رو حساب میکنه بهمون میگه، دیگه لازم نیست بعد از کنکور هی بریم تو سایت اینو اون تا سوالو جوابو گیر بیاریم و درصدمون رو حساب کنیم
درضمن تشکرام تموم شده![]()
فک کنم بعد تموم شدنه همه ی کنکورو یعنی احتمالا روز شنبه میذارنبچه ها
کلید و سوالات بعد امتحان تو همون روز روی سایت میاد که ببینیم چه کردیم؟
منم یه خبر خوش دارم برات سردان رادان گفته بعد کنکور بری کارت داره
اینم خبره خوشه خو؟اگه مثه نتیجه ازمونا زود میومد محشر بود
ولی نه بهتر که اردیبهشت میاد عیدمونو خراب میکرد![]()
آره 10 روز بعدش میرم خدمت نمیخواااااااااااااامممممم
باید دخترا رو هم ببرن
![]()
فخر فروشی میکنی! خدمت آدمو میسازهاین واسه خبر خوشت بود حالا گریه نکن
دلتون کباب بخواد ما دخترا نمی ریم سربازی![]()
ها؟! درصد حساب میکنه؟.... نمیشه زودتر حواب بدن! من نمیفهمم اینا تا خرداد چیکار میکنن؟! سهمیه بندیاشونو ردیف میکنن یا دستی چک میکنن؟!!!!!!!!!
بعدم میره تا شهریور.
فخر فروشی میکنی! خدمت آدمو میسازه![]()
هافخر فروشی میکنی! خدمت آدمو میسازه![]()
آی گفتینه نه ه ه ه ه
از این خبرا هم نیست
خدمت هم خدمتای قدیم![]()
خوش به حال خودم که آب از سرم گذشته و کارت پایان خدمت دارم
![]()
ها
ما خودمون بسازیم
والا ما هم بعد از کنکور باید بریم در خدمت مامان خونه تکونیکاش کنکور بعد از عید بود
![]()
خیلی خوبه کهاین جوری شما هم خانوم خوبی میشی ی ی
مادر ازت یه خانوم گل میسازه ، خوبه که![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |