h_mazahery
عضو جدید
خوش بحالت نیرو انتظامی بودم
وی ی ی ی،چه جای بدی اما معدن پول حرام در اوردنه

خوش بحالت نیرو انتظامی بودم
دادا من بچه ساری ام شمال ایران جنوب ایران برم چیکار؟؟!!! جنوب که واسه من بدترین جا میشه![]()
وی ی ی ی،چه جای بدی اما معدن پول حرام در اوردنه![]()
اگه نداجا باشی بازم ارزش داره
چون نداجای شمال خیلی خیلی مقراتیه
اگه بتونی با سختیهاش کنار بیای همون جا بمونی بهتره
توی بندر به فرماندت احترام هم نذاری بیخش میشن ولی اونجا به همدرجت نزاری میری بازداشتگاه
انتخاب با خودت
داش مهران ، اگه از من میشنوی یک روزشم تلف نکن و هر چه زودتر برو خدمتشما چرا از الان شوق خدمت رفتن گرفتین؟
مگه نمیدونین قانون گذاشتن که تا یه سال بعد از فارغ التحصیلی معاف هستید؟ پس دیگه چرا میگید ده روز بعد؟!! مگه اینکه بهمن ماه فارغ شده باشید!
دادا من بچه ساری ام شمال ایران جنوب ایران برم چیکار؟؟!!! جنوب که واسه من بدترین جا میشه![]()
اااا اینا رو نمیدونستم، پس بیوفتم بندر بهترهاگه نداجا باشی بازم ارزش داره
چون نداجای شمال خیلی خیلی مقراتیه
اگه بتونی با سختیهاش کنار بیای همون جا بمونی بهتره
توی بندر به فرماندت احترام هم نذاری بیخش میشن ولی اونجا به همدرجت نزاری میری بازداشتگاه
انتخاب با خودت
شما چرا از الان شوق خدمت رفتن گرفتین؟
مگه نمیدونین قانون گذاشتن که تا یه سال بعد از فارغ التحصیلی معاف هستید؟ پس دیگه چرا میگید ده روز بعد؟!! مگه اینکه بهمن ماه فارغ شده باشید!
آره راستی منم شنیدم که نباید ماشین تحویل گرفتو اگه پرسیدن کی گواهینامه داره دستتو بالا نبر و ... ولی نفهمیدم واسه چی!نیروی انتظامی آموزشی که رفت دیگه احترام گذاشتن نداری فقط خوبیش همینه، من همه بچه های نیروی انتظامی از دستم گریه میکردن ، همه مردم منو میشناختم چون خیلی شلوغ بودم و زود دوست میشدم
آها سیگما جون یه نصیحت
نری ماشین تحویل بگیری از همون روز اول بگو گواهی ندارم بلد نیستم من اول گول خوردم داشت از جیبم پول میرفت 3 ماه طول کشید تا تحویل دادم
ممنون فاطیما خانم، خب اینجا واسه درس از همه دوستان کمک گرفتمو استفاده کردم حالا واسه خدمت هم باز از راهنمایی دوستان دارم استفاده میکنمفک کنم اشتباهی اومدم اینجا پادگانه؟
امیدوارم امسال همتون قبول شید و تا بعد از دکترا از سربازی راهت باشین بعدشم یه جای خوب برید خدمت![]()
ممنون فاطیما خانم، خب اینجا واسه درس از همه دوستان کمک گرفتمو استفاده کردم حالا واسه خدمت هم باز از راهنمایی دوستان دارم استفاده میکنم![]()
داش مهران ، اگه از من میشنوی یک روزشم تلف نکن و هر چه زودتر برو خدمت
شاید منظور منو درک نکنی ، ولی وقتی رفتی خدمت متوجه حرفم میشی
مثلا طرفو میبینی که 4 ماه خدمته میگی ، اگه منم اقدام کرده بودم الان 4 ماه خدمت کرده بودم و ....
به هر حال حرف منو اونایی که خدمت کردن میفهمن
من شنیدم کنکور فنی مهندسی فقط 25 درصدشون دخترن بقیه پسرن....
بچه ها اینم چند تا موسیقی بی کلام آرامش بخش از علیرضا لاچینی ، بد نیست به یکی دو تاش گوش بدین مخصوصا این دو روزی که خیلی به آرامش نیاز داریم
اسم آلبومش هم هست "تقدیم به خدا "
Aseman 01
02 Goldaneh
03 Saghar
04 Baran
05 Raze Sineye Khoda
06 Sobhe Nesa
07 Taghdim be Khoda
08 Mahtab
09 Be Khatere To
10 Tir Mah
بچه ها کسی میدونه بچه های برق تقریبا یا دقیقا چند هزار نفرن؟
آره راستی منم شنیدم که نباید ماشین تحویل گرفتو اگه پرسیدن کی گواهینامه داره دستتو بالا نبر و ... ولی نفهمیدم واسه چی!
آقا مهراناعداد دقیقش رو یادم نیست. پارسال حدود ۲۶ هزار نفر بود و سال قبلش هم ۳۲ هزار نفر.
از این تعداد زیر ۱۰۰۰ نفر تا آخر جلسه میشنن!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
من شنیدم کنکور فنی مهندسی فقط 25 درصدشون دخترن بقیه پسرن....
وااااای چقد خوب هرسال تعداد کمتر میشه ظرفیت بیشتراعداد دقیقش رو یادم نیست. پارسال حدود ۲۶ هزار نفر بود و سال قبلش هم ۳۲ هزار نفر.
از این تعداد زیر ۱۰۰۰ نفر تا آخر جلسه میشنن!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
کسی اینجا استرس کنکور نداره انگارهمه دارن به بعد کنکور فکر میکنن..آدم انرزی مثبت میگیره
![]()
وااااای چقد خوب هرسال تعداد کمتر میشه ظرفیت بیشتراما بنظرم بچه ها درسخون تر
![]()
هوا عالیه البته من که تو خونه نشستم 2 3روزه بیرون نرفتم
اوه اوه اسم انرژی آوردی سریع رفتم یه نیگا به فرمولش اندختم برگشتم
راستی ندا خانم آب هوای ارومیه الان در چه حالی لازمه از اینای که پوشیدی من بپوشم (جسارته به دل نگیری)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |