+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان شاکی نشین دیگه من الان مشکل دارم خب:D
.....
عجب!!
مگه این طرف فرمول نباید ولتاژ صفر منفی رو بذاری که صفر هست تو این مدار؟ !!!!
تازه تو صورت 40s هست نه 40 که مخرج مشترکم بگیری این نمیشه میشه بی نهایت!!
نه عزیز من باید صفر مثبت رو بذاری توی فرمول.
اگه یه بار روی کاغذ مخرج مشترک بگیرید به جواب میرسید! :)
بفرمایید:
PICT0064.JPG - 87.0 Kb

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که زحمت کشیدی بقیشم عکس میگرفتی واسه ما مخابراتیا دیگه! دستت درد نکنه
کار را که کرد؟!!!!
دوستان شرمنده
من اونو چون برا یکی از بچه ها قبلا عکس گرفته بودم اول گذاشتم چون طول میکشید بقیه رو دوباره عکس بگیرم الان اپ کردم
بازم ببخشید

http://uplod.ir/tk3ym25tty4a/a.rar.htm

navahid

عضو جدید
منم همین مشکل رو دارم
خدایی چه غلطی کردم رفتم نصیر الان سومین هفته ازکلاسای اصفهانه که تشکیل نشد
اینا دیونم کردن

mo_ha

عضو جدید
ببخشید من نمی تونم ماشین و بررسی رو قرار بدم .

آقا یونس دمت گرم همینایی هم که میزاری خیلی مرام میزاری... ببخشیدا اما میشه یه کم کیفیت عکس برداریتوبیشتر کنی؟:biggrin:

از دوستان دیگری هم که آزمونای نصیر شرکت میکنن خواهش میکنم از بعضی دوستان<-----(قسمت شمال شرقی همین متن!) یاد بگیرن و حداقل اونا درسای قدرتو بزارن....

یه سوال فنی از دوستان بخصوص آقا یونس، این سوال 50 مدار آزمون 25% دوم 2تا گزینه داشت...!!:surprised:

دوستان اینم آزمون اول بینش
باتشکر از دوست عزیزی که این ازمون و در اختیار من قرار داد.(اصلاحيه):D

خیلی ممنون دوست عزیز ، ایشالا این حرکت خودجوشتون ادامه داشته باشه...
من وحسین و مهدی و شهاب ترقه و.... از این حرکات خودجوش حمایت خودمان را اعلام میداریم...

بفرمایین
اینم سوالای پارسه فقط برای قدرتیا عکس گرفتم:D

خیلی ممنون از لطفتون که به فکرما قدرتی هاهم بودین
گناه داریم ما باور کنین....

در کل خواستم از دوستان عزیز ندیده ام! تشکر کنم و یه خنک بازی هم درآوردم تا یه کم فضاتون عوض بشه....
دیشب با خودم فک کردم اگه من جای این دوستان بودم همچین کاری میکردم.... نمیدونم!
خلاصه ممنون.

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیز من باید صفر مثبت رو بذاری توی فرمول.
اگه یه بار روی کاغذ مخرج مشترک بگیرید به جواب میرسید! :)
بفرمایید:
PICT0064.JPG - 87.0 Kb
http://uplod.ir/xeopeufwezic/IMAG0918.jpg.htm

سلام.
این آزمون اول بود؟؟ دومیش برگزار شده یا نه؟؟
:que:
سلام اره این ازمون اول هست
دومی این جمعه هست.

BalroG

عضو جدید
از دوستان با تجربه خواهشمندم که من حقیر سراپاتقصیر را در زمینه درس کنترل راهنمایی کنند! :)
من این درس رو از روی مدرسان شریف (هومن سجادیان) خوندم، ولی فکر میکنم که اشتباه بزرگی مرتکب شده ام و الآن نمیتونم تست بزنم!!!
:(
برای این درس، کتاب کنترل پردازش رو هم دارم، فکر کنم نویسندش خسرو کرمانی باشه، اگه اشتباه نکنم! شما صلاح میدونید از این کتاب بخونم؟ یا پیشنهاد یک منبع دیگه برای این درس رو دارید؟
من تعریف کنترل پوران پژوهش (امین رضایی) رو شنیدم، ولی آیا در این وقت باقیمانده صلاح میدانید که این کتاب را خریداری کنم؟
هم اکنون نیازمند راهنمایی سبزتان هستیم...
:smile:

hoomif

عضو جدید
از دوستان با تجربه خواهشمندم که من حقیر سراپاتقصیر را در زمینه درس کنترل راهنمایی کنند! :)
من این درس رو از روی مدرسان شریف (هومن سجادیان) خوندم، ولی فکر میکنم که اشتباه بزرگی مرتکب شده ام و الآن نمیتونم تست بزنم!!!
برای این درس، کتاب کنترل پردازش رو هم دارم، فکر کنم نویسندش خسرو کرمانی باشه، اگه اشتباه نکنم! شما صلاح میدونید از این کتاب بخونم؟ یا پیشنهاد یک منبع دیگه برای این درس رو دارید؟
من تعریف کنترل پوران پژوهش (امین رضایی) رو شنیدم، ولی آیا در این وقت باقیمانده صلاح میدانید که این کتاب را خریداری کنم؟

سلام.
اگر نظر منو بخوای میگم راهیان ارشد تقوی...حجمشم خیلی زیاد نیست.

یونس313

عضو جدید
آقا یونس دمت گرم همینایی هم که میزاری خیلی مرام میزاری... ببخشیدا اما میشه یه کم کیفیت عکس برداریتوبیشتر کنی؟:biggrin:

از دوستان دیگری هم که آزمونای نصیر شرکت میکنن خواهش میکنم از بعضی دوستان<-----(قسمت شمال شرقی همین متن!) یاد بگیرن و حداقل اونا درسای قدرتو بزارن....

یه سوال فنی از دوستان بخصوص آقا یونس، این سوال 50 مدار آزمون 25% دوم 2تا گزینه داشت...!!:surprised:

خیلی ممنون دوست عزیز ، ایشالا این حرکت خودجوشتون ادامه داشته باشه...
من وحسین و مهدی و شهاب ترقه و.... از این حرکات خودجوش حمایت خودمان را اعلام میداریم...

خیلی ممنون از لطفتون که به فکرما قدرتی هاهم بودین
گناه داریم ما باور کنین....

در کل خواستم از دوستان عزیز ندیده ام! تشکر کنم و یه خنک بازی هم درآوردم تا یه کم فضاتون عوض بشه....
دیشب با خودم فک کردم اگه من جای این دوستان بودم همچین کاری میکردم.... نمیدونم!
خلاصه ممنون.

سلام
من سوالات ماشین و بررسی رو برای دانلود گذاشتم . البته حالا تمام لینک هایی که برای دانلود گذاشتم از کار افتاده . من درشب عکس گرفتم و سوالات یکم کمرنگ بود .

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام
من زیاد تجربه ای ندارم !!ولی خب هومن سجادیان مدرسان کتاب کم حجم وخوبیه ! ولی نه برا شروع !برای ماههای اخر! چون درس نامه اش کمه !ولی تست هاش خوبن !کتاب راهیانو که دوستمون گفت !کتاب جهش رو هم یکی از دوستان باتجربه به من معرفی کرد !اونم کتاب خوبیه !البته من هنو کامل نخوندمش !هم درسنامه اش خوبه ، هم تست هاش!
موفق باشیم همه مون!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان
من الان دارم بررسی سیستم قدرت از روی پوران میخونم .
کتاب دیگه ای هم هست که خوب باشه و بیشتر تست باشه ؟ این تستاش کمه انگار :دی

* F A R Z A D *

عضو جدید
ممنون از همه دوستانی که با هم همکاری میکنند تا به یک هدف که موفقیت در آزمون ارشد هست برسیم راستشو بخواین من همیشه به بچه های عمران در یکی از سایتهای معروفشون حسودیم میشد که جرا اینا اینقد با هم همکاری میکنند و ما تایپیک به این سوت و کوری داریم ولی الان نه ، بلکه همکاری ما خیلی بیشتر از اونا شده و من به این ایمان دارم که اگه اینطور پیش بریم مطمئن هستم که همه ما موفق میشیم .

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جالبه، من همه مسائل رو با صفر مثبت میرم و به جواب میرسم. خود زرگر توی کلاس اینطور جل میکرد. فردا یه تگاه میندازم ببینم قضیه چیه!
بررسی کردم. همون صفر مثبت درسته. توی فرمول کتاب هم که دادید ننوشته df/dt در چه لحظه ای به دست میاد. احتمالاً فرمول صفر منفی رو نوشته اونجا.
همه سئوالات با صفر مثبت به جواب میرسن و با صفر منفی به جواب نمیرسم.
درود بر دوستان
من الان دارم بررسی سیستم قدرت از روی پوران میخونم .
کتاب دیگه ای هم هست که خوب باشه و بیشتر تست باشه ؟ این تستاش کمه انگار :دی
این یکی از مشکلات درس بررسی هست. چون از سال 84 توی کنکور اومد، زیاد ازش سئوالی وجود نداره. ولی اون کتاب همه سئوالات سراسری داخلش هست. اگه دنبال سئوال بیشتر هستید باید برید سراغ سئوالای دانشگاه آزاد که شباهت زیادی به سراسری نداره.
پیشنهاد میکنم همون سئوالات رو چند دور بخونید تا روشون مسلط شید و واسه تمرین بیشتر سئوالات آزمونایی که دوستان میذارن رو حل کنید.

fight till u win

عضو جدید
بچه ها!!
یکی منو در مورد مغناطیس راهنمایی کنه.
من تا حالا الکتریسیته رو از رو پردازش 3جلدی خوندم و تستای تالیفیشو زدم.(از تابستون شروع کردم ولی وسطش پارازیت زیاد افتاد و باعث شد زیاد خوب پیش نرم)مغناطیسو تازه میخواستم شروع کنم،حس کردم خیلی زیاده و دیگه خیلی دیره برا خوندنش.
بنظرتون برم همون الکتریسیته مو تقویت کنم و بیشتر تست بزنم یا مغناطیسو هم بخونم؟
الکتریسیته چنتا سوال میاد؟
یه کتاب تست خوبم معرفی کنید.چون این پردازش تستای کنکور نداره.

BalroG

عضو جدید
سلام
من زیاد تجربه ای ندارم !!ولی خب هومن سجادیان مدرسان کتاب کم حجم وخوبیه ! ولی نه برا شروع !برای ماههای اخر! چون درس نامه اش کمه !ولی تست هاش خوبن !کتاب راهیانو که دوستمون گفت !کتاب جهش رو هم یکی از دوستان باتجربه به من معرفی کرد !اونم کتاب خوبیه !البته من هنو کامل نخوندمش !هم درسنامه اش خوبه ، هم تست هاش!
موفق باشیم همه مون!

خیلی ممنون از راهنماییتون. ;)
ولی من شنیدم که جهش اشتباهات زیادی داره کتابش! دوستان تایید میکنید که کنترل جهش اشتباهاتش زیاده؟
:w20:
بازهم از راهنمایی های دوستان عزیز کمال تشکر را دارم.
:w27:

BalroG

عضو جدید
بچه ها!!
یکی منو در مورد مغناطیس راهنمایی کنه.
من تا حالا الکتریسیته رو از رو پردازش 3جلدی خوندم و تستای تالیفیشو زدم.(از تابستون شروع کردم ولی وسطش پارازیت زیاد افتاد و باعث شد زیاد خوب پیش نرم)مغناطیسو تازه میخواستم شروع کنم،حس کردم خیلی زیاده و دیگه خیلی دیره برا خوندنش.
بنظرتون برم همون الکتریسیته مو تقویت کنم و بیشتر تست بزنم یا مغناطیسو هم بخونم؟
الکتریسیته چنتا سوال میاد؟
یه کتاب تست خوبم معرفی کنید.چون این پردازش تستای کنکور نداره.

به نظر من، شما که برای این درس تا الآن وقت گذاشتین، ادامه اش رو برین و قسمت مغناطیسش رو هم بخونید. حیفه! از طرفی در کنکورهای اخیر دیده شده که از قسمت مغناطیس این درس بیشتر سوال میاد که این موضوع هم میتونه انگیزه ای برای شما باشه تا مطالعه قسمت دومش رو شروع کنید. برای کتاب تست هم در این درس، فعلا کتاب جهش کباده قدرت رو در دست داره!
امیدوارم که تونسته باشم شما دوست عزیز رو راهنمایی کنم.
:)

BalroG

عضو جدید
از دوستان کسی در رشته اتوماسیون و ابزار دقیق به عنوان رشته شناور شرکت کردند؟
به نظر شما رشته خوبی هستش؟
آینده شغلی خوبی داره هم اکنون؟
درسته که میگن اگه بتونی دربیای، شغلت تضمینه، ولی باید در مناطق عملیاتی یا عسلویه بمونی و قید شهر خودت و شهرهای بزرگ رو بزنی؟
و این که دانشگاهش فقط همون اهوازه، خودشم خارج از شهر! درواقع وسط بیابان؟!
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارند، دریغ نکنند و ما رو از اطلاعات مفیدشان بی نصیب نگذارند.

fight till u win

عضو جدید
به نظر من، شما که برای این درس تا الآن وقت گذاشتین، ادامه اش رو برین و قسمت مغناطیسش رو هم بخونید. حیفه! از طرفی در کنکورهای اخیر دیده شده که از قسمت مغناطیس این درس بیشتر سوال میاد که این موضوع هم میتونه انگیزه ای برای شما باشه تا مطالعه قسمت دومش رو شروع کنید. برای کتاب تست هم در این درس، فعلا کتاب جهش کباده قدرت رو در دست داره!
امیدوارم که تونسته باشم شما دوست عزیز رو راهنمایی کنم.
:)

خیلی خیلی ممنون :)
بقیه دوستان هم نظرشونو بگن خیلی خوشحال میشم!
واقعا موندم ادامش بدم یا نه

Muhammad1986

عضو جدید
از دوستان کسی در رشته اتوماسیون و ابزار دقیق به عنوان رشته شناور شرکت کردند؟
به نظر شما رشته خوبی هستش؟
آینده شغلی خوبی داره هم اکنون؟
درسته که میگن اگه بتونی دربیای، شغلت تضمینه، ولی باید در مناطق عملیاتی یا عسلویه بمونی و قید شهر خودت و شهرهای بزرگ رو بزنی؟
و این که دانشگاهش فقط همون اهوازه، خودشم خارج از شهر! درواقع وسط بیابان؟!
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارند، دریغ نکنند و ما رو از اطلاعات مفیدشان بی نصیب نگذارند.

سلام

از این دوستمون بپرسین

خیلی تحقیق کرده

http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/17242-behnasr

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ولی من شنیدم که جهش اشتباهات زیادی داره کتابش! دوستان تایید میکنید که کنترل جهش اشتباهاتش زیاده؟

اگه اینجوری که شما میگین ، من اون دوست باتجربه ای رو که کتاب جهش رو برام معرفی کرده ، به 220 وصلش می کنم !!:w29:

موفق باشیم همه مون

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اشتباه داره، ولی نه در حد خیلی زیاد. توی درسنامه مشکلی نداره، ولی توی حل بعضی از تست ها شاید هر صد صفحه یا بیشتر یک اشتباه داشته باشه.
تقوی خودش اشتباهات زیادی داره، و خیلی از سئوالا رو صورتشون رو تغییر داده و در پاسخش نوشته "متاسفانه توی کنکور این سئوال رو اشتباه تایپ کردن!!!" همینطور فقط سئوالای برق رو داره که به نظرم کافی نیست. و ایراد بزرگتر تقوی اینکه کاملاً خلاصه و نکته ای درس داده.
من گاهی اوقات سه تا کتاب تقوی و آریاز و جهش رو کنار دستم میذاشتم، برای بعضی از سئوالا هر کدوم یه جواب داده بودن! در نهایت هر کتابی هم برای خوندن کنترل انتخاب کنید، باید سئوالاتی که شک دارید رو با کتابای دیگه چک کنید.
تنها مرجع قابل اعتماد هم برای حل سئوالات کنترل، کتاب جامع دانشگاه تهران (خاکی صدیق) هست.
موفق باشید

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که سنجش شرکت کردن: کارنامه ها اومده؟ جامعه آماریش مشخص نشده هنوز؟ امسال چندتا شرکت کننده داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.