milad mansoury
عضو جدید
از دوستان کسی هست که تو همایش سازمان سنجش که 14 مهر برگزار شد شرکت کرده باشه ؟
منم رفته بودم.
از دوستان کسی هست که تو همایش سازمان سنجش که 14 مهر برگزار شد شرکت کرده باشه ؟
دقیقا افرینمدارو تا کن
Rab=3/2R+R/2+R/2=2.5R
من شرمنده ی شمام !! اینم سند !
ریاضی مهندسی دکتر معتقدی ، به کتاب من میشه صفحه ی 29!
مشاهده پیوست 121161
درسته بله شما درست میګید من حدس می زنم اګر an ,bn را داده بودند(یعنی بسط کلی تابع) اونوقت پیوستګی مطرح میشه.ها؟
دقیقا افرین
منم همینو بدست اوردم. فقط نکته اینه باید دقت کنی که طوری تا کنی که نقاط a,b روی هم نیفتن.یدونه از سوالای کنکورای سالای قبلم اینطوری بود.
پاسخ ضربه با لاپلاس که درش بحثی نیست.
اما در بعضی سئوالا که مثلاً منبع سینوسی دارند و پاسخ گذرا یا حالت دائمی رو میخوان، لاپلاس جواب کامل رو میده که شامل هر دو میشه و معمولاً توی این دست مسائل جواب نمیده. البته اونم گفتم یه سری تکنیکا برای به دست آوردنش هست.
اگه هر سئوال از فصل 2 و 3 و 4 رو هم با روش زمانی و هم لاپلاس (همزمان) حل کرده باشین متوجه میشین که بعضی سئوالا با لاپلاس خیلی سخت به جواب میرسن یا اصلاً به جواب نمیرسن، در حالی که بعضی سئوالا که تحیلیلشون با زمان خیلی مشکله با لاپلاس عین آب خوردن حل میشن.
اون قسمت هم که گفتید اگه شرایط اولیه و نهایی و ثابت زمانی یکسان بود باید مدار رو کامل تحلیل کرد، راه حلش رو بالاتر گفتم، میتونید از فرمول لاپلاس مشتق استفاده کنید که جواب رو سریع به ما میده و توی گزینه هم سریع میشه چک کرد. این کار باعث میشه فقط یک گزینه جواب درست باشه. به دست آوردن فرکانس ها از جواب لاپلاس هم میتونه کمک کنه. (به جای حساب کردن ثابت زمانی مخصوصاً توی مدارایی که منبع وابسته دارن)
الان دوستان شاکی میشن میگن اینجا که تاپبک مدار نیست!
پاسخ لاپلاس ولتاژ سلف اینجوری به دست میاد: v(t)=40/(3s+5)
در لحظه صفر، با قضیه مقدار اولیه 40/3 به دست میاد. (گزینه 2 یا 3)
مشتق در لحظه صفر: s^2*(40/(3s+5)) - 40s/3مخرج مشترک بگیرید و s رو به بی نهایت میل بدید به جواب -200/3 میرسید که فقط گزینه 3 درسته.
سلام.
دوست عزیزم که در مورد اون سوال بحث کردند...میخوام بگم کسینوسی میشه...چون واسه رفتار تابع اونی رو باید بگیریم که کمتره...من خودم کسینوسی زدم...ولی دیگه بعضی وقتا تو مغز آدم معلوم نیس چی میگذره آدم غاطی میکنه...مثلا من n جای کتابم نوشتم که تو تستهای حالت ماندگار اگه محدوده یه پارامتر رو خواست اول پایداری رو بررسی کن!
ولی باز سر جلسه یادم رفت...
![]()
مثال دقیقاً از کدوم قسمت؟میشه یه مثال از مطالبی که گفتی بحلی واسم؟
مقدار اولیه مشتق یا همون f'0 از این فرمول به دست میاد: s^2fs-sf0 (فرمولی که نوشتید رو باید در s ضرب کنید) و s هم به سمت بینهای میل بدید. مقدار f0 که از قضیه مقدار اولیه به دست میاد (میشه 40/3). یه جایگذاری سادست، من متوجه نشدم دقیقاً مشکلتون کجاست؟میشه خط اخرشو توضیح بدی؟؟ مگه sFs-f0 نرفتی بعد دوباره مقدار اولیه رو اعمال کردی اما من به قسمت دوم تقسیمت 40s/3 نمیرسم
خط اخرشو دوباره توضیح بده
سلام
دوستان چطور میتونم کتاب الکترونیک مهندس اسلام پناه(مشکی رنگه) که توی بسته ی نصیر هست رو گیر بیارم!!؟
سلام پیام خصوصی بده تا بت بگم
اینجا تاپیک برقه داداسلام
کسی از بچه های معماری هم هست؟
کارنامه و پاسخنامه آزمون25درصد اول تعاونی سنجش:
http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/karname_avl_ar/m1
اینکه کلیدشه.پاسخنامه تشریحیشو چرا نذاشتن؟؟؟؟
مثال دقیقاً از کدوم قسمت؟
متاسفانه کتاب پوران توی بخش لاپلاس خیلی ضعیف عمل کرده، پیشنهاد میکنم فصل لاپلاس کتاب مدار2 پارسه رو یه بار بخونید. مثالای متنوعی حل کرده و تمرینای آخر فصلش هم خیلی مفیدن.
مقدار اولیه مشتق یا همون f'0 از این فرمول به دست میاد: s^2fs-sf0 (فرمولی که نوشتید رو باید در s ضرب کنید) و s هم به سمت بینهای میل بدید. مقدار f0 که از قضیه مقدار اولیه به دست میاد (میشه 40/3). یه جایگذاری سادست، من متوجه نشدم دقیقاً مشکلتون کجاست؟
سلام علیکم .
دوست عزیز ، حالا چون شما اصرار می کنین ، باشه کسینوسی میشه !! منتها خواهشمندم صفحه ی قبل رو یه مطالعه ای داشته باشین !شاید نظرتون تغییر کرد !!
الان کلید رو دیدم ...سینوسی میشه![]()
آقا این کلید سنجش چقدر غلط داره...اه اه...
دوستان نظر بدن
![]()
تاپاسخ تشریحی ندادن به حل خودت اطمینان داشته باش![]()
معلومه که دارم...! مگر اینکه در پاسخ تشریحی مثلا بنویسه 2*2 میشه 5 تا !!!
اگه میتونی زیاد وقت بذاری مدرسان، اگرنه پوران.دوستان برای درس ماشین کتاب معرفی میکنید :دی
من سال دیگه میخوام کنکور بدم . یه چی معرفی کنید که خوب باشه :دی
ضمنا بیشتر از کدوم ماشین تو کنکور میاد ؟ 1 یا 2 ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |