راستی مغناطیس پارسه رو عبد العالی نوشته؟مثل مدارشه؟
من پارسه دارم ولی اشرفیانه.البته با جزوش داده بود از روی رهیافت هم حل میکنم
کسی رهیافت مغناطیس دیانی چاپ جدیدشون نداره ؟واسه من چاپ دوم (2500 تومن) زیر خاکیه!!!از خواهرم بهم ارث رسیده!میخوام ببینم مثل مدار نشه کلی تغییر کرده باشه.
خواستم نکته ای رو به دوستان یادآور بشم چون مورد خوبی هست. این دوستمون که میبینید چند روزه با اسامی مختلف ثبت نام میکنه و میخواد سایتش رو به اصطلاح تبلیغ کنه. دوستانی هم یادآور شدن که ایشون از چه دسته افرادی هستند.......
دوستان من 1.5 سال بعد قراره ارشد شرکت کنم.میخوام پایه ی الکترونیکم رو قوی کنم چون خیلی مهمه واسه ارشد! به نظرتون واسه شروع رضوی خوبه یا میر عشقی یا...؟؟ البته الک 1 رو پاس کردم اما زیاد مفهومی نخوندم.میخوام هم مفهومی بخونم هم با روش های حل تست اشنا بشم.لطفا جواب بدین.![]()
دوستان من 1.5 سال بعد قراره ارشد شرکت کنم.میخوام پایه ی الکترونیکم رو قوی کنم چون خیلی مهمه واسه ارشد! به نظرتون واسه شروع رضوی خوبه یا میر عشقی یا...؟؟ البته الک 1 رو پاس کردم اما زیاد مفهومی نخوندم.میخوام هم مفهومی بخونم هم با روش های حل تست اشنا بشم.لطفا جواب بدین.![]()
جزوات کارشناسي ارشد
مشاوره و برنامه ريزي
فيلم هاي اموزشي
صداي اساتيد
کلاس هاي حضوري
جزوات دست نويس دانشگاه ها و کلاس هاي حضوري موسسات
WWW.********
WWW.*************
سلامجزوات کارشناسي ارشد
مشاوره و برنامه ريزي
فيلم هاي اموزشي
صداي اساتيد
کلاس هاي حضوري
جزوات دست نويس دانشگاه ها و کلاس هاي حضوري موسسات
WWW .****. IR
WWW .***** .COM
entekhab******.blogfa.com
سلام
آخه تو کی هستی بخواهی مشاوره بدی . شما یک دزد هستید . یکی باید به خود شما مشاوره بده
دوستان توجه داشته باشند جزوه توسط شخص نوشته می شه و معمولا شخصی جزوه کلاس رو می نویسه برای خودش می نویسه . جزوه خوب باید توسط شخص زرنگی نوشته شده باشه که قابل استفاده باشه .
دوستان پول خود را به امسال این دزد ها ندهید . هر کس جزوه خواست می تونه بعد از رضایت استاد مربوطه به محل تشکیل کلاس ها بره و از انتشارات جزوه جدید همون سال رو تهیه کنه .
جدیدا یک پستی با نام ظهور امام زمان نوشته ام یک سری هم اینجا بزنید خوشحال می شم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/390773-ظهور-امام-زمان
سلامبچه ها ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم اما تا جایی که من یادمه بچه ها گفته بودن که آقای شیرین آبادی در یکی از درس ها واقعا استاد و ماهر هست الان یادم نیست کدوم بود.کنترل بود یا سیگنال؟ فقط همین سوالم رو اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
سلام
آخه تو کی هستی بخواهی مشاوره بدی . شما یک دزد هستید . یکی باید به خود شما مشاوره بده
دوستان توجه داشته باشند جزوه توسط شخص نوشته می شه و معمولا شخصی جزوه کلاس رو می نویسه برای خودش می نویسه . جزوه خوب باید توسط شخص زرنگی نوشته شده باشه که قابل استفاده باشه .
دوستان پول خود را به امسال این دزد ها ندهید . هر کس جزوه خواست می تونه بعد از رضایت استاد مربوطه به محل تشکیل کلاس ها بره و از انتشارات جزوه جدید همون سال رو تهیه کنه .
جدیدا یک پستی با نام ظهور امام زمان نوشته ام یک سری هم اینجا بزنید خوشحال می شم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/390773-ظهور-امام-زمان
http://profsite.um.ac.ir/~karimpor/control/control.html
اون لکچرای اخرو پاورپونتش رو دانلود کنین چون تصاویرش متحرک هست پی دی افش جالب نیست مشکلی هم بود یا جاییشو مشکل داشتین بگین جواب میدم البته اگه یادم مونده باشه![]()
من که 29 تا لکچر دارم ولی فکر کنم از 24 تایی ها دانلود کردم بقیه رو از کسی گرفتم تا 23 رو از اون 24 تایی دانلود کنین بقیه رو از رو 30 تایی.خیلی ممنون عالی بود
فقط یه سوال اون 30 تایی بهتره یا 24 تایی ها ؟
در ضمن اون 24 تایی ها لکچر 24 دانلود نمیشه شما ندارین؟
سلامدوستان عزیزم. با این طریق درس خوندن به جایی نمیریسید. هفته اول مرداد هم تموم شد. باید تا آخر تابستون تمام درس ها رو تموم کنید. حداقل هفته ای 50 ساعت باید بخونید. اگه میخواهید قبول شین یکم به خودتون بیایید.
بابا دیگه اینقد بچه هارو نترسونید درسته من رتبم خوب نشد اما من مشکلاتی سر جلسه برام پیش اومد وگرنه خیلی بهتر میشدم!دوستان عزیزم. با این طریق درس خوندن به جایی نمیریسید. هفته اول مرداد هم تموم شد. باید تا آخر تابستون تمام درس ها رو تموم کنید. حداقل هفته ای 50 ساعت باید بخونید. اگه میخواهید قبول شین یکم به خودتون بیایید.
سلام
دوستان من مدار رو یه بار واسه کاردانی به کارشناسی از روی مدرسان شریف خوندم و واسه ارشد دارم از روی مدار پوران پیش میرم ولی به نظرم خوندن مدار پوران واسه کسی که پایه ی مدار خوبی نداره یه اشتباهه محضه!! چون مثال هاش خیلی سخت و سطح بالاست!
من فصول 3 و 4 پوران رو خوندم ولی در اصل ماست مالی کردم! چون چیزی یاد نگرفتم!
میخوام باقی فصول مدار رو از روی مدرسان بخونم و بعدش یه نگاهی به درسنامه ی پوران بندازم و مثال ها و تست های پایانیش رو حل کنم به نظرم اینطوری خیلی بهتره
نظرتون چیه؟؟
به نظرت کتاب کاردانی به کارشناسی مدار مدرسانم خوبه؟سلام من کتاب ارشد مدار مدرسان رو تموم کردم
واقعا کتاب عالی هست
شاید باورتون نشده ولی میتونید حتی تسن های کنترل رو هم با کتاب مدار مدرسان جواب بدین این قدر کامله
بخش لاپلاسش خیلی خوبه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |