آها یکی از بچه های ..... میگفت : رفتم سربازی، روز اول نشوندنمون رو زمین...
جناب سروان داد زد: کی اینجا لیسانس ریاضی داره؟ منم با ذوق و شوق
دستمو بردم بالا گفتم : من!
جناب گفت: پاشو اینا رو بشمار
اینم فرمایشات دکتر حلم زاده
با توجه به اعتراضات زیادی که داوطلبین محترم نسبت به درس بررسی داشتند بر آن شدم قبل از اینکه حتی نگاهی به سوالات درس ماشین کنم کلید احنمالی درس بررسی و ارزیابی خود از سطح سوالات را در اختیار دانشجویان قرار دهم. اگر منعی از بابت ناشر کتاب وجود نداشته باشد می توانم پاسخ تشریحی را نیز در سایت قرار دهم.
در اینکه سطح سوالات فراتر از سالهای گذشته است شکی نیست. اما در هر حال 4 سوال ساده هم وجود داشت که امیدوارم آنها را درست حل کرده باشید.
در کل از نظر من سوالات جالب بود اما داوطلبین هم به نوعی حق دارند چرا که در شرایط آزمون و با آن همه استرس حل کردن سوالات کار آسانی نیست.
شماره سوال سطح تست
79) 1 ---------------------------سخت
80) 2 ---------------------------سخت
81) 1 ---------------------------ساده
82) 3 ---------------------------سخت
83) 4---------------------------متوسط
84) 1---------------------------متوسط
85) 3---------------------------متوسط
86) 4---------------------------متوسط
87) 1---------------------------ساده
88) 2---------------------------متوسط
89) 4---------------------------ساده
90) 2 ---------------------------ساده---------------------------
یعنی واقعا 4 تا سوال ساده داشت![]()
من که واسه سال بعد میخوام آماده شم از الانحالا که کنکور تموم شد تا4/5ماه همه دور درسو خط میزنن.اگه بشه یه همچین جمعی را بندازیم تو این مدت یه مقدار در مورد برنامه نویسی و نرو افزازای برق کمک هم بدیم خیلی عالی میشه.نظرتون چیه؟کسی پایه هس؟
من که واسه سال بعد میخوام آماده شم از الان![]()
من که واسه سال بعد میخوام آماده شم از الان![]()
۵۴ ۴بچه ها من مدار اینارو زدم.بر اساس دفترچه A که گذاشتن بچه ها:
44-3
46-4
47-2
49-1
50-2
51-4
52-3
55-3
به نظر خودم که درسته نظر بقیه چیه؟
البته منظورم از 55-3 همون آخرین سوال که 54-3 هست سوال 55 میشه درس *** کنترل!۵۴ ۴
55 من زدم ۴
۵۱ ۴
۴۹ ۱
۴۴ ۳
ای بابا! همه که گذاشتن واسه سال بعد!
مثل اینکه یادتون رفته کنکور یه رقابته و نه امتحان واسه بالای 10 آوردن!
وقتی همه کنترل رو بد دادن (که به شخصه یه نفر رو هم ندیدم که خوب داده باشه) یعنی همه درصداشون پایین بوده.
اینطوری میانگین تراز پایین میاد، و اگه یه نفر یه سئوال رو درست جواب بده، انگار کنترل سالای قبل رو (مثلاً) 30 یا 40 زده.
همین در مورد درسای دیگه هم صادقه.
دوستای من چرا انقدر ناامید هستید؟
رتبه ها میاد و میبنید هر چی برنامه واسه سربازی یا کار یا سال دیگه ریخته بود میره رو هوا و باید برید واسه ارشد بخونید!
من که آزمون رو خوب ندادم ولی کاملاً از خودم راضیم و مطمئنم امسال رو راحت قبول میشم
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
120 3 ؟!!!!!
سوال 44 مدار چرا 3/2 نمیشه کهن زده 2 وگرنه مدارم 50 میشد بخشکی شانس[/QUOTE
نمیشه؟ کی زده 2 ؟
سوال 44 مدار چرا 3/2 نمیشه کهن زده 2 وگرنه مدارم 50 میشد بخشکی شانس![]()
من شب خوابم نبرد از غصه کنترل.سه تا غلط -8 درصد.فکر کنم هیچ کس از من منفیتر نشه!!! جالبه سه تا سوالشم اشتباهای مسخره ای کردم و گرنه حلم درست بود! یه سوالم یاد داشتم نزدم نمیدونم چرا؟ منفی بزنی خیلی تاثیر داره تو رتبه من که -8 زدم کلا باس برم بمیرم دیگه فکر کنممن کنترلم منفی درومد با بی دقتیام..............![]()
مهندس میانگین این کنترل 10 درصد هم نمیشه خداییش طراح الان نشسته داره به ریش هممون میخندهمن شب خوابم نبرد از غصه کنترل.سه تا غلط -8 درصد.فکر کنم هیچ کس از من منفیتر نشه!!! جالبه سه تا سوالشم اشتباهای مسخره ای کردم و گرنه حلم درست بود! یه سوالم یاد داشتم نزدم نمیدونم چرا؟ منفی بزنی خیلی تاثیر داره تو رتبه من که -8 زدم کلا باس برم بمیرم دیگه فکر کنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |