گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

keyhan386

عضو جدید
[h=1]اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط وضوابط ، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و دوره بيستم المپياد علمي دانشجويي كشور[/h]
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1814

jeneral_dj

عضو جدید
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط وضوابط ، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و دوره بيستم المپياد علمي دانشجويي كشور

http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1814
خدا لعنت کنه اینارو !!!! آزمونو کردن 25 هزار تومن!!! یعنی واسه 4 ورق کاغذ و یه ساندیس 100 تومنی 25 هزار تومن پول بدی خیلی زور داره!!!! بعدشم کلی سوال غلط و اشتباه و مثل پارسال سوالا هم لو بره خیلی سوز داره!!!!

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان داشتم تقویم آزمونهای موسسات رو نگاه میکردم دیدم که بینش آخرین آزمونش که آزمون شبیه ساز کنکور هم باشه در تاریخ 20 بهمن برگزار قراره بشه؟ مگه تاریخ برگزاری آزمون ارشد یکی از سه روز 15-16-17 بهمن نیستش؟

• Like
واکنش ها: 0192

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام دوستان داشتم تقویم آزمونهای موسسات رو نگاه میکردم دیدم که بینش آخرین آزمونش که آزمون شبیه ساز کنکور هم باشه در تاریخ 20 بهمن برگزار قراره بشه؟ مگه تاریخ برگزاری آزمون ارشد یکی از سه روز 15-16-17 بهمن نیستش؟
سلام.۹بهمن آخرین آزمونشه

0192

عضو جدید
دوستان میگم اگه کسی ذقیق معدلشو ندونه مشکلی پیش میاد؟:(

آقا تا چندصدم مشکلی نداره حال ندارم برم دانشگاه

اگر چند صدم باشه ثبت نام میشید اما از دانشگاه به سنجش نامه مکاتبه میشه تا تاییدیه ثبت نام رو دریافت کنند که اگر پیگیری نکنید رد خواهید شد و این در صورتی که دانشگاه قبولی شما روزانه باشه خیلی سخت تر خواهد شد...

نتیجه گیری بهرحال شما باید پیگیری کنید پس بهتره همین حالا اقدام کنید

(خواهرم چند صدم اشتباه وارد کرده بود سازمان سنجش که کارمنداش بشدت سخت برخورد میکنند تو خود سازمان سنجش از طبقه همکف با قسمت مربوطه تماس گرفتن ...!!! امپراطوری هم اینجوری نیست )

ضمنا خواهرم معدل ترم 7 رو وارد کرده بود و بعد از قبولی معدل لیسانس رو

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
اقا ی سوال کسی از الان جدی شروع کنه ب خوندن میتونه موفق بشه تو ازمون امسال؟ :D

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام
اقا ی سوال کسی از الان جدی شروع کنه ب خوندن میتونه موفق بشه تو ازمون امسال؟ :D
سلام.. بله چرا نشه.. با یه برنامه ریزی فشرده و تفکیکی میتونی .
البته برا رتبه های خیلی تاپ دیگه بستگی ب پایه ات داره اما رتبه های متوسط میانگین ۳۰ درصد میتونی زیر ۱۵۰۰ رتبه بیاری ک کار سختی نیست.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بعد این چند روز تعطیلی احساس میکنم.بنزین تموم کردم:cry:

اصلا نمیشه خوند

Majid Nemo

عضو جدید
اره واقعا چرا همچینه!!!:(:eek::eek:

Send from my sony using Taptalk

بچه ها موج منفی ندین با این حرفا تنبلتر میشیما بابا یهو به خودمون میایم میبینیم کلی زمانمون از دست رفته ها حالا هی بشینید ایه یاس بخونید الان آبانیم چشم بهم بزنی تموم شده . دوستان این طبیعیه که بعد ازتعطیلات هممون احساس کسلی و خستگی کنیم ولی زود یه یاعلی بگیدو پا شید که خدایی نکرده اینروزا برن دیگه بر نمیگردن.
یا علی

malih9068

عضو جدید

بچه ها موج منفی ندین با این حرفا تنبلتر میشیما بابا یهو به خودمون میایم میبینیم کلی زمانمون از دست رفته ها حالا هی بشینید ایه یاس بخونید الان آبانیم چشم بهم بزنی تموم شده . دوستان این طبیعیه که بعد ازتعطیلات هممون احساس کسلی و خستگی کنیم ولی زود یه یاعلی بگیدو پا شید که خدایی نکرده اینروزا برن دیگه بر نمیگردن.
یا علی
چشم میخونیم ولی احساس خستگی رو میشه کاریش کرد؟
به به از شنبه هم ثبت نام میکنیم
رشته دوم چی میتونیم انتخاب کنیم؟

Send from my sony using Taptalk

Reza system 94

عضو جدید
سلام دوستان
به معدل کل که تو سایت دانشگاه پایان ترم زدن نمیشه اعتماد کرد?
اخه هنوز مدرکم رو نگرفتم
میشه از طریق تلفن معدل رو پرسید یا حتما باید درخواست به دانشگاه داد?

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
به معدل کل که تو سایت دانشگاه پایان ترم زدن نمیشه اعتماد کرد?
اخه هنوز مدرکم رو نگرفتم
میشه از طریق تلفن معدل رو پرسید یا حتما باید درخواست به دانشگاه داد?

دقیقا همونی که تو سایت زده . حتی من رفتم کارنامه کلی هم گرفتم از دانشگاه دقیقا همونه !اگه هم میخوای مطمین بشی دستی حساب کن ولی به قوانین ها هم توجه کن (البته اگه دانشگاه ازادی)

eliyye

عضو جدید
سلام.بچه ها من هیچ ازمون ازمایشی شرکت نکردم.ب نظرتون خیلی تاثیر داره؟؟:(

آخرین ویرایش:

Reza system 94

عضو جدید

دقیقا همونی که تو سایت زده . حتی من رفتم کارنامه کلی هم گرفتم از دانشگاه دقیقا همونه !اگه هم میخوای مطمین بشی دستی حساب کن ولی به قوانین ها هم توجه کن (البته اگه دانشگاه ازادی)
داداش قانون هاشو میگی
الان چون بدهی رو ندادم کارنامه هام نمیاد فقط معدل هر ترم میاد

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
داداش قانون هاشو میگی
شما زنگ بزن از گروه بپرس،این کار قابل اطمینان تره.
دوستان یه سوال،این نوشته هایی که بالای سایت برای من میاد واسه شما هم میاد؟

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش قانون هاشو میگی

اگه اینجوریه که نمراتت نمیاد پس بهتره بری دانشگاه معدلتو بپرسی. اما یه چیزی منکه خواستم کارنامه کلی بگیرم یعنی برام پرینت بگیرن گفتن نباید بدهی داشته باشی یعنی اونجاهم همین مشکل واست ایجاد میشه . ولی اگه معدل هر ترم رو زده که خوبه به نظرم همین کفایت میکنه.ولی ضرر نداره یه سری دانشگاه برو....;)

salam1368

عضو جدید
کمک

کمک

oخواهشا سر فصل های کنکور ارشد برق قدرت رو به من بدین.دعاتون می کنم. بی زحمت آدرس سایت ندین:smile:

mvchsh

عضو جدید
سلام به همه
واسه زبان تخصصی بخش ریدینگ چه منبعی رو پیشنهاد می کنین
حفظ لغت بهتره یا ترفند ریدینگ؟
من خودم یک ماه 300 لغت حفظ کردم و تا روز کنکور واسه 1200 تا برنامه دارم
اینجوری بهتره یا ترفند ریدینگ رو یاد بگیرم؟

Kaka_s

عضو جدید
سلام به همه
واسه زبان تخصصی بخش ریدینگ چه منبعی رو پیشنهاد می کنین
حفظ لغت بهتره یا ترفند ریدینگ؟
من خودم یک ماه 300 لغت حفظ کردم و تا روز کنکور واسه 1200 تا برنامه دارم
اینجوری بهتره یا ترفند ریدینگ رو یاد بگیرم؟

بنظر من حفظ کردن حدود 1000 لغت بسیار زمانبر هست و شاید کار کردن روی ریدینگ بسیار منطقی تر باشه. و بهترین مبع هم تستای سالای گذشته و تستای آزمونهای آزمایشی است.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

بنظر من حفظ کردن حدود 1000 لغت بسیار زمانبر هست و شاید کار کردن روی ریدینگ بسیار منطقی تر باشه. و بهترین مبع هم تستای سالای گذشته و تستای آزمونهای آزمایشی است.
سلام کاوه جان.. از روش کد بندی برای حفظ لغت استفاده بشه خیلی سرعت یادگیری رو بالا میبره.. مثلا کدبندی لغات ۵۰۴ ک تو نت هم هست.. من در عرض یک هفته ۱۵۰ تا لغت حفظ کردم..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا