دوستان میگم اگه کسی ذقیق معدلشو ندونه مشکلی پیش میاد؟![]()
سلام ,آره مشكل بيش مياد ,بايد دقيق باشه
خدا لعنت کنه اینارو !!!! آزمونو کردن 25 هزار تومن!!! یعنی واسه 4 ورق کاغذ و یه ساندیس 100 تومنی 25 هزار تومن پول بدی خیلی زور داره!!!! بعدشم کلی سوال غلط و اشتباه و مثل پارسال سوالا هم لو بره خیلی سوز داره!!!!اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط وضوابط ، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 و دوره بيستم المپياد علمي دانشجويي كشور
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1814
آقا تا چندصدم مشکلی نداره حال ندارم برم دانشگاه
سلام.۹بهمن آخرین آزمونشهسلام دوستان داشتم تقویم آزمونهای موسسات رو نگاه میکردم دیدم که بینش آخرین آزمونش که آزمون شبیه ساز کنکور هم باشه در تاریخ 20 بهمن برگزار قراره بشه؟ مگه تاریخ برگزاری آزمون ارشد یکی از سه روز 15-16-17 بهمن نیستش؟
سلام.۹بهمن آخرین آزمونشه
آقا تا چندصدم مشکلی نداره حال ندارم برم دانشگاه
سلام.. بله چرا نشه.. با یه برنامه ریزی فشرده و تفکیکی میتونی .سلام
اقا ی سوال کسی از الان جدی شروع کنه ب خوندن میتونه موفق بشه تو ازمون امسال؟![]()
اره واقعا چرا همچینه!!!من بعد این چند روز تعطیلی احساس میکنم.بنزین تموم کردم
اصلا نمیشه خوند
اره واقعا چرا همچینه!!!
Send from my sony using Taptalk
اره واقعا چرا همچینه!!!
Send from my sony using Taptalk
چشم میخونیم ولی احساس خستگی رو میشه کاریش کرد؟بچه ها موج منفی ندین با این حرفا تنبلتر میشیما بابا یهو به خودمون میایم میبینیم کلی زمانمون از دست رفته ها حالا هی بشینید ایه یاس بخونید الان آبانیم چشم بهم بزنی تموم شده . دوستان این طبیعیه که بعد ازتعطیلات هممون احساس کسلی و خستگی کنیم ولی زود یه یاعلی بگیدو پا شید که خدایی نکرده اینروزا برن دیگه بر نمیگردن.
یا علی
دوستان قضیه این 80 هزار تومان که سنجش زده چیه؟
سلام دوستان
به معدل کل که تو سایت دانشگاه پایان ترم زدن نمیشه اعتماد کرد?
اخه هنوز مدرکم رو نگرفتم
میشه از طریق تلفن معدل رو پرسید یا حتما باید درخواست به دانشگاه داد?
داداش قانون هاشو میگیدقیقا همونی که تو سایت زده . حتی من رفتم کارنامه کلی هم گرفتم از دانشگاه دقیقا همونه !اگه هم میخوای مطمین بشی دستی حساب کن ولی به قوانین ها هم توجه کن (البته اگه دانشگاه ازادی)
شما زنگ بزن از گروه بپرس،این کار قابل اطمینان تره.داداش قانون هاشو میگی
الان چون بدهی رو ندادم کارنامه هام نمیاد فقط معدل هر ترم میاد
آقا حل شد،مشکل از سیستم من بودشما زنگ بزن از گروه بپرس،این کار قابل اطمینان تره.
دوستان یه سوال،این نوشته هایی که بالای سایت برای من میاد واسه شما هم میاد؟
داداش قانون هاشو میگی
الان چون بدهی رو ندادم کارنامه هام نمیاد فقط معدل هر ترم میاد
سلام به همه
واسه زبان تخصصی بخش ریدینگ چه منبعی رو پیشنهاد می کنین
حفظ لغت بهتره یا ترفند ریدینگ؟
من خودم یک ماه 300 لغت حفظ کردم و تا روز کنکور واسه 1200 تا برنامه دارم
اینجوری بهتره یا ترفند ریدینگ رو یاد بگیرم؟
سلام کاوه جان.. از روش کد بندی برای حفظ لغت استفاده بشه خیلی سرعت یادگیری رو بالا میبره.. مثلا کدبندی لغات ۵۰۴ ک تو نت هم هست.. من در عرض یک هفته ۱۵۰ تا لغت حفظ کردم..بنظر من حفظ کردن حدود 1000 لغت بسیار زمانبر هست و شاید کار کردن روی ریدینگ بسیار منطقی تر باشه. و بهترین مبع هم تستای سالای گذشته و تستای آزمونهای آزمایشی است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |