گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kaka_s

عضو جدید
منم راستش شاید دست گرمی شرکت کنم.خدا رو چه دیدی شاید قبول شدم.

من بجای تو باشم آزمون رو شرکت میکنم.بعدش سوالات رو از دوستان میگیرم.آزمون 50 درصد اول فک کنم برای مرور باشه

50 درصد نیس دقیقا 25% سومه برای من و خیلیم مهمه چون اون مباحثو کمتر خوندم. از طرفی فرض محال اگه استخدام بشیمو قرارداد ببندن باهام اونوقت نمیتونم فوق بخونم؟؟؟!!! تایم کاری اجازه میده اصلا؟

Kaka_s

عضو جدید
خوب این فصل وابستگیش به ریاضی پایه چطوریه ؟
من دنبال فصل هایی هستم که زیاد محاسبات نخواد.
مشهد هستم دوست عزیز.

جزوه 90% پارسه فک کنم نسبتا خلاصه گفته. بنظرم از اون بخون و بعد تستای مختلفو کار کن از هرجا دست میاد. اول کنکورا بعد رسیدی تالیفی. کلاسم اگه بخوای بری بگو کی هست تا بهت بگم اگه بخوای بری.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
50 درصد نیس دقیقا 25% سومه برای من و خیلیم مهمه چون اون مباحثو کمتر خوندم. از طرفی فرض محال اگه استخدام بشیمو قرارداد ببندن باهام اونوقت نمیتونم فوق بخونم؟؟؟!!! تایم کاری اجازه میده اصلا؟

اتفاقا آزمون های 50 درصد خیلی مهمتر و نتیجش خیلی مهمتره و میتونه نشون بده وضعیت درسیت چطوره. سوالا کیفیتشون بهتره سوالارو با دقت طرح میکنن و ...

Kaka_s

عضو جدید
اتفاقا آزمون های 50 درصد خیلی مهمتر و نتیجش خیلی مهمتره و میتونه نشون بده وضعیت درسیت چطوره. سوالا کیفیتشون بهتره سوالارو با دقت طرح میکنن و ...

میدونم 50% مهمتره. تو جای من بودی چیکار میکردی؟ بعد به فرض اگه کسی باهاش قرارداد ببندن میتونه درسشم بخونه؟؟؟ اجازه میدن؟

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

میدونم 50% مهمتره. تو جای من بودی چیکار میکردی؟ بعد به فرض اگه کسی باهاش قرارداد ببندن میتونه درسشم بخونه؟؟؟ اجازه میدن؟
خیلی به این موضوع فکر کردم اگر رفتیم قبول شدیم دیگه نمیتونیم درس بخونیم و حتما در نتیجه تاثیر داره
بستگی داره به خودتون که چرا ارشد میخواهید بخونید و اینکه چقدر به کار و درامدش لازم دارید

Send from my sony using Taptalk

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
این ازمونهای استخدامی هیچ شانسی توش برا استخدام و قبولی نیستگ. بیخود افکار خودتون رو به هم نریزین.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

sanup2006

عضو جدید
این ازمونهای استخدامی هیچ شانسی توش برا استخدام و قبولی نیستگ. بیخود افکار خودتون رو به هم نریزین.

بله درسته متاسفانه.
من خودم شکست خورده ی همین قضیه ام.
اول تابستون شروع کردم به ارشد خوندن 2 هفته خوندم یک استخدامی اومد . 4-5 مرحله رفتم تهران واسه مراحل مختلف گزینش و ارشد نتونستم بخونم از آخرم گفتند شما تو ذخیره ها هستی و خیلی شیک ما رو گذاشتن کنار.
هی... از چی بگم....

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من راستش پایان خدمت ندارم :دی
بعد به این استخدامیا توجه نمیکنم چون میخوام ارشد بخونم واسه دکترا هم برم از ایران.
بعد من یه نگاه اجمالی به آگهی استخدامی انداختم نوشته بود مدرک فوق لیسانس و دکترا. یعنی فکر نمیکنم کسیکه لیسانس داشته باشه شانسی داشته باشه.ولی به نظرم بعد نیس شرکت کنی.آزمون 25 درصد زیاد مهم نیستش.
اجازه نمیدن!دوست من میخواست کار کنه یه جای دولتی بعد بهش گفتن حق نداری ادامه تحصیل بدی

eliyye

عضو جدید

بنظر منم خیلی شانس کمه . من که اصلا نمیدونم استخدام 1نفر توی شاید هزار نفر که اونم احتمالا پارتیه می ارزه اصلا بری سر ازمون:surprised: :smile:

Kaka_s

عضو جدید
فقط برام این مهمه که فوق بخونم چون یه راهای دیگه پیش پای آدم میذاره. حالا نمیدونم شرکت کنم یا نه!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
فقط برام این مهمه که فوق بخونم چون یه راهای دیگه پیش پای آدم میذاره. حالا نمیدونم شرکت کنم یا نه!

تجربه شرکت کردن توی آزمونهای استخدامی برای یه بارم که شده به نظرم می ارزه که بری و شرکت کنی

qmars10

عضو جدید
آقا منم موافقم با تحصیل تو خارج از ایران ولی شما یه چیز گفتید منم یه چیز شنیدم واقعا کار فرسایشییه وصبر ایوب رو میخواد ولی بد نیست این فرصت ها رو هم غنیمت دونست :gol::gol:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
آقا منم موافقم با تحصیل تو خارج از ایران ولی شما یه چیز گفتید منم یه چیز شنیدم واقعا کار فرسایشییه وصبر ایوب رو میخواد ولی بد نیست این فرصت ها رو هم غنیمت دونست :gol::gol:

به نظرم اپلای کردن و پذیرش گرفتن خیلی راحت تر و شرکت توی آزمونهای استخدامی و پذیرفته شدن صبر ایوب میخواد و کار فرسایشی تره.
باز اپلای کردن همه چی به خودت بستگی داره هرکاری کردی همونو برداشت میکنی.همه چی مشخصه شاید دانشگاه رنک زیر 100 پذیرش نشی ولی زیر 200 رو میشی ولی استخدامی ....
البته استخدام شدنم در بعضی موقعیتها راحته اینکه آشنا داشته باشی

ولی به نظرم تجربه یه بار شرکت در آزمونهای استخدامی تجربه خوبی میتونه باشه

qmars10

عضو جدید
من فکر میکردم روند اپلای کردن وفاند گرفتن وویزا گرفتن و ترجمه ی مدارکو اینجور کاراش خیلی خسته کننده باشه یعنی شما اینطر فکر نمی کنید

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
من تجربه بارها ازمونهای سمبلیک دارم ک اولش دوربین میووردن داخل سالن امتحانات و چند تا عکسو فیلم.. بعدشم دوربینهارو جمع میکردن میگفتن هر کی میخواد میتونه بره و حتی میزاشتن از همدیگه سوال بپرسیم و تقلب کنیم.. یه جا هم نبود بلکه دقیقا پنج شیش جا این اتفاق برا من افتاد.. جالب اینجاست بابت هر امتحان سی چهل هزار پولم میگرفتن اما امتحانشون جنبه نمایشی داشت و افراد از قبل انتخاب شده بودن ک همانا اشناهاشون بودن..

qmars10

عضو جدید
من حرف شما رو قبول دارم داداش وهمینطور llvll.asoud ولی اینکه قراره فقط بعد ازگرفتن یه مدرک از اونور آب که منتهی میشه به ریختن پولا تو جیب صاحب اون کشورو بعد برگشتن (بعد از اونهمه دنگو فنگ برای فاند گرفتن ) به خاک کشور عزیزمون اصلا عقلانی نیست

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من حرف شما رو قبول دارم داداش وهمینطور llvll.asoud ولی اینکه قراره فقط بعد ازگرفتن یه مدرک از اونور آب که منتهی میشه به ریختن پولا تو جیب صاحب اون کشورو بعد برگشتن (بعد از اونهمه دنگو فنگ برای فاند گرفتن ) به خاک کشور عزیزمون اصلا عقلانی نیست

میدونی ایرانی جماعت عقلش تو چششه. یکی که از دانشگاه ایران فارغ التحصیل شده باشه با یکی که از دانشگاه خارج فارغ التحصیل شده باشه فرق میکنه بلاخره به اون میگن دنیا دیده. در ثانی کسیکه در مقطع دکترا توی کشور خارجی تحصیل میکنه شاغل محسوب میشه و بهش حقوق تعلق میگیره بستگی به کشور داره که چیزی بین 1500 دلار هستش. شوهر خاله بنده استاد دانشگاه ارومیه هستش مهندسی کشاورزی تموم کرده دانشگاه تهران.چند ماه پیش دولت آمریکا توی شهر دبی همایشی برگزار کرده بود برای کنترل آب در خاورمیانه و اساتیدی از کشورهای خاورمیانه رو دعوت کرده بود که از ایران 6 نفر بودن که یکیش همین شوهرخاله بنده بود که یه هفته رفت اونجا. فقط میخوام بدونی چقدر ارزش قائل میشن واسه یه استاد و محقق. واسشون بهترین هتل رو رزرو کرده بودن همه چی خوردنی و نوشیدنی در اختیارشون بود.روزی بهشون هزار دلار پول میدادن. علاوه بر بلیط رفت و برگشت و ویزا و ... بهشون میگفتن شمایی که اینجایید از وقتتون زدید اومدید اینجا پس باید حقوق بگیرید.
همینکه پاتو از یه کشور جهان سومی بیرون میذاری و میری کشورهای توسعه یافته تازه میفهمی صنعت چیه. اینجا تو 3G موندن.برو ببین تو دنیا روی 5G,6G دارن کار میکنن. شما مشخصه اهل فیلمی که عکس آواتارت فیلمه.تمام این تکنولوژی ها و ابزاری که توی فیلمها استفاده میشه الان دارن توی واقعیت میسازن.این ساخته ها هم توسط مهندسین مختلف از جمله مهندسین برق صورت میگیره.ولی حالا اینهمه درس بخون توی ایران آخرش میری پشت میز میشینی یه میلیون حقوق میگیری بعد از زندگیت کیف میکنی

llvll.asoud

کاربر ممتاز

خیلی خوبه بریم و برگردیم و کشور خودمونو آباد کنیم با تجربیاتی که کسب کردیم.
من خودم هدفم اینه یا مخابرات سیستم بخونم یا مهندسی پزشکی. مهندسی پزشکی بخونم حتما واسه آلمان اقدام میکنم چون قطب پزشکی اروپاست.بعدش میتونی نمایندگی بیاری ایران.استفاده کنی از تجربیات اونا . حالا این یه موردش بود که من میدونستم و در پی اون هستم.توی گرایش های مختلف خیلی کارا میشه کرد

sanup2006

عضو جدید
خیلی خوبه بریم و برگردیم و کشور خودمونو آباد کنیم با تجربیاتی که کسب کردیم.
من خودم هدفم اینه یا مخابرات سیستم بخونم یا مهندسی پزشکی. مهندسی پزشکی بخونم حتما واسه آلمان اقدام میکنم چون قطب پزشکی اروپاست.بعدش میتونی نمایندگی بیاری ایران.استفاده کنی از تجربیات اونا . حالا این یه موردش بود که من میدونستم و در پی اون هستم.توی گرایش های مختلف خیلی کارا میشه کرد

چقدر خوبه شما با هدف و سیستماتیک کار میکنید.
خیلی خوشم میاد از این تیپ ادما که هدفمند کار میکنن.

sanup2006

عضو جدید
یه جمله یکی از دوستان گفت خیلی رفتم تو فکر
گفت شما بجای اینکه بیای کنترل بخونی و 3 -4 تا سوال کنترل بزنی. تو مدار و الکترونیک و سیگنال بیا یه تست بیشتر بزن
ولی یه حسی میگه هر درسی سقفی داره و از اون بیشتر بخوای بزنی باید خیلی مسلط باشی درسته ؟
مثلا مدار سقفش 50% حالا کسی که 80 میزنه یعنی خیلی مسلطه و یه عمری کارش حل سوال بوده نه منی که یه بارم کتاب جبه دار رو ندیدم !!!!!

چقدر تصمیم گیری سخته وقتی هزاران فاکترو رو بخوای سبک سنگین کنی درست مث زمانی که میخواستم تصمیم بگیرم ارشد بخونم یا نه. کل وقتم تا دم کنکور تو همین تصمیم گیری ها میترسم بره.

qmars10

عضو جدید
میدونی چبه منم مثل شما اینو میدونم ولی چیزی که در مورد آوردن نمایندگی وخصوصا آباد کردن کشور بود رو تو هاله ای از ابهام میبینم من دوس دارم تو ابزار دقیق وهمینطور بخش سنسور ها کار کنم ومیدونم که ساده ترین سنسورها هم تو ایران ساخته نمیشه و اغلب وارداتیه آخه جایی که دوست نداره خودش بسازه خودش خالق باشه چطور میشه پیشرفت رو توش دید حالا دیگه چه برسه به قسمتی که شما میخواید فعالیت کنید

llvll.asoud

کاربر ممتاز

میدونی چبه منم مثل شما اینو میدونم ولی چیزی که در مورد آوردن نمایندگی وخصوصا آباد کردن کشور بود رو تو هاله ای از ابهام میبینم من دوس دارم تو ابزار دقیق وهمینطور بخش سنسور ها کار کنم ومیدونم که ساده ترین سنسورها هم تو ایران ساخته نمیشه و اغلب وارداتیه آخه جایی که دوست نداره خودش بسازه خودش خالق باشه چطور میشه پیشرفت رو توش دید حالا دیگه چه برسه به قسمتی که شما میخواید فعالیت کنید

وقتي نميخواد خب دليلي براي موندن نيس
زمانيكه حقوق يه وانت بار از كسيكه كلي درس خونده زحمت كشيده بيشتره! اونجا جاي موندت نيس
عيد بود رفته بوديم تهران كاخ گلستانو ميگشتيم چهار ٥ نفر جوون خارجي ديدم گفتم برم ببينم سطح زبانم چطورياس بعد خرف ميزديم ٥ تاشون ليسانس مكانيك بودن توي كارخونه بي ام دبليو كار ميكردن اونموقع ما چي؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

llvll.asoud

کاربر ممتاز

یه جمله یکی از دوستان گفت خیلی رفتم تو فکر
گفت شما بجای اینکه بیای کنترل بخونی و 3 -4 تا سوال کنترل بزنی. تو مدار و الکترونیک و سیگنال بیا یه تست بیشتر بزن
ولی یه حسی میگه هر درسی سقفی داره و از اون بیشتر بخوای بزنی باید خیلی مسلط باشی درسته ؟
مثلا مدار سقفش 50% حالا کسی که 80 میزنه یعنی خیلی مسلطه و یه عمری کارش حل سوال بوده نه منی که یه بارم کتاب جبه دار رو ندیدم !!!!!

چقدر تصمیم گیری سخته وقتی هزاران فاکترو رو بخوای سبک سنگین کنی درست مث زمانی که میخواستم تصمیم بگیرم ارشد بخونم یا نه. کل وقتم تا دم کنکور تو همین تصمیم گیری ها میترسم بره.

برنامه كلاساش چطوريه اين ٤ تا درس؟!
مكان برگزاري كلاس يه جاس؟؟
كي تموم ميشن هركدوم؟!

Kaka_s

عضو جدید
برنامه كلاساش چطوريه اين ٤ تا درس؟!
مكان برگزاري كلاس يه جاس؟؟
كي تموم ميشن هركدوم؟!

بچه ها بحث راجب مهاجرت خیلی مفصله اما من کاملا با بحث مسعود موافقم. هر کی دوس داره میتونیم راجبش بحث کنیم.

controlqueen

عضو جدید
سلام بابابرقیا وخانوم برقیا :دی کسی میدونه ثبت نام ارشدکی شروع میشه؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. اولا که تو این روزا خیلی دعا کنید. مرسی. بعدم من دیدم در مورد ازمون استخدامی صحبت کردید میخاستم یه جیزی بگم. اینکه یکی از دوستای من استخدام شرکت مخابراته و هفته پیش باهاش صحبت میکردم میگفت اینجا سه چار نفر نیرو میخاستن آگهی دادن واسه ازمون و بعدم تا یه هفته تو اداره همه داشتن آشناهاشونو معرفی میکردن برای کار. آخرم از همون اشناهاشون گرفتن و اونایی ام که تو آزمون قبول شدن گفتن برین تو ذخیره هستین هروقت خاستیم صداتون میکنیم:| اما حالا اینو نگفتم که نرین شرکت نکنینا. نه برین اگه میخاین و براتون مهمه. اما اصلا به نتیجش امیدوار نباشین و سرِ نبود حسابش کنین. حتی اگه قبولم شدین نسبت به درستون سرد نشین و فکر نکنین که همه چی دیگه تموم شد من دیگه استخدامم چون این خبرا نیست. خود وزارت نفت بود اگه اشتباه نکنم چن سالی یه سری بنده خدارو گذاشته بود سر کار و حتی کار شکایتشون به صداسیما رسیدو خلاصه ...!!!امادر کناراین مسئله بوده مواردی که من دیدم حالا طرف هیچ گونه پارتی ام نداشته ولی قبول شده و سرکاره الان. اما خوب خیلی کم پیش میاد.

Kaka_s

عضو جدید
سلام بچه ها. اولا که تو این روزا خیلی دعا کنید. مرسی. بعدم من دیدم در مورد ازمون استخدامی صحبت کردید میخاستم یه جیزی بگم. اینکه یکی از دوستای من استخدام شرکت مخابراته و هفته پیش باهاش صحبت میکردم میگفت اینجا سه چار نفر نیرو میخاستن آگهی دادن واسه ازمون و بعدم تا یه هفته تو اداره همه داشتن آشناهاشونو معرفی میکردن برای کار. آخرم از همون اشناهاشون گرفتن و اونایی ام که تو آزمون قبول شدن گفتن برین تو ذخیره هستین هروقت خاستیم صداتون میکنیم:| اما حالا اینو نگفتم که نرین شرکت نکنینا. نه برین اگه میخاین و براتون مهمه. اما اصلا به نتیجش امیدوار نباشین و سرِ نبود حسابش کنین. حتی اگه قبولم شدین نسبت به درستون سرد نشین و فکر نکنین که همه چی دیگه تموم شد من دیگه استخدامم چون این خبرا نیست. خود وزارت نفت بود اگه اشتباه نکنم چن سالی یه سری بنده خدارو گذاشته بود سر کار و حتی کار شکایتشون به صداسیما رسیدو خلاصه ...!!!امادر کناراین مسئله بوده مواردی که من دیدم حالا طرف هیچ گونه پارتی ام نداشته ولی قبول شده و سرکاره الان. اما خوب خیلی کم پیش میاد.

آره زهرا خانوم با حرفات دقیقا موافقم. ولی خب بالاخره آدم باید هر شانسیو امتحان کنه. ولی خب نمیشه رو اینم خیلی حساب کرد. مملکت حساب کتاب نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا