منم راستش شاید دست گرمی شرکت کنم.خدا رو چه دیدی شاید قبول شدم.
من بجای تو باشم آزمون رو شرکت میکنم.بعدش سوالات رو از دوستان میگیرم.آزمون 50 درصد اول فک کنم برای مرور باشه
خوب این فصل وابستگیش به ریاضی پایه چطوریه ؟
من دنبال فصل هایی هستم که زیاد محاسبات نخواد.
مشهد هستم دوست عزیز.
50 درصد نیس دقیقا 25% سومه برای من و خیلیم مهمه چون اون مباحثو کمتر خوندم. از طرفی فرض محال اگه استخدام بشیمو قرارداد ببندن باهام اونوقت نمیتونم فوق بخونم؟؟؟!!! تایم کاری اجازه میده اصلا؟
اتفاقا آزمون های 50 درصد خیلی مهمتر و نتیجش خیلی مهمتره و میتونه نشون بده وضعیت درسیت چطوره. سوالا کیفیتشون بهتره سوالارو با دقت طرح میکنن و ...
خیلی به این موضوع فکر کردم اگر رفتیم قبول شدیم دیگه نمیتونیم درس بخونیم و حتما در نتیجه تاثیر دارهمیدونم 50% مهمتره. تو جای من بودی چیکار میکردی؟ بعد به فرض اگه کسی باهاش قرارداد ببندن میتونه درسشم بخونه؟؟؟ اجازه میدن؟
این ازمونهای استخدامی هیچ شانسی توش برا استخدام و قبولی نیستگ. بیخود افکار خودتون رو به هم نریزین.
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
این ازمونهای استخدامی هیچ شانسی توش برا استخدام و قبولی نیستگ. بیخود افکار خودتون رو به هم نریزین.
میدونم 50% مهمتره. تو جای من بودی چیکار میکردی؟ بعد به فرض اگه کسی باهاش قرارداد ببندن میتونه درسشم بخونه؟؟؟ اجازه میدن؟
فقط برام این مهمه که فوق بخونم چون یه راهای دیگه پیش پای آدم میذاره. حالا نمیدونم شرکت کنم یا نه!
آقا منم موافقم با تحصیل تو خارج از ایران ولی شما یه چیز گفتید منم یه چیز شنیدم واقعا کار فرسایشییه وصبر ایوب رو میخواد ولی بد نیست این فرصت ها رو هم غنیمت دونست![]()
من حرف شما رو قبول دارم داداش وهمینطور llvll.asoud ولی اینکه قراره فقط بعد ازگرفتن یه مدرک از اونور آب که منتهی میشه به ریختن پولا تو جیب صاحب اون کشورو بعد برگشتن (بعد از اونهمه دنگو فنگ برای فاند گرفتن ) به خاک کشور عزیزمون اصلا عقلانی نیست
من حرف شما رو قبول دارم داداش وهمینطور llvll.asoud ولی اینکه قراره فقط بعد ازگرفتن یه مدرک از اونور آب که منتهی میشه به ریختن پولا تو جیب صاحب اون کشورو بعد برگشتن (بعد از اونهمه دنگو فنگ برای فاند گرفتن ) به خاک کشور عزیزمون اصلا عقلانی نیست
خیلی خوبه بریم و برگردیم و کشور خودمونو آباد کنیم با تجربیاتی که کسب کردیم.
من خودم هدفم اینه یا مخابرات سیستم بخونم یا مهندسی پزشکی. مهندسی پزشکی بخونم حتما واسه آلمان اقدام میکنم چون قطب پزشکی اروپاست.بعدش میتونی نمایندگی بیاری ایران.استفاده کنی از تجربیات اونا . حالا این یه موردش بود که من میدونستم و در پی اون هستم.توی گرایش های مختلف خیلی کارا میشه کرد
میدونی چبه منم مثل شما اینو میدونم ولی چیزی که در مورد آوردن نمایندگی وخصوصا آباد کردن کشور بود رو تو هاله ای از ابهام میبینم من دوس دارم تو ابزار دقیق وهمینطور بخش سنسور ها کار کنم ومیدونم که ساده ترین سنسورها هم تو ایران ساخته نمیشه و اغلب وارداتیه آخه جایی که دوست نداره خودش بسازه خودش خالق باشه چطور میشه پیشرفت رو توش دید حالا دیگه چه برسه به قسمتی که شما میخواید فعالیت کنید
یه جمله یکی از دوستان گفت خیلی رفتم تو فکر
گفت شما بجای اینکه بیای کنترل بخونی و 3 -4 تا سوال کنترل بزنی. تو مدار و الکترونیک و سیگنال بیا یه تست بیشتر بزن
ولی یه حسی میگه هر درسی سقفی داره و از اون بیشتر بخوای بزنی باید خیلی مسلط باشی درسته ؟
مثلا مدار سقفش 50% حالا کسی که 80 میزنه یعنی خیلی مسلطه و یه عمری کارش حل سوال بوده نه منی که یه بارم کتاب جبه دار رو ندیدم !!!!!
چقدر تصمیم گیری سخته وقتی هزاران فاکترو رو بخوای سبک سنگین کنی درست مث زمانی که میخواستم تصمیم بگیرم ارشد بخونم یا نه. کل وقتم تا دم کنکور تو همین تصمیم گیری ها میترسم بره.
برنامه كلاساش چطوريه اين ٤ تا درس؟!
مكان برگزاري كلاس يه جاس؟؟
كي تموم ميشن هركدوم؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام بابابرقیا وخانوم برقیا :دی کسی میدونه ثبت نام ارشدکی شروع میشه؟
سلام بچه ها. اولا که تو این روزا خیلی دعا کنید. مرسی. بعدم من دیدم در مورد ازمون استخدامی صحبت کردید میخاستم یه جیزی بگم. اینکه یکی از دوستای من استخدام شرکت مخابراته و هفته پیش باهاش صحبت میکردم میگفت اینجا سه چار نفر نیرو میخاستن آگهی دادن واسه ازمون و بعدم تا یه هفته تو اداره همه داشتن آشناهاشونو معرفی میکردن برای کار. آخرم از همون اشناهاشون گرفتن و اونایی ام که تو آزمون قبول شدن گفتن برین تو ذخیره هستین هروقت خاستیم صداتون میکنیم:| اما حالا اینو نگفتم که نرین شرکت نکنینا. نه برین اگه میخاین و براتون مهمه. اما اصلا به نتیجش امیدوار نباشین و سرِ نبود حسابش کنین. حتی اگه قبولم شدین نسبت به درستون سرد نشین و فکر نکنین که همه چی دیگه تموم شد من دیگه استخدامم چون این خبرا نیست. خود وزارت نفت بود اگه اشتباه نکنم چن سالی یه سری بنده خدارو گذاشته بود سر کار و حتی کار شکایتشون به صداسیما رسیدو خلاصه ...!!!امادر کناراین مسئله بوده مواردی که من دیدم حالا طرف هیچ گونه پارتی ام نداشته ولی قبول شده و سرکاره الان. اما خوب خیلی کم پیش میاد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |