گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اگه منظرتون از پزشکی مهندسیه پزشکیه. بله خب شاید برای یه خانوم گرایش قدرت یه مقدار سخت باشه چون کارش و محیط کاریش بیشتر مردونس. اما خب باز همه چی به علاقس. م پزشکی برای اپلای خیلی خوبه. شاید بازار کار قدرت از پزشکی تو ایران بهتر باشه اما چون پزشکی هنوز خیلی جا نیفتاده اتفاقا جا برای کار و فعالیت داره.

ببین اینکه رتبت چن میشه تا حد خیلی زیادی به شرایطت تو روز کنکورم بستگی داره دیگه. اما رتبه 700 بد هم نیس خیلی. دوستت تو پارسه دو رقمی میشد؟ ضمنا فک کنم الان دو رقمیه پارسه بخوای تخمین بزنی باید دورو وره همون 500-600 بشه.

کاوه جان فکر میکنم رتبه دو رقمی پارسه در حد دو سه هزار باشه ها!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
:eek::eek:
یعنی چی؟مگر میشه؟؟اینجوری باشه که فایده نداره!

فقط اینو میتونم بگم امسال شرکت کننده های پارسه ضعیفن.به رتبه هاتون دلخوش نکنید که بگید دو رقمی آوردید پس سه رقمی ارشدو میارید. کافیه به درصداتون نگاه کنید. من با مدار 0 بالاترین درصد زیر 40 رتبه دو رقمی آوردم!

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک روزه تمومه فقط باید از مدیر اموزش بخواهین سریع اقدام کنه و معدلتون اعلام کنن راستی چرا شما هنوز کارهای فارغ التحصیلیتون نکردین؟

ممنون از شما

خب چون هنوز ترمه 7 هستم و ان شالا ترمه بعدی کارهاشو انجام میدم:)

Reza system 94

عضو جدید
فقط اینو میتونم بگم امسال شرکت کننده های پارسه ضعیفن.به رتبه هاتون دلخوش نکنید که بگید دو رقمی آوردید پس سه رقمی ارشدو میارید. کافیه به درصداتون نگاه کنید. من با مدار 0 بالاترین درصد زیر 40 رتبه دو رقمی آوردم!

سلام مسعود
پس وضعیت اونجا خیلی خراب
همون بهتر دوستان لطف میکنن سوالات موسسات دیگه هم میذارن که حل کنیم

keyhan386

عضو جدید
سلام دوست عزیز
معمولا چند آزمون اول همین طوره دانشجویان قوی الان زیاد به فکرآزمون نیستند ولی توی آزمون های جامع اوضاع خیلی فرق میکنه پارسه شاید دو سه ساله که توی طرح سوالات قوی عمل نمیکنه ولی جامع آماری بالا سوال های گذشته اش نباید نادیده گرفته شود . در ضمن جهان خودتون را به اطرافیانتان خلاصه نکنید معمولا هرکسی دوستاشون در رفتار و اخلاق و عمل و دانش و... در رنج خودشون است سعی کنید اطرافیان قوی داشته باشید تا شما هم قوی شوید . کوچک بودن در یک جمع بزرگ به مراتب از بزرگ بودن در یک جمع کوچک بهتر است . متاسفانه یک عمر احساس بزرگی در میان افراد کوچیک میکردم ولی الان میبینم دنیا خیلی بزرگتر از اطرافیانم اس . موفق باشید .

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدا سرتون.ببینید نقاط ضعفتون کجاست اونارو تقویت کنید...
مطمئنم ۵۰% رو کولاک میکنید;):D

فقط و فقط سربه هوایی نقطه ضعفمه دیگه هیچی

البته اشتباهم این بود که دفترچه دوم از کنترل شروع کردم

بنظرم اونایی که رشتشون الکترونیکه باید از الکترونیک شروع کنند بعد سیگنال بعد کنترل

ایشالله آزمون بعدی از الکترونیک شروع میکنم اول

mohandes701

عضو جدید
دوستان کسی میتونه بگه تو کنکور، کدوم رشته ها صبح و کدوم بعداز ظهر امتحان میدن؟
یه سوال دیگه اینکه کنکور رشته های فنی مهندسی کدوم روز از اون سه روز اعلام شده س؟

armineca7

عضو جدید
سلام بچه ها فرداس ثبتنام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها فرداس ثبتنام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
الان چک کردم دفتررچه اینا نذاشتن هنوز. ولی مثل اینکه فرداست.توسایت اینطور گفته

0192

عضو جدید
سلااااااااااام :)

مهندسان ماقبل و بعد از اینها تشریف ندارین؟

لطفا اگر موفق شدین تا ثبت نام رو انجام بدید اینجا بگید .

امروز هم شنبه ست هم هفدهم آبان!

سازمان سنجش خواب مونده عایا ؟

:w05:

Joe_Bel

کاربر ممتاز
داوطلبان گرامی می توانند برای ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394، از ساعت 20 امشب از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام نمایند.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا عجله دارید حالا؟ ثبت نام میکنیم دیگه. اینا مهم نیس مهم اون روز خاصه که همه چی خوب پیش بره.
نه آخه من میخاستم بدونم در مورد معدلم باید چی کار کنم. منتظر بودم دفترچه بیاد. که دوستم گفت الان ی چی بزنم بعدن یه فرصتی هست برای اصلاح. اون روز اصلا برای من خاص نیست اتفاقا. روزای خاص الان اند که دارن میگذرن مث برقو باد.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلااااااااااام :)

مهندسان ماقبل و بعد از اینها تشریف ندارین؟

لطفا اگر موفق شدین تا ثبت نام رو انجام بدید اینجا بگید .

امروز هم شنبه ست هم هفدهم آبان!

سازمان سنجش خواب مونده عایا ؟

:w05:
اینکه سازمان سنجش خواب مونده اشکال نداره. آدم خودشو به خواب نزنه که این خیلی بده:|

• Like
واکنش ها: 0192

p0Ria_1

عضو جدید
برای مرور مطالب بچه ها چکار میکنید ؟ من واقعا کلافه شدم ... فصل فصل مدار رو خوندم ... توی آزمونا نتیجه جالبی نمیگیرم .. مثالی که 4-5 بار حلش کرده بودم مثلا توی آزمون نمونه اش اومد سر یه بی دقتی از دستش دادم ! کلا واسه از یاد نرفتن و فراموش نکردن چه روشی پیش میدین ؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام خوش اخلاق
صفحه تو باز کن حرف بزنیم کسی که صفحه شو رو دوستاش(لیست تماس)م میبنده چی؟
من آدم نیستم
فرشته م :razz:
نیازی به وجود پیغام بازدید کننده ندیدم لابد. کلا برای همه و نه فقط لیست تماس بسته شد چون حس کردم نیازی نیست عمومی باشه و همون پیام خصوصی کفایت میکنه. فک نمیکنم این کار که کاملا شخصی هست مشکلی داشته باشه و کار بدی باشه. من نظری در مورد هیچ کس ندارم.
سلام و خدانگه دار

• Like
واکنش ها: 0192

armineca7

عضو جدید
سلام دوستان یه فرمی رو هم باید دانشگاه پر کنه واسه ثبت نام ارشد ؟
قضیه اش چیه؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برای مرور مطالب بچه ها چکار میکنید ؟ من واقعا کلافه شدم ... فصل فصل مدار رو خوندم ... توی آزمونا نتیجه جالبی نمیگیرم .. مثالی که 4-5 بار حلش کرده بودم مثلا توی آزمون نمونه اش اومد سر یه بی دقتی از دستش دادم ! کلا واسه از یاد نرفتن و فراموش نکردن چه روشی پیش میدین ؟

بحث فراموشی نیست. بحث اینه که مطالب خیلی زیاده. بی دقتی با از یاد رفتن فرق داره ها. ولی در کل شما باید یه خلاصه ی خوب داشته باشید و به جای یه دفعه تست زدن چند بار مرور کنید و به صورت خورد خورد تست بزنید. مثلا اول ده سال اخیر. تو دور بعد ده سال قبلترش+خلاصه ها. همینطوری دیگه. به نظر من اینکار خیلی بهتره تا یه دفه تست زدن.

0192

عضو جدید
نیازی به وجود پیغام بازدید کننده ندیدم لابد. کلا برای همه و نه فقط لیست تماس بسته شد چون حس کردم نیازی نیست عمومی باشه و همون پیام خصوصی کفایت میکنه. فک نمیکنم این کار که کاملا شخصی هست مشکلی داشته باشه و کار بدی باشه. من نظری در مورد هیچ کس ندارم.
سلام و خدانگه دار
:surprised:جانم؟

یکم درک نمیکنم بعد از اینکه آروم شدی به مطالبی که تو خصوصی برات نوشتم دل بده و اگر مایل بودی و نظری داشتی برام بنویس...

اما سعی کن از کسی ناراحت نشی چون فقط خودت عذاب میکشی
متاسفم باعث رنجشت شدم و امیدوارم کمک کنی و برطرفش کنیم

توی غروب سرد زمستون ، کنار یه آتیش گرم
توی طلوع ملایم تابستون ، کنار یه ستون روی ایوون
یه لیوان چای نسوز
مهمون من باش
تقدیم با مهر

آخرین ویرایش:

Kaka_s

عضو جدید
نه آخه من میخاستم بدونم در مورد معدلم باید چی کار کنم. منتظر بودم دفترچه بیاد. که دوستم گفت الان ی چی بزنم بعدن یه فرصتی هست برای اصلاح. اون روز اصلا برای من خاص نیست اتفاقا. روزای خاص الان اند که دارن میگذرن مث برقو باد.

دیگه شعاری داری حرف میزنیا زهرا جان. تلاشمون تو این چند ماه یه طرف. آرامش داشتن و بهتر بگم مسلط بودن به همه چی تو روز کنکور یه طرف. تجربه داشتم اینو که دارم میگما

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:surprised:جانم؟

یکم درک نمیکنم بعد از اینکه آروم شدی به مطالبی که تو خصوصی برات نوشتم دل بده و اگر مایل بودی و نظری داشتی برام بنویس...

اما سعی کن از کسی ناراحت نشی چون فقط خودت عذاب میکشی
متاسفم باعث رنجشت شدم و امیدوارم کمک کنی و برطرفش کنیم

توی غروب سرد زمستون ، کنار یه آتیش گرم
توی طلوع ملایم تابستون ، کنار یه ستون روی ایوون
یه لیوان چای نسوز
مهمون من باش
تقدیم با مهر
ممنون
موفق باشید

دیگه شعاری داری حرف میزنیا زهرا جان. تلاشمون تو این چند ماه یه طرف. آرامش داشتن و بهتر بگم مسلط بودن به همه چی تو روز کنکور یه طرف. تجربه داشتم اینو که دارم میگما
تسلط من از تلاش این چندماهه میاد و آرامش ام از اینکه تمام تلاشمو در حد شرایطی که داشتم در حد توانم کرده باشم میاد...شعار نمیدم اصولا در مورد چیزی که تجربه نکرده باشم عملی نظری نمیدم. وقتی اونو گفتم یعنی اینطوریه. تمرکزو مدیریت ام که از آزمونایی که از قبل گرفتم از خودم میاد. چرا باید یه جلسه ی چن ساعته انقد گنده باشه اخه برام. آقا هرچی خیره ایشالا. دعا کنید که ایشالا این مدت حیاتی با سربلندی سپری بشه که اصلا دلم نمیخاد حسرت بخورم. مرسی

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان میگم این همه رشته چیه تو برق اضافه کردن؟! تجربه n سال پشت کنکور بودن من میگه سالهای پیش 6 تا بیشتر نبود!:biggrin:

mahdi_ml

عضو جدید
سلام به همگی....
بچه ها من یه چند روزی از درس جدا شدم حالا که میرم سراغ درس انگار مثل قبل نیستم!!! هیچ انگیزه ای ندارم انگار...بشدتم عذاب وجدان گرفتم چون سربازی که امسال میتونستم برم
رو انداختم برا سال دیگه که حالا به جای 21ماه باید 24 ماه برم....خانواده هم دیگه مدام دارن:wallbash: رو اعصاب راه میرن که چرا سربازی رو نرفتم!!!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم ..........!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا