گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kaka_s

عضو جدید
خیلی تصمیم گیری سخته.
خوشبحال دوستانی که از تابستون شروع کردن.
احساس میکنم دارم وقت کم میارم.
تنها عامل موفقیت حل تمرین زیاده که فقط وقت میخواد و وقت و وقت.
من از اول تصمیم داشتم مدار و کنترل رو کلاس برم که دارم مییرم ولی میبینم دارم وقت کم میارم.
نمیدونم چکار کنم ؟
بین سیگنال و الکترونیک موندم.
هیچ دیدی از سطح سوالات این دروس تو کنکور ندارم تا تصمیم بگیرم.
آیا الکترونیک ساده میاد و نمیپیچونن؟ چون اگر خیلی سخت نباشه و سوالاتش روتین باشه فک کنم برسم تا 40% ولی اگر سخت باشه مخصوصا بخش ماکزیمم سوینگ و تشخیص اینکه کی اشباع کی قطع و...

سیگنال هم داشنگاه که نداشتیم ولی خودم فصل یک و دو رو خوب خوندم و یاد گرفتم.کتاب تقدسی خیلی خوبه.کلاسشم رفتم جلسه اول نشستم همه توضیحات داخل کتاب هست.
نمیدونم گیج شدم داره دیر میشه یعمی دیر شده و من هنوز موندم.
خواهشا دوستان با تجربه یک دیدی از سیگنال و الکترونیک بدن.

میخوام رتبه ای در حد 1500 بیارم.
ریاضیاتم چون ضعیفه گذاشتم کنار البته معدلات رو فصل اولش رو خوندم ریاضی مهندسی هم احتمالا نگاشت و توابع تحلیلی رو بخونم.

الکترونیکو سیگنال هر جفتش روتین سوال میاد میتونی رو اینا سرمایه گذاری کنی اصلا کنترل نخونی با معادلات جبرانش کنی یا اینکه خیلی کم و انتخابی کنترل بخونی.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اصلا بهش فکر نکن از این موارد زیاده ولی هر چیزی یک مصلحتی داره
فکر کردن به این مپضوع فقط باعث استرس میشه و بس کار دیگه ای ازتون ساخته نیست جز اینکه امسال رتبه بسیار خوبی بیارین اونها حسرت بخورن;)

Send from my sony using Taptalk

نه بهش فکر نمیکنم اگه واسم مهم بود الان دانشجو بودم. درسته رتبه پارسالم خوب نبود ولی میتونستم روزانه شهرستان بیارم ولی فقط 15 تا انتخاب کردم و میدونستم نمیارم هیچ کدومو :دی
آره مرور همراه با تست میشه مگه واسه آزمون های اول و دوم تست نزده بودید؟

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

از عدم توجه دوستان سپاس گذارم

malih9068

عضو جدید

نه بهش فکر نمیکنم اگه واسم مهم بود الان دانشجو بودم. درسته رتبه پارسالم خوب نبود ولی میتونستم روزانه شهرستان بیارم ولی فقط 15 تا انتخاب کردم و میدونستم نمیارم هیچ کدومو :دی
آره مرور همراه با تست میشه مگه واسه آزمون های اول و دوم تست نزده بودید؟
چرا زده بودم اما فردهاش مونده بود اشتباه کردم خلاصه نویسی نکرده بودم دچار مشکل شدم

Kaka_s

عضو جدید
خوب همه همین حس رو دارند.شما کافیه یه هفته مرور کنی درس ها رو

آره میدونم چی میگی ولی نمیدونم چرا جمعه ها که آزمون میدم میام بیرون میگم دیگه ایندفه میترکونم تا یکی دو روز شارژم خوب میخونم بعد نمیدونم چرا به اشباع میرم تا 2،3 روز مونده به آزمون میبینم وای عقبم. این سیکل هی داره تکرار میشه و نگرانم میکنه. امسال اگه تهران نیارم خیلی چیزارو باختم چون پارسال قبول شدم سمنان نرفتم. خیلی حس بدیه.:(

f.babaei

عضو جدید

نبوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

یه هفته دیگه تا ثبت نام کنکور:w09::w09:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
چرا زده بودم اما فردهاش مونده بود اشتباه کردم خلاصه نویسی نکرده بودم دچار مشکل شدم

کدوم عدم توجه؟ مگه چی گفتید>

بد اشتباهی کردید.خلاصه نویسی خیلی مهمه.
من بخوام یه کتاب غیر درسی هم بخونم باید خلاصه نویسی کنم عادت کردم :دی
خوش بحالتون من هیچ تستهای آخر فصلو نزدم واسه دو آزمون قبلی و واسه این آزمونم نمیزنم.یعنی وقت نمیشه.هرچند بیشتر تستها توی متن درس هستش

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره میدونم چی میگی ولی نمیدونم چرا جمعه ها که آزمون میدم میام بیرون میگم دیگه ایندفه میترکونم تا یکی دو روز شارژم خوب میخونم بعد نمیدونم چرا به اشباع میرم تا 2،3 روز مونده به آزمون میبینم وای عقبم. این سیکل هی داره تکرار میشه و نگرانم میکنه. امسال اگه تهران نیارم خیلی چیزارو باختم چون پارسال قبول شدم سمنان نرفتم. خیلی حس بدیه.:(

خوب خود منم اینطور میشم.اما به بعد آزمون فکر میکنم که دوباره ناراحت نشم.حسرت اینو نخورم که بگم کاش میخوندم

درحالی که سوالات رو هم بلد بودم

malih9068

عضو جدید

کدوم عدم توجه؟ مگه چی گفتید>

بد اشتباهی کردید.خلاصه نویسی خیلی مهمه.
من بخوام یه کتاب غیر درسی هم بخونم باید خلاصه نویسی کنم عادت کردم :دی
خوش بحالتون من هیچ تستهای آخر فصلو نزدم واسه دو آزمون قبلی و واسه این آزمونم نمیزنم.یعنی وقت نمیشه.هرچند بیشتر تستها توی متن درس هستش
اره خیلی اشتباه کردم سریع اقدام کردم اما وقتم گرفت
تصمیم دارم کامل خونده باشم ازش رد بشم بعدش دیگه فرصت تست ندارم میترسم استرسم بیشتر بشه نتونم تمرکز کنم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اره خیلی اشتباه کردم سریع اقدام کردم اما وقتم گرفت
تصمیم دارم کامل خونده باشم ازش رد بشم بعدش دیگه فرصت تست ندارم میترسم استرسم بیشتر بشه نتونم تمرکز کنم

من واسه درسایی که خونده بودم کمو بیش واسه دو آزمون قبلی و خلاصه نوشته بودم مشکلی ندارم.سه درسو نخونده بودم باید اونارو بخونم یکم سخت شده کار.توی آزمونهای قبلم بعضی فصلارو درست نخوندم اونارم باید دوباره بخونم مثل مدار سینوسی ها و ال تی آی و مهندسی انتگرال مختلط

malih9068

عضو جدید

من واسه درسایی که خونده بودم کمو بیش واسه دو آزمون قبلی و خلاصه نوشته بودم مشکلی ندارم.سه درسو نخونده بودم باید اونارو بخونم یکم سخت شده کار.توی آزمونهای قبلم بعضی فصلارو درست نخوندم اونارم باید دوباره بخونم مثل مدار سینوسی ها و ال تی آی و مهندسی انتگرال مختلط
ریاضی مهندسی خیلی وقتم میگیره حجمش زیاده ولی امیدوارم سوالهاش خوب باشه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام یه سوالی داشتم
هدف شما از ارشد خواندن چیه؟:d

سلام توی ایران که آینده هیچ کس معلوم نیس و هر روز یه برنامه جدید میاد. تنها کار اینه تا آخرش بخونیم ببینیم چی میشه.یه زمانی خوندن ارشد رویا بود.کلاسای ارشد 7-8 نفره برگزار میشد.بعد این اتفاق واسه دکترا رخ داد.دکترا 4-5 نفر میخوندن. حالا ماشالا دانشگاه آزادم دکترا آورده ازین به بعد دکترا توی کلاسای 70-80 نفری برگزار میشه.اونموقع تویی که مدرکت لیسانسه بهت به عنوانه یه بی سواد نگاه میکنن چون اینجا ایرانه مدرکو میبینن نه تواناییهاتو.پس باید همرنگ جماعت شد و تا آخر بخونیم.پولم نداریم که واسه خودمون کار کنیم که اگه داشتیم الان واسه خودم سرمایه داری شده بودم.ولی میبینی دارم میخونم 18-19 سال که آخرش برم توی یه شرکت خصوصی با هزار پارتی و بند و این جور چیزا و ماهی 500-600 تومن پول بگیرم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من ریاضی مهندسی رو خلاصه کردم.کلشو تو یه روز میتونم بخونم:D

از سال پیش مونده؟
من تنها درسی که سال پیش خوندم سیگنال بود تابستون خونده بودم خلاصه هاشم موجود بود ولی پاره کردم دوباره خلاصه مینویسم :دی
آخه خلاصه پارسال بدرد همون پارسال میخورد :دی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به سعادتتون
اینشالله ما هم خلاصه میکنیم هنوز فرصت هست

آره بابا.من تازه الان میخوام خلاصه نویسی کنم.

البته سیگنال بنظرم نیاز نیست.چون استاد تقدسی خلاصه سیگنال رو نوشته

برای کنترل هم استاد تقوی یه خلاصه نوشته.که اونم عالیه و خوب

فقط میمونه مدار دیگه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
از سال پیش مونده؟
من تنها درسی که سال پیش خوندم سیگنال بود تابستون خونده بودم خلاصه هاشم موجود بود ولی پاره کردم دوباره خلاصه مینویسم :دی
آخه خلاصه پارسال بدرد همون پارسال میخورد :دی

مواد غذایی که نیست فاسد بشه ویکی دیگه بنویسی:biggrin:

sanup2006

عضو جدید
من که الان به شدت انرژیکم که درس بخونم.
تازه راه افتادم. حیف که دیر شد. ساعت های روز کمه واسم کاش یک روز 48 ساعت بود :D
خدا کنه بتونم روزانه شهرستان بیارم.اگر بیارم کل زندگیم زیر و رو میشه ;)

تازه دستم گرم شده و فهمیدم چی به چیه.
کاش کلاس کنترل نمیرفتم و سیگنال میرفتم پس. این همه از شماها خواستم کمکم کنید هیچکی نگفت حالا که رفتم کنترل میگید کنترل...
انشالله امسال کنترل اسون تر بیاد بتونم خودمو بکشم بالا.
درسای کمی انتخاب کردم و ریسکم رفته بالا. میدونم ریاضی نزنی خیلی عقب میافتی ولی خوب امیدوارم با بقیه بشه جبران کرد.

طراح امسال بجای سوییچ رو کنترل بره ریاضی مهندسی سخت طرح کنه :D

ولی بچه ها شما یی که بیشتر خوندید بشینید بازم بخونید.چشم به هم بزنی این چند ماه هم تموم میشه
لحظات رو از دست ندید
حالا که اومدیم تو این راه تا اخرش بریم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که الان به شدت انرژیکم که درس بخونم.
تازه راه افتادم. حیف که دیر شد. ساعت های روز کمه واسم کاش یک روز 48 ساعت بود :D
خدا کنه بتونم روزانه شهرستان بیارم.اگر بیارم کل زندگیم زیر و رو میشه ;)

تازه دستم گرم شده و فهمیدم چی به چیه.
کاش کلاس کنترل نمیرفتم و سیگنال میرفتم پس. این همه از شماها خواستم کمکم کنید هیچکی نگفت حالا که رفتم کنترل میگید کنترل...
انشالله امسال کنترل اسون تر بیاد بتونم خودمو بکشم بالا.
درسای کمی انتخاب کردم و ریسکم رفته بالا. میدونم ریاضی نزنی خیلی عقب میافتی ولی خوب امیدوارم با بقیه بشه جبران کرد.

طراح امسال بجای سوییچ رو کنترل بره ریاضی مهندسی سخت طرح کنه :D

ولی بچه ها شما یی که بیشتر خوندید بشینید بازم بخونید.چشم به هم بزنی این چند ماه هم تموم میشه
لحظات رو از دست ندید
حالا که اومدیم تو این راه تا اخرش بریم.

باور کن.کنترل رو الکی یه سری ها گنده اش کردن که سخته.اما بخدا پارسال من میتونستم 50 درصد بزنم

اما خوب یه سری خنگ بازی ها در آوردم.سخت نیست کنترل.یه سری ها یه منافعی دارن که الکی تبلیغ میکنند که

کنترل سخت شده و اینا که دانشجو ها رو بکشونن به کلاسشون

sanup2006

عضو جدید
باور کن.کنترل رو الکی یه سری ها گنده اش کردن که سخته.اما بخدا پارسال من میتونستم 50 درصد بزنم

اما خوب یه سری خنگ بازی ها در آوردم.سخت نیست کنترل.یه سری ها یه منافعی دارن که الکی تبلیغ میکنند که

کنترل سخت شده و اینا که دانشجو ها رو بکشونن به کلاسشون

خدا از دهنت بشنوه.ایشالله که همینطور باشه.

sanup2006

عضو جدید
اگه شما دوتا کلاس مدار و کنترل رو میرید دیگه واسه کلاس دیگه ای ثبت نام نکنید. باید وقت داشته باشید خودتون هم بخونید.اینطوری فقط وقتتون توی کلاس میشه.
واسه سوالا هم میتونی به سوالای دو سه سال اخیر رجوع کنی که توی تمام کتابها هستن.
اگه آزمون آزمایشی شرکت میکنی ببین درصد کدوم درست بهتره.معمولا آزمونهای آزمایشی سطحشون در حد کنکور هستش وشاید سخت تر.

درسته فرمایش شما ولی از یه طرف میگم من که وقت و هزینه رو گذاشتم بذار 16 سوپاپ کار کنم تا یه جای خوب قبول بشم حداقل.
حالا فردا میخوام برم جلسه اول اسلام پناه رو هم بشینم ببینم چی میگه اصلا !!!!

خدا کنه تصمیم درستی بگیرم و پشیمون نشم.

احساس میکن سیگنال حفظی بیشتر داره درسته ؟
همش استفاده از تبدیلات و جایگذاری در فرمولاست درسته ؟
از لحاظ مفهومی آنچنان سخت نیست و ریاضیات پیچیده ای هم نداره. همینطوره ؟ من تا فصل 2 خوندم که اینطوری بوده بعد پریدم رفتم لاپلاس خوندم اونم آسون بود فقط گیرم تو فوریه و تبدیل Z هست که میگن سال پیش تبدیل z زیاد دادن پس امسال احتمالش کمه :D پس میمونه فقط فوریه ها . این فوریه ها چجوریه ؟من که یکبار خوندم گیج شدم

آخرین ویرایش:

Kaka_s

عضو جدید
درسته فرمایش شما ولی از یه طرف میگم من که وقت و هزینه رو گذاشتم بذار 16 سوپاپ کار کنم تا یه جای خوب قبول بشم حداقل.

از لحاظ مفهومی آنچنان سخت نیست و ریاضیات پیچیده ای هم نداره. همینطوره ؟ من تا فصل 2 خوندم که اینطوری بوده بعد پریدم رفتم لاپلاس خوندم اونم آسون بود فقط گیرم تو فوریه و تبدیل Z هست که میگن سال پیش تبدیل z زیاد دادن پس امسال احتمالش کمه :D پس میمونه فقط فوریه ها . این فوریه ها چجوریه ؟من که یکبار خوندم گیج شدم

ااا الکترونیک کلاس اسلام پناه میری؟ پس اگه باهاش پیش بریو تست زیاد کار کنی رو 50% لااقل میتونی حساب کنی.;)

llvll.asoud

کاربر ممتاز

نه حفظی زیاد نداره. سیگنال ریاضیات زیاد داره. وابستگی مطالب بهم زیاده بغیر از دو فصل اول بقیه مطالب بهم وابسته هستن.البته اونطوری وابسته نه ها.منظور طوری هستن که اگه بتونی تشخیص بدی و ربط بدی میتونی سوالی که توی یه دقیقه حل میشه رو توی 20 ثانیه جواب بدی.
فوریه خودش به لاپلاس و زد این حرفا ربط داره.برای بدست آوردن سرایب سری فوریه میشه از تبدیل فوریه استفاده کرد و ....

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام دوستان.. جمعتون جمعه.. منم تصمیم گرفتم از کنترل و مدار تفکیکی جدا کنم و بخونم اخه سیگنال و الک رو تقریبا یه دور خوندم.. میخوام وقت باقی مونده رو بزارم رو تست و از کنترل و مدار چند فصل جداکنم همونارو حسابی مسلط بشم و بیشتر تمرکزم رو سیگنال و الک باشه.. ریاضی مهندسی هم ک امروز انالیز فوریه رو تموم کردم و میمونه نگاشت و..
رتبه ای ک میخوام بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ هست.. جای من بودین چ استراتژی رو از فردا برای وقت باقی مونده و با توجه ب رتبه ای ک میخوام اتخاذ میکردین? مدار تا تزویج خوندم و کنترل و معادلات هنوز شروع نکردم.. منتظر راهنماییا و پیشنهاداتتون هستم.:D

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

pouya13691369

عضو جدید
سلام بچه ها...من قصد شرکت تو امتحان ارشد گرایش قدرت رو دارم...از تیر ماه شروع کردم وتقریبا 75% درس هارو خوندم به غیر از مدار که تقریبا 60% رو خوندم....الان تقریبا چند وقتیه خیلی سرد شدم....واقعا میخوام بخونم ولی بعد از یکی 2تا تست خسته میشم...ازمونا سنجشم شرکت میکنم...حتی 1روزم تعطیل کردم ولی بازم تاثیر که نداشت بدترم شدم...اینم بگم که دنبال رتبه زیر 200 ام....کسی راهکاری پیشنهادی چیزی داشته باشه ممنون میشم

mahboobeh

عضو جدید
سلام دوستان.... خوبید؟؟...
میبینم که همه دارن پر انرزی جلو میرن... براتون ارزوی موفقیت میکنم...
منم دو سه هفته ای هست که جدی میخونم... روزی 8 , 9 ساعت.... ولی سرعتم کمه... همین خیلی اذیتم میکنه...
امروزم که ازمون اولم بود.. بینش.. نمیدونم چرا اینطوری بود .. اصلا نمیتونستم به جواب برسم... اعصابم بهم ریخته... پاک ناامید شدم... فک میکنم این همه که خوندم نتیجه نداره و باید دوباره همشو بخونم...
تورو خدا اگه میتونین راهنماییم کنین... التماس دعا...:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا