گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armineca7

عضو جدید
یعنی من اگه روزانه قبول شم اسال نمیتونم سال دیگه کنکور شرکت کنم . چه قانون بدی .
طبق قانون سازمان سنجش شخصی که به عنوان قبول قطعی در یک رشته روزانه (تاکید می کنم روزانه ) اعلام بشه نمی تونن سال بعد شرکت کنن .متن سازمان سنجش"آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه به همراه اين اطلاعيه در سايت اينترنتي اين سازمان درج گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه نيز، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1394 را ندارند."
لینک سازمان
شک بدی داشتم اما من هم به چرگه طالبان(علم) پیوستم

eliyye

عضو جدید
سلام به سلامتی ایشالا پیوسته بخونی ازین به بعد.
مغناطیسم حذفه دیگه؟
بستگی داره بخوای توی کدوم گرایش امتحان بدی.اگه مخابرات یا الکترونیک بخوای امتحان بدی کنترلو حذف کن و الکترونیک بخون. الکترونیک واسه دو گرایش مخابرات و الکترونیک خیلی مهمه منم سال پیش از همین درس لطمه خوردم.
واسه سیگنال این کتابی که انتخاب کردی خوب نیس غلط زیاد داره توش.
از بین کتابهای مومن زاده دو جلدی انتشارات راهیان ارشد - کتاب تقدسی انتشارات نصیر - کتاب کهن انتشارات نصیر یکیشو بگیر بخون فرقی نمیکنه

منظورم از الکترو همون مغناطیس بود:smile:.
میخوام الکترونیک امتحان بدم.واس ریاضی ، مدار ،سیگنال و الکترونیک برنامه ریزی کردم.مونده بودم بین کنترل و مغناطیس
منم منابع بالا رو دیدم ولی بعد اینکه کتاب خریده بودم:(
ممنون از راهنماییتون

eliyye

عضو جدید
بنظرم اگه رتبه خوب میخوای ریاضی و مدار حتما زیاد بخون و اگه مخابرات یا الکترونیک شرکت میکنی سیگنال و الکترونیک خوب بخون و مغناطیسو کلا بذار کنار. کنترلم اگه رسیدی انتخابی بخون اگه ام نتونستی عیبی نداره. زبان هم اگه پایت خوبه بزن اگه نه کلا بذارش کنار وقتشو بده به ریاضی و مدار.

فک کنم بهتره مکان هندسی و پاسخ فرکانسی رو بخونم.چون سوالایی که ازشون اومده بیشتره .
خوندنشو خیلی دوست ندارم :( دانشگاه ما کلا کنترلش قوی نبود.استاد های خوبی نداشت.
زبانم بد نی ولی خیلیم خوب نیس.پارسال 31 زدم البته با توجه ب اینکه چون نخونده بودم وقتی رو بقیه درسا نزاشتم.ی سری هم شانسی زدم:biggrin:

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
منظورم از الکترو همون مغناطیس بود:smile:.
میخوام الکترونیک امتحان بدم.واس ریاضی ، مدار ،سیگنال و الکترونیک برنامه ریزی کردم.مونده بودم بین کنترل و مغناطیس
منم منابع بالا رو دیدم ولی بعد اینکه کتاب خریده بودم:(
ممنون از راهنماییتون

بستگی به سرعت خوندنتون داره. و اینکه بستگی داره دنبال چه رنج رتبه ای هستید.
با همون 4 تا مدار و ریاضی و سیگنال و الکترونیک و زبان میتونید زیر 1000 بیارید تا 500.با درصدای بین 35 تا 45
به نظرم همون 4 تارو بخونید.کنترلم گزینشی بعضی فصلاشو بخونید

eliyye

عضو جدید
بستگی به سرعت خوندنتون داره. و اینکه بستگی داره دنبال چه رنج رتبه ای هستید.
با همون 4 تا مدار و ریاضی و سیگنال و الکترونیک و زبان میتونید زیر 1000 بیارید تا 500.با درصدای بین 35 تا 45
به نظرم همون 4 تارو بخونید.کنترلم گزینشی بعضی فصلاشو بخونید

امیدوارم بتونم خوب بزنم.ممنون مهندس

sanup2006

عضو جدید
سلام دوستان
خدا قوت
بین سیگنال و الکترونیک کدوم رو بیشتر سرماییه بذارم بهتره ؟
سیگنال فقط فصل یک و دو رو خوندم ولی الکترونیک نصفش رو خوندم.

میخوام درصد بین 40 تا 50 بزنم چون رو 4 تا درس بیشتر تمرکز نکردم : مدار کنترل الکترونیک سیگنال

حالا موندم بین سیگنال و الکترونیک کدوم رو کلاس برم؟
الکترونیک سوالاتش در چه سطحیه ؟ سیگنال چطور ؟

Kaka_s

عضو جدید
سلام دوستان
خدا قوت

میخوام درصد بین 40 تا 50 بزنم چون رو 4 تا درس بیشتر تمرکز نکردم : مدار کنترل الکترونیک سیگنال

بستگی به پایه خودتم داره. اما اینجوری که توضیح دادی الکترونیک بیشتر بخونی بهتره چون میگی نصفشم خوندی.

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

بچه ها دیگه نیستید نمیاید.کم پیدا شدید
والا اوضاع خرابه....!
نتایج و حرفهای دیگران رو میشنویم استرس بیشتری میگیرم و درسها پیش نمیرن و درجا دارم میزنم:(:(:(

Send from my sony using Taptalk

llvll.asoud

کاربر ممتاز
بچه ها دیگه نیستید نمیاید.کم پیدا شدید

وای سعید نمیدونی دو روزه هیچی نخوندم هر دو روزم از صبح اینجام تا شب هیشکی نیس :دی با خودم میگم همه دارن مثل اسب میخونن منم اینجام :دی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای سعید نمیدونی دو روزه هیچی نخوندم هر دو روزم از صبح اینجام تا شب هیشکی نیس :دی با خودم میگم همه دارن مثل اسب میخونن منم اینجام :دی

نا امید نباش آقا مسعود.تو استعداد خوبی داری فقط کافیه همت کنی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اوضاع خرابه....!
نتایج و حرفهای دیگران رو میشنویم استرس بیشتری میگیرم و درسها پیش نمیرن و درجا دارم میزنم:(:(:(

شما با دیگران کاری نداشته باش.چراغ خاموش حرکت کن و به نتایج بقیه هم فکر نکن

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خوب الان چرا درس نمیخونی پسر جون.مشکلت چیه؟

والا نمیدونم. خواب زیاد :دی
میخوابم نمیتونم پاشم.دو روزه اینطور شدم.ظهر 1 میخوابم عصر 5:30 پامیشم به زور

برنامه روز قبل اجرا نمیشه درسا روی هم انباشته میشه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
بچه ها یه چیز بگم شاید راه بیفتیم بیشتر بخونیم. 3 ماه بیشتر به کنکور نمونده یعنی اندازه یه تابستونی که نفهمیدیم چجوری گذشت!

کاوه جان این راها قدیمی شده :دی
من خودم گوشیم برنامه زدم شمارش معکوس میاد تا روز کنکور.دقیقا 3 ماه و 5 روز 15 ساعت مونده تا کنکور :دی
ولی انگیزه ای توی این دو روز واسه خوندن بهم نداد.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین امتحانای ماراتن گونه ای استعداد نمیخواد سعید جان پشتکار میخواد :(

خوب فرض کن هر روز میری سرکار و یه مسئولیتی داری..بخون داش مسعود نذار حسرت این روزا به دلت بمونه

نذار خدای نکرده حال بعد آزمون که من تجربه اش کردم.که آزمون رو دادی اما خراب کردی و اونجاست که حسرت میخوری

پس بخون و توکل کن به خدا

malih9068

عضو جدید

من خودم گوشیم برنامه زدم شمارش معکوس میاد تا روز کنکور.دقیقا 3 ماه و 5 روز 15 ساعت مونده تا کنکور :دی
دوستان دلیلش چیه اخه منم همینطور شدم :(
برای مرور 50% هنوز 25% اول تموم نشده :(
در جا میزنم گاهی به ذهنم میاد دیگه نخونم :D

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خوب فرض کن هر روز میری سرکار و یه مسئولیتی داری..بخون داش مسعود نذار حسرت این روزا به دلت بمونه

نذار خدای نکرده حال بعد آزمون که من تجربه اش کردم.که آزمون رو دادی اما خراب کردی و اونجاست که حسرت میخوری

پس بخون و توکل کن به خدا

ای بابا سعید جان وضع من وخیم تر از این حرفاس!
من ورودی نیمسال دوم بودم. ازونجاییکه ترم 8 من میخورد به ترم پاییز و 20 واحدم مونده بود خودمو 9 ترمه کردم واحد حداقل برداشتم ترم پاییز.با این حال درسام سنگین بود نخوندم.یه سال اونجا از دست دادم.یه سالم الان پشت کنکورم. یعنی من دوسال الان عقبم.دوستای من که همه ورودی نیمسال اول بودن الان واسه دکترا دارن خودشونو آماده میکنن

malih9068

عضو جدید

ای بابا سعید جان وضع من وخیم تر از این حرفاس!
من ورودی نیمسال دوم بودم. ازونجاییکه ترم 8 من میخورد به ترم پاییز و 20 واحدم مونده بود خودمو 9 ترمه کردم واحد حداقل برداشتم ترم پاییز.با این حال درسام سنگین بود نخوندم.یه سال اونجا از دست دادم.یه سالم الان پشت کنکورم. یعنی من دوسال الان عقبم.دوستای من که همه ورودی نیمسال اول بودن الان واسه دکترا دارن خودشونو آماده میکنن
اصلا بهش فکر نکن از این موارد زیاده ولی هر چیزی یک مصلحتی داره
فکر کردن به این مپضوع فقط باعث استرس میشه و بس کار دیگه ای ازتون ساخته نیست جز اینکه امسال رتبه بسیار خوبی بیارین اونها حسرت بخورن;)

sanup2006

عضو جدید
سلام دوستان
خدا قوت

خیلی تصمیم گیری سخته.
خوشبحال دوستانی که از تابستون شروع کردن.
احساس میکنم دارم وقت کم میارم.
تنها عامل موفقیت حل تمرین زیاده که فقط وقت میخواد و وقت و وقت.
من از اول تصمیم داشتم مدار و کنترل رو کلاس برم که دارم مییرم ولی میبینم دارم وقت کم میارم.
نمیدونم چکار کنم ؟
بین سیگنال و الکترونیک موندم.
هیچ دیدی از سطح سوالات این دروس تو کنکور ندارم تا تصمیم بگیرم.
آیا الکترونیک ساده میاد و نمیپیچونن؟ چون اگر خیلی سخت نباشه و سوالاتش روتین باشه فک کنم برسم تا 40% ولی اگر سخت باشه مخصوصا بخش ماکزیمم سوینگ و تشخیص اینکه کی اشباع کی قطع و...

سیگنال هم داشنگاه که نداشتیم ولی خودم فصل یک و دو رو خوب خوندم و یاد گرفتم.کتاب تقدسی خیلی خوبه.کلاسشم رفتم جلسه اول نشستم همه توضیحات داخل کتاب هست.
نمیدونم گیج شدم داره دیر میشه یعمی دیر شده و من هنوز موندم.
خواهشا دوستان با تجربه یک دیدی از سیگنال و الکترونیک بدن.

میخوام رتبه ای در حد 1500 بیارم.
ریاضیاتم چون ضعیفه گذاشتم کنار البته معدلات رو فصل اولش رو خوندم ریاضی مهندسی هم احتمالا نگاشت و توابع تحلیلی رو بخونم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم پارسال امتحان رو خراب کردم.تا یه ماه غمگین و دپرس بودم.

Kaka_s

عضو جدید

نه دیگه اینجوریم روزشماری کنی استرس میده بهمون. من الان حس میکنم هیچی بلد نیستم.:confused::cry:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خیلی تصمیم گیری سخته.
خوشبحال دوستانی که از تابستون شروع کردن.
احساس میکنم دارم وقت کم میارم.
تنها عامل موفقیت حل تمرین زیاده که فقط وقت میخواد و وقت و وقت.
من از اول تصمیم داشتم مدار و کنترل رو کلاس برم که دارم مییرم ولی میبینم دارم وقت کم میارم.
نمیدونم چکار کنم ؟
بین سیگنال و الکترونیک موندم.
هیچ دیدی از سطح سوالات این دروس تو کنکور ندارم تا تصمیم بگیرم.
آیا الکترونیک ساده میاد و نمیپیچونن؟ چون اگر خیلی سخت نباشه و سوالاتش روتین باشه فک کنم برسم تا 40% ولی اگر سخت باشه مخصوصا بخش ماکزیمم سوینگ و تشخیص اینکه کی اشباع کی قطع و...

سیگنال هم داشنگاه که نداشتیم ولی خودم فصل یک و دو رو خوب خوندم و یاد گرفتم.کتاب تقدسی خیلی خوبه.کلاسشم رفتم جلسه اول نشستم همه توضیحات داخل کتاب هست.
نمیدونم گیج شدم داره دیر میشه یعمی دیر شده و من هنوز موندم.
خواهشا دوستان با تجربه یک دیدی از سیگنال و الکترونیک بدن.

اگه شما دوتا کلاس مدار و کنترل رو میرید دیگه واسه کلاس دیگه ای ثبت نام نکنید. باید وقت داشته باشید خودتون هم بخونید.اینطوری فقط وقتتون توی کلاس میشه.
واسه سوالا هم میتونی به سوالای دو سه سال اخیر رجوع کنی که توی تمام کتابها هستن.
اگه آزمون آزمایشی شرکت میکنی ببین درصد کدوم درست بهتره.معمولا آزمونهای آزمایشی سطحشون در حد کنکور هستش وشاید سخت تر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا