گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان پارسه ای کارنامه ها چرا اینطوری میشه؟ تا دیروز تعداد شرکت کننده 740 تا بود امروز شده 739 تا :دی
یا مثلا رتبه های شما هم زیاد میشه؟ رتبه من نسبت به دو روز پیش 4 نفر تنزل پیدا کردم! واقعا جای سوال داره واسم :)))))

mahdi_ml

عضو جدید
آزمون خودسنجی کنترل و سیگنال ساعت20 چهارشنبه
سیگنال:تبدیل فوریه گسسته
کنترل: نایکوییست- بود- حساسیت - جبران ساز - معادلات حالت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Kaka_s

عضو جدید
دوستان پارسه ای کارنامه ها چرا اینطوری میشه؟ تا دیروز تعداد شرکت کننده 740 تا بود امروز شده 739 تا :دی
یا مثلا رتبه های شما هم زیاد میشه؟ رتبه من نسبت به دو روز پیش 4 نفر تنزل پیدا کردم! واقعا جای سوال داره واسم :)))))

آره برای منم همینطوری شده!!! رتبم یکی کم شده!!! احتمالا بعضیا سهمیه داشتم صعود کردن بالای جدول:biggrin:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

اخه تعداد شركت كننده هان يكي كم شده!
رتبه من ٤ تا كم شده!:دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paydar91

کاربر ممتاز
مرسی پایدار جون.پایدار ما رو رتبه تک رقمی روت حساب کردیم ها :redface:

سلام سعید اقا.
ببخشید توی تاپیک مدار جواب ندادم اومدم این جا :redface:

ممنون از لطفت.کسی که مدار رو بالای 80 میزنه باید به رتبه برتر شدنش امید داشته باشیم:smile: کارت خیلی درسته بهت تبریگ میگم.... نه من .... خیلی ها هستند که هم مطالعشون از ما بیش تر هست و هم تلاششون... ولی ما هم به امید خدا تلاش می کنیم دیگه نتیجه رو خودش هر چی بخواد و صلاح باشه حتما رقم میزنه.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید اقا.
ببخشید توی تاپیک مدار جواب ندادم اومدم این جا :redface:

ممنون از لطفت.کسی که مدار رو بالای 80 میزنه باید به رتبه برتر شدنش امید داشته باشیم:smile: کارت خیلی درسته بهت تبریگ میگم.... نه من .... خیلی ها هستند که هم مطالعشون از ما بیش تر هست و هم تلاششون... ولی ما هم به امید خدا تلاش می کنیم دیگه نتیجه رو خودش هر چی بخواد و صلاح باشه حتما رقم میزنه.

ممنون پایدار جان.شما تلاشت از ما بیشتره.من مطمئنم تو تک رقمی نشی نهایت دو رقمی میشی

انشالله حدسم درست از آب در بیاد.البته خیلی از بچه ها هستند که پتانسیل اینو دارن که رتبه خوب بشند

مثل آقا مسعود.آقا کیهان اینا تو تاپیک ها ماشالله فعالند.ایشالله همون نتیجه خوب رو کسب کنیم

Paydar91

کاربر ممتاز
ممنون پایدار جان.شما تلاشت از ما بیشتره.من مطمئنم تو تک رقمی نشی نهایت دو رقمی میشی

انشالله حدسم درست از آب در بیاد.البته خیلی از بچه ها هستند که پتانسیل اینو دارن که رتبه خوب بشند

مثل آقا مسعود.آقا کیهان اینا تو تاپیک ها ماشالله فعالند.ایشالله همون نتیجه خوب رو کسب کنیم

ممنونم اقا سعید.دروغ چرا منم دوست دارم رتبم خیلی خوب بشه هر چی خوب تر بهتر... و سال دومی هم هستم دیگه... ولی دیگه میدونی کنکور و کلی رقیب و شرایط خاص خودش و ... ان شالله شما هم رتبت اونی که میخوای بشه و هم همه ی دوستان و عزیزانی که نام بردی و هم بقیه ... فعلا ما داریم از شما دوستان درس میگیریم تا ان شالله به وقتش باز درسامونو پس بدیم.

توی این روز های عزیز برای هم دعا کنیم و حتما قابل باشم دعای گوی شما هم خواهم بود.ممنونم ازت .:gol:

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یه چیزی شنیدم شاید برا شما هم جالب باشه
تو ریاضی اعداد موهومی قبل از اعداد منفی پذیرفته شدن
یعنی یه زمانی بوده که اعداد موهومی مورد استفاده بوده ولی اعداد منفی هنوز پذیرفته نشده بودن و مثلا وقتی تو یه سوال به 15-10 بر میخوردن این رو نمینوشتن منفی پنچ
باقی میذاشتنش به صورت 15-10

pijoo

عضو جدید
سلام.چند وقت پیش یکی از دوستان یه فایل 80 مگابایتی اپ کرده بود که چند سری جزوه و کنکور آزمایشی بود.دوستان میتونن لینکش رو 2باره قرار بدن؟

eliyye

عضو جدید
سلام.بچه ها من تازه شروع به خوندن کردم.
شاید یک هفته.میخوام یکی از درسامو حذف کنم.به نظر شما کدومو حدف کنم بهتره؟کنترل یا الکترو؟اگه هردوشو حذف کنم و مدار،الک،سیگنالو ریاضی بخونم چطوره؟
واس سیگنال کتاب پوران پژوهش هنجنی رو دارم.به نظرتون خوبه؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
شاید یک هفته.میخوام یکی از درسامو حذف کنم.به نظر شما کدومو حدف کنم بهتره؟کنترل یا الکترو؟اگه هردوشو حذف کنم و مدار،الک،سیگنالو ریاضی بخونم چطوره؟

سلام به سلامتی ایشالا پیوسته بخونی ازین به بعد.
مغناطیسم حذفه دیگه؟
بستگی داره بخوای توی کدوم گرایش امتحان بدی.اگه مخابرات یا الکترونیک بخوای امتحان بدی کنترلو حذف کن و الکترونیک بخون. الکترونیک واسه دو گرایش مخابرات و الکترونیک خیلی مهمه منم سال پیش از همین درس لطمه خوردم.
واسه سیگنال این کتابی که انتخاب کردی خوب نیس غلط زیاد داره توش.
از بین کتابهای مومن زاده دو جلدی انتشارات راهیان ارشد - کتاب تقدسی انتشارات نصیر - کتاب کهن انتشارات نصیر یکیشو بگیر بخون فرقی نمیکنه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یعنی هیچکی اطلاعی نداره!:(
من اطلاعی از جزوه آقای اسلام پناه ندارم. ولی جزوه الکترونیک آقای باغستانی رو دارم و واقعا خوشم میاد از این جزوه. اما اگه مثه بقیه بچه ها دارید کتاب استاد اسلام پناهو میخونید قطعا برای دوره جزوه خودشون بهتره دیگه.

pijoo

عضو جدید
من اطلاعی از جزوه آقای اسلام پناه ندارم. ولی جزوه الکترونیک آقای باغستانی رو دارم و واقعا خوشم میاد از این جزوه. اما اگه مثه بقیه بچه ها دارید کتاب استاد اسلام پناهو میخونید قطعا برای دوره جزوه خودشون بهتره دیگه.

امکانش هست جزوه اقای باغستانی رو قرار بدید؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امکانش هست جزوه اقای باغستانی رو قرار بدید؟
سلام تو وبلاگشون هست. خوانا تر از جزوه منم هست:دی راستی شما برنامه ی پارسال بینشو ندارید؟ من از رو قدیمیه میخوندم یه هو دیدم فرق داره انگار. یادمه شما یه زمان دنبالش بودید.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز .
ممنون از پاسخ و توجههتون:gol:

من یه جزوه تو اینترنت گشتم پیدا کردم که 18 بخشه و مربوط به تابستان90 هستش .و حتی در قسمت جزوات کنکوری برای دوستان گذاشتم.میخواستم ببینم اگه ممکنه یه چک بفرمایید ببینید مثله اونه یا خیلی متفاوته؟

و ضمنا جزوه شما ماله چه سالیه؟من برم بینش گیرم میاد؟;)

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

کسی پاسخ تشریحی الکترومغناطیس ساله 90 از اساتیدی که در سایتشون میذارن داره؟

چون من رفتم سایت استاد باغستانی اما لینکه پاسخش خراب بود:(

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز .
ممنون از پاسخ و توجههتون:gol:

من یه جزوه تو اینترنت گشتم پیدا کردم که 18 بخشه و مربوط به تابستان90 هستش .و حتی در قسمت جزوات کنکوری برای دوستان گذاشتم.میخواستم ببینم اگه ممکنه یه چک بفرمایید ببینید مثله اونه یا خیلی متفاوته؟

و ضمنا جزوه شما ماله چه سالیه؟من برم بینش گیرم میاد؟;)
سلام
مال پارساله مال من
ببینید درسنامش هیچ فرقی نداره. خود من چون تو کلاس عقب میموندم یه وقت همه شو دانلود کردم و از روش جزومو کامل میکنم. حتی یه سری سوالارو داره از جزوه جدید حذف شده که خوبم هست اتفاقا. همون خیلی خوبه به نظرم خیلی ام خوش خطو خواناست. بینش جزوه خالیشو احتمالا بهتون بده.
خواهش میکنم من که کاری نکردم.
راستی اگه منظورتون اینه که این جزوه که تو بلاگشون هست شبیه اونیه که شما دارید بله همونه و مال تابستون نوده

آخرین ویرایش:

pijoo

عضو جدید
سلام تو وبلاگشون هست. خوانا تر از جزوه منم هست:دی راستی شما برنامه ی پارسال بینشو ندارید؟ من از رو قدیمیه میخوندم یه هو دیدم فرق داره انگار. یادمه شما یه زمان دنبالش بودید.
نه ندارم.اره دنبالش بودم شما 1 لینک دادید گفتید اونجاست اما اونجا هم نبود؟
1 سوال دارم از دوستان کسی کلاس اقای اسلام پناه رو رفته؟همون کتاب رو درس میدن یا چیزی فراتر از کتاب هم میگن؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
1 سوال دارم از دوستان کسی کلاس اقای اسلام پناه رو رفته؟همون کتاب رو درس میدن یا چیزی فراتر از کتاب هم میگن؟
عه. پس چرا هیچی نگفتین. تشکرم کردین تازه:دی ولی هستش منتها قدیمیه. آها احتمالا شما تب های مربوط به آزموناشو زدین که غیرفعاله کلا. زیر اونا نوشته دریافت برنامه اینا قرمز رنگم بود انگار. حالا دیکه فک نکنم الان به درتون بخوره:دی البته واسه شما که میخواستید سرفصلارو بدونید کافی بود خوب.

erwin88

عضو جدید
من تکمیل ظرفیت قبول شدم اما می خوام واسه ارشد دارم می خونم اما یه اتفاق عجیب افتاده یه کد رشته به من دادن که اصلا توی فایل های سنجش نیست، منم چنین جایی رو نزدم . این گیلان 24365رو می گم تازه یه کد رشته دیگه هم دادن دانشگاه شاهد که پردیس ولی از این گیلان می ترسم چون نمی دونم روزانس شبانهس چیه؟ اخه اگه روزانه باشه دیگه نمی تونم برای ارشد امتحان بدم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شمtt93.jpg

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من تکمیل ظرفیت قبول شدم اما می خوام واسه ارشد دارم می خونم اما یه اتفاق عجیب افتاده یه کد رشته به من دادن که اصلا توی فایل های سنجش نیست، منم چنین جایی رو نزدم . این گیلان 24365رو می گم تازه یه کد رشته دیگه هم دادن دانشگاه شاهد که پردیس ولی از این گیلان می ترسم چون نمی دونم روزانس شبانهس چیه؟ اخه اگه روزانه باشه دیگه نمی تونم برای ارشد امتحان بدم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شممشاهده پیوست 224871

تكميل ظرفيت كجاهارو زده بودي؟!
تو تكميل ظرفيت روزانه هم مگه ميشه؟!

Kaka_s

عضو جدید

همون کتابو میگن منتهی سرعتت میره بالاتر و یه سری تمرینات اضافی از اتوماسیون و دکترا و کتاب رضوی هم حل میکنن.

Kaka_s

عضو جدید

بنظرم اگه رتبه خوب میخوای ریاضی و مدار حتما زیاد بخون و اگه مخابرات یا الکترونیک شرکت میکنی سیگنال و الکترونیک خوب بخون و مغناطیسو کلا بذار کنار. کنترلم اگه رسیدی انتخابی بخون اگه ام نتونستی عیبی نداره. زبان هم اگه پایت خوبه بزن اگه نه کلا بذارش کنار وقتشو بده به ریاضی و مدار.

erwin88

عضو جدید
تكميل ظرفيت كجاهارو زده بودي؟!
تو تكميل ظرفيت روزانه هم مگه ميشه؟!

آره بابا يه سر به سايت سنجش بزن قسمت كارشناسي ارشد مي توني ظرفيت ها رو ببيني .
درضمن مرسي كه سريع رسونديد

آخرین ویرایش:

armineca7

عضو جدید
یعنی چی؟
یعنی اگه یکی روزانه قبول شه دیگه نمیتونه سال بعد کنکور بده؟
من تکمیل ظرفیت قبول شدم اما می خوام واسه ارشد دارم می خونم اما یه اتفاق عجیب افتاده یه کد رشته به من دادن که اصلا توی فایل های سنجش نیست، منم چنین جایی رو نزدم . این گیلان 24365رو می گم تازه یه کد رشته دیگه هم دادن دانشگاه شاهد که پردیس ولی از این گیلان می ترسم چون نمی دونم روزانس شبانهس چیه؟ اخه اگه روزانه باشه دیگه نمی تونم برای ارشد امتحان بدم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شممشاهده پیوست 224871

erwin88

عضو جدید
یعنی چی؟
یعنی اگه یکی روزانه قبول شه دیگه نمیتونه سال بعد کنکور بده؟

طبق قانون سازمان سنجش شخصی که به عنوان قبول قطعی در یک رشته روزانه (تاکید می کنم روزانه ) اعلام بشه نمی تونن سال بعد شرکت کنن .متن سازمان سنجش"آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه به همراه اين اطلاعيه در سايت اينترنتي اين سازمان درج گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه نيز، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1394 را ندارند."
لینک سازمان
شک بدی داشتم اما من هم به چرگه طالبان(علم) پیوستم

llvll.asoud

کاربر ممتاز

طبق قانون سازمان سنجش شخصی که به عنوان قبول قطعی در یک رشته روزانه (تاکید می کنم روزانه ) اعلام بشه نمی تونن سال بعد شرکت کنن .متن سازمان سنجش"آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه به همراه اين اطلاعيه در سايت اينترنتي اين سازمان درج گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه نيز، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1394 را ندارند."
لینک سازمان
شک بدی داشتم اما من هم به چرگه طالبان(علم) پیوستم

شما روزانه قبول شدي؟!
چه رشتع و گرايشي؟!رتبت چند بود؟!
اخه ميگي من اين كدهارو نزده بودم پس چطور اينجاها قبول شدي؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا