گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

متاسفانه اکثر کتابخونه ها اینجورین بخصوص اگه جنوب کشور باشی هم هوا خیلی گرمه و کولر ها نمیکشن و هم امکانات ضعیفه
من جنوب کشورم اما خداییش شهرمون کتابخونه مرکزیش عالیه هم خنکه هم ی فضا سبز داره ک مواقع خستگی میشه بیای بیرون و رو چمنا لم بدی حسابی حالی ب هولی :D اما خب مگه حواشی اطراف میزاره ادم راحت لم بده استراحتی بکنه.. از بس ک از بین دارودرختایهو میبینی دو تا زوج عاشق البته زوج ک چ عرض کنم ؛دارن با هم میدرسن اونم چ درس خوندنی..:D دیگه باید کاسه کوزتو جم کنی بری جای دیگه پهن کنی ک نکنه مزاحم این خلوت عاشقانه و البته عالمانه نشی.. نمیدونم اینا کتابخونه رو با چی چی اشتباه گرفتن الله اعلم..بهر حال الان ک گرم شد هوا و ماه رمضون شد بخاطر بعد مسافتو اینا تو خونه میخونیم اما هوا خنک تر بشه هیچی جای کتابخونه رو نمیگیره.. با ارزوی موفقیت همگی.

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسم جالب بود چندتا پست خوندم اینجوری:surprised: شدم وبعدش اینجوری:biggrin:

بابا چرا اینقدر ناز میکنید واسه درس خوندن یکی کتابخونه بدش میاد یکی باید میوه بخوره یکی باید بخوابه یکی سرش درد میکنه یکی.........................الکی الکی دارید خودتون رو تو شرایط بدی قرار میدید که انگار میخواید کوه بکنید یه کم خودتون فکرشو بکنید فقط میخوای چند صفحه نوشته رو تمرین وتکرار کنی همین والسلام چرا اینقدر وسواس بخرج میدید همه این محدودیتها ساخته ذهن خودتونه حالا خود دانید اینجوری بخوایید بکنید پس دوماه مونده به کنکور از استرس غش میکنید:confused:

موفق وپاینده باشید

شما میتونی تو جایی که شرشر عرق از صورتت میاد درس بخونی؟؟؟وسواس نیست قربون شکلت

جایی که درس میخونه آدم باید هم نور کافی داشته باشه هم دماش خوبه.

M@HY@R93

عضو جدید
شما میتونی تو جایی که شرشر عرق از صورتت میاد درس بخونی؟؟؟وسواس نیست قربون شکلت

جایی که درس میخونه آدم باید هم نور کافی داشته باشه هم دماش خوبه.

منم با نظرت موافقم محیط درس خوندنمون رو یادگیری و تمرکزمون خیلی تاثیر داره جایی که گرم یا خیلی سرده یا نور مناسبی نداره یا سرو صداست تمرکزمونو برای خوندن بهم میریزه پس همیشه جایی رو برای مطالعه انتخاب کنید که با شرایط روحیتون حتمآ سازگار باشه .

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اگه توی خونه یا هر جای دیگه درس میخونید، جایی رو انتخاب کنید که فقط موقع درس خوندن توی اون محیط باشید و در مواقع استراحت و تفریح اونجا نباشید!
مثلا پشت میز کامپیوتری که ازش برای استفاده از کامپیوتر و وبگردی و بازی استفاده میکنید چندان مناسب نیست برای درس خوندن، چون به محض احساس کوچکترین خستگی سراغ کامپیوتر میرید و اینجوری به مداوم درس خوندن عادت نمیکنید

یکی از دوستان من که رتبه زیر 100 هم آورد، میرفت توی انباری خونشون درس میخوند فقط به خاطر همین موضوع، با اینکه نه کولر داشت و خیلی گرم هم بود، اما با یه پنکه تقریبا نیاز خودش رو برطرف میکرد

وقتی مکان درس و استراحت یکی باشه، نه موقع درس خوندن تمرکز کافی هست، نه موقع استراحت و تفریح، لذت کافی!
من خودم جای مناسب دیگه ای جز میز کامپیوترم نداشتم، واسه همین کامپیوتر رو بردم روی زمین گذاشتم یه گوشه، اتاق رو دو قسمت کردم، قسمت استراحت و قسمت درس

jeneral_dj

عضو جدید
بچه ها من یه مشکل دارم!!! نخندین بهم:biggrin:!!!! حقیقتش اینه که من معتاد شدم!!! آره درست شنیدید معتاد !!!! من به یه بازی اینترنتی معتاد شدم و یکی دو هفتس تمام وقت منو گرفته !!! همش تو فکر بازی و نبرد و ارتش و منابع و غارتم!!!:redface:
خاک بر سرم شد!!!! حالا چجوری ترک کنم؟:( من با اینکه میدونم حتی یه ساعتم برای موفقیت و رسیدن به هدفی که دارم ضرورریه اما نمیدونم چرا هوای نفسانیم نمیزاره تلاش کنم!!!! :cry:

amirhosein20

اخراجی موقت
بچه ها من یه مشکل دارم!!! نخندین بهم:biggrin:!!!! حقیقتش اینه که من معتاد شدم!!! آره درست شنیدید معتاد !!!! من به یه بازی اینترنتی معتاد شدم و یکی دو هفتس تمام وقت منو گرفته !!! همش تو فکر بازی و نبرد و ارتش و منابع و غارتم!!!:redface:
خاک بر سرم شد!!!! حالا چجوری ترک کنم؟:( من با اینکه میدونم حتی یه ساعتم برای موفقیت و رسیدن به هدفی که دارم ضرورریه اما نمیدونم چرا هوای نفسانیم نمیزاره تلاش کنم!!!! :cry:
اگه خیلی حاده برو مشاور

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

حاد که هست اما مشاور نمیخواد !! بهترین مشاور خود آدمه !!!!!
تو ترکم!!!!!!!!!!!1111:rambo:
ببند خودتو ب تخت تا روز کنکور بعد با همون تخت پاشو برو سر جلسه ساندیس رو بزن ب بدن برگرد... :D

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

bahram1992

عضو جدید

ای بابا حالا اینترنت رو میشه قطع کرد ولی سیگار چی؟‌ :(
لامصب ترکش خیلی سخته :/

mahboobeh

عضو جدید
من نزدیک خونمون (پنج دقیقه راهه!) کتابخونه هست که حدودا هشت ماهی میشه تاسیس شده محیطش خوبه سرد هم هست فقط یه مشکل داره (که البته شاید هم مشکل نباشه!) اینه که اعضاش خیلی کم هستن من رفتم سالن مطالعه اش دیدم کلا چهار تا پسر بودند و هر چهارتاشون هم فکر کنم برا کنکور سراسری می خوندن این که خلوته یه مزیتیه که دیگه از سر و صدا و این چیزا خبری نیست اما یه مشکلی که داره اینه که چون اعضاش کم هستند آدم خوابش میگیره یعنی ارشدی نیست که آدم اونجا حس رقابت بهش دست بده!! کتابخونه های دیگه شهر هست ولی اونها بعضا دورترن یا زیادی شلوغ ان!به نظر شما برم این کتابخونه یا نه؟

به نظر من برین شاید الان چون ماه رمضونه نمیان و بعدا اومدن.
من میرم کتابخونه ی حرم (امام رضا) محیط سرد , جو کنکوری, و واقعا بچه ها و مسئولیش مراعات میکنن. به همه ی بچه های مشهدی پیشنهاد میکنم برن پشیمون نمیشن. تازه سلفم داره.....:D
من تو خونه اصلا نمیتونم: 1)چون خیلی میان و میرن 2) زود خوابم میگیره چون خیلی جام راحته....:biggrin::biggrin::biggrin:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هوای نفسانی؟؟؟!!:biggrin:

• Like
واکنش ها: deer

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میرم کتابخونه ی حرم (امام رضا) محیط سرد , جو کنکوری, و واقعا بچه ها و مسئولیش مراعات میکنن. به همه ی بچه های مشهدی پیشنهاد میکنم برن پشیمون نمیشن. تازه سلفم داره.....:D
من تو خونه اصلا نمیتونم: 1)چون خیلی میان و میرن 2) زود خوابم میگیره چون خیلی جام راحته....:biggrin::biggrin::biggrin:

خوش بحالت چه جای باصفایی درس میخونی
منم میخوام:(

mahdi_ml

عضو جدید

کارت عضویت میخاد؟؟؟
مثلا کسی از یه شهر دیگه بیاد راهش نمیدن؟
من پارسال رفتیم مشهد میرفتم تو خود حرم درس بخونم یه دو سه بار کیفمو دم در گرفتن،حالم گرفته شد اساسی...:mad:

alk1370

کاربر بیش فعال

ممنون حق با شماست کتابخونه حرم که دیگه نیاز به تعریف نداره از هر نظر عالیه ولی من خودم شهر مشهد نیستم در 260 کیلومتری مشهدم!(واسه همین خودم رو جزئی از پایتخت معنوی ایران می دونم :smile:)البته مشهد زیاد میرم از اول سال تا الان فکر کنم حدود 20 بار رفتم مشهد خونه هم داریم اما تنهام سخته تنهایی و گر نه به خانواده گفتم نقل مکان کنیم به مشهد اگه بریم مشهد که دیگه من از تو کتابخونه حرم تا شب کنکور بیرون نمیام :Dحتی من چند تا از دوستام چند ماه کنکور اومده بودند مشهد و یه خونه نقلی! (خونه دانشجویی!)اجاره کرده بودن و صبح تا شب کتابخونه حرم بودند اکثرشون هم قبول شدند.

آخرین ویرایش:

alk1370

کاربر بیش فعال
خوش بحالت چه جای باصفایی درس میخونی
منم میخوام:(

میتونید به صورت مجازی تصور کنید اونجا درس می خونید:)
این عکسها رو ببینید تصور کنید انگار کتابخونه حرم هستین (البته بیشتر عکسها مربوط به سالن مطالعه آقایونه شما تصور کن همه خانوم هستن و داری تو سالن مطالعه حرم درس می خونی ولی فکر کنم ظاهر هر دو سالن خانمها و آقایون یکی باشه.

http://javanonline.ir/files/fa/news/1392/9/1/27718_327.jpg

http://img7.irna.ir/1392/13921106/81012110/81012110-5449743.jpg
http://www.mizbanezaer.com//paramet...upload/content/sightseeing/16/13870730011.jpg

http://img7.irna.ir/1392/13920819/80899610/80899610-5173352.jpg

http://img7.irna.ir/1393/13930402/81212582/81212582-5780692.jpg

http://www.google.com/url?sa=i&sour...sv85MQCnpUGZecIWYWRyLL6A&ust=1406258081679789

M@HY@R93

عضو جدید
خوش به حال اونایی که شرایطشو دارن برن مشهد درس بخونن بدور از هیاهو با ارامش تمرکزشون فقط رو درس و زیارت خوش به سعادتشون مطمئنآ امام رضام هواشونو داره

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان میدونید شهریه ی شبانه چنده؟؟؟؟
واسه همه شهرا و همه یونی ها یکیه؟

واسه برق میانگین تقریبا ترمی 2.5 در میاد
آره یکیه مگه اینکه خود دانشگاه جداگانه اعلام کنه که شهریه اش متفاوته، مثلا امسال همه 25% اضافه کردن، دانشگاه تهران 20% اضافه کرده
شبانه ترمی 2.5 چه خبره؟! :D
الان که هزینه ثابت هر ترم 500 تومن هست (که سال قبل فکر کنم 450 بوده) و هر واحد هم 120 تومن. (پایان نامه هر واحد 200 تومن)
یعنی یک ترم 9 واحده (مثل دو ترم اول) تقریباً میشه هر ترم یک و نیم میلیون.
اگه چهارترمه تموم کنید کلاً میشه 6.300 و اگه پنج ترمه تموم کنید کلاً هفت میلیون نمیشه.
میانگین ترمی 1.500 میشه.

البته دانشگاه به دانشگاه هم فرق داره، این ارقام برای دانشگاه‌های رده اول بود (اصفهان، تبريز، تربيت مدرس، تهران، خوارزمي، شهيد بهشتي، شيراز، صنعتي اصفهان، صنعتي اميركبير، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران و فردوسي مشهد).
برای بقیه دانشگاه‌ها کلاً درمیاد 5 میلیون یعنی میانگین ترمی 1 میلیون.

amirhosein20

اخراجی موقت
الان که هزینه ثابت هر ترم 500 تومن هست (که سال قبل فکر کنم 450 بوده) و هر واحد هم 120 تومن. (پایان نامه هر واحد 200 تومن)
اگه چهارترمه تموم کنید کلاً میشه 6.300 و اگه پنج ترمه تموم کنید کلاً هفت میلیون نمیشه.
میانگین ترمی 1.500 میشه.

البته دانشگاه به دانشگاه هم فرق داره، این ارقام برای دانشگاه‌های رده اول بود (اصفهان، تبريز، تربيت مدرس، تهران، خوارزمي، شهيد بهشتي، شيراز، صنعتي اصفهان، صنعتي اميركبير، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران و فردوسي مشهد).
کرایه و کتاب و خوابگاه و غذا و ... رو حساب نمیکنی؟؟؟

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
میانگین ترمی 1.500 میشه.

من طبق چیزی که توی دفترچه هست گفتم

یکی از دوستانم هم توی دانشگاه تهران، ترمی 2 تومن سال قبل میداد، که با توجه به اضافه شدن 25% ترمی 2.5 منطقیه...

نمیدونم حالا ... خودم توی دانشگاه نبودم که دقیقش رو بدونم

deer

عضو جدید
واسم جالب بود چندتا پست خوندم اینجوری:surprised: شدم وبعدش اینجوری:biggrin:

بابا چرا اینقدر ناز میکنید واسه درس خوندن یکی کتابخونه بدش میاد یکی باید میوه بخوره یکی باید بخوابه یکی سرش درد میکنه یکی.........................الکی الکی دارید خودتون رو تو شرایط بدی قرار میدید که انگار میخواید کوه بکنید یه کم خودتون فکرشو بکنید فقط میخوای چند صفحه نوشته رو تمرین وتکرار کنی همین والسلام چرا اینقدر وسواس بخرج میدید همه این محدودیتها ساخته ذهن خودتونه حالا خود دانید اینجوری بخوایید بکنید پس دوماه مونده به کنکور از استرس غش میکنید:confused:

موفق وپاینده باشید

واقعا درست میگید پارسال منم به همین چیزها زیادی توجه کردم باعث شد از اصل موضوع عقب بیفتم
شرایط رو برای خودتون سخت نگیرید هر کجا که هستید درست بخونید مهم همینه درس رو درست خونده باشید!

jeneral_dj

عضو جدید
خوش به حال اونایی که شرایطشو دارن برن مشهد درس بخونن بدور از هیاهو با ارامش تمرکزشون فقط رو درس و زیارت خوش به سعادتشون مطمئنآ امام رضام هواشونو داره

دوست من مشهدی هستم و فاصله خونمون تا کتاب خونه مرکزی آستان قدس با اتوبوس 20 دقیقه تا نیم ساعته!!!! هر چقدر هم که فک کنی من کتابخونه رفتم !!!! این موقع از سال مناسبه برای خوندن!!! سلف سرویس و نمازخونه و سرویس بهداشتی مناسب و سرمایش و گرمایش خوب و کتابهای مرجع که خیلی کمکت میکنه یه جایی گیر میکنی میری یه کتاب از قفسه برمیداری نگاه میندازی!!! اما نزدیک کنکور و کلا تو فصل امتحانا به قدری شلوغ میشه که من میترسم برم!!! کنکور ما هم که تو فصل امتحاناس یه جوری !!! در هر حال جای مناسبیه برای کسی که کتابخونه رو برای درس خوندن ترجیح میده

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
. من کلا شعر میخونم خ زیاااااد. پارسال چون حال درستی نداشتم کلا وقتی میدیدم درس تو مغزم نمیره میپریدم و شعر خوانی. طوری که گاهی 4ساعت میگذشت و من نمیفهمیدم. اما یه مدت صبح ساعت 8 میرفتم کتابخونه و 6 برمیگشتم انننننننننقد خسته بودم که دیگه حس اینکه حتی دککمه سیستموو فشار بدم روشن شه چ برسه بخام شعر بخونم یه مدت که گذشت دیگه از سرم افتاد. تازه یه مدتم به اینترنت خیلی وابسته شده بودم و البته به یه انجمن که هرروز بهش سر میزدم ولی یه هو اینترنتمون مشکل پیدا کرد واسه دو هفته اینترنت نداشتیم که دیگه اونم از سرم افتاد و تو اون مدت انقد تو دنیای حقیقی چیزای جالبتر پیدا کردم که احساس کردم چقد خل بودم چشمم رو میذاشتم واسه نت. همین امسال چون پروژم طوریه که همش باید نت باشم یه مدت به هوای پروژه میومدم و یه خط در میون هی میرفتم اینور اونور. دیدم اینطوری نمیشه. باتری لپ تابمو دادم مامانم گفتم هر کاری کردم بهم نده. یه هفته اینطوری بود دیگه اون کارام از سرم افتاد. خلاصه که واقعا اینا عین اعتیاد میمونه و باید یه جوری ترکش کنی. یه مدت که نباشه دیگه مغز فرمان نمیده که بدو برو فلان جا.

alk1370

کاربر بیش فعال
کارنامه رتبه یک کنکور ارشد 93 برق گرایش قدرت آقای مهدی گلچوب

امیدوارم برا دوستان قدرتی مثل خودم مفید باشه!

http://dl.arshad98.ir/upload/1_Ghodrat_Mehdi_Golchoob_Arshad98.ir_.jpg

منبع:www.Arshad98.ir

مصاحبه با ایشون هم توی سایتی که گفتم هست منابعشون هم تو همون لینک بالا بود اما من اینجا نیاوردم که یه وقت خلاف قوانین نباشه و تبلیغ نشه.موفق باشید

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان ببخشید یه سوالی داشتم اینکه من گرایشم قدرت هست ولی بسیار بسیار زیاد به گرایش مهندسی پزشکی بیوالکتریک علاقه دارم تحقیقاتی که کردم این بود که یکی می گفت مهندسی پزشکی خیلی بازار کار خوبی نداره یکی می گفت عالیه و پر در آمد یکی می گفت تا چند سال دیگه خوب میشه یکی می گفت برای ادامه تحصیل در خارج از کشور بسیار گرایش خوبی هست اینه که سر در گم شدم و از طرفی یه فایلی هم دیدم که معرفی این گرایش بود توسط یکی از اساتید معتبر این گرایش می گفت که مهندسی پزشکی با همه گرایش های برق در ارتباطه می گفت با قدرت و الکترونیک و کنترل و مخابرات رابطه بسیار نزدیکی داره و دانشجویانی که مهندسی پزشکی بخونند می تونند در گرایش های دیگه هم ادامه تحصیل بدند یا کار کنند و یه جایی خوندم که این رشته ریاضیات بسیار سنگینی داره از ریاضیات عمومی گرفته تا معادلات و ریاضیات مهندسی پیشرفته همراه با فیزیک و یه نکته دیگه هم که شنیدم این بود که کسی که مهندسی پزشکی بخونه می تونه هم پروژه های وزارت بهداشت رو انجام بده هم وزارت علوم رو! یه بنده خدایی هم می گفت پول زیادی داره میگفت تعمیر یه دستگاه پیشرفته پزشکی چند میلیون دستمزد داره حالا میشه لطف کنید هر چی از این گرایش می دونید بهم بگین با این فرض که اینقدر علاقه دارم که تا فوق دکتری می خوام بخونم!! اینم اضافه کنم که میگن مهندسی پزشکی چه در ایران چه در خارج از نظر زمینه های تحقیقاتی از همه گرایش های برق سرتره این درسته به نظرتون؟ و اینکه میگن این گرایش اشباع نخواهد شد بر خلاف گرایشهای دیگه چون با سلامتی مردم ارتباط داره
ممنون میشم پاسخ بدید اگه کسی از دوستان در اینجا هم می خواد مهندسی پزشکی بخونه خوشحال میشم باهاشون آشنا بشم

دستم درد گرفت بس که سوال کردم :biggrin:

M@HY@R93

عضو جدید
دوست من مشهدی هستم و فاصله خونمون تا کتاب خونه مرکزی آستان قدس با اتوبوس 20 دقیقه تا نیم ساعته!!!! هر چقدر هم که فک کنی من کتابخونه رفتم !!!! این موقع از سال مناسبه برای خوندن!!! سلف سرویس و نمازخونه و سرویس بهداشتی مناسب و سرمایش و گرمایش خوب و کتابهای مرجع که خیلی کمکت میکنه یه جایی گیر میکنی میری یه کتاب از قفسه برمیداری نگاه میندازی!!! اما نزدیک کنکور و کلا تو فصل امتحانا به قدری شلوغ میشه که من میترسم برم!!! کنکور ما هم که تو فصل امتحاناس یه جوری !!! در هر حال جای مناسبیه برای کسی که کتابخونه رو برای درس خوندن ترجیح میده

من درس خوندن تو کتابخونه رو خیلی دوست ندارم تنهایی راحت ترم ولی کتابخونه استان قدس یه چیز دیگه است اونجا پر از ارامش و تمرکز چون میدونی اقا خودش هواتو داره و کمکت میکنه

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونید به صورت مجازی تصور کنید اونجا درس می خونید:)
این عکسها رو ببینید تصور کنید انگار کتابخونه حرم هستین (البته بیشتر عکسها مربوط به سالن مطالعه آقایونه شما تصور کن همه خانوم هستن و داری تو سالن مطالعه حرم درس می خونی ولی فکر کنم ظاهر هر دو سالن خانمها و آقایون یکی باشه.

http://javanonline.ir/files/fa/news/1392/9/1/27718_327.jpg

http://img7.irna.ir/1392/13921106/81012110/81012110-5449743.jpg
http://www.mizbanezaer.com//paramet...upload/content/sightseeing/16/13870730011.jpg

http://img7.irna.ir/1392/13920819/80899610/80899610-5173352.jpg

http://img7.irna.ir/1393/13930402/81212582/81212582-5780692.jpg

http://www.google.com/url?sa=i&sour...sv85MQCnpUGZecIWYWRyLL6A&ust=1406258081679789

چقد بزرگو تمیزه؟؟!!
تصور کردنم چیز جالبیه ها بهش فکر نکرده بودم
واقعا خوش بحالتون
دلتونم بگیره سریع میرین حرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا