گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
برنامه اولیه طرح تابستانه گام برتر

برنامه اولیه مباحث + زمان مطالعه + زمان آزمون طرح تابستانه ویژه دروس مدار - الکترونیک - تجزیه و تحلیل سیستمها از لینک زیر قابل دریافت است. برای اینکه داوطلبین با نشاط بیشتری این طرح را آغاز کنند و از طرفی تعداد دانشجویان بیشتری در این طرح شرکت نمایند ، تصمیم گرفته شد که طرح تابستانه بعد شبهای قدر از 30 تیر آغاز شود و تا جمعه 9 ابان ادامه داشته باشد.در روزهای آینده منابع مطالعاتی، نحوه ثبت نام به اطلاع داوطلبین عزیز رسانده می شود.

در مدت زمانی که داوطلبین عزیز تا 30 تیر در پیش دارید، توصیه می شود که دروس ریاضی و کنترل را در صورت تمایل استارت بزنید و در کنار آن از 30 تیر این 3 درس را به برنامه خود اضافه کنید. ضمنا سعی کنید که برنامه مطالعاتی خود را طوری تنظیم نمایید که بتوانید با برنامه زمانبندی طرح تابستانه جلو رفته و با آزمونها همگام باشید.درس کنترل خطی نیز از اوایل مهر در طرح پاییزه اضافه می شود.

این طرح هایی که توی سایت آقای کهن هستش رو باید ثبت نام کرد و بها پرداخت کرد؟چطوریاس؟

juvefans

کاربر ممتاز
دوستان اگر با نرم افزار GAMS آشنایی دارید لطفا به تاپیک زیر سر بزنید :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...م‌افزار-GAMS?p=7686789&viewfull=1#post7686789

ممنون:)

pijoo

عضو جدید
دوستان کسی میدونی بودجه بندی سوالات کنکور در چند سال گذشته چطور بوده؟

pijoo

عضو جدید
فکر کنم 1 ذره بد منظورمو رسوندم.منظورم اینه کلا از چه بخش هایی میاد هر درسی. نه اینکه چه تعداد سوال اومده.سرفصل هارو میخام بدونم.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فکر کنم 1 ذره بد منظورمو رسوندم.منظورم اینه کلا از چه بخش هایی میاد هر درسی. نه اینکه چه تعداد سوال اومده.سرفصل هارو میخام بدونم.
برنامه ی مثلا آزمونای بینشو دانلود کنید. سرفصلا توش هست.منم میخاستم سرفصلارو بدونم اینکارو کردم.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من هنوز شروع نکردم:| اما درسایی که میخام اول بخونم ایناس: ریاضی مهندسی، کنترل، مغناطیس + تو زنگای تفریح زبان. به موازی خوندن فکر کردم اما چون تو کنترل و ریاضی خ ضعیفم تصمیم این شد تا نیمه ی مرداد اینارو بخونم ببینم چ طوریه پیش میره یا نه. از شنبه شروع میشه کارم ایشالا. میخاستم دیشب برنامه بریزم از امروز شروع کنم دیدم شب خوبی نیست:( ریاضی مهندسی ریاضی مهندسی ریاضی مهندسی من به زور این درسو ده شدم ولی میخام صد بزنمش. مممم. روحیه:دی فقط تا تموم شه شاید اینطوری:w22: شم. کاش پروژه ام زودتر انجام داده بودم:( اونایی که میخونن میشه بیاید بگید مثلا من این فصلو خوندم اون فصلو خوندم. چون من وقتی میبینم یکی میخونه خیلی انرژی میگیرم و در حال حاضر تنهام مثه پارسال. اگه اشکالی نداره و وقت کردین هر چن وقتی ی گزارش بدین:smile:. منم ایشالا به یه جایی رسیدم گزارش میدم فعلا که ...:whistle::whistle:

amir3620

عضو جدید
سلام دوستاني كه مي خوان زبان بالا بزنن به سايت زير رجوع كنن پر از كتاب و نرم افزار مفيد زبانه حتي 405و504و1100 لغت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
میشه کمک کنید میخوام این سه معادله رو به یه معادله تبدیل کنم. مرسی

X1dot = -5x1 + x2x3
X2dot = -5x2 + (x3 – 2)x1
X3dot = 1- x1x2

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

من هنوز شروع نکردم:| اما درسایی که میخام اول بخونم ایناس: ریاضی مهندسی، کنترل، مغناطیس + تو زنگای تفریح زبان. به موازی خوندن فکر کردم اما چون تو کنترل و ریاضی خ ضعیفم تصمیم این شد تا نیمه ی مرداد اینارو بخونم ببینم چ طوریه پیش میره یا نه. از شنبه شروع میشه کارم ایشالا. میخاستم دیشب برنامه بریزم از امروز شروع کنم دیدم شب خوبی نیست:( ریاضی مهندسی ریاضی مهندسی ریاضی مهندسی من به زور این درسو ده شدم ولی میخام صد بزنمش. مممم. روحیه:دی فقط تا تموم شه شاید اینطوری:w22: شم. کاش پروژه ام زودتر انجام داده بودم:( اونایی که میخونن میشه بیاید بگید مثلا من این فصلو خوندم اون فصلو خوندم. چون من وقتی میبینم یکی میخونه خیلی انرژی میگیرم و در حال حاضر تنهام مثه پارسال. اگه اشکالی نداره و وقت کردین هر چن وقتی ی گزارش بدین:smile:. منم ایشالا به یه جایی رسیدم گزارش میدم فعلا که ...:whistle::whistle:
منم سه چهار روزبیشتر نیست ک شروع کردم البته ریاضی مهندسی رو الان تا حدود 30صفحه پیش رفتم ک ب لطف کتاب خوب اقای کریمی تا اینجاش کدبد نبوده و قابل فهم بوده..کنترل و معادلات رو گذاشتم برا اواخر شهریور.. فقط ی مشکلی ک برام پیش اومده اینه ک من الان میانگین از ساعت ده صبح تا 6بعد از ظهر کتابخونه هستم و درسی رو ک طرف صبح انتخاب میکنم واسه شروع (ریاضی و مدار) خیلی پر نشاطم اماهر چ ک ب انتهای روز میرسم دیگه برا دروسی مث الکترونیک و سیگنال اون انرزی طرف صبح رو ندارم..خب این طبیعیه ک مخ دیگه کشش انچنانی ساعات اولیه رو نداره :).. ب فکرم رسید ک روزی یه درس بخونم بعد دیدم وقت کم میارم اینجوری ...بهرحال فعلا مجبورم همینجور پیش برم شاید کم کم مغزمون عادت کنه ب شرایط..دوستان ماده غذایی خاصی ک بتونه انرزی مغز رو تامین کنه و کلا برا درس خوندن سرحال نگه داره ادمو مد نظرتون هست؟؟ خخخ :) ..کلا کسی تجربه ای داشته تو این مورد ک برا جلوگیری ازخستگی ذهنی چ کار باید کرد؟:( ممنون

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

ashkan7626

عضو جدید
اقا یه چند روزی توپ خوندیم خیلی حال کردم... ولی متاسفانه الان درگیر خرید خونه و ماشین شدم... اعصابم خورده اصلا وقت خوندن ندارم
خرید خونه سخته لامصب... انتخاب ماشینم سخته
بنظر شما سورن ef7 یا راناtu5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی به این تاپیک داره خدا میدونه:biggrin:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

اقا یه چند روزی توپ خوندیم خیلی حال کردم... ولی متاسفانه الان درگیر خرید خونه و ماشین شدم... اعصابم خورده اصلا وقت خوندن ندارم
بنظر شما سورن ef7 یا راناtu5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی به این تاپیک داره خدا میدونه:biggrin:
مهندس شما ک خونه و ماشینتون بحمدالله ردیفه دیگه چ اصراری دارین ب درس خوندن .. بچسبین استینی بالا بزنید ماروهم برا عروسی دعوت کنید. :).والا من اگه ی شغل ثابت نون اب دار داشتم دیگه بیخیال درس میشدم ..

navidba

عضو جدید
منم سه چهار روزبیشتر نیست ک شروع کردم البته ریاضی مهندسی رو الان تا حدود 30صفحه پیش رفتم ک ب لطف کتاب خوب اقای کریمی تا اینجاش کدبد نبوده و قابل فهم بوده..کنترل و معادلات رو گذاشتم برا اواخر شهریور.. فقط ی مشکلی ک برام پیش اومده اینه ک من الان میانگین از ساعت ده صبح تا 6بعد از ظهر کتابخونه هستم و درسی رو ک طرف صبح انتخاب میکنم واسه شروع (ریاضی و مدار) خیلی پر نشاطم اماهر چ ک ب انتهای روز میرسم دیگه برا دروسی مث الکترونیک و سیگنال اون انرزی طرف صبح رو ندارم..خب این طبیعیه ک مخ دیگه کشش انچنانی ساعات اولیه رو نداره :).. ب فکرم رسید ک روزی یه درس بخونم بعد دیدم وقت کم میارم اینجوری ...بهرحال فعلا مجبورم همینجور پیش برم شاید کم کم مغزمون عادت کنه ب شرایط..دوستان ماده غذایی خاصی ک بتونه انرزی مغز رو تامین کنه و کلا برا درس خوندن سرحال نگه داره ادمو مد نظرتون هست؟؟ خخخ :) ..کلا کسی تجربه ای داشته تو این مورد ک برا جلوگیری ازخستگی ذهنی چ کار باید کرد؟:( ممنون

هر وقت خسته شدی بیست دقیقه دراز بکش و چشاتو ببند و ریلکس باش....بازدهی 100% میره بالا!!!...

deer

عضو جدید

پارسال منم این مشکل رو داشتم از جاتون بلند بشین یک گشتی دور کتابخونه بزنید و هوایی تازه کنید خیلی کمک میکنه

deer

عضو جدید
دوستان کتابی در مورد الکترونیک بهم معرفی کنید که فقط تست داشته باشه

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

خواب ....تنها راه جلوگیی از خستگی ذهن، خوابه ......بعد از نهار ...توی نماز خونه یا جتی روی میز صندلی سرتو بذار رو کتاب 30-45 بخواب..بعدش که بلند میشی انگار دوباره متولد شدی ...

درمورد خوردنی انرژی زا....من بیدار شم از خواب تا چایی نحورم انگار بنزین نزدم !!لذا لیوانمو برمی داشتم میرفم پیش مسولین عزیز، خودمو مظلوم می گرفتم و می گفتم : یه لیوان چایی بهم می دین؟؟در راه خدا ...ثواب داره!!:w05:

ولی برای شادابی ، حتما میوه با خودت ببر کتابخونه ، کاهو چیزی بود که به من انرژی می داد...:redface:

مغز گردو وبادام و پسته و کشمش و انجیر هم از این همین الان ببر و بخور ..سعی کن به تغذیه ات هم توجه کنی که آخر کار مریض نشی !کشیدم که میگم!!:D

Joe_Bel

کاربر ممتاز
خواب ....تنها راه جلوگیی از خستگی ذهن، خوابه ......بعد از نهار ...توی نماز خونه یا جتی روی میز صندلی سرتو بذار رو کتاب 30-45 بخواب..بعدش که بلند میشی انگار دوباره متولد شدی ...

درمورد خوردنی انرژی زا....من بیدار شم از خواب تا چایی نحورم انگار بنزین نزدم !!لذا لیوانمو برمی داشتم میرفم پیش مسولین عزیز، خودمو مظلوم می گرفتم و می گفتم : یه لیوان چایی بهم می دین؟؟در راه خدا ...ثواب داره!!:w05:

ولی برای شادابی ، حتما میوه با خودت ببر کتابخونه ، کاهو چیزی بود که به من انرژی می داد...:redface:

مغز گردو وبادام و پسته و کشمش و انجیر هم از این همین الان ببر و بخور ..سعی کن به تغذیه ات هم توجه کنی که آخر کار مریض نشی !کشیدم که میگم!!:D

ولی آواتارت یه چیزِ دیگه میگه ... نکوتینت یادت رفته بگی

ghazal84

عضو جدید
شکلات تلخ
عسل
قهوه
رزماری(یکم رو غذا بپاشید)
چای سبز(برای اینکه طعم بدش گرفته شه،یک تیکه چوب دارچین توش بریزید)
ماهی
سبزیجات
میوه هایی که ویتامین ث دارن
از مواد قندی نمک چربی کمتر استفاده کنید
برای تمرکز خیلی خوب هستند

آخرین ویرایش:

navidba

عضو جدید
شکلات تلخ
عسل
قهوه
رزماری(یکم رو غذا بپاشید)
چای سبز(برای اینکه طعم بدش گرفته شه،یک تیکه چوب دارچین توش بریزید)
ماهی
سبزیجات
میوه هایی که ویتامین ث دارن
از مواد قندی نمک چربی کمتر استفاده کنید
برای تمرکز خیلی خوب هستند

قهوه به شدت توصیه میشه..مخصوصا قهوه ترک...من خودم قبل از آزمونا و کنکورم یه لیوان قهوه غلیظ می خوردم ، واقعا خوب بود...

pause1991

عضو جدید
دوستان ممنون میشم به این سوالها جواب بدین:

1-کسی میدونه در کنکور سالهای اخیر از هرکدوم از مباحث ریاضی مهندسی تقریبا چند سوال اومده ؟

2-درس آمار هر سال حداقل 2 سوال اومده ؟

3-حذف درس معادلات مشکل ایجاد میکنه ؟ (منظورم موقع خوندن سایر درسها نیازی به دانستن معادلات هست یا نه ؟)

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بنظرتون من تا حالا چطور خوندم؟؟سرعتم چطور بوده؟؟؟

سیگنال از کتاب تقدسی تا فصل 7 خوندمممم

کنترل هم تا نمودار بودی خوندمممم

مدار تا آخر فصل 2

ریاضی هم تا آخر سری فوریه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-کسی میدونه در کنکور سالهای اخیر از هرکدوم از مباحث ریاضی مهندسی تقریبا چند سوال اومده ؟

3-حذف درس معادلات مشکل ایجاد میکنه ؟ (منظورم موقع خوندن سایر درسها نیازی به دانستن معادلات هست یا نه ؟)

اگه معادلات رو حذف کنی.باید به ماکزیمم درصد 50 فک کنی

navidba

عضو جدید

2- درس آمار دقیقا 2 تا میاد
3- در ریاضی مهندسی و مدار به مشکل بر می خورید..حذفش اصلا درست نیست..

Joe_Bel

کاربر ممتاز
ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻳﻦ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻳﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻋﮑﺴﺶ

ﮐﻨﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻌﻨﻲ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻩ :

.

” ﺍﻣﻴﺪ ﺁﺷﻨﺎﻳﺎﻥ ﺷﺎﺩﻱ ﻣﺎ!”.

.

.

ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺣﺎﻝ ﮐﺮﺩید؟

ﻳﻨﻲ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺎﻫﻮﺵ ﺗﺮ میتونید ﺗﻮﺍﻱ ﻣﻤﻠﻜﺖ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﻨید….

ﻧﻤﯿﺘﻮﻧید ﺩﻳﮓ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ !!!

Joe_Bel

کاربر ممتاز

3، 4 تا سوال از معادلات میاد نا گفته نماند که ریاضیات ضریبش 4 هست و برای رتبه آوردن خیلی مهم هست ، کلا خواندن معادلات در کنکور مخصوصا برای مدار می تونه موثر باشه
درس آمار مال 3 سال اخیر دو سوال اومده

Joe_Bel

کاربر ممتاز

خیلی راحته
بستگی به خودت داره یک خوابه یا دو خوابه خلاصه یکی رو می بینی یه هوی خوشت میاید می گیری ... ماشنیم دوست من سورن دیگه

آخرین ویرایش:

controlqueen

عضو جدید

مدار تا آخر فصل 2

مهندس خيلي خوب خوندي؛اكه همينطورادامه بدي عالي ميشه رتبت؛ماكه هنوزداريم امتحان ترم ميديم شروع نكرديم:‏(‏

Reza system 94

عضو جدید

مدار تا آخر فصل 2

سلام مهندس:smile:
به نظر من که خوب پیش رفتی مخصوصا سیگنال رو
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا