سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است. دیگه اینکه اگه مبحث مبحث بخونی بذاری کنار یه هو سربلند میکنی میبینی مثلا ریاضی مهندسی که هیچی بلد نبودی رو خوندی با تستاش، اما اگه هی به حجم مطلب نگا کنی خوف میکنی احتمالا بیخیال خوندن میشی میبندی میره. اگه من جای اون خرگوشه باشم خوب به جای اینکه هویجو دربیارم اطرافشو خالی میکردم شیرجه میرفتم رو هویج به این گندگی میخوردمش البته هویجای گنده اصولا خوشمزه نیستن خدا کنه این یکی خوب باشه.اما در هر صورت جلو اونیکی خرگوشه واینمیستادم گریه کنم. یه راهی پیدا میکردم. مثلا اگه دیدم من باید خیلی کاراکنم تا به سطح خیلی از رقیبام برسم جای غر زدن و گریه کردن میرم دنبال راه حل که بتونم سریع جبران کنم. تازه شاید در آوردن هویج به این گندگی سخت باشه ولی در نهایت من یه سرمایه ی گنده تو دستمه و شاید از اون یکی که هی تند تند میخاد هویجای کوچیکو دربیاره هم چیزی کم نداشته باشم که هیچ در نهایت جلوترم بیوفتم، فعلا همینا، بعدم این بنده خدا خرگوشه که با علم ژنتیک خودش یه کاری نکرده که این هویجه انقد گنده بشه اتفاقیه که افتاده دیگه ناراحتی نداره که. اصلا این نشد میرم سراغ یکی کوچیکترش دیگه فوقش. حالا حتما باید از باغچه خونم هویج بخورم اصن؟ میرم آماده از بازار میخرم دیگ. یعنی که میرم کلاس کنکور که وقت و انرژیم خیلی صرف نشه هرچند من بیشتر دوست دارم اینو در بیارم از تو خاک هیجانش بیشتره و حاصل دسترنج خودمه.
به نظرم پارسه، سعی کرده ساده بگه، فایل پی دی افش هس تو نت میتونید ببینید اگ خوشتون اومد برین کتابشم بخرید.بچه ها یک سوال دارم.کسی که پایه مغناطیسش ضعیفه از چی شروع کنه خونه
به نظرم پارسه، سعی کرده ساده بگه، فایل پی دی افش هس تو نت میتونید ببینید اگ خوشتون اومد برین کتابشم بخرید.
به نظرم اینطوری که بخواین از یه چی شروع کنید حالا بعدشم برین سراغ یه چی دیگ برای کنکوری خوندن خیلی کار درستی نباشه. همون از اول یه کتاب بخونید که از سطح ساده شروع کرده باشه تا حل سوالای کنکور. نهایت دیگه اگ ی سری مبحثارو تو مفاهمیم یا حل سوالاتش گیر کردین میتونید به یه کتاب مرجع مراجعه کنید که فک نکنم این دوتا منبع نیازی به این کار داشته باشن. من هنوز نخوندم ولی دیدم.جزوه آقای باغستانی هم واقعا پر سواله+ دی وی دی هاش میتونه چیز خوبی باش
دقیقا... یعنی دقیقنااااااا...من برادر ندارم که از نزدیک بدونم سربازی دقیقا چی به چیه. ولی توی اقوام که میبینم اونا که رفتن سربازی خیلی شجاع تر و نترس ترن، جدی میگم. حالا با توجه به اینکه جدیدا دیگ خیلی زیاد شده مدتش به نظرم اگه بشه یه جوری با ارائه ی مدارک تحصیلی بالا یا حالا راه های دیگ یه کم از مدتش کم کرد خیلی خوبه. ولی در کل لازمه که آقایون و حتی خانوما کارای نظامی رو تا حدی بلد باشن به نظرم.
هوم؟؟نه من خودم كلا معافم ,
جواب دوستمونو هميطوري دادم ,آخه تجربه ثابت كرده ,وقتي يه نفر جواب كسيو بي ربط ميده ,دوستان متخصص ظاهر ميكردن
,خواستم سوالش بي جواب نمونه
بكو به تو جه دختر![]()
بچه ها یک سوال دارم.کسی که پایه مغناطیسش ضعیفه از چی شروع کنه خونه
دقیقا... یعنی دقیقنااااااا...
شدیدا من یکی رو نترس کرد...الان خیلی وقته فاز ترس یادم رفته
ولی چه فایده... فعلا مهم نترس بودن مهم نیس... الان بخوای زن بگیری زندگی داشته باشی... جوجه داشته باشی... فقط فقط و فقط پووووول
![]()
دوستان عزیز یه سوال دارم
یکی از بچه ها هفت تا سوال درست جواب داده ، ترازش شده هشت هزار
این الان بده یا خوب ؟؟؟
تهران روزانه برق قبوله بنظرتون ؟؟؟
منم همین هفت تا سوال رو ( اگـــــــــــــــه تونستم ) بزنم کافیه ؟؟؟
بچه ها یک سوال دارم.کسی که پایه مغناطیسش ضعیفه از چی شروع کنه خونه
اگر نظر منو میخوای شروع نکردنش خیلی بهتره
من تقریبا مغناطیس هیچی یادم نبود ،،!!!..ولی خوندم و 19 % زدم که تو رتبم از صفر زدن خیلی بهتر بود....رو همین 20 30 درصد فکر کن حله!!!
من رو 30 درصد ایده آلمه.چون میخوام ترازمو ببرم بالا
یا مغناطیس یا کنترل رو آدم باید بالا بزنه واسه رتبه خوب...من خودم چسبیدم به کنترل!!!
من کنترلم خوبه بد نیست.رمز موفیقت تو کنترل اینه که هم سوالای اتوماسیون ,هسته ای, مکانیک رو حل کنی
چون سوالات این رشته ها به مراتب از مال برق سخت تره.
چرا خوشتیپ؟
اصلا موافق نیستم!!! سوالای مکانیک که به شدت گلابی هستن! اتوماسیون هم معمولا یا ساده هستن یا مشابه سالهای قبل برق... هسته ای هم زیاد ندیدم ولی چند تایی که دیدم ساده و بودن...
منم با حرفت مخالفم.اتوماسیون کجاش ساده ست؟؟
سلام بچه ها
به نظرتون با توجه به این سوالای اخیر کنترل ، کلاس با چه استادی بریم خوبه ؟
بعد ریاضی بین معتقدی و کریمی کدوم بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام بچه ها
ممنون میشم جواب بدید
سلام به نظر منم کریمی معادلاتش عالیهسلام بچه ها
ممنون میشم جواب بدید
خیلی ها هستن کلاس نمیرن و رتبه هاشون بهتر میشهبه نظرتون اگه کسی دسترسی نداشت به کلاسای استادای خوبه که دیگه الن همه میشناسن .بهتره باز به بعضی از کلاسا بره یا نه؟ (منظورم استاداها وآموزشگاه هایی که تو شهرستانها هستند )یا خودش بخونه؟
ویکی هم این که آیا همه اونایی که میرن به این کلاسا موفق میشن چند درصد؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |