ممنون دوست عزیز از انجایی که سال دومی هست کنکور میدم میتونم سر فصلها رو برسونم اما هنوز دو دلم که ایا ازمونها رو بنویسم یا دانلود کنم خودم کار کنم
درسته همایش ها تبلیغاتی هستند گفتم شاید نکنه های خوبی توشون گفته بشه و بشه ازشون استفاده کرد
خوب اگر قرار باشه ازمونهای دیگه رو هم برسی کنیم بهتر ه نیست ثبت نام نکنم و همه ازمونها رو بگیرم و خودم توی خونه بزنم؟
ببینید آزمونهای جامع رو که حتما باید بنویسید..در اون شکی نیست..در مورد این که آزمونهای کدوم موسسه رو هم انتخاب کنید ، زمان کوتاهی وقت بذارید و نظر چند نفرو بپرسید و به یک جمع بندیه مناسب برسید..من خودم از سنجش راضی بودم از هر لحاظ..
اما اینکه آزمونهای نخست یعنی غیر از جامع ها رو هم ثبت نام کنید یا نه ، باید بگم بستگی به خودتون داره..من خودم به چند دلیل ننوشتم..
1:یکم برام ایجاد استرس میکرد و آرامشمو به هم میزد..از این بابت که یه خورده میترسیدم نه کنه نتونم فلان مبحثو دقیق نرسونم و...و برای خودم یکم استرس ایجاد میکرد
2: میدونستم که بدون آزمون های اولیه خیلی راحت و بدون استرس میتونم سرفصلهارو برسونم
3:تفاوتی که آزمونها دارن با آزمونهایی که خودمون از خودمون میگیریم فقط در دو چیزه..یکیش شرایط و جو آزمونهاس که شرایط و جو کنکورو بهمون میدن..دومیش اینکه تو این ازمونها با توجه به رتبه ای که به ما میده میتونیم بفهمیم که با خودمون چند چندیم و بین سایر داوطلبین در چه مرحله ای قرار داریم..
من خودم دیدم که این شرایط تو همون سه تا آزمون آخر و جامع برام کافیه و بقیرو ننوشتم
در مورد همایشها:
بله امکانش هست در همایشها نکته های خوبی هم گفته بشه..ولی در صورتی که تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید اعم از کلاس و آزمونهای اون موسسه و ....و باعث نشه آرامشتونو از دست بدین و استرس بگیرین و وقتتون هم زیاد گرفته نشه ، بله شرکت بفرمایید و استفاده کنید..