گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال دارم.کسی که پایه مغناطیسش ضعیفه از چی شروع کنه خونه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

به کنکور ربطش بدین !!!!!
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است. دیگه اینکه اگه مبحث مبحث بخونی بذاری کنار یه هو سربلند میکنی میبینی مثلا ریاضی مهندسی که هیچی بلد نبودی رو خوندی با تستاش، اما اگه هی به حجم مطلب نگا کنی خوف میکنی احتمالا بیخیال خوندن میشی میبندی میره. اگه من جای اون خرگوشه باشم خوب به جای اینکه هویجو دربیارم اطرافشو خالی میکردم شیرجه میرفتم رو هویج به این گندگی میخوردمش البته هویجای گنده اصولا خوشمزه نیستن خدا کنه این یکی خوب باشه.اما در هر صورت جلو اونیکی خرگوشه واینمیستادم گریه کنم. یه راهی پیدا میکردم. مثلا اگه دیدم من باید خیلی کاراکنم تا به سطح خیلی از رقیبام برسم جای غر زدن و گریه کردن میرم دنبال راه حل که بتونم سریع جبران کنم. تازه شاید در آوردن هویج به این گندگی سخت باشه ولی در نهایت من یه سرمایه ی گنده تو دستمه و شاید از اون یکی که هی تند تند میخاد هویجای کوچیکو دربیاره هم چیزی کم نداشته باشم که هیچ در نهایت جلوترم بیوفتم، فعلا همینا، بعدم این بنده خدا خرگوشه که با علم ژنتیک خودش یه کاری نکرده که این هویجه انقد گنده بشه اتفاقیه که افتاده دیگه ناراحتی نداره که. اصلا این نشد میرم سراغ یکی کوچیکترش دیگه فوقش. حالا حتما باید از باغچه خونم هویج بخورم اصن؟ میرم آماده از بازار میخرم دیگ. یعنی که میرم کلاس کنکور که وقت و انرژیم خیلی صرف نشه هرچند من بیشتر دوست دارم اینو در بیارم از تو خاک هیجانش بیشتره و حاصل دسترنج خودمه.
من اصن اون بالای هویجو چرا ندیده بودم؟:دی
اون یکی که هویجش کوچیکه هیچی بارش نیست ولی خوب اسم و رسم دار شده و تو مردم به عنوان آدم پربار و باسواد شناخته شده.
این یکی بدون اینکه به واقعیت درونی خودش پی برده باشه که چقد مستعده ولی هنوز کشف نکرده استعداداشو واستاده گریه میکنه و از رو ظاهر غبطه میخوره در حالی که باطنا از نظر هوش و استعداد از اونیکی برتره و اکه بخواد میتونه سر از خاک بیرون بیاره و همگان رو شگفت زده کنه:دی نتیجه اخلاقی اینکه مقایسه نکنیم و بنگریم ببینیم درونمون چه استعدادهایی نهفتس بدون توجه به نظر بقیه بریم شکوفاش کنیم.
:biggrin:من الان ی چیزی رو فهمیدم:دی این خرگوشه که اصلا زیر خاکو نمیبینه بنده خدا
ولی خوب نباید ناامید بشه و به همون چیزی که تو ذهنشه قانع باشه یعنی یه هویج کوچیک، و اتفاقا با روحیه در بیاره هویجشو و اونوقت میتونه هم خودش رو شگفت زده کنه و هم بقیه رو. ناامیدی اصلا خوب نیستو باید همیشه شکر گذار کوچیکترین چیزهام بود. شکر نعمت نعمتت افزون کند دیگ.

آخرین ویرایش:

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظرم پارسه، سعی کرده ساده بگه، فایل پی دی افش هس تو نت میتونید ببینید اگ خوشتون اومد برین کتابشم بخرید.
به نظرم اینطوری که بخواین از یه چی شروع کنید حالا بعدشم برین سراغ یه چی دیگ برای کنکوری خوندن خیلی کار درستی نباشه. همون از اول یه کتاب بخونید که از سطح ساده شروع کرده باشه تا حل سوالای کنکور. نهایت دیگه اگ ی سری مبحثارو تو مفاهمیم یا حل سوالاتش گیر کردین میتونید به یه کتاب مرجع مراجعه کنید که فک نکنم این دوتا منبع نیازی به این کار داشته باشن. من هنوز نخوندم ولی دیدم.جزوه آقای باغستانی هم واقعا پر سواله+ دی وی دی هاش میتونه چیز خوبی باش

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم پارسه، سعی کرده ساده بگه، فایل پی دی افش هس تو نت میتونید ببینید اگ خوشتون اومد برین کتابشم بخرید.
به نظرم اینطوری که بخواین از یه چی شروع کنید حالا بعدشم برین سراغ یه چی دیگ برای کنکوری خوندن خیلی کار درستی نباشه. همون از اول یه کتاب بخونید که از سطح ساده شروع کرده باشه تا حل سوالای کنکور. نهایت دیگه اگ ی سری مبحثارو تو مفاهمیم یا حل سوالاتش گیر کردین میتونید به یه کتاب مرجع مراجعه کنید که فک نکنم این دوتا منبع نیازی به این کار داشته باشن. من هنوز نخوندم ولی دیدم.جزوه آقای باغستانی هم واقعا پر سواله+ دی وی دی هاش میتونه چیز خوبی باش

قیمت کتاب پارسه چنده؟؟واقعا کتاب خریدنم مشکله.هیچ کتابی الان زیر 30 تومن نیست.آدم جرات نمیکنه بره تو کتابفروشی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوجلدیش کرده.یعنی 43 تومن برا هر دو جلدش.بابا چه خبره.مگه سر گردنه ست:D

sanup2006

عضو جدید
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان خوبم.
در اول لازم میدونم از تمامی دوستانی که راهنمایی و تجربه هاشون رو بیان کردن تشکر کنم ،دوستانی مانند وحیدایکس - ashkan 56789 - LM741 - saeeddhk - MehranVB - Paydar91 - llvll.asoud - mostafa ghodrat - mahdi_ml و ... .همیشه دعای خیرتون میکنم و امیدوارم بازخورد خوبی هاتون رو هر چه زودتر ببینید.
این حرف ها و تجربه ها خیلی ارزشمندند.لااقل برای من که خیلی مفید بود و نکات جدیدی رو یاد گرفتم.:victory:
کار :
در رابطه با صحبت دوستان که گفته بودن کار عار نیست و ... . من به این جمله اعتقاد دارم و فقط خودمو محدود نکردم که فقط تو برق کاری پیدا کنم . من فقط دنبال کاری بودم که بتونم تشکیل زندگی بدم در اینده.
یه مدت شرکتی میرفتم خصوصی گفت 3 ماه بعد بیمه میکنیم. مشغول به کار شدم بعد 3 ماه میگفت رفتم دنبال کارای بیمه و امضای آخر مونده و 2 ماه به بهانه های مختلف سر میگردوند و از آخر تصمیم گرفتم بیام بیرون.بیمه خیلی مهمه و متاسفانه...
منم مث دوستمون جناب وحید ایکس یک مدت خودم کار میکردم ولی این کار هم بعنوان کار دوم میشد حساب کرد نه کاری که بشه زن و بچه و...
یه مدت به فکر این افتادم که تخصص های که نیاز هست رو یاد بگیرم.بیشتر جاها برنامه نویس اندروید و کار با آلتیوم و برنامه نویسی AVR رو میخواستند.منم شروع به یادگیری آلتیوم کردم و اندروید هم یه مقدار کار کردم. یه مدت با آلتیوم تونستم برم سر کار ولی فقط 2 هفته!!!! کار طراحیی پی سی بی شون تموم شد و گفتن به سلامت !!!!!!!!!!!!!
خلاصه....
آزمون های دولتی هم قبول نشدم البته انتظاری نداشتم چون سطح درسی خوبی ندارم و فقط الکترونیک عملی کار کرده بودم و تئوری نه ؛ البته کم شانسی هم چاشنی کار شده.آخه 2 سال پیش برای 2 ماه (آماده شدن مدرک فارغ التحصیلی) نتونستم استخدامی فتا شرکت کنم و سال بعدش هم فقط کامپیوتر خواستن و امیدم به امسال بود که امسال کلا استخدامی نزدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:.

ارشد :

با مشورت با دوستانی که زحمت کشیدن و منت گذاشتن اینجا تجربیات خودشون رو گفتن تصمیم گرفتم یکم مطالعه داشته باشم.
حداقل اینکه بخونم و پایه درسیم رو قوی کنم تا آزمونهای استخدامی قبول بشم.
آروم شروع کردم به خوندن ولی چیزی که منو از ادامه ی مسیر دلسرد کرد وابستگی دروس به ریاضیات هستش.
من روزها الکترونیک و مدار و کنترل بخونم خسته نمیشم چون به شدت علاقه دارم ولی بحث ریاضیات رو اصلا دوست ندارم و همهی مسائل ش رو هم فراموش کردم.

مثلا حد ساده ی بالا رو یادم رفته (که تو فصل 1کنترل خطی اومد و منم دیگه خوندن رو ادامه ندادم.)
الان یکی از موانع کارم همینه و نمیدونم چکار کنم این مبحث ریاضبات رو ؟ آیا وابستگی به ریاضیات کمه و میشه با خوندن رفع بشه ؟
چه مرجعی رو بخونم تا دیگه مسایل به این سادگی برام مشکل نباشه.

باز هم از تمام دوستان تشکر میکنم.

یا حق.

آخرین ویرایش:

ashkan7626

عضو جدید
من برادر ندارم که از نزدیک بدونم سربازی دقیقا چی به چیه. ولی توی اقوام که میبینم اونا که رفتن سربازی خیلی شجاع تر و نترس ترن، جدی میگم. حالا با توجه به اینکه جدیدا دیگ خیلی زیاد شده مدتش به نظرم اگه بشه یه جوری با ارائه ی مدارک تحصیلی بالا یا حالا راه های دیگ یه کم از مدتش کم کرد خیلی خوبه. ولی در کل لازمه که آقایون و حتی خانوما کارای نظامی رو تا حدی بلد باشن به نظرم.
دقیقا... یعنی دقیقنااااااا...:w17:
شدیدا من یکی رو نترس کرد:w43:...الان خیلی وقته فاز ترس یادم رفته:w08:

ولی چه فایده... فعلا مهم نترس بودن مهم نیس... الان بخوای زن بگیری زندگی داشته باشی... جوجه داشته باشی:love:... فقط فقط و فقط پووووول:cry:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام به همگی میشه لطفا در مورد المپیاد دانشجویی مهندسی برق یه توضیحی بدین تو سایت المپیاد سنجش که رفتم یه چیزایی دستگیرم شد ولی اگه کسی بتونه یه کم واضح تر بگه خیلی بهتره!منظورم شرکت در المپیاد از طریق کنکور ارشد هست چون تو نوشته بود که 15 نفر اول کارشناسی ارشد برق بدون احتساب معدل و کلا در مورد مزایاش و منابعش و ... ممنون میشم توضیح بدین

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

به کنکور ربطش بدین !!!!!
هویج = استعداد

معمولا دست راستیه منم .....:biggrin:
دقیقا... یعنی دقیقنااااااا...:w17:
شدیدا من یکی رو نترس کرد:w43:...الان خیلی وقته فاز ترس یادم رفته:w08:

ولی چه فایده... فعلا مهم نترس بودن مهم نیس... الان بخوای زن بگیری زندگی داشته باشی... جوجه داشته باشی:love:... فقط فقط و فقط پووووول:cry:

به نظر من کلا پول نیست ... الان شغل ثابت خیلی مد شده ... منظورم همون امنیت شغلی که طرف داره :weirdsmiley:

sh_fata

عضو جدید
دوستان عزیز یه سوال دارم
یکی از بچه ها هفت تا سوال درست جواب داده ، ترازش شده هشت هزار
این الان بده یا خوب ؟؟؟
تهران روزانه برق قبوله بنظرتون ؟؟؟
منم همین هفت تا سوال رو ( اگـــــــــــــــه تونستم ) بزنم کافیه ؟؟؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
دوستان عزیز یه سوال دارم
یکی از بچه ها هفت تا سوال درست جواب داده ، ترازش شده هشت هزار
این الان بده یا خوب ؟؟؟
تهران روزانه برق قبوله بنظرتون ؟؟؟
منم همین هفت تا سوال رو ( اگـــــــــــــــه تونستم ) بزنم کافیه ؟؟؟

جان؟؟!!! 7 تا سوال؟! اونوقت رتبشون چند شده؟!

navidba

عضو جدید

من تقریبا مغناطیس هیچی یادم نبود ،،!!!..ولی خوندم و 19 % زدم که تو رتبم از صفر زدن خیلی بهتر بود....رو همین 20 30 درصد فکر کن حله!!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تقریبا مغناطیس هیچی یادم نبود ،،!!!..ولی خوندم و 19 % زدم که تو رتبم از صفر زدن خیلی بهتر بود....رو همین 20 30 درصد فکر کن حله!!!

من رو 30 درصد ایده آلمه.چون میخوام ترازمو ببرم بالا

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا مغناطیس یا کنترل رو آدم باید بالا بزنه واسه رتبه خوب...من خودم چسبیدم به کنترل!!!

من کنترلم خوبه بد نیست.رمز موفیقت تو کنترل اینه که هم سوالای اتوماسیون ,هسته ای, مکانیک رو حل کنی

چون سوالات این رشته ها به مراتب از مال برق سخت تره.

Armin-Z

کاربر ممتاز
من کنترلم خوبه بد نیست.رمز موفیقت تو کنترل اینه که هم سوالای اتوماسیون ,هسته ای, مکانیک رو حل کنی

چون سوالات این رشته ها به مراتب از مال برق سخت تره.

اصلا موافق نیستم!!! سوالای مکانیک که به شدت گلابی هستن! اتوماسیون هم معمولا یا ساده هستن یا مشابه سالهای قبل برق... هسته ای هم زیاد ندیدم ولی چند تایی که دیدم ساده و بودن...

Joe_Bel

کاربر ممتاز

چون من و دوستام ضعیف بودیم و بعد خوبم خوندیم اما آخرش منفی دراومد ... من 3- زدم یادمه آرش یوزارسیفم 12- زد که بهتر از من هم خونده بود ... بازم میگم ما مغناطیس ضعیف بودیم... مغناطیس دیگه!!!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا موافق نیستم!!! سوالای مکانیک که به شدت گلابی هستن! اتوماسیون هم معمولا یا ساده هستن یا مشابه سالهای قبل برق... هسته ای هم زیاد ندیدم ولی چند تایی که دیدم ساده و بودن...

منم با حرفت مخالفم.اتوماسیون کجاش ساده ست؟؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
منم با حرفت مخالفم.اتوماسیون کجاش ساده ست؟؟

خوب دیگه... این نظر شخصیه... مثه اینکه یه درس واسه یکی سخته واسه یکی آسون... سوالهای اتوماسیون از نظر شما سخت تره از نظر من سوالای برق... :smile:

jahangard-n

عضو جدید
سلام بچه ها
به نظرتون با توجه به این سوالای اخیر کنترل ، کلاس با چه استادی بریم خوبه ؟
بعد ریاضی بین معتقدی و کریمی کدوم بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
ممنون میشم جواب بدید

کنترل:تقوی و شیرین آبادی کلاسشون حرف نداره

معادلات هم کریمی بنظرم بهتره

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام بچه ها
ممنون میشم جواب بدید

سلام واسه کنترل شیرین آبادی یا تقوی
ریاضی هر جفتشون خوبن، البته معادلات فک کنک معتقدی و آقاسی بهتر باشن

salar13

عضو جدید
به نظرتون اگه کسی دسترسی نداشت به کلاسای استادای خوبه که دیگه الن همه میشناسن .بهتره باز به بعضی از کلاسا بره یا نه؟ (منظورم استاداها وآموزشگاه هایی که تو شهرستانها هستند )یا خودش بخونه؟
ویکی هم این که آیا همه اونایی که میرن به این کلاسا موفق میشن چند درصد؟:question:

setayesh02931

عضو جدید
به نظرتون اگه کسی دسترسی نداشت به کلاسای استادای خوبه که دیگه الن همه میشناسن .بهتره باز به بعضی از کلاسا بره یا نه؟ (منظورم استاداها وآموزشگاه هایی که تو شهرستانها هستند )یا خودش بخونه؟
ویکی هم این که آیا همه اونایی که میرن به این کلاسا موفق میشن چند درصد؟:question:
خیلی ها هستن کلاس نمیرن و رتبه هاشون بهتر میشه
بستگی به سطح علمی طرف داره
همه اونایی که به کلاس میرن صرفا موفق نمیشن
خودم چند مورد رو سراغ داشتم کلی کلاس رفتن ولی هیچی در نیومدن
برنامه ریزی و تقسیم کردن زمان خیلی خیلی مهمه
خلاصه نویسی هم باید حتما باشه

amir3620

عضو جدید
اره به نظرمنم كلاس زيادفايده اي نداره قبل از اين كه بخواهيم كلاس بريم بايد يك شناختي از وضعيت درسي خودمان داشته باشيم مثلا بيشتر كلاسها بصورت خيلي سريع و تكنيكي سوالات رو بررسي ميكنند شايد فكركنيد اگه كلاسهاي بهترين استاد يك درسي بريد حتما80به بالا مي زنيد در حالي كه اگه يك اماري از بچه هاي همون كلاسها بگيريد شايد بعضيهاشون ازكساني كه كلاس هم نرفتن كمتر بزنند وموارد محدودي حتي منفي و اين خود شخص كه اول بايد از سطح درسي اش مطلع شه اگه نيازي هم به كلاس احساس كرد كلاسي بره متناسب با سطح درسي اش. بازم ميگم فكر نمي كنم براي كسي كه درك كمي از مطالب داشته باشه اين كلاسها مفيد باشه به دليل اينكه اين تدريس ها با فرض دانستن اطلاعات متوسط تدريس ميكنند وبصورت نكته اي مي باشد و نمي تونه كسي كه از پايه هيچي نمي فهمه انتظار داشته باشه صرفا به خاطر رفتن كلاس درصد بالايي بزند...

به نظر من كليد موفقيت:
هدف وانگيزه
برنامه ريزي كوتاه مدت وبلندمدت
شناخت درست از سطح درسي
انتخاب بهترين منابع با توجه به سطح درسي ومطالعه مداوم
تست زني وپيدا كردن نقاط ضعف ورفع انهاست وبس..

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا