arsalan.ZN
عضو جدید
خانواده کچلم کردن . چپ و راست میگن برو دنبال کار . از کار کردن نترس ...
والا چی بگم پس باید حسابی وقت بزاری و دنبالش بگردی چون تو این زمان کار سخت گیر میاد مگه از کار کردن میترسی شما ؟
خانواده کچلم کردن . چپ و راست میگن برو دنبال کار . از کار کردن نترس ...
والا چی بگم پس باید حسابی وقت بزاری و دنبالش بگردی چون تو این زمان کار سخت گیر میاد مگه از کار کردن میترسی شما ؟
محصول مشترکه :دیچرا حل سوالات الکترومغناطیس ماهان و سری برق عین همه؟؟
فقط تیترشون با هم تفاوت داره!!
محصول مشترکه :دی
ماهان که استادی نداره !!! همش کپی برداریه !!!! الکترونیکشم مثل اینکه از روی اشرفیان برداشتن !!!! مغناطیسم که اول شفیعی حل کرده بود !!! بعد ماهان داد بیرون !!!! تابلو کپ زدن !!چرا حل سوالات الکترومغناطیس ماهان و سری برق عین همه؟؟
فقط تیترشون با هم تفاوت داره!!
والا تا جایی که من از موسسه های آموزش عالی کنکور میدونم هیچ کدومشون نمیخوان سر به تن دیگری باشه!
چه برسه به بیرون دادن محصول مشترک!!
دنبال کار موقت میگردم
چرا هیچی نیس؟
منم بیکاری دیوونه ام کرده...هرجا رزومه میفرستم بهم زنگ نمیزنند....
دوران بدیه....همش تو خونه خسته شدم از بیکاری.....لعنت به هرچی سابقه کاره....
بله.من تمام این دوران رو تجربه کردم.
خیلی سخته بیکاری.
باید از اول دانشگاه یه مطلبی که به درد بازار بخوره رو یاد میگرفتیم ولی واقعا من یکی که نمیدونستم.کسی نگفت برو دنبال چیزایی به غیر از مطالب دانشگاه...
عمرمون گذشت...
بلاخره درس خوندن به درد یه کاری خورد.
با معدل 16 کارشناسی و معدل 17 ارشد و حداقل یک مقاله ای اس ای میشه 9 ماه کسری گرفت یا حتی معاف شد. برادرا درس بخونید که قانون بسیار خوبیه
منم بیکاری دیوونه ام کرده...هرجا رزومه میفرستم بهم زنگ نمیزنند....
دوران بدیه....همش تو خونه خسته شدم از بیکاری.....لعنت به هرچی سابقه کاره....
تو دنیایی که از یک ثانیه دیگه مون خبر نداریم که زنده ایم یا زیر خاک! حیف یک ثانیه اش که با غصه تموم بشه.خدا رو شکر کنیم که حداقل امنیت داریم و ناموسمون در امنیته،کشور از هجوم دشمنان در امان هست فکر کنید یه کاری داشته باشیم ماهی چند میلیارد ولی یهو ببینیم داعشی ها سرمون رو بریدند!!!! می ارزه؟! نمیگم همه چی عالیه.درسته شرایط از سخت هم سخت تره ولی شکم هیشکی بی روزی نمیمونه نگران نباشید دوستان روزی هر کسی رو خدا مقدر کرده نه خلق خدا . پس اگه تا حالا پیشنهاد کاری به شما نشده مطمئن باشید پروردگار مهربان صلاح شما رو در کار خیلی خیلی بهتری میدونه.فقط به او اعتماد کنیم.و نگران هیچی نباشیم.
سلام من این کتاب فیزیک پزشکی نوشته دکتر تکاور رو از یه کتابخونه ای گیر اوردم البته برا چاپ دهم و سال ۸۹ هست.. ایا ب درد میخوره برا فیزیک پزشکی وزارت بهداشت یا خیلی قدیمیه و باید چاپ جدیدش تهیه کنم? دوستانی ک اطلاع دارن اقا مسعود و علی اقا ی راهنمایی بکنن ممنون میشیم.. برا مقدمه پزشکی چ کتابی پیشنهاد میکنید?
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام نسرین جانسلام یه سوال..من فکر کنم تو پاسخنامه ام البته قسمت حاشیه ی سفیدش یکی دوتا ضرب و تقسیم انجام دادم بنظرم پاک نکردم ممکنه برام دردسرساز بشهه؟خیلی خیلی نگرانم...(
سلام مسعود جون.. کتابی ک تهیه کردم تالیف خود دکتر تکاوره و حدود ۴۶۰ صفحه هست.. اگر اینجوره ک میگی پس واقعا صرف نمیکنه ب خوندنش..اناتومی و فیزیولوژی هم ک تحقیق کردم دیدم گفتن ک از هر کدومش فقط ۵ تا سوال میاد ک بازم با توجه ب حجیم بودن کتاباش بازم کار عاقلانه ای نیست.. شاید اگه شد ی نگاهی ب مقدمه مهندسی پزشکی بندازم..سلام نوشته دكتر تكاوره يا ترجمه عباس تكاور؟
فرق ميكنه اخه!
والا من خودم اومدم چك كردم سوالارو بعد توي كناب دنبال فرمول و حواب ميگشتم از ١٠ تا سوال فيزيك پزشكي ٣ تاشو پيدا كردم توي كناب بقيه نيستن! ١٠ تا سوالم از مهندسي پزشكي مياد كه توي اون كتابي كه كرفتي اصلا نيستش با توجه به اينكه اون كتابي كه الان كرفتي فك كنم ٥٠٠ صفحه باشه بواي زدن سه تا تست عاقلانه نمياد خوندنش مكه اينكه حوصله خونن داشته باشي كه بعيد ميدونم:دي
بهتره روي بقيه درساي برقي سرمايه گذاري بيشتري بكني
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام یه سوال..من فکر کنم تو پاسخنامه ام البته قسمت حاشیه ی سفیدش یکی دوتا ضرب و تقسیم انجام دادم بنظرم پاک نکردم ممکنه برام دردسرساز بشهه؟خیلی خیلی نگرانم...(
سلام من این کتاب فیزیک پزشکی نوشته دکتر تکاور رو از یه کتابخونه ای گیر اوردم البته برا چاپ دهم و سال ۸۹ هست.. ایا ب درد میخوره برا فیزیک پزشکی وزارت بهداشت یا خیلی قدیمیه و باید چاپ جدیدش تهیه کنم? دوستانی ک اطلاع دارن اقا مسعود و علی اقا ی راهنمایی بکنن ممنون میشیم.. برا مقدمه پزشکی چ کتابی پیشنهاد میکنید?
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
بچه ها سایت استاد حلم زده چیه؟
سلام دوست عزیزممنونم دوستان ولی من بیشتر از این میترسم یه موقع تقلب حساب بشهممکنه تقلب حساب کنن؟؟؟؟؟
![]()
اگه بامدرک تمام دانشگاها بشه که بازم خوش به حال پولدارا میشه .بلاخره درس خوندن به درد یه کاری خورد.
با معدل 16 کارشناسی و معدل 17 ارشد و حداقل یک مقاله ای اس ای میشه 9 ماه کسری گرفت یا حتی معاف شد. برادرا درس بخونید که قانون بسیار خوبیه.
البته ما فقط شنیدیم
ممنونم دوستان ولی من بیشتر از این میترسم یه موقع تقلب حساب بشهممکنه تقلب حساب کنن؟؟؟؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |