گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون آقا پایدار عزیز میگم اگه شما نیای شریف من که اصلا دور و بر شریف هم نمیرم شریف با وجود دوستان با صفای مثل شما می چسبه و گر نه به قول معروف بی تو این شریف نمی ارزه به کنکورش:smile:این ته مرامم بود دیگه :biggrin: آقایی...:gol:

میگم با این امضاهات هم خیلی حال می کنم با این که هیچ وقت بنده خوبی برای خدا نبودم ولی هر وقت امضاهاتو میبینم خیلی روحیه میگیرم

اقایی علی اقا .... یعنی خیلی با این ته مرامت حال کردم :smile: یعنی اگه شریف قرار باشه دو تا جا داشته باشه و بین من و شما بگن فقط یه ظرفیت مونده شک نکن من به نفعت میکشم کنار...اینم ته معرفت من ولی به شما که نمی رسه :biggrin:.....ممنونم ...

یه چیز بگم... شاید این اواتار و امضاهام ظاهرا نشون بده ادم مذهبی هستم یا حداقل خودمو جز این افراد می گیرم ولی... یه تجربه بگم من چند ساله این جا عضو هستم توی تاپیکا بحث می کردم با امضاهای معمولی و اواتار معمولی مهدی پاکدل (که واسه فیلم ستایش خیلی با مرامش حال می کردم ) هیچ وقت نمیدیدم کسی مقابلم جبهه بگیره و... ولی از وقتی این اواتار و امضاها رو میذارم حس میکنم تو بعضی تاپیکا بعضی ها مقابلم جبهه می گیرند...شاید فکر می کنند مثل یه عده که به قول خودشون به اسم دین و.. این حرفا ابرو یا موقعیت می خرند منم همچین قصدی دارم... توی بعضی پیاما خصوصی دوستان میگن مثل تو مذهبی نیستیم و... خواستم بگم واقعا من هیچی نیستم و یا اکه امضا و اواتارم از این چیزاست... و یکی از رو سیاه ترین بنده های خدا خود من هستم...و اگه خدا ستار العیوب نبود قطعا اتفاق دیگه ای می افتاد... ولی همیشه امید به بزرگی خودش باعث میشه این راهو ادامه بدم... پارسال یادمه شب کنکور که اومدم پاسخ نامه رو دیدم و فهمیدم خیلی خراب کردم (قبلش هم از خدا خواستم یا نتیجه خیلی خوب بشه اونی که میخوام بشه یا اون قدر داغون بشه من الکی درگیر نباشم و بدونم باید چیکار کنم )...یه لحظه رو به خدا کردم حالت طلب کارانه گفتم چرا ؟!..(اخه اون نتجیه واقعا باعث شد یه چیزایی رو از دست بدم ).. خیلی شرم اور بود... اصلا فراموش کردم تا چند ساعت قبلش ازش چی خواستم...این که یه عده بودند وهستند از من بهتر تلاش کردند حتما و هر کی یه روزی خدا براش مقدر کرده... خلاصه اون شب علاوه بر این که کنکورو باختم توی یکی از بزرگترین امتحان های خدا هم به نظرم باختم... چند ماه سرگردان بودم تا مرداد ماه ... الانم نمیدونم چه اتفاقی می افته..میگم خدای هر چی خودت صلاح میدونی...ولی خودمونیم ..نمیدونم واقعا نمیدونم اگه نتیجه اونی که خواستم نشه ایا بازم بعدش خدا رو از دل و جون شکر میکنم... ده روز دیگه به نظرم در دو امتحان سخت پیش رو هستم..امیدوارم خدا خودش هم خوب درس بده... هم یک موقع خوب امتحاناشو بگیره که قبول بشیم...و شرمندش نشیم...

خوشحالم به امضام توجه داشتی :smile:..... جدی میگم... منم امیدوارم روزی اون قدر اوازت بپیچه این امضاها و دل نوشته هایی که گاه و بی گاه از دفترچه خاطرات شریفت میذاری بقیه یاد کنند جمله ای معروف از فلانی(علی ....) ....

پویان ط

عضو جدید
اقایی علی اقا .... یعنی خیلی با این ته مرامت حال کردم :smile: یعنی اگه شریف قرار باشه دو تا جا داشته باشه و بین من و شما بگن فقط یه ظرفیت مونده شک نکن من به نفعت میکشم کنار...اینم ته معرفت من ولی به شما که نمی رسه :biggrin:.....ممنونم ...

یه چیز بگم... شاید این اواتار و امضاهام ظاهرا نشون بده ادم مذهبی هستم یا حداقل خودمو جز این افراد می گیرم ولی... یه تجربه بگم من چند ساله این جا عضو هستم توی تاپیکا بحث می کردم با امضاهای معمولی و اواتار معمولی مهدی پاکدل (که واسه فیلم ستایش خیلی با مرامش حال می کردم ) هیچ وقت نمیدیدم کسی مقابلم جبهه بگیره و... ولی از وقتی این اواتار و امضاها رو میذارم حس میکنم تو بعضی تاپیکا بعضی ها مقابلم جبهه می گیرند...شاید فکر می کنند مثل یه عده که به قول خودشون به اسم دین و.. این حرفا ابرو یا موقعیت می خرند منم همچین قصدی دارم... توی بعضی پیاما خصوصی دوستان میگن مثل تو مذهبی نیستیم و... خواستم بگم واقعا من هیچی نیستم و یا اکه امضا و اواتارم از این چیزاست... و یکی از رو سیاه ترین بنده های خدا خود من هستم...و اگه خدا ستار العیوب نبود قطعا اتفاق دیگه ای می افتاد... ولی همیشه امید به بزرگی خودش باعث میشه این راهو ادامه بدم... پارسال یادمه شب کنکور که اومدم پاسخ نامه رو دیدم و فهمیدم خیلی خراب کردم (قبلش هم از خدا خواستم یا نتیجه خیلی خوب بشه اونی که میخوام بشه یا اون قدر داغون بشه من الکی درگیر نباشم و بدونم باید چیکار کنم )...یه لحظه رو به خدا کردم حالت طلب کارانه گفتم چرا ؟!..(اخه اون نتجیه واقعا باعث شد یه چیزایی رو از دست بدم ).. خیلی شرم اور بود... اصلا فراموش کردم تا چند ساعت قبلش ازش چی خواستم...این که یه عده بودند وهستند از من بهتر تلاش کردند حتما و هر کی یه روزی خدا براش مقدر کرده... خلاصه اون شب علاوه بر این که کنکورو باختم توی یکی از بزرگترین امتحان های خدا هم به نظرم باختم... چند ماه سرگردان بودم تا مرداد ماه ... الانم نمیدونم چه اتفاقی می افته..میگم خدای هر چی خودت صلاح میدونی...ولی خودمونیم ..نمیدونم واقعا نمیدونم اگه نتیجه اونی که خواستم نشه ایا بازم بعدش خدا رو از دل و جون شکر میکنم... ده روز دیگه به نظرم در دو امتحان سخت پیش رو هستم..امیدوارم خدا خودش هم خوب درس بده... هم یک موقع خوب امتحاناشو بگیره که قبول بشیم...و شرمندش نشیم...

خوشحالم به امضام توجه داشتی :smile:..... جدی میگم... منم امیدوارم روزی اون قدر اوازت بپیچه این امضاها و دل نوشته هایی که گاه و بی گاه از دفترچه خاطرات شریفت میذاری بقیه یاد کنند جمله ای معروف از فلانی(علی ....) ....
سلام. پست های تو رو که دیدم کاملن منطقی و مفصل بود .اگه میشه برای درسهای مدار و سیگنال کتابهای موجود رو تحلیل کن و مزایا و معایب هر کدومو بگو.با تشکر .

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلاااااااااااااااام. دوستان تسلط روی کنکور های گذشته یعنی زدن ۱۰۰%سوالات هر درس.حالا اگر من ۵فصل خوندم تز یه درس یعنی هر چندتا سوال از اون ۵فصل بیاد باید درست بزنم.البته در کنکور های گذشته. با اینکه هفته پیش خوندمشون الان که اومدم مرور میکنم بازم ۱۰۰ % حلشون نمیکنم!!!! چکار کنم؟!

jeneral_dj

عضو جدید
سلاااااااااااااااام. دوستان تسلط روی کنکور های گذشته یعنی زدن ۱۰۰%سوالات هر درس.حالا اگر من ۵فصل خوندم تز یه درس یعنی هر چندتا سوال از اون ۵فصل بیاد باید درست بزنم.البته در کنکور های گذشته. با اینکه هفته پیش خوندمشون الان که اومدم مرور میکنم بازم ۱۰۰ % حلشون نمیکنم!!!! چکار کنم؟!
این مشکل منم هست ، همش فراموشی !!! میگن تو کنکور درست میشه ، البته 4 5 روزه ذهنم واسه خیلی در گیره بعضی چیزاس !!! امیدوارم حل بشه ، تو این چندروزه بتونم با ارامش مرور کنم !!

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همگی داوطلبان کنکور...یه زمان اینجا عجب غلغله ای بود...حدودا 2 سال پیش...
این روزها،روزهای حساسی هستش.مطالعه رو این روزها اصلا کم نکنید.رونش رو تغییر ندید.استرس بهتون راه نده که فلان چیز رو یادم رفته.همش یادتونه فقط استرس مانع انتقال موضوع به حافظتون میشه.یه چیزی رو خوب یادتون باشه،کنکور فوق لیسانس شاید 5 درصد چالش زندگی ما هم نباشه.اصلا نگران نباشید. اگر با مطالعه زیاد فشارتون افت پیدا میکنه سعی کنید سر جلسه یه چیزی برای افزایش فشار داشته باشید.اونقدر وسیله خوراکی با خودتون سر جلسه نبرید که یاد پیک نیک بیفتید! من مشکل افت فشار داشتم و تنها 5 یا 6 لواشک لقمه ای( از اینایی که تو مترو بسته ای 1000 میدن:))))))))))))))) ) با خودم بردم سر جلسه و همین کفایت میکرد.یادمه کیکی و ساندیس سنجش هم خوب بود و به موقع. سعی کنید سر جلسه کمرتون رو خم نکنید و صاف بشینید چون افتادن روی دفترچه موجب خواب آلودگی میشه در دراز مدت.
هر گونه سوالی براتون وجود داره میتونید ازم بپرسید

nasrin1990

عضو جدید
با سلام خدمت همگی داوطلبان کنکور...یه زمان اینجا عجب غلغله ای بود...حدودا 2 سال پیش...
این روزها،روزهای حساسی هستش.مطالعه رو این روزها اصلا کم نکنید.رونش رو تغییر ندید.استرس بهتون راه نده که فلان چیز رو یادم رفته.همش یادتونه فقط استرس مانع انتقال موضوع به حافظتون میشه.یه چیزی رو خوب یادتون باشه،کنکور فوق لیسانس شاید 5 درصد چالش زندگی ما هم نباشه.اصلا نگران نباشید. اگر با مطالعه زیاد فشارتون افت پیدا میکنه سعی کنید سر جلسه یه چیزی برای افزایش فشار داشته باشید.اونقدر وسیله خوراکی با خودتون سر جلسه نبرید که یاد پیک نیک بیفتید! من مشکل افت فشار داشتم و تنها 5 یا 6 لواشک لقمه ای( از اینایی که تو مترو بسته ای 1000 میدن:))))))))))))))) ) با خودم بردم سر جلسه و همین کفایت میکرد.یادمه کیکی و ساندیس سنجش هم خوب بود و به موقع. سعی کنید سر جلسه کمرتون رو خم نکنید و صاف بشینید چون افتادن روی دفترچه موجب خواب آلودگی میشه در دراز مدت.
هر گونه سوالی براتون وجود داره میتونید ازم بپرسید

سلام ..اقای احسان من یه مشکلی که دارم اینه که سر جلسه از الکترونیک به بعد خیلی خسته میشم.جوری که دیگه ذهنم کار نمیکنه این سوالو یکی از استاد کهن پرسیده بود و ایشون اینطور جواب دادن: به نظرتون این روش درستیه؟؟؟

ااستاد کهن:احتمالا شما روی سوالات زیادی سر جلسه فکر می کنید. پس سعی کنید روی هر درس در حدی که می خواهید درصد بیاورید وقت بگذارید تا خسته نشوید.مثلا برای درصد 40 درصد فقط 5 سوال از یک درس را انتخاب کرده و سپس حل نمایید.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ..اقای احسان من یه مشکلی که دارم اینه که سر جلسه از الکترونیک به بعد خیلی خسته میشم.جوری که دیگه ذهنم کار نمیکنه این سوالو یکی از استاد کهن پرسیده بود و ایشون اینطور جواب دادن: به نظرتون این روش درستیه؟؟؟

ااستاد کهن:احتمالا شما روی سوالات زیادی سر جلسه فکر می کنید. پس سعی کنید روی هر درس در حدی که می خواهید درصد بیاورید وقت بگذارید تا خسته نشوید.مثلا برای درصد 40 درصد فقط 5 سوال از یک درس را انتخاب کرده و سپس حل نمایید.

سلام.درستش اینه که وقتی شما میرید سر جلسه برای درصد خاصی نرید.مثلا امکان داره یه درس خیلی سخت باشه و اصلا نشه درصد مد نظر رو زد یا یه درس مثل سیگنال 92 ساده باشه و روی همش وقت بذاریم.سر جلسه معلوم میشه که شما باید روی چه درسی وقت بذارید و روی چه درسی وقت کم بذارید.
البته من استثنائا در مورد الکترونیک با خودم عهد کرده بودم که سوالات رو ببینم،6 تا ساده رو پیدا کنم و فقط همونا رو که مطمئنم بهشون بزنم.همین کار رو هم کردم و درصدم شد 50.الک و کامل خونده بودم ولی با ترسی که از این درس داشتم این کار و کردم و جواب داد.سعی کنید قبل از شروع حل کلیه سوالات یک درس یه نگاه کلی به همه سوالات اون درس بندازید.برانداز کنید و ببینید سوالات در مجموع در جه سطحی هستن.بعدش براش یه وقتی رو تعیین کنید.مثلا تو سال 92 من رفتم سراغ کنترل دیدم افتضاح سخته،2 تا زدم سریع رفتم سراغ سیگنال،سیگنال و که دونه دونه حل میکردم هم خوشحال و امیدوار میشدم و هم ذهنم باز میشد چون میتونستم حل کنم سوالات رو.کافیه یخورده آدرنالین بره تو خون،دیگه تمومه:) بعدش رفتم سراغ کنترل دو باره و 2 تای دیگه زدم و در کل من 4 تا کنترل بیشتر نزدم توی کنکور که 2 تاش غلط شد! وقتم و باهاش هدر ندادم و بیشتر روی سیگنال و الکترونیک وقت گذاشتم.

jeneral_dj

عضو جدید
سلام.درستش اینه که وقتی شما میرید سر جلسه برای درصد خاصی نرید.مثلا امکان داره یه درس خیلی سخت باشه و اصلا نشه درصد مد نظر رو زد یا یه درس مثل سیگنال 92 ساده باشه و روی همش وقت بذاریم.سر جلسه معلوم میشه که شما باید روی چه درسی وقت بذارید و روی چه درسی وقت کم بذارید.
البته من استثنائا در مورد الکترونیک با خودم عهد کرده بودم که سوالات رو ببینم،6 تا ساده رو پیدا کنم و فقط همونا رو که مطمئنم بهشون بزنم.همین کار رو هم کردم و درصدم شد 50.الک و کامل خونده بودم ولی با ترسی که از این درس داشتم این کار و کردم و جواب داد.سعی کنید قبل از شروع حل کلیه سوالات یک درس یه نگاه کلی به همه سوالات اون درس بندازید.برانداز کنید و ببینید سوالات در مجموع در جه سطحی هستن.بعدش براش یه وقتی رو تعیین کنید.مثلا تو سال 92 من رفتم سراغ کنترل دیدم افتضاح سخته،2 تا زدم سریع رفتم سراغ سیگنال،سیگنال و که دونه دونه حل میکردم هم خوشحال و امیدوار میشدم و هم ذهنم باز میشد چون میتونستم حل کنم سوالات رو.کافیه یخورده آدرنالین بره تو خون،دیگه تمومه:) بعدش رفتم سراغ کنترل دو باره و 2 تای دیگه زدم و در کل من 4 تا کنترل بیشتر نزدم توی کنکور که 2 تاش غلط شد! وقتم و باهاش هدر ندادم و بیشتر روی سیگنال و الکترونیک وقت گذاشتم.

سلام ، من خیلی درس خوندم ، ولی یه مشکلی دارم اصلا سر جلسه نمیتونم روی سوالات متمرکز بشم ، همش ذهنم درگیر مسایل بیرونیه!! به اتفاقایی که برام افتاده یا قراره بیفتم فک میکنم !!! خیلی هم استرس دارم در حال حاضر یعنی به قدری ذهم پر از افکار استرس زا و مخربه که 70 درصد توان منو ازم گرفته ، تا یه ماه پیش سیگنال رو میخوندم واسه درصد بالا اما الان به قدری اعتماد به نفسم کم شده که با خودم میگم ختی 4 تا هم نمیتونم بزنم!!!! نمیدونم با این مشکل چیکار کنم !!! از همه بدتر تو درسی مثل معادلات همه چی فراموشم شده !!! دارم دیوونه میشم !!! راهنمایی کنید منو خیلی ممنون میشم !!!

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام، دوستایی که هفته گذشته ازمون نصیر دادن، یه لطفی بکنه یه نفر سوالات رو بذاره، خیلی ممنون میشم.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ، من خیلی درس خوندم ، ولی یه مشکلی دارم اصلا سر جلسه نمیتونم روی سوالات متمرکز بشم ، همش ذهنم درگیر مسایل بیرونیه!! به اتفاقایی که برام افتاده یا قراره بیفتم فک میکنم !!! خیلی هم استرس دارم در حال حاضر یعنی به قدری ذهم پر از افکار استرس زا و مخربه که 70 درصد توان منو ازم گرفته ، تا یه ماه پیش سیگنال رو میخوندم واسه درصد بالا اما الان به قدری اعتماد به نفسم کم شده که با خودم میگم ختی 4 تا هم نمیتونم بزنم!!!! نمیدونم با این مشکل چیکار کنم !!! از همه بدتر تو درسی مثل معادلات همه چی فراموشم شده !!! دارم دیوونه میشم !!! راهنمایی کنید منو خیلی ممنون میشم !!!

سلام مهندس.
هیچی فراموشت نشده بابا.اینا همش جو کنکوره.من یه شاگرد سیگنال سیستم دارم برای همین کنکور.هر دفعه میاد پیشم یه چیزایی رو یادش رفته و این خیلی خیلی خیلی طبیعیه چون ما انسان هستیم!
آقا شما هرچقدر هم حافظت خوب باشه باز یه چیزایی رو کامل یادت میره.معادلات درس بسیار راحتیه.جزوه "فقط درس" دکتر معتقدی رو پیدا کن مرور کن.هر چی لازمه اون تو هستش.زیادم هست تازه.سعی کن تمرکزت و ببری بالا.عوامل بیرونی رو تا حد امکان کم کن.اگه میبینی اذیت میشی و استرس داری بدون که خیلی ها اینجورین.اگه smart phone داری حتما بذارش کنار.سعی کن زیاد توی محیط های مجازی نباشی تا کنکور.اگه واقعا خوب خونده باشی نباید استرس داشته باشی،من مطئنم استرس نیست بلکه جو کنکوره، سعی کن ریلکس باشی;)

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام. پست های تو رو که دیدم کاملن منطقی و مفصل بود .اگه میشه برای درسهای مدار و سیگنال کتابهای موجود رو تحلیل کن و مزایا و معایب هر کدومو بگو.با تشکر .

سلام دوست عزیز... ممنون بابت لطفی که به بنده داشتید :smile:... دوست عزیز برای مدار این قصه سر دراز داره ان شالله اگه خواستی بعد کنکور کلا مزایا و معایب همه ی کتاب های موجود و مطرح در کنکور رو براتون میگم.فقط در این حد بدونید که کلا توی مدار از بین همه.. اقای کهن رو دیدگاه و ایده هاشون خیلی خیلی بیش تر از همه به طراح کنکور نزدیک هست.من دو تا دوست داشتم و جفتشون بنا به دلایلی تجربه ی کلاس با اقای زرگر و کهن رو داشتند..یکی شیفته ی روش تدریس اقای کهن و یکی اقای زرگر بود ...گویا روش تدریسشون و بیانشون قرق میکنه پس چون خودم سر کلاس هیچ کدوم اینا نبودم راجب نحوه ی بیان و.. نظری ندارم.راجب مسایل علمی هم بیش تر خواستید ان شالله بعد کنکور مفصل میگم.ولی چیزی که از جزوه و سوالات تالیفی این دو عزیز من برداشت کردم رو همون خط اول گفتم.

راجب سیگنال بدون هیچ شک و تردیدی فقط اقای تقدسی و لا غیر... از فن بیان نحوه ی تدریس کامل بودن کتاب و.. اقا همه جوره (هر چند من به خودم اجازه نمیدم راجب ایشون بخوام تعریف کنم حتی !) خیالتون راحت باشه... البته بگید میخواید سیگنال کلاس برید یا نه تا یه توصیه ی دیگه هم بگم... من حتی اون اوایل حدود 1.5 سال پیش که شروع کردم به خوندن سیگنال اولش هم از کتاب اقای تقدسی استفاده می کردم و هم کتابی دیگه (اون اوایل اقای تقدسی رو در حد اسمشون میشناختم مثل اون یکی کتاب) فصل اول رو از هر دوتا میخوندم ! یادمه یه مثال تالیفی توی اون کتاب دیگه بود از اقای تقدسی پرسیدم (ایشون اصلا نمی دونست که اون سوال مربوط به کجاست) بعدش جوابو که دادند ولی اخرش بهم حتی گفتند اون مثال غلطه و دلیلش رو هم ذکر کردند.. دیگه از فصل بعدش فقط کتاب ایشون رو فقط خوندم... من درصد نمیگم..ولی مطمئن باشید توی کنکور اگه روز خوبتون باشه و درست خونده باشید کتاب و... (دیگه اگه کلاس هم برید و سوالای تالیفی ایشون رو هم بزنید و...) به نظرم جز تک رقمی های سیگنال اون سال خواهید شد حالا با هر درصدی... (البته این به این معنا نیست که بقیه کتابا بد هستندو.. ولی وقتی 20 رو داریم طبیعتا شما سراغ کمترش نمی ری... اگه کتاب ایشون رو ندارید ازشون بپرسید ویرایش جدید کی میاد که از اگه زود میاد ویرایش جدید رو بخرید... هر چند همین چاپ اول کتاب بعد حدود برگذاری سه سال کنکور ارشد و دکترا هنوز نیاز به ویرایش علمی نداره و با همونا میشه قشنگ به همه ی سوالا جواب داد (البته اگه سوالا غلط نباشه !) ولی خب ویرایش جدید یکم گویا فصل بندی هاش متفاوت شده و توضیحات بیش تر رو از خود ایشون بپرسید... شما سیگنالو با اقای تقدسی بخونی مطمئن باش نگران این نخواهی شد سوالو سخت بشه یا اسون.. چون کامل همه چی رو بلدی..لا اقل در حد بچه های کنکوری ارشد بهترین خواهی شد.)

آقای paydar پسرعموی منه ! :-D

سلام دوست عزیز...یا بهتره بگم پسر/ دختر عموی ندیده ؟! :eek:.... شاید دختر/پسر دایی من می بودید امکانش بیش تر بود ؟!..چون احتمال این که من پسر عموی شما باشم متاسفانه صفره :redface:.

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها...میخواستم بپرسم که روز کنکور شما پیشنهاد میکنید مرور رو یا نه

jeneral_dj

عضو جدید
سلام بچه ها...میخواستم بپرسم که روز کنکور شما پیشنهاد میکنید مرور رو یا نه

به نظر من نه !!! دیگه صبح کنکور بیخیال شو !!! ممکنه چشت بخوره به یه چیزی که یادت رفته یا بلدی نیستی الکی استرس بگیری ، چیزی که ممکنه اصلا جزو سوالای امسالم نباشه ، من خودم این مدلیم که یه چیزی رو ببینم بلد نیستم یا یادم رفته حس بدی بهم دست میده، حسی که واسه من خیلی مخربه حداقل !!

jeneral_dj

عضو جدید
در تکمیل توضیح آقای پایدار بگم ، ویرایش جدید کتاب مهندس تقدسی واسه نمایشگاه امسال آماده میشه که دو جلد شده ، ولی دو جلد مستقل از هم هستن ، جلد دوم مشتمل بر سوالات تالیفی و نکات پیشرفته تری هست واسه کسایی که مجدانه میخوان سیگنال رو بالا بزنن ، هر چند که شاید با همون جلد اولم کسی بتونه به درصدای بالا برسه !!!!

در یک کلام هیچ شکی نکن سیگنال فقط تقدسی!!! من هم کلاسشو بودم این ترم هم کتابشو خوندم !!! موفقیتت تضمینه !!!

alk1370

کاربر بیش فعال
ارشد و دکتری سال ۹۵ تغییر خواهد کرد. داوطلبای دکتری ۹۵ خودشون رو آماده کنند!!!!منظورم با کنکوری های امساله ها.......

سلام.سال 95 که ایشالله من دکتری گرفتم و ازدواج کردم و دو تا بچه دارم!!:biggrin: .میگم الان داشتم به اون برنامه ساعت برناد فکر می کردم یادتون هست بچه بودیم شبکه دو پخشش می کرد اون زمونا که خاله شادونه نبود! چه خوب میشد اگه الان نفری یکی از اون ساعت ها داشتیم که زمانو متوقف می کردیم بیشتر می خوندیم!!:biggrin:

سال 95 چه تغییری خواهد کرد؟حذف میشه یا منظور تغییراتش مطابق با سرفصل جدید دانشگاه هاست؟

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان عزیز و خوب اینجا.این اخرین پست من این جاست قبل کنکور.بعد کنکور هم هر چی خدا بخواد.میدونم اگه کنکور اون طور که میخوام نباشه تا چند وقت حوصله یه هیچ کاری رو نخواهم داشت و این جا هم نمیام.چون خستم.حس سنگینی یه بار چند ساله.خیلی دوست داشتم همون پارسال پرونده ی کنکور برام بسته میشد چون من کم تلاش نکردم ولی متاسفانه یه جاهایی خیلی راه رو غلط رفتم یا منبع خوب نداشتم یا اگه داشتم درست نخوندم یا سرم شلوغ بود .ولی خب نا شکری نمیکنم.کنکور برام چیزای خوبی داشت.به یه سری چیز ها توجه نداشتم که فهمیدم توجه کنم.فهمیدم چه ضعف هایی داشتم.به هر حال یه مدت خونه نشینی واقعا روحیمو خسته کرده.اعتماد به نفسم رو هم پایین اورده.البته طبیعی هستش.چند روز پیش رفته بودم بیرون نمیتونستم اصلا حرف بزنم با یه بنده ی خدایی.این مدت خیلی کارها نکردم ولی واقعا اون قدر ها هم درس نخوندم چون میرفتم توی اشباع.

ان شالله تا چند روز دیگه کارت ها هم میاد...فقط یه توصیه کارت ها اومد..همون لحظه ی اول رفتید کارت براتون نیومد..الکی استرس نگیرید..پارسال هم این اتفاق افتاد..الکی به خودتون ضربه وارد نکنید و شرایط اولیه وجودتون رو بهم نریزید برید با خیال راحت درستون رو بخونید بعدش دوباره از سر فرصت کارتتون رو هم پرینت بگیرید. شلوغش نکنید کارت من نیومده و.و یا نمیاد.. دوستان تهرانی پارسال هم یادمه گله داشتند یکی از شرق رفته غرب و.یکی باید از غرب بره شرق. به نظرم به این چیزا فکر نکنید... یه خلاصه ی درسی که فکر میکنید خوب مسلط نسیتید یا از الان اونو بذارید واسه روز کنکور توی اون بازه ی مسافت تا محل حوزه مرور کنید به نظرم باید برای تک تک لحظه ها باید برنامه داشت هم قبل جلسه و هم سر جلسه .. اگه هم فکر می کنید بخونید دچار استرس میشید بی خیالش شید..خلاصه به این چیزا سخت نگرید.. هر جابود راضی باشید.قبل کنکور تا وقتی درب حوزه باز بشه جایی که حوزه هستید یه جایی مخفی بشید هیچ اشنایی نبیندتون.توی خودتون باشید.بعد که در باز شد برید داخل و صندلی رو پیدا کنید و.. و خلاصه قبلش بهتره با هیچی هم صحبت نشید جز خدا.

من میخوام دیگه خودمو تا کنکور تحریم کنم و کلا دور نت رو خط بکشم.. البته شاید سوالای مکانیک رو شما بذارید این جا شبش بررسی کنید (مثل اتفاق برق 92 ولی حتی اون دو تست که توی مکانیک اومده بود قبلش یکی مثلا مشابهش توی برق 87 اومده بود... )... درست مثل پارسال که بچه ها این کار رو کردند ولی مشابهش نیومد. ولی چیزی جز استرس برای من نداره...دو حالت رخ میده اگه بررسی کنم فوقش یا بلدم خب چی ؟ یکم خوشحال میشم !! ولی اگه بلد نباشم خیلی ناراحت میشم !!!!!!! پس ترجیح میدم ریسک نکنم..به قول جناب یووه فنس که پارسال گفت و علی اقا که امسال گفت سوالای برق رو هم بدند بهتره نگاه نکنیم...

قطعا بعد کنکور همه که ناراضی هستیم :biggrin:...کلا جماعت دانشجو رو به روحیه ی داشتن اعتراض باید شناخت.... ولی یه عده خیلی حتما راضی هستند از نتیجه..یه عده کمی ناراضی ...یه عده مثل پارسال من کلا ناراضی...امیدوارم شب کنکور که سوالا اگه حلش قرار داده میشه لطفا کسایی که حل می کنند دقت کنند و درست حل کنند دیگه باز به ما استرس وارد نشه بدونیم چیکار کردیم..پارسال من یه تست مغناطیس درست جواب دادم و یه بنده خدایی دیدم اشتباه حل کرده..اعصابم این قدر ریخت به هم..گفتم اگه این سوالو غلط حل کرده باشم واقعا دور کنکور رو خط می کشم..خوشبختانه بعد اومدن پاسخنامه حلم درست بود و دیگه دور کنکورو خط نکشیدم.

امسال یه عده دوستان اولش بودند مثلا جناب بهرام یادمه ولی خیلی وقته ایشون نیستند... یا یکی از دوستان گل این جا جناب وحید ایکس نمیدونم چرا یه مدته نیستند.. نگران شدم..ان شالله ایشون و همه ی دوستان گل هر جا هستند موفق باشند.
قطعا مثل اتفاقی که پارسال افتاد این جمع یا تیم یا هر چی بعد کنکور تکرار نشدنی هستش... حتی کسی که قبول میشه درگیر ارشد میشه...بقیه هم که میرند سراغ زندگی حقیقی خودشون.

بارها توی تاپیکای رفع اشکال من از سوالای دوستان مثل همیشه ی عمرم چیزی یاد گرفتم و متوجه میشدم جایی رو کمتر متوجه شدم و یا خودمم بهش توجه نداشتم.بعضی وقتا سوالای بعضی دوستانو میخوندم واقعا بلد نبودم..ولی بعضی وقتا بلد بودم ولی واقعا روش حل متفاوتم یا طولانی بودن جواب مانع از این میشد دینمو ادا کنم و جواب بدم.

به هر حال خوب یا بد تلخ یا شیرین... هفته ی دیگه مثل چنین شبی اماده ی کنکور میشیم ان شالله (اگه مثل پارسال اتفاق خاصی نیفته) و این کابوس یا قصه یا هر چی تموم میشه.دیگه یه بخش کنکور تلاش بود و دست ما اونم به توفیق خدا انجام دادیم.واقعا نتیجه رو خودش رقم میزنه.شرایط روحی سر جلسه این که ادم سوالو رو بتونه جواب بده یا نه اونایی که کم تر خونده بیاد یا نه اینا همه دست به دست هم میده که یک نتیجه ی خیلی شگفت انگیز رقم بخوره یا معمولی یا بد.. و دیگه اینا دست خداست.از همه ی دوستا خوب این جا التماس دعا دارم.بنده هم قابل باشم این کار رو میکنم.

فعلا خداگهدارتان.

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام.سال 95 که ایشالله من دکتری گرفتم و ازدواج کردم و دو تا بچه دارم!!:biggrin: .میگم الان داشتم به اون برنامه ساعت برناد فکر می کردم یادتون هست بچه بودیم شبکه دو پخشش می کرد اون زمونا که خاله شادونه نبود! چه خوب میشد اگه الان نفری یکی از اون ساعت ها داشتیم که زمانو متوقف می کردیم بیشتر می خوندیم!!:biggrin:

سال 95 چه تغییری خواهد کرد؟حذف میشه یا منظور تغییراتش مطابق با سرفصل جدید دانشگاه هاست؟
انشالله به همه اینا میرسییییید
وااااااااااای آره چقدر کارتونش قشنگ بود.همیشه آرزوی چنین ساعتی داشتم :-D ولی بش نرسیدم

راستش آخر خبر رسیدم اما معاون یا رئیس سازمان سنجش. همین که عینکی.توکلی نه یکی دیگه اخبار ساعت ۷ بود که گفت ارشد و دکتری ۹۵ تغییرات اساسی خواهند کرد. حالا چه تغییری نمیدونم.....

دانشمند كوچك

عضو جدید
دوستان نصیری آزمون فرداست.یه دوستی گفته بودن ۱۳ بهمن برگزار میشه. اما آزمون شبیه ساز نصیر فردا یعنی جمعه ۱۰ بهمن ساعت ۳ برگزار میشه
موفق باشید

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام....من تو فایل مشاوره 3 گام که برام میل کرده بودن...یه نکته ای رو گفته بودن که دیدم بیام بگم

شاید به دردتون بخوره...مثلا تو درس ریاضی که 12 تا سواله...3 تا از سوالات جوابش گزینه 1 میشه .و 3 تا سوال دیگه

گزینه 2 و به همین صورت...اگه تو یه درسی 4 تا گزینه 2 زدید...باید بدونید که یه جای کارتون می لنگه

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید دوستان من حرفمو پس میگیرم.....من کلید سوالات پارسال رو نگاه کردم اصلا همچین چیزی نبود

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان.یه توصیه واستون دارم امیدوارم تو این چند روز بتونه کمکتون کنه.

تو این مدت باقی مونده فقط و فقط دنبال آرامش باشید و اصلا به فکر نتیجه نباشید چون جز ضرر چیزی واستون نداره.

تو این هفته به خودتون انرژی مثبت بدیید.شما الان هر چیزی رو که خوندید بلدید،حالا اگه تو این مدت باقی مونده بتونید یاد بگیرید که چطور خودتون و ذهنتون رو کنترل کنید سر جلسه هم قطعا می تونید به اکثر سوالا پاسخ بدید.

چیزی که شما رو از بقیه میتونه متمایز کنه داشتن آرامش سر جلسه ی کنکوره.به خودتون ایمان داشته باشید و شک نکنید می تونید به خواسته اتون برسید چون تلاشتون رو کردید.

امیدوارم بعد کنکور خبر موفقیت شمارو بشنویم و کلی ذوق کنیم :)

pause1991

عضو جدید
انشالله به همه اینا میرسییییید
وااااااااااای آره چقدر کارتونش قشنگ بود.همیشه آرزوی چنین ساعتی داشتم :-D ولی بش نرسیدم

راستش آخر خبر رسیدم اما معاون یا رئیس سازمان سنجش. همین که عینکی.توکلی نه یکی دیگه اخبار ساعت ۷ بود که گفت ارشد و دکتری ۹۵ تغییرات اساسی خواهند کرد. حالا چه تغییری نمیدونم.....

دقیقا میخوان چیکار کنن ؟ گفتن پذیرش از طریق دانشگاه ها انجام میشه،در این صورت کنکور برداشته میشه ؟

alk1370

کاربر بیش فعال
دقیقا میخوان چیکار کنن ؟ گفتن پذیرش از طریق دانشگاه ها انجام میشه،در این صورت کنکور برداشته میشه ؟

سلام دوست عزیز بعد کنکور ایشالله دوستان در این مورد بحث می کنند الان بحث رو این چیزا تمرکز رو بهم میزنه فقط بگم اینکه هدف سنجش چیه که اینقدر با اعصاب جوونا بازی کنه؟ آخه چه لزومی داشت یه هفته مونده به کنکور بیاین همچین خبری رو رسانه ای کنند؟ خوب دکتر خدایی و دوستان! میزاشتین بعد کنکور می گفتین دقیقا شده مثل سال 91 که چند وقت به کنکور گفتند سوالات از 15 تا شده 12 تا!!! واقعا قبولی تو کنکور ارشد و دکتری تو ایران از کسب مدال طلای المپیک هم سخت تره البته نه که کنکور سخت باشه نه سوالاش یه طرف و استرس هایی که این راه داره مثل همین اخبار بیهوده استرس سربازی و استرس منابع و ... یه طرف . واقعا تا نریم سر جلسه کنکور بشینیم اصلا از حواشی راحت نمیشیم یه وقت دیدین رفتیم نشستیم دیدیم مدار از لیست دروس حذف شده !!!! معلومه که کارهاشون با برنامه است !!!!یه ماشالله بگیم چشم نخورن یه وقت!!

اصلا استرس نگیرین دوستان و با قدرت و امیدوار به آینده روشن تلاش کنید.از صمیم قلب آرزومند موفقیت همه شما دوستانی هستم که از همه شما خیلی چیزای خوب یاد گرفتم:)

Majid Nemo

عضو جدید
سلاااااااااااااااااام ... سلام به زیبایی لحظه های ناب تلاشتون ...

چطورین؟؟؟این متن رو ته دلی بخونید چون خودمم ته دلی نوشتم :)

فردا صبح زودتر پاشو! یه چایی واسه خودت دم کن! یه کم برو تو حیاط هوای تازه صبحگاهی رو نفس بکش! بیا پشت میز بشین قبل اینکه درس رو شروع کنی چند دو دقیقه چشماتو ببند ... به رویاهات فکر کن.. به اروزهات به اهداف قشنگت.. به آیندت .. در موردشون برای خدا بگو .. مطمئن باش گوش میده به حرفات .. ازش کمک بخواه ... ازش بخواه که تو این راه بهت کمک کنه ..دستتو بگیره تا بتونی بعدها دست بنده هاشو بگیری..
دیگه تو یه آدم عادی نیستی تو باید انرژی و اعتماد بنفس ازت بباره! تو باید آرامش تو چشمات موج بزنه. .. یک لحظه از فکر هدفات نیای بیرون ..اره فریااااااااااد بزن من یه آدم جدیدم... اون ادم قبل مــــُـــــــرد .. من میخوام واسه آیندم واسه اینکه بتونم به بقیه کمک کنم بجنگم .. میخوام بعد اومدن نتیجه ها به خودم افتخار کنم .. خانواده ام بهم افتخار کنن .. اره میدونم همین الان این شیطون لعنتی میاد سراغت ... دوباره فکرای منفی .. تو که بار قبلم تصمیم گرقفتی ولی نشد... برو بابا تو هم همش این حرفا رو میزنی ... اره شیطون خوب کارشو بلده ..یعنی کارش همینه .. اینکه نذاره تو به هدفت برسی.. اینکه اعتماد بنفستو نابود کنه .. اینکه تحقیرت کنه .. ولی نباید بهش اجازه بدی .. باید همیشه تو دهنی محکمی اماده واسش داشته باشی! اره من نتونستم ولی دوباره میخوام تلاش کنم... مهم اینه من تمام تلاشمو بکنم.. نتیجه دست خداست .. خدا که تلاشامو میبینه .. پدر و مادرم که تلاشامو میبینن ..من میخوام به همه ثابت کنم شایستگی هام بیشتر از ایناست ...
وقتی خدا ارزویی به دلت انداخته یعنی توانایی رسیدن بهشو در تو دیده .. خیلی این جمله قشنگه!
چرا الان خیلی ها دغدغه ها و فکراشون شده چیزای دیگه .. چیزای بیهوده .. لذت های آنی دنیا .. تو متفاوتی .. تو انتخاب شده ای واسه اینکه به اون هدفه برسی .. میدونم تا الان از دست خودت راضی نبودی.. اشکال نداره .. الان که فهمیدی اشتباه کردی جبران کن... حرکت کن.. فقط حرف نزن .. با عمل نشون بده ... خدارو هم کنار خودت ببین ... دستاش تو دستاته ...
به آرامش بعدش فکر کن به لیخند پدر ومادرت .. مطمئن باش خدا کمکت میکنه .. بهش اعتماد کن.
موفق باشید:gol:

qmars10

عضو جدید
بچه ها یه چیزی که باید بگم اینه که سوالای ریاضی بچه های مکانیک و حتما بعد از کنکورشون که یه روز جلو تره از اینترنت بگیرید وبزنید انگار طراحاشون یکیه این دو سه سال اخیر 2.3تا تست مشابه داشتن
به امید موفقیت هممون :smile:

• Like
واکنش ها: 0192
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا