سلام دوست محترم...ممنون از مبحتتون... ان شالله مرور میکنید و تموم میشه....منم ایده الم بود شاید یه ماه پیش همه چی رو کامل تموم می کردم ولی نشد که بشه...هنوزم خیلی چیزا رو باید مرور کنم..تازه هر ازگاهی مشکلاتی برام پیش میاد که واقعا نمیدونم چی بگم... چند روز پیش رو به معنای واقعی از دست دادم...ولی حتما صلاح خداست... کنکور واقعا چیزی نداره...ولی خیلی فشار داره... این روزا مغزم سوت می کشه...موهام خیلی ریخته..ولی خب به جاش چیزای دیگه ای بدست اوردم...خدا رو شکر...
سلام دوست عزیز...چرا فکر میکنی بقیه از نتیجه ی شما باید ناامید یا امیدوار بشند ؟! من همچین کارنامه ی شما رو دیدم گفتم چند شدی شما ؟! منم رتبم 70 شد... یه درسو منفی زدم...توی ازمون های امسال من دو تا رو تک رقمی شدم..یکی هم شاهکار شدم 100...اخرین شاهکار هم این اخری بود حدود 70 .... نه موقعی که تک رقمی شدم سرمست شدم که همه چی تمومه.... و نه موقعی که سه رقمی شدم... این نیز بگزرد.... شما فلسفه ی ازمون دادن رو بردید زیر سوال...اگه واقعا این قدر روحیتون خراب میشه به نظرم بهتره دیگه ازمون شرکت نکنید ؟!(البته حتما شرکت کنید) منظورم این هستش که درسته مدار مثل همیشه محاسبات زیاد داشت ولی وسط همون محاسبات زیاد خیلی از نکات درسی مرور میشد... من خودم بارها فهمیدم مشکل دارم... خیلی وقت ها چون محاسابات زیاده و خواستم همه ی سوالا رو جواب بدم نتونستم به جواب درست برسم...
ولی مهم فرایند ازمون ازمایشی هستش نه نتیجه کنکور ازمایشی... یکی از دوستان شنیدم این جا تک رقمی پارسه میشده دیگه این اخرا چون خودشو با سوالاش وفق داده بوده ... ولی توی کنکور 800 شد...میشناختم این جا کسی رتبه ی تک رقمی بینش میشد توی کنکور حدود 200 شد...
یه چیز دیگه هم این هستش فکر میکنم شما واقع بین بیش تر باشید بهتره... بهتره درصد سازی و تصور درصد در هیچ درسی نکنید...بلکه به گفته ی دوست خوبمون رتبه ی 30 قدرت برید سر جلسه سعی کنید تمام ان چه رو بلدید رو پیاده کنید...
داشتن تفکر حرفه ای توی کنکور خیلی خوبه... از کارلوس کیروش شخصیتش خیلی خوشم میاد... چون واقعا داره روی اصول کار میکنه...از روی منطق و نه احساسات...درست بازی میکنند توی یه لظحه زهرشون رو می ریزند ... کنکور هم همینه تصور این که ادم بره سر جلسه کلی سوال جواب بده بعدش باید ببینه کلی غلط زده خیلی بده...مطئن بزن ولی درست بزن به هدف... البته دوست عزیز ما داریم یاد میگریم ولی گفتم اینا رو به شما بگم شاید بهتون کمکی بشه ....
این روزا هم زود می گزره... ازمون کنکور قطعا سخت نخواهد بود... البه اگه ما به خودمون سخت نگیریم.... اگه زیاده خوانی الکی نکنیم...اگه به همون کمی که خوندیم درست مسلط بشیم و سر جلسه با حفظ روحیه همه ی خودمون رو ...رو کنیم...
دوست عزیز سلام..ردینگ رو شما که پایت ضعیفه بهتره به نظرم بی خیالش بشی... ولی اگه خیلی دوست داری بزنی... دور این سوالا رو خط بکش اونایی که میگه طبق متن استنباط میشه...کدوم درسته کدوم غلطه و اینا رو همون اول خط بزن...بعدش از بقیه سوالای زدینک میمونه اونی که به نظر ساده میاد رو برو توی متن پیدا کن اگه به جواب رسیدی بزن نرسیدی بی خیال...متاسفانه خیلی ها واسه درک مطلب طمع می کنند همه ی سوالا رو بزنند بعدش اون سوال سختا باعث میشه همون سوال اسونا رو جواب ندند و سوال سختا رو هم غلط بزنند..ولی با این روش میشه یه د رصد بسیار بهتری گرفت... و این فرایند باید برای هر درک مطلب نهایتش در حد 2 یا 3 دقیقه طول بکشه..وگر نه اصلا صرف نداره...
سلام سعید جان منم گفتم نظرمو بگم ..البته در محضر شما دوستان جسارت هستش ولی نظرمو میگم...
مدارش درسته مثل همیشه محاسباتی بود .... ولی خداییش در حد 4 سوال ساده داشت ولی اون قدر هر سوال رو می رفتی حل کنی درش غرق میشدی از اون سوال ساده ها می موندی.. از بچه های اقای زرگر شنیده بودم ایشون تاکیید کرده بودند که مثلا اول باید تستای دوقطبی رو بزنید که سادست یا فضای حالت و... و اگه دقت کنید میبیند توی ازمون های ایشون این مباحث سادست ...و بقیه سخت که هر کی نتونه جواب بده...ولی طراح کنکور یه فرددیگست توی همه ی درس ها و باید حواسمون باشه وارد این بازی ها نشیم... و فقط سوالای مشابه کنکور رو بتونیم پیدا کنیم...
ریاضیش که خداییش در حد 3 سوال شبیه کنکور برق داشت.... الان بار چندمه میبینم اون مثال سختای کتاب اقای کریمی که با روش تشرحی حل کردند رو توی ازموناشون میارند... شاید یکی هم اونا رو بخونه بالا بزنه ..بذار دلش خوش باشه...توی کنکور اونا نمیاد..بیاد هم مگه چند نفر میتونند بزنند....
زبانش هم درک مطلب هاش درسته خیلی سوالای بی ربط به کنکور داره ..ولی در حد 1/4 شبیه به کنکور هستش... و سوال مشابه کنکور داره...
کنترلش هم اتفاقا به نظرم از همه استاندارد تر بود !! و برای اولین بار در حد 4 سوال شبیه کنکور داشت..ولی باز اعداد تخیلی و روی اعصاب داشت بی خیالش شدم..یه سوال مکان بودم باید اول محل قطب رو تشخصی میدادی بعدش بقیش بدست می اومد و مشابه کنکور بود هر چی فکر کردم به جواب می رسیدم 4 ولی 6 و 8 توی گزینه ها بود ؟! بعد پاسخنامه اومد مبینم طراح محترم منظورش از اون صفر ..صفر مرتبه ی دو بوده از کجا ما باید می فهمدیدم نمیدونم ؟! اقا این لفظ طراح محترم رو خوب اومدی

.... راستی بگم بعدش بعد دو روز که میشه امروز یادم اومد اهان اون صفر که بهش دو شاخه وارد شده بود خب مرتبه ی دو بوده دیگه
مغناطیس مثل همیشه تحیلی و غیر استاندارد بود... الان چند ساله اصلا از الکتریسیته و هادی و روش تصاویر اون قدر ها سوال طرح نمیشه نهایتش یکی یا خیلی باید دو تا ... ازمون دیروز فکر کنم حداقل 4 یا 5 تا داشت...
سیگنالش هم که مثل همیشه عالی بود و دوست داشتنی.
.
.
.
کلا کنکور جای نبوغ و سوالای سخت حل کردن و.. نیست... واقعا باید همون چیزایی که بلدی رو بری درست پیاده کنی نه کمترو نه بیش تر.