گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان...

دوستان من واحد واسه تابستون واسم میمونه .....اگه ارشد قبول شم با توجه به اینکه تا بایان تابستون وقت دارم واسه فارغ التحصیلی بنظرتون تا اون موقع مدرک میدن؟؟؟؟اصلا شرایطش چه جوریه ؟؟ تابستون امتحاناش شهریوره به تا بخوان نمره بزنن و وارد کارنامه کنن خودش 20 روزه چه جور میشه آخه تو چند روز مدرک و بدن که بتونی ثبت نام دانشگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....

لطفا اگه اطلاعات دقیق دارید بهم بگید بدجور رو اعصابه این روزا.....

سلام

آره ميدن , تاريخ فارغ التحصيلي ميشه تاريخ اخرين امتحانتون, و اينكه كواهي فارغ التحصيلي هم كارتو راه ميندازه ..

نكران نباش با خيال راحت درستو بخون

pouya13691369

عضو جدید
سلام

آره ميدن , تاريخ فارغ التحصيلي ميشه تاريخ اخرين امتحانتون, و اينكه كواهي فارغ التحصيلي هم كارتو راه ميندازه ..

نكران نباش با خيال راحت درستو بخون

اولا که تشکر از شما دوست عزیز...خیالم راحت باشه دیگه؟

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان...

دوستان من واحد واسه تابستون واسم میمونه .....اگه ارشد قبول شم با توجه به اینکه تا بایان تابستون وقت دارم واسه فارغ التحصیلی بنظرتون تا اون موقع مدرک میدن؟؟؟؟اصلا شرایطش چه جوریه ؟؟ تابستون امتحاناش شهریوره به تا بخوان نمره بزنن و وارد کارنامه کنن خودش 20 روزه چه جور میشه آخه تو چند روز مدرک و بدن که بتونی ثبت نام دانشگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....

لطفا اگه اطلاعات دقیق دارید بهم بگید بدجور رو اعصابه این روزا.....

سلام.من چند وقت پیش تو سایت آقای بخشی گلستانی دیدم ایشون گفته بود که تا آخر ترم یک فرصت میدن دانشگاه ها برا ارائه مدرک! و قبول بشی حتما بهت گواهی میدن خیلی ها سالهای پیش اینجا شرایط شما رو داشتند . من خودم 30 مرداد نمره پروژه ام ثبت شد و دو سه روز بعدش هم رفتم کارای فارغ التحصیلی رو انجام دادم ولی آبان رفتم تحویل دادم!! منظورم اینه که آخرین نمره ات ثبت بشه دو سه روزه میتونی گواهی موقت بگیری و خلاص!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان استعداد درخشان
دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر ثبت نام پذیرش بدون آزمونو شروع کردن ...

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان استعداد درخشان
دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر ثبت نام پذیرش بدون آزمونو شروع کردن ...
ی تأکید برادرانه به شما بکنم
سعی کنید ارشد جایی باشید که بتونید دکتری رو هم همون جا ادامه بدید شما میتونید تو یکی از اینا ثبت نام کنید اما توان ادامه تحصیل در مقطع دکتری براتون سخت میشه
اکثر دانشگاههای معتبر سراسری اولویت پذیرش و گزینش مقطع دکتری رو از دانشجویانی که از خود دانشگاه مربوطه فارغ التحصیل شدن برمیدارن:smile:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی تأکید برادرانه به شما بکنم
سعی کنید ارشد جایی باشید که بتونید دکتری رو هم همون جا ادامه بدید شما میتونید تو یکی از اینا ثبت نام کنید اما توان ادامه تحصیل در مقطع دکتری براتون سخت میشه
اکثر دانشگاههای معتبر سراسری اولویت پذیرش و گزینش مقطع دکتری رو از دانشجویانی که از خود دانشگاه مربوطه فارغ التحصیل شدن برمیدارن:smile:

مچکرم ..من خوشبختانه استعداد درخشان نیستم ...:D
اطلاعاتی درباره ابزار دقیق و اتوماسیون صنعت نفت ندارین ؟/...

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا کمو بیش اطلاعاتی دارم چون دوستم تو خوزستان داره این رشته رو میخونه
منابع و دروسشو لازم دارین؟یا بازار کارشو؟

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا کمو بیش اطلاعاتی دارم چون دوستم تو خوزستان داره این رشته رو میخونه
منابع و دروسشو لازم دارین؟یا بازار کارشو؟

منابع درسیشو تقریبا میدونم...
بازار کارو نمیدونم واینکه هنوز بورس میکنه ؟....و ظرفیت پذیرش ..حدود رتبه ....واینکه اصلا دختر دارن تو کلاسشون یا همشون پسرن !!

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع درسیشو تقریبا میدونم...
بازار کارو نمیدونم واینکه هنوز بورس میکنه ؟....و ظرفیت پذیرش ..حدود رتبه ....واینکه اصلا دختر دارن تو کلاسشون یا همشون پسرن !!
همون طوری که دوستم می گفت تنها خوزستان سراسری برمیداره که طرفیتش برای اونا کم بود درحد 10 نفر اما خودش می گفت که شیرازم این رشته رو داره اما مجازیه 60الی80نفری بر میداره اونم رتبت باید کمتر از 400 باشه یعنی بالای 400 امیدی به قبول شدن نیست البته امسالو نمیدونم برای پارسال اینجوری بود شاید طرفیت و تعداد دانشگاههای پذیرنده افزایش یافته باشه
از نطر بازار کار من این رشته رو پسند نمیکنم البته تو ایران.....وقت هدر دادنه:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون طوری که دوستم می گفت تنها خوزستان سراسری برمیداره که طرفیتش برای اونا کم بود درحد 10 نفر اما خودش می گفت که شیرازم این رشته رو داره اما مجازیه 60الی80نفری بر میداره اونم رتبت باید کمتر از 400 باشه یعنی بالای 400 امیدی به قبول شدن نیست البته امسالو نمیدونم برای پارسال اینجوری بود شاید طرفیت و تعداد دانشگاههای پذیرنده افزایش یافته باشه
از نطر بازار کار من این رشته رو پسند نمیکنم البته تو ایران.....وقت هدر دادنه:D

میگن تو ایران بازار کارش خوبه ها ....:surprised:...کلا ناامیدم نکنید ...این رشته رو دوس دارم یجورایی کنترله ...
بورس نمیکنه ؟...
مجازی یعنی چی دقیقا؟...شهریه هم داره درسته ؟...
میخوام مطمئن شم می ارزه بعد کنکورشو بدم ...چون باید از شمال پاشم برم جنوب ...باید ارزششو داشته باشه ...

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن تو ایران بازار کارش خوبه ها ....:surprised:...کلا ناامیدم نکنید ...این رشته رو دوس دارم یجورایی کنترله ...
بورس نمیکنه ؟...
مجازی یعنی چی دقیقا؟...شهریه هم داره درسته ؟...
میخوام مطمئن شم می ارزه بعد کنکورشو بدم ...چون باید از شمال پاشم برم جنوب ...باید ارزششو داشته باشه ...
اگه به فکر بازار کار هستید برق که بهتر از اینه
مجازی یعنی کلاساشو به صورت آنلاین تو خونه با سیستمتون دنبال می کنید
آره شهریه داره تقریبأ ی کم کمتر از غیر انتفاعی
خب اگه بخونید مجازیشو راحت قبول میشید اما سراسریشو رتبتون باید زیر 100باشه تا شانس قبول شدن داشته باشید

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه به فکر بازار کار هستید برق که بهتر از اینه
مجازی یعنی کلاساشو به صورت آنلاین تو خونه با سیستمتون دنبال می کنید
آره شهریه داره تقریبأ ی کم کمتر از غیر انتفاعی
خب اگه بخونید مجازیشو راحت قبول میشید اما سراسریشو رتبتون باید زیر 100باشه تا شانس قبول شدن داشته باشید
مجازیو حاضر نیستم ...
ان شاءالله با اطلاعات بیشتر تصمیممو میگیرم
ممنون وقت گذاشتین جوابمو دادین ...
التماس دعا...
موفق باشید :gol:

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجازیو حاضر نیستم ...
ان شاءالله با اطلاعات بیشتر تصمیممو میگیرم
ممنون وقت گذاشتین جوابمو دادین ...
التماس دعا...
موفق باشید :gol:
تمنا میکنم

اگه علاقمند بودین در این مورد بیش تر اطلاعات جمع بکنید من به دوستم میگم بیاد تا براتون شرح بده چون اونم با علاقه رفته تو این رشته
پایدار باشید

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمنا میکنم

اگه علاقمند بودین در این مورد بیش تر اطلاعات جمع بکنید من به دوستم میگم بیاد تا براتون شرح بده چون اونم با علاقه رفته تو این رشته
پایدار باشید

آره خیلی دوس دارم با یکی که خودش اهوازه حرف بزنم ..ممنون میشم ...
سلامت باشید

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
آره خیلی دوس دارم با یکی که خودش اهوازه حرف بزنم ..ممنون میشم ...
سلامت باشید

بورس کردن کمی سخت شده
ولی به احتمال 90 درصد تعهد به کار بده . برای کسی خوبه که اهل خوزستان باشه و همونجا در پالایشگاه یا شرکت نفت به کار مشغول بشه. درس خوندن اونجا هم سخته.و حتی قبولیش
یا اینکه در محل سکونت یا نزدیکی اون شرکت نفت باشه .

0192

عضو جدید

بورس کردن کمی سخت شده
ولی به احتمال 90 درصد تعهد به کار بده . برای کسی خوبه که اهل خوزستان باشه و همونجا در پالایشگاه یا شرکت نفت به کار مشغول بشه. درس خوندن اونجا هم سخته.و حتی قبولیش
یا اینکه در محل سکونت یا نزدیکی اون شرکت نفت باشه .

مگه صنعت نفت خانمم قبول میکنه؟
تا جایی که من میدونم از سال 86 به اینور حتی حق شرکت در آزمونم ندارن...

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
مگه صنعت نفت خانمم قبول میکنه؟
تا جایی که من میدونم از سال 86 به اینور حتی حق شرکت در آزمونم ندارن...

سال 60 تا 65 پذیرش فقط مرد بود . دیدن راه اشنباهی پیش گرفتن دوباره شد خانم و اقا
سال 90 فکر کنم دوباره پذیرش مرد شد و حالا باز میگن پذیرش هم اقا و هم خانم .و فقط در بعضی گرایش های اجرایی خانم پذیرش ندارن.
...
در مقطع ارشد تمامی دروس تخصصی به زبان انگلیسی ارایه میشه
برای دانشجویان با معدل بالا امکانات رفاهی و حتی حقوق در نظر گرفته میشه
در مقطع ارشد امکان بورسیه شدن هست
و کارگاه های غیر دانشگاهی که مربوط به رفتن به محل کار (شرکت نفت) و اشنایی با کار است از طرف خود دانشگاه انجام میشه.
.کسی هم که وارد صنعت نفت شد دیگه ایندش مشخصه.
خونه مجانی و حقوق بالاوخیلی بالا و غیره.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سال 60 تا 65 پذیرش فقط مرد بود . دیدن راه اشنباهی پیش گرفتن دوباره شد خانم و اقا
سال 90 فکر کنم دوباره پذیرش مرد شد و حالا باز میگن پذیرش هم اقا و هم خانم .و فقط در بعضی گرایش های اجرایی خانم پذیرش ندارن.
...
و کارگاه های غیر دانشگاهی که مربوط به رفتن به محل کار (شرکت نفت) و اشنایی با کار است از طرف خود دانشگاه انجام میشه.

کاش می رفتم نفت می خوندم :D چ خبطی کردم رفتم این رشته

alk1370

کاربر بیش فعال
[h=1]استفاده از فرصت باقیمانده تا کنکور[/h] در ادامه نکات مختصری در مورد استفاده از فرصت باقیمانده تا کنکور بیان شده که امیدوارم براتون مفید باشه.

۱- اگر احساس می‌کنید مباحثی از درس رو فراموش کردید (مخصوصا افرادی که تازه شروع به مرور کردند)، تا حدی طبیعیه و چندان جای نگران نیست. مرور درس به مراتب خیلی سریعتر از خود مطالعه درس انجام می‌شود و یادگیری و به حافظه سپردن مطالب هم در این مرحله خیلی بهتر از مرحله اول صورت خواهد گرفت. هدفتون باید این باشه که شب کنکور (و نه لزوما زودتر) اکثر مطالبی را که قبلا خواندید در ذهنتون باشه و مطمئن باشید که ان شاء الله فرصت باقیمانده این اجازه رو خواهد داد.

۲- یکی از معمول‌ترین چیزها تو این روزهای باقیمانده اضطرابه که متاسفانه بسیاری و شاید اکثریت قریب به اتفاق داوطلبینی که زحمت کشیدند این مشکل رو دارند. بهترین راه برای کم شدن اضطراب، یاد خداست. بنابراین تو مدت باقیمانده و مخصوصا شب و روز کنکور از ذکر خدا و توکل به او غافل نشیم. در این روزها که طبیعتا بیشتر به یاد خدا هستیم و از او طلب کمک می‌کنیم، با او عهد ببندیم که در زمان آرامش هم همین حالات رو حفظ کنیم. این موضوع را نیز فراموش نکنید: «برای قبول شدن در کنکور نیاز نیست که همه مباحث دروس‌ رو کاملا مسلط باشید.» شما فقط کافی است که حل “یک چهارم” تا “یک سوم” تست‌های کنکور رو بلد باشید (یعنی به طور متوسط از هر درس ۳ تا ۴ تست). در این صورت ان شاء الله می‌توانید یکی از بهترین دانشگاه‌ها قبول شوید. البته با کمتر از این هم ان شاء الله می‌توانید رتبه قبولی یکی از دانشگاه‌های متوسط در تهران یا شهرستان را به‌دست آورید. مطمئن باشید اگر تلاشتون رو کردید ان شاء الله نتیجه مناسبی خواهید گرفت.
۳- از هیچ آزمون آزمایشی انتظار تخمین درصدها و رتبه کنکورتون رو نداشته باشید. تمرین مدیریت زمان سر جلسه کنکور،کم شدن اضطراب و تا قسمتی هم یادگیری مباحثی از درس (آن هم به شرطی که سوالات آزمون، استاندارد باشه) از اهداف آزمون‌های آزمایشی هستند. بنابراین اگر کسی در آزمون‌های آزمایشی موفق نیست اصلا دلیل قطعی بر عدم موفقیت در کنکور نخواهد بود.
۴- از فرصت باقیمانده فقط برای مرور مطالب قبلی استفاده کنید و حتی الامکان مبحث جدیدی را مگر به‌طور خاص و موردی مطالعه نکنید. اگر تعداد تستهایی را که قبلا حل کردید کافی بوده لزومی به حل تست جدید نیست و سعی کنید فقط تست‌های مهمی رو که احیانا در دورهای قبل علامت زدید مطالعه کنید مگر اینکه احساس کنید کاملا به مباحث و تست‌های قبلی مسلط شدید و زمان باقیمانده برای مطالعه تست‌های جدید کافی است. البته اگر هنوز تست‌های کنکور ارشد و دکتری سال‌های اخیر را حل نکردید حتما تا کنکور زمانی را برای حل این تست‌ها اختصاص دهید. سعی کنید حتما در چند روز آخر یک مرور کلی و جمع‌بندی (حتی به شکل روخوانی تست‌ها و فرمول‌ها) روی همه درس‌ها داشته باشید. اگرچه هر ساله تست‌های جدیدی به کنکور اضافه می‌شود اما بسیاری از تست‌ها نیز مشابه تست‌های سال‌های قبل و شاید به همراه کمی تغییرات می‌باشد. بنابراین اگر بر تست‌های کنکور سال‌های قبل کاملا مسلط هستید ان شاء الله همین تسلط برای پاسخگویی به تعداد قابل قبولی از تست‌ها کفایت می‌کند. تسلط بر تست‌های کنکور سال‌های قبل به معنی این است که اگر تغییر اندکی در صورت تست داده شود یا نکات دو تست با هم تلفیق شوند و تست جدیدی ایجاد شود باز هم برای شما قابل حل باشد. حل تست‌های تالیفی جدید و استاندارد می‌تواند این اطمینان را برای شما ایجاد کند که تست‌های کنکور را خوب یاد گرفته‌اید که البته اگر قبلا این کار را انجام ندادید و احساس می‌کنید که نیاز به حل تست‌های جدید دارید سعی کنید زمانی را البته بعد از تسلط بر تست‌های کنکور برای آن اختصاص دهید.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَهَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ
فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ
و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم! دعاى دعا کننده را، به هنگامى که مرا مى‏خواند، پاسخ مى‏گویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)!
سوره بقره – آیه ۱۸۶

با تشکر از مهندس تقدسی

sanup2006

عضو جدید
...
تو کنکور ارشد برق کلا چه انتخاب هایی هست که به احتمال زیاد بعد فارغ التحصیل شدن جذب اون ارگان بشی ؟
و اینکه شرایط سنی هم داره ؟
مث صدا و سیما و...
چه رتبه هایی میخواد؟
از بیکاری فسیل شدم.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
تو کنکور ارشد برق کلا چه انتخاب هایی هست که به احتمال زیاد بعد فارغ التحصیل شدن جذب اون ارگان بشی ؟
مث صدا و سیما و...
چه رتبه هایی میخواد؟
از بیکاری فسیل شدم.
قبولی در دانشگاه های صنعت نفت حتی برای مقطع کارشناسی تعهد به کار دارن. البته تا چند سال پیش داشتن الان مطمئن نیستم .
تعهد به کار هم بستگی به دانشگاه داره. مثلا در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشکده کاشان مشهد تعهد به کار دارن.
باید راجب بقیه تحقیق کنید

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مچکرم از اطلاعاتتون ...
الان صنعت نفت ارشد ابزار و اتوماسیونش دقیقا خانم میگیره یا نه؟؟...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
مث صدا و سیما و...
چه رتبه هایی میخواد؟
از بیکاری فسیل شدم.

یکی صدا وسیماست...یکی وزارت اطلاعات....فک کنم دانشکده هوایی شهید ستاری هم بگیره

دانشگاه امام حسین هم انگار جذبت میکنند

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
از سایت سازمان سنجش دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کنید....آخرشو نگاه کنید زده چی به چیه

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
دانشکده های افسری که بله فقط اقا و بعد از فارغ التحصیلی کار تامینه و نظامی میشید.
مثلا مهندس برق با درجه ستوانی.و با داشتن چند سال سابقه ارتقا به سروان و سرهنگی(نیرو هوایی)
.
برای ابزار دقیق صنعت نفت تحقیق کنید .مطمئن نیستم ولی شنیدم که پذیرش هم اقا و هم خانم دارن.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مچکرم از اطلاعاتتون ...
الان صنعت نفت ارشد ابزار و اتوماسیونش دقیقا خانم میگیره یا نه؟؟...

سلام .خانومي الان همه جا فقط مرد مي گيرن ...البته اوني كه مي خواد چرخه ي زندگي رو بچرخونه مرده نه زن!!مردا برن سركار بهتره ..ماهم خانومي مي كنيم :smile:

دوستاني كه مشتاق كارن اينجا سر بزنن...شركت پالايش نفت تهران تازه استخدامي زده :smile:

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان، خسته نباشید همه
امكانش هست كسی سوالات معادلات دیفرانسیل رشته ریاضی مال این 6و7 سال اخیر رو بذاره؟ چون معمولا زیاد پیش میاد سوالات ریاضی واسه برق بیان، اگه كسی این امكان براش هست لطفا دریغ نكنه. التماس دعا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا