گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranidaughter

عضو جدید
سلام دوستان
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه با مقاله برای دانشگاه های خوب (دانشگاه های تهران یا صنعتی اصفهان و...) پذیرش گرفت؟ چقدر احتمالش هست؟ میشه روش حساب کرد؟ مقاله باید در چه حد باشه؟ با isi میشه؟

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

کاش در ازای پولی ک از کتابها میگرفتن کمی هم تو کیفیتشون دقت میکردن..
دو بار کتابو از وسط باز کنی تیکه تیکه میشه..تمام کتابام همینجور شدن هر کدوم ب سه چهارتا تیکه تقسیم شدن.. برا شما هم این اتفاق افتاده یا فقط کتابا من بی کیفیت چسبیدن?

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
از منم همینجور شدن فصل, فصل جدا کردم دادم برام منگنه زدن که ورق ورق نشه

Send from my sony using Taptalk

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه با مقاله برای دانشگاه های خوب (دانشگاه های تهران یا صنعتی اصفهان و...) پذیرش گرفت؟ چقدر احتمالش هست؟ میشه روش حساب کرد؟ مقاله باید در چه حد باشه؟ با isi میشه؟

سلام واسه ارشد منظورتونه دیگه؟ اگه دکترارو میگید که باید حتما مقاله و نمره زبان داشته باشی. واسه ارشد بگی من تا حالا نشنیدم با مقاله قبول کنن! کسیکه 4 سال کارشناسی کلی درس مختلف و در حد ممبتدی خونده مقالش چی باشه آخه! حتی برید پذیرش دانشگاه های معتبر رو هم ببینید واسه ارشد هیچ کدوم مقاله نمیخواد بلکه نمره زبان بالا و معدل بالا میخوان. کسی از یه دانشجو کارشناسی توقع مقاله نداره چون میدونن مقاله ای که داده بشه یک در میلیون مقاله درست حسابی در بیاد ازش

endoftime

عضو جدید
سلام به همگی
دوستان
خواهش میکنم اگر واستون مقدوره این لطف در حق من بکنید
متاسفانه کتاب الک اسلام پناه بنده (چاپ 91) چند صفحه اش چاپ نشده الان هم دسترسی به جایی ندارم که دوباره کتاب تهیه کنم
لطفا یکی بزرگی کنه از این صفحات یه عکس بگیره به صورت پ.خ یا میل برام بفرسته
صفحات :579-580 582-583 586-587 590-591

آخرین ویرایش توسط مدیر:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام به همگی
دوستان
متاسفانه کتاب الک اسلام پناه بنده (چاپ 91) چند صفحه اش چاپ نشده الان هم دسترسی به جایی ندارم که دوباره کتاب تهیه کنم
دوست عزیز برا من چاپ ۹۲هست و این صفحات رو نداره متاسفانه وگرنه برات میفرستادم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایی جالبتون;)
شبها زود بخوابم صبحها دیرتر بیدار میشم! ساعت 6.30 کوک میکنم تا حداقل 7.30_8 بیداربشم!!!

آخه مشکل اینجاست کسی نمیتونه شبا زود بخوابه:biggrin:

منم خوابم مشکل داره.شبا ساعت 2 میخوابم صبحها ساعت 10:30 بیدار میشم.اگه 12 آدم خوابش ببره

میتونه 8 بیدار بشه.اصلا خواب یه مشکل بزرگه

malih9068

عضو جدید

سلام به همگی
دوستان
دوست عزیز جلد جدید نداره اگر مباحث رو بگی براتون از جلد جدید میفرستیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jahangard-n

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه تو کلاس الکترونیک اسلام پناه و سیگنال تقدسی غیر از تست های کنکور چه تستهایی حل می کنن ، از چه منابعی ؟

power4ever

عضو جدید
بچه ها اگه واستون ممکنه قسمت مکان هندسی ، نایکویست جزوه کلاسی مهندس تقوی رو واسم پ خصوصی
کنید ممنون میشم

jeneral_dj

عضو جدید
سلام به همه دوستان کنکوری !!!
من یه مشکلی دارم هر کار میکنم نمیتونم با خودم کنار بیام و حلش کنم!!!!! شده تا حالا بخشی از روزتون رو به هر دلیلی از دست بدین و بعدش دیگه نتونین خودتونو قانع کنید که بابا هنوز کلی دیگه از تایم روز مونده و بشین بقیه شو استفاده کن؟؟؟؟
من اصلا نمیتونم از تایم های مرده استفاده کنم و کلا ذهنم شرطی شده که مثلا باید صبح راس یه ساعت مشخص شروع کنم و اگه نکنم روزم کلا خراب شده!!!!!!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

alk1370

کاربر بیش فعال
من یه مشکلی دارم هر کار میکنم نمیتونم با خودم کنار بیام و حلش کنم!!!!! شده تا حالا بخشی از روزتون رو به هر دلیلی از دست بدین و بعدش دیگه نتونین خودتونو قانع کنید که بابا هنوز کلی دیگه از تایم روز مونده و بشین بقیه شو استفاده کن؟؟؟؟
من اصلا نمیتونم از تایم های مرده استفاده کنم و کلا ذهنم شرطی شده که مثلا باید صبح راس یه ساعت مشخص شروع کنم و اگه نکنم روزم کلا خراب شده!!!!!!

سلام
همین طور که قید پول مچاله داخل جیب ات را نمی زنی ،، قید روزی که تنها ساعت هایی از آن گذشته را هم نزن:smile:

Reza82N

عضو جدید
,سلام بهترين كاري كه ميتوني بكني..
صبح قرار بوده ساعت ٧ بيدار شي ١٠ بيدار شدي،

تو برنامت شروع تايم درس خوندنت ميشه ١٠ ،انگار روزت ساعت ده صبح آغاز شده،و همينطور ادامه بده تا شب،
اگر روزتو ساعت ٧ بگيري فاصله ٣ ساعت خالي كه تو برنامه چيزي ثبت نميشه و خاليه حس از دست دادن زمانو انتقال ميده،
البته به شرطي كه برنامه مكتوبي براي خودت داشته باشي،
اينطوري بجاي خالي بودن صبح،انگار از صبح تا شب درس خوندي(روزت پُر بوده) و بجاش آخر وقت ٣ ساعت كمتر خوندي.
اين روش عجيب جواب ميده.

Kaka_s

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه تو کلاس الکترونیک اسلام پناه و سیگنال تقدسی غیر از تست های کنکور چه تستهایی حل می کنن ، از چه منابعی ؟

تو کلاس الکترونیک بجز تستای ارشد برق آقای اسلام پناه تستای دکترای برق. ارشد اتوماسیون و برخی تمرین های کتب پروفسور رضوی رو حل می کنند.

Mmshh

عضو جدید
سلام، بچه ها من هنوز نمیدونم چه آزمونی ثبت نام کنم! بین بینش و سنجش موندم. شنیدم بینش سخته و منم کلا آدم ناامیدی هستم اونجوری تازه روحیم کمترم میشه. نظر شما چیه؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام، بچه ها من هنوز نمیدونم چه آزمونی ثبت نام کنم! بین بینش و سنجش موندم. شنیدم بینش سخته و منم کلا آدم ناامیدی هستم اونجوری تازه روحیم کمترم میشه. نظر شما چیه؟
دوست عزیز ب نظر من فقط سه تا جامع رو ثبت نام کن اونم فقط ب عنوان اینکه با جو کنکور و زمان بندی و.. اشنا بشی و به جنبه اموزشی و رتبه واینا زیاد توجه نکن.. از ابان ماه هم اگه برنامه درسیت ب هم نمیخوره با ازمونهای ۲۵درصد پیش برو و هر دوهفته ازمونهارو ب طریقی گیر بیار و برا خودت حل کن.مثلا الک و سیگنال از نصیر و کنترل بینش..این پیشنهاد من بود.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
عشق هیچ گاه مطالبه نمی کند...بلکه همواره نثار می کند...

بی استعداد ! ترسو , جمع گریز و بی نهایت خجالتی این ویژگی های پسری لاغر اندام و سیه چرده با گوش هایی جلو امده و بزرگ بود.جدول ضرب را هم به سختی اموخت.او فقط 13 سالش بود که با دختر بچه ی جذابی به نام کاستور بای ازدواج کرد.به خیال خودش برای کاستور بای هم رییس و هم معلم بود.ولی بعد ها فهمید و اعتراف کرد که درس زندگی را از او اموخته است.شجاعت و شکیبایی و بخشش بی توقع کاستوربای تا عمق وجود او ریشه دوانید.
دبیرستان را با نمرات متوسط تمام کرد.برای ادامه ی تحصیل وارد دانشکده ی پزشکی شد و پس از 5 ماه و کسب نتایج ضعیف انصراف داد.و سپس عازم انگلستان شد تا درس وکالت بخواند.کاستور بای همه ی جواهراتش را فروخت تا بخشی از هزینه ی سفر او فراهم شود.در چند ماه اول ترس از انگشت نما شدن در لندن و دل تنگی برای مادرش بارها او را وسوسه کرد تا فرار کند و به وطنش برگردد.اما عاقبت در لندن ماند و بعد سه سال به عضویت کانون وکلای و دادگاه عالی درامد و فردای ان روز با کشتی به کشور خود بازگشت.

کم رویی و نداشتن اعتماد به نفس ! با شغلی که واردش شده بود کاملا در تضاد بود.از از پیش شکست خورده بود همکارانش او را مسخره می کردند و به او لقب وکیل بی موکل داده بودند.اولین و اخرین پرونده ای که در شهر بمبئی به او داده شد یک دعوای کاملا معمولی با حق الزمه اندک بود روز دادگاه که با رنگ پریده و پاهای لرزان مقابل حضار حتی نتوانست کلمه ای بگوید.پرونده را به وکیل دیگری سپرد و از دادگاه خارج شد.

تا ان زمان اگر کسی می گفت این موجود و دست پا چلفتی روزی دنیا را تکان خواهد داد یک شوخی بی مزه تلقی می شد. و هر گز کسی باور نمی کرد موهانداس بی عرضه روی ماهاتما به معنی روح بزرگ شود.بله این فرد کسی جز ماهاتما گاندی رهبر و سمبل مبارزات علیه استعمار پیر و نیرنگ باز انگلستان در هند نبود.

ماهاتما شدن اون از لحظه ای اغاز شد که از خود پرسید(( حالا که تلاشم برای تغییر محیط نتیجه نداد چرا برای تغییر خودم تلاش نکنم)) در زندگی او چکیده ی موفقیت های او دو چیز بود : 1-تلاش بی وقفه 2-فکر نکردن به نتیجه !

ان طور که خود او می گوید:

شادمانی در تلاش نهفته است نه دست یابی به هدف.یک تلاش بی وقفه و جانانه عین پیروزی است... . خود را از فکر و چنبره ی نتیجه وا رها کن ! و فقط کار کن... ان که نتیجه را رقم می زند کسی جز خداوند نیست.پس فکر کردن به نتیجه ثمری جز بازماندن از تلاش نخواهد داشت.
گاندی از اینده امده بود و سرمشقی به انسان ها داد که انسان امروز باید هر روز بارها بنویسد و تکرار کند.... شاید بیاموزد.

منبع... برگرفته از مقدمه یک کتاب !

Kaka_s

عضو جدید

از نظر استاندارد بودن هیچ موسسه ای کامل نیس همونطور که وحید جون گفتن الک و سیگنال نصیر خوبه کنترل و ریاضی بینش. از نظر جامعه آماری تقریبا مثل هم هستن. البته فک کنم پارسه یکم شرکت کنندش بیشتر باشه.

jeneral_dj

عضو جدید

دوست من هنوز برای ناامیدی خیلی زوده ، هنوز که بخش مهم راه مونده ، مطمن باش اگه جدی و با صلابت از همین الان شروع کنی به هدفت میرسی!!! راجع به آزمون هم ببین بخوایم رو راست باشیم هیچ موسسه تو همه درسا خوب نیست!! و جامعه آماری هم تا حد زیادی مثل همه البته خب بعضیا یکمی بیشتر از بعضی های دیگه هستن!!! من دوستم پارسال پارسه شرکت میکرد تو هیچ آزمونی زیر 200 نشد و رنج رتبه هاش بیشتر بین 300 تا 400 بود اما 92 قدرت شد. میخوام بگم اصلا رتبه ها شما تو آزمون آزمایشی نمیتونه همون رتبه ای باشه که شما قراره تو کنکور بیاری!!(این ماجرا دو طرفس ، یعنی ممکنه شما رتبه تک رقمی بیاری تو آزمونات اما تو کنکور دو رقمی هم نشی!!)

من خودم بنا به دلایل خودم میخواستم یا نصیر برم یا پارسه!!! که آخرش تصمیمم شد نصیر و ثبت نام کردم!!!! دوتا از دوستامم بردم نصیر!!!
:biggrin: من بران کیفیت سوالات مهم بود و اینکه مکان آزمونم مشابه آزمون اصلی باشه که نصیر توی شهر مشهد اینطوری بود یعنی آزموناش تو دانشگاه فردوسی برگزار میشد و با صحبتی هم که با اساتیدش داشتم گفتن ( ایشالا که راست گفتن!!) که امسال قراره تمام آزمونا طراحش خود اساتید باشن!!!
پارسه هم خوبه چون نظم برگزاریش عالیه و خدمات بعد آزمونش مثل کارنامه و .... عالیه!! سنجش درسته اسمش سنجشه ولی واقعیت اینه خیلی سوالاش یکنواخت شده!! کلا سوالای دکترا بود و پاسخنامشم چنگی به دل نمیزد!!! بینش هم که اصلا پاسخنامه نداشت!! یه کلید میدن بهت تقریبا!!:mad:
به نظرم با دقت نگاه کنی انتخابات خیلی زیاد نیستن که گیر کنی بینشون!!!!

zahra528

عضو جدید
سلام ،به نظر من اگه خودت بشینی بخونب بهتره این آزمونا هیچکدوم شبیه آزمون ارشد هم نیست

sanup2006

عضو جدید
لطفا یکی بودجه بندی یکی از آزمون ها رو بزاره. موسسه فرقی نمیکنه یک برنامه میخوام.
نصییر یا مدرسان شرف باشه بهتره

ممنون

zahra528

عضو جدید
مدرسان شریف بسته به همراه آزمون حدود 1150000 میشه ، فکر کنم الان بسته تخفیفی هم داره. تا 31 شهریور که 25% تخفیف داشت.

keyhan386

عضو جدید
چگونه مطالب درسي را مرور کنيم؟

لازم است بعد ازمطالعه صحيح و اصوليو رسم الگوي يادآوري، مطالب مطالعه شده مرور شوند تا در روز کنکور در حافظه بلندمدت بوده و براحتي قابل يادآوري باشند.براي مرور صحيح بهتر است مراحل و شيوه درست آن را رعايت کنيم.

الف) انواع مرور:

مرور مي‌تواند به 3 شکل زير صورت پذيرد
:

1-مرور از روي جزوه و کتاب:در اين نوع مرور، داوطلب، مطلب را از منبع اوليه مجدداً مرور مي‌کند. يقيناً حتي اگر فقط مطالب مهم و قسمت‌هايي که علامت زده شده نيز مطالعه شوند، باز هم مرور از روي جزوه زمان زيادي را صرف خواهد کرد.

2- مرور با تست:مي‌توانيد با زدن تست، ضمن حفظ آمادگي مطالب مورد مطالعه، آن را مرور کنيد؛ اما مرور با تست نمي‌تواند جامعيت مطلب را تضمين کند. يعني ممکن است بخشي از مطلب يا نکاتي وجود داشته باشند که در مجموعه تست مورد سؤال قرار نگيرد.

3-مرور از روي الگوي يادآوري (خلاصه‌نويسي):اين نوع مرور، کامل‌ترين و مطمئن‌ترين و نيز سريع‌ترين شکل مرور است. در اين نوع مرور، شما بايد الگوييادآوري فصل مورد نظر را درذهنخودرسمکنيد و سعي کنيد تمامي قسمت‌ها را يادآوري کنيد و اگر نتوانستيد بخشي از الگو را يادآوري کنيد، بايد ابتدا کمي به ذهنتان فشار بياوريد تا گرسنه شود و آن گاه مي‌توانيد از روي منبع اصلي (جزوه و کتاب) آن را کامل کنيد.اين کار باعث مي‌شود تا شما تمامي مطالب را مرور کنيد و مطلبي از قلم نيفتد. البته بعد از مرور الگو، مي‌توانيد تعدادي تست (به تناسب زمان و مبحث) نيز بزنيد.

ب) مراحل صحيح مرور:
اما اين که با چه فاصله زماني، مطالب را مطالعه و مرور مي‌کنيم نيز اهميت بسيار زيادي دارد.طبق تحقيقات صورت گرفته، مطالب بايديک روز بعد از رسمالگوي يادآوري فصل مجددا مرور شوند. تايک هفته بعدمطالب در حافظه ما وجود دارد، اما يک هفته بعد بايد مجدداً الگو را به روش گفته شده مرور کرد. سومين مروريک ماه بعداست و اگر مطالب 4ماه بعد مرورشوند، بيشتر جزئيات در حافظه ما باقي خواهند ماند.
شما مي‌توانيد براي تنظيم دقيق اين فواصل زماني از يک تقويم استفاده کنيد. به اين ترتيب که بعد از رسم الگوي يادآوري، در فواصل يک روز، يک هفته، يک ماه و 4 ماه، نام الگويي را که بايد مرور کنيم، يادداشت نماييم تا در روز مرور آن را به طور کامل انجام دهيم.
برگرفته از سایت کانون فرهنگی آموزش

Majid Nemo

عضو جدید

باید اول ببینی هدفت از شرکت تو آزمون چیه!!! اگه فقط میخوای یه آزمون بدی که با جو و شرایط آزمون اشنا بشی برای کنترل زمان و استرست فرقی نمیکنه کدوم موسسه ازمون بدی چون همه موسسات روند برگزاری ازمونشون در این زمینه یکیه .در موردبینش و سنجش اطلاعی ندارم باید خوب باشن ولی اگه کیفیت سوالات و جامعه اماری و کارنامه به موقع مد نظرت باشه به نظر من مدرسان شریف انتخاب بهتریه اینو از تعریفاتی که راجع به آزموناش شنیدم و مصاحبه هایی که از رتبه ها خوندم میگم و ظاهرا جامعه اماریشم مثه اینکه بالاتر از بقیه است البته امیدوارم همینطوری که میگن باشه بعد ازونم خدمات پارسه میگن خیلی خوبه .

Majid Nemo

عضو جدید

[h=1]مطالعه به سبکی دیگر!
[/h]

اغلب دانشجویان و علاقه مندان آموزشی از مربیان و استادان خود

بارها پرسش می‌‌کنند که چگونه مطالعه کنیم تا مطالب را بهتر در ذهن سازماندهی
کنیم؟ صبح زود مطالعه کنیم یا شب هنگام؟ با صدای بلند مطالعه کنیم یا به آهستگی

مطالب را مرور کنیم؟ پیشکسوتان فرهنگی نیز با توجه به تجربیات و روش های

علمی شیوه‌هایی را توصیه می‌‌کنند.

مطلب زیر از کتاب زمینه روان‌شناسی “هیلگارد” تهیه شده که می‌‌تواند پاسخگوی برخی از پرسش های مربوط به شیوه های مطالعاتی باشد. با هم این مطلب را مرور می‌‌کنیم:اساس امر مطالعه و خواندن بدون فراموشی، یادگیری و حافظه است. در این جا با تکنیکPQRST” (که مخفف آن در زبان انگلیسی، ”Preview” مرور اجمالی، ”Question” سوال، ”Read” خواندن، “Self-recitation” تلقین و تکرار ”Test” آزمون است) آشنا می‌‌شوید :

مرحله P

در اولین گام مطالعه، مروری اجمالی بر کل مطالب مورد مطالعه کنید تا از موضوعهای اصلی آن تصوری پیدا کنید. این کار را می‌‌توان با خواندن رئوس مطالب و سپس گفتارهای اصلی و تصاویر و عکس های آن انجام داد.

مهم‌ترین جنبه مرحله مرور اجمالی این است که می‌‌توان خلاصه مطالب را در پایان هر فصل به دقت خواند و در مورد هر یک از نکاتی که در این خلاصه آمده است تامل کرد. خواه ناخواه به ذهنتان خطور می‌‌کند که باید پس از خواندن مطالب جواب را پیدا کرده باشید و دستاورد این مرحله، به دست آوردن دید کلی نسبت به عناوین فصل‌ها و نحوه سازماندهی آنهاست.

مرحله Q

عناوین اصلی مطالب را به یک یا چند پرسش تبدیل کنید؛ پرسش هایی که با خواندن آن گفتارها، به پاسخ آنها دست می‌‌یابید. باید از خود بپرسید: ” مطالب عمده ای که مولف می‌‌خواهد در این گفتار بیان کند، چیست؟

مرحله R

در این مرحله، گفتار مورد نظر را با دقت به معنای آن بخوانید و بکوشید جواب پرسش هایی را که در مرحله Q مطرح کرده بودید بیابید، لذا باید در مورد آنچه که در دست مطالعه دارید تامل کنید و آن را به مطالب دیگری که می‌‌دانید ارتباط دهید. پس می‌‌توان واژه‌ها یا عبارات کلیدی را در متن علامت زد. اصولا می‌‌بایست ۱۰ الی ۱۵ درصد متن را علامت زد زیرا در این مرحله، هدف این است که واژه‌ها یا مطالب اصلی متن مشخص شود تا بعد بتوانید آنها را مرور کنید. تا وقتی تمام گفتار و مطالب کلیدی آن را نخوانده اید یادداشت برندارید این کار کمک می‌‌کند اهمیت نسبی هر نکته را دریابید.

مرحله S

پس از به پایان رساندن مطالعه مطالب بکوشید تا نکات عمده آن را به یاد آورید و اطلاعاتی را که در آن مطرح شده است از حفظ بیان کنید، درس پس دادن به خود، روش بسیار موثری برای تثبیت مطالب در حافظه است. مطالب را به زبان خودتان بیان کنید و اطلاعات مطرح شده را از حفظ بگویید. در نبود افراد بهتر است با صدای بلند این کار را انجام دهید اما اگر افراد دیگری هم حضور دارند می‌‌توانید این کار را در ذهنتان انجام دهید. مطلب را با متن مقابله کنید تا مطمئن شوید که آنها را درست و کامل به یاد آورده اید. با تکرار یا از برکردن مطالب، متوجه می‌‌شوید که چه چیزهایی را به خاطر نسپرده اید. این کار به شما کمک می‌‌کند تا اطلاعات را در ذهن خود سازماندهی کنید. پس از آنکه گفتار اولی به پایان رسید می‌‌توانید به گفتار بعدی بپردازید و باز هم مراحل S.R.Q را در مورد آن به کار بندید. همین روش را تا پایان گفتارهای یک فصل اعمال کنید.
مرحله T
پس از پایان مطالعه یک فصل، باید از خودتان امتحان بگیرید و کل مطالب فصل را مرور کنید. بنابراین یادداشت های خود را دوره کنید و ببینید که آیا نکات اصلی را به یاد می‌‌آورید یا نه؟ بکوشید تا دریابید که مطالب مختلف فصلها چه ارتباطی با هم دارند؟ در مرحله T ، ممکن است برای یافتن مطالب و نکات کلیدی به کل فصل مراجعه کنید و در این مرحله باید خلاصه فصل‌ها را بخوانید، همچنین به هر مدخلی جزئیات بیشتری بیفزائید. مرحله T را نباید به شب امتحان موکول کرد، بهترین زمان برای اولین مرور هر فصل، بلافاصله پس از خواندن آن است.

پژوهش‌های انجام شده نشان می‌‌دهد که روش (PQRST) بسیار مفید بوده است، به گونه ای که بر روخوانی ساده مطالب فصل، از ابتدا تا انتها ارجحیت دارد، مرحله تلقین و تکرار در این روش بسیار مهم است. به جای چند بار خواندن مطالب بخش عمده زمان مطالعه را برای حفظ کردن فعالانه مطالب صرف کنید.

بر اساس پژوهش‌های انجام شده، خواندن دقیق خلاصه مطالب هر فصل، پیش از خواندن آن، بهره وری مطالعه را بسیار بیشتر می‌‌کند. خواندن خلاصه هر فصل سبب می‌‌شود که کل مطالب آن در ذهن سازماندهی شود. حتی اگر نخواهید از تمام مراحل روش (PQRST) پیروی کنید خوب است به اهمیت تلقین و تکرار و خواندن خلاصه مطلب فصل برای ورود به مطلب توجه خاصی مبذول کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا