گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahboobeh

عضو جدید
دوستان شب عیده ایشالله میخوایم از فردا شروع جدی داشته باشیم .. حیفه دچار حواشی بشه تاپیک.. بیخیال دوستان :D

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

سلام عیدتون مبارک...
ایشالا با یه پشتکار عالی بتونیم این ماهو بجبرانیم.... برا هممون دعا کنید.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثرا میرن مسافرت این چند روز.بنظرم از شنبه همه با هم شروع کنیم.روز اول هفته هم هست

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان شب عیده ایشالله میخوایم از فردا شروع جدی داشته باشیم .. حیفه دچار حواشی بشه تاپیک.. بیخیال دوستان :D

زود نیست شروع کردن ؟؟
من از شنبه شروع میکنم .... همون شنبه ی معروف....:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این شنبه معروف کار دستتون میده ها:D

من مث بقیه هنوز واقعا تصمیم نگرفتم بخونم دودلم
ولی اگه بخوام بخونم زود و بدون وقفه شروع میکنم
راستی اسپم دقبقا چیه ؟؟
الان این حرفا هم اسپمه ؟؟

I amir

عضو جدید
دوستان من هم به امید خدا از فردا میخوام به صورت جدی شروع کنم.
انشاالله که پیوسته دیگه بخونم تا کنکور

f.babaei

عضو جدید
من مث بقیه هنوز واقعا تصمیم نگرفتم بخونم دودلم
ولی اگه بخوام بخونم زود و بدون وقفه شروع میکنم
راستی اسپم دقبقا چیه ؟؟
الان این حرفا هم اسپمه ؟؟

بنظرم باخودت رو راست باشه بشین فکر کن ببین اگه نخونی وادامه ندی بجاش توی این دوسال که باید میرفتی دانشگاه و نرفتی میتونی چیکار کنی اگه بیکار بگردی ضرر کردی که نخوندی. ببین ارزشش رو داره.به اهدافت فکر کن
اسپم یعنی خارج از بحث تاپیک حرف بزنی :)

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظرم باخودت رو راست باشه بشین فکر کن ببین اگه نخونی وادامه ندی بجاش توی این دوسال که باید میرفتی دانشگاه و نرفتی میتونی چیکار کنی اگه بیکار بگردی ضرر کردی که نخوندی. ببین ارزشش رو داره.به اهدافت فکر کن
اسپم یعنی خارج از بحث تاپیک حرف بزنی :)

اینارو میدونم چون دنبال کار هستم شاید نخونم واسه همین دودلم
میدونم ینی خارج از بحث ....دقیقا نمیدونم بحث اینجا چیه که حالا خارجش باشه ....اینجا گفتگوی خودمانیه آخه...:D
(فک کنم همین اسپمه ...اخطارو گرفتم حلالم کنین همگی.....)

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
اینارو میدونم چون دنبال کار هستم شاید نخونم واسه همین دودلم
میدونم ینی خارج از بحث ....دقیقا نمیدونم بحث اینجا چیه که حالا خارجش باشه ....اینجا گفتگوی خودمانیه آخه...:D
(فک کنم همین اسپمه ...اخطارو گرفتم حلالم کنین همگی.....)
تاپیک رفع اشکال جزوات معرفی منابع و غیره هست . هر صحبتی که برای یک ارشدی به جز تاپیک های مذکور نیازه میتونه اینجا زده بشه .

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
کارشناسی ارشد پیوسته چیست شرایط ان و در چه رشته هایی پذیرش دارد

Army Of One

کاربر بیش فعال
کارشناسی ارشد پیوسته چیست شرایط ان و در چه رشته هایی پذیرش دارد

منظور از کارشناسی ارشد پیوسته دوره ای است که فرد بدون گرفتن مدرک کارشناسی و با داشتن دیپلم یا پیش دانشگاهی وارد آن می شود. از طرف دیگر کارشناسی ارشد ناپیوسته مخصوص افرادی است که مدرک کارشناسی خود را گرفته و حال می خواهند ادامه تحصیل دهند. طول دوره کارشناسی ارشد پیوسته تقریباً 6 سال و کارشناسی ارشد ناپیوسته بصورت رایج 2 سال است. لازم به ذکر است که دانشگاهها و رشته های محدودی وجود دارند که در دوره کارشناسی ارشد پیوسته دانشجو پذیرش می کنند.

منبع: تبیان

Army Of One

کاربر بیش فعال
تشکر. .مشخص نیست چه رشته هایی و چه دانشگاه هایی و اصلا چه کنکوری باید شرکت کرد؟!
فکر کنم باید تو دفترچه کنکور کارشناسی دنبال اطلاعاتش بگردین.
من فقط یکیو می شناختم دوم دبیرستان که بود بخاطر مدال نقره المپیاد دنبال جایی بود که کنکور نده فکر کنم رفت ارشد پیوسته فیزیک محض ، یادم نیست کدوم دانشگاه ولی گویا تعداد دانشگاهها و رشته هایی که ارشد پیوسته دارن کمه.
اطلاعاتم در همین حد بود.

ehsan0641

کاربر بیش فعال
خووووووووووووووش بحالتون همه تعطیلات تشریف دارین؟:surprised:

یا :w10:
سلام، والا منم مثل تو تعجب میکنم! حالا من نصف دروس رو تقریبا یه دوره کردم اما میبینم دوستان اصلا راغب نیستن انگار! حالا هفته اینده من میخام یه مسافرت کوچولو بیام شهرتون پیش دوستای قدیمی و یه سری هم به دانشگاه سابقمون( دانشگاه صنعتی شیراز) بزنم و زود تموم کنم تعطیلات رو
ولی خدایی دوستان گرم کنن مباحث و پرسش و پاسخهای درسی رو. یاعلی

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالی

تشکر. .مشخص نیست چه رشته هایی و چه دانشگاه هایی و اصلا چه کنکوری باید شرکت کرد؟!

من بازم گشتم نمیدونم درست خوندم یا نه ولی مثل اینکه یه سری دانشگاه ها دارن مثل دانشگاه امام صادق یه سری رشته هی معارفو الهیات و...
نوشته بود همون کنکور خودمونو باید شرکت کرد

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام، والا منم مثل تو تعجب میکنم! حالا من نصف دروس رو تقریبا یه دوره کردم اما میبینم دوستان اصلا راغب نیستن انگار! حالا هفته اینده من میخام یه مسافرت کوچولو بیام شهرتون پیش دوستای قدیمی و یه سری هم به دانشگاه سابقمون( دانشگاه صنعتی شیراز) بزنم و زود تموم کنم تعطیلات رو
ولی خدایی دوستان گرم کنن مباحث و پرسش و پاسخهای درسی رو. یاعلی

سلام , بسيار بسيار عالي

موفق باشيد, شيراز بهتون خوش بكذره ,
جرا همه فكر ميكنن شهر من شيرازه نمي دونم ! من از همين تريبون اعلام ميكنم شيرازي نيسم ,والو نيسم

sanup2006

عضو جدید
من یه مدتی هست افتادم دنبال کارای استخدامی و دیگه درس نمیخونم آخه یک پام تهرانه یک پام مشهد.
امیدوارم قبول بشم. دوستان از همتون میخوام برام دعا کنید.خیلی براش تلاش کردم.
اگر خدا نکرده خدا نکرده قبول نشم میشم چوب 2 سر طلا. هم از ارشد عقب میمونم هم بیکار میشم باز.
دوستان فوق العاده و ویژه دعا کنید.تشکر.
به امید موفقیت همه ...
یا حق.

nobel97

عضو جدید
سلام
دوستان منم دارم استخدام میشمممم تصمیم دارم درسمم در کنارش بخونم برام مهم نیست به کنکور
امسال یا سال دیگه برسم فقط میخونم برا یادگیری واینکه وقتی کتابامو تموم کردم با آمادگی کامل امتحان بدم
از استرس و عجله بیزارمممم

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
من یه مدتی هست افتادم دنبال کارای استخدامی و دیگه درس نمیخونم آخه یک پام تهرانه یک پام مشهد.
امیدوارم قبول بشم. دوستان از همتون میخوام برام دعا کنید.خیلی براش تلاش کردم.
اگر خدا نکرده خدا نکرده قبول نشم میشم چوب 2 سر طلا. هم از ارشد عقب میمونم هم بیکار میشم باز.
دوستان فوق العاده و ویژه دعا کنید.تشکر.
به امید موفقیت همه ...
یا حق.
درس خوندن در کنار کار کردن سخته. کار میکنیم خستگی بعد از کار و دوباره اماده شدن برای روز بعدی.
امیدوارم موفق باشید ولی درس نیازمنده وقته که کار نمیذاره.
اگر موقعیت شغلی خوبیه بچسبید .ولی اگه زیاد دلچسب نیست . سعی کنید بیشتر وقت برای درس بذارید . که از هر دو عقب نیفتید.

khorshid khanoom

اخراجی موقت
سلام
دوستان منم دارم استخدام میشمممم تصمیم دارم درسمم در کنارش بخونم برام مهم نیست به کنکور
امسال یا سال دیگه برسم فقط میخونم برا یادگیری واینکه وقتی کتابامو تموم کردم با آمادگی کامل امتحان بدم
از استرس و عجله بیزارمممم

من مخالف اینم که خیلی ها میگن کار و درس با هم جور نیست نمیشه خسته میشیم نمیرسیم و ازین قبیل حرفا مهم مفید خوندن افرین به شما که اراده ات از ما ها که فقط میشینیم تو خونه فکر میکنیم دیگه خیلی داریم میخونیم بیشتره خیلی از اونایی که تو خونن فکر میکنن زمان دارن و شاید خیلی روزاروهم هدر کنن ولی کسایی که شاغلن قدر فرصت ها و روزاشو بیشتر میدونن .
افرین به این همه اراده و اعتماد به نفس شما موفق باشید. :gol:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من مخالف اینم که خیلی ها میگن کار و درس با هم جور نیست نمیشه خسته میشیم نمیرسیم و ازین قبیل حرفا مهم مفید خوندن افرین به شما که اراده ات از ما ها که فقط میشینیم تو خونه فکر میکنیم دیگه خیلی داریم میخونیم بیشتره خیلی از اونایی که تو خونن فکر میکنن زمان دارن و شاید خیلی روزاروهم هدر کنن ولی کسایی که شاغلن قدر فرصت ها و روزاشو بیشتر میدونن .
افرین به این همه اراده و اعتماد به نفس شما موفق باشید. :gol:

درس خوندن در کنار کار کردن سخته. کار میکنیم خستگی بعد از کار و دوباره اماده شدن برای روز بعدی.
امیدوارم موفق باشید ولی درس نیازمنده وقته که کار نمیذاره.
اگر موقعیت شغلی خوبیه بچسبید .ولی اگه زیاد دلچسب نیست . سعی کنید بیشتر وقت برای درس بذارید . که از هر دو عقب نیفتید.

با هر تون موافقم اما دارای شرایط خاص است .... اگر استخدام دولتی باشید در صورتی می تونید درس بخونید که دانشگاتون گیر نباشه و گرنه این امر غیر محاله

jeneral_dj

عضو جدید
بچه ها کسی برنامه آزمون های پارسه رو نداره؟؟؟ واسه پارسالم بود اشکل نداره!!! ممنون میشم بزارین رو سایت دانلودش کنم!!!:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا