دوستان شب عیده ایشالله میخوایم از فردا شروع جدی داشته باشیم .. حیفه دچار حواشی بشه تاپیک.. بیخیال دوستان
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
میجبرانیم نگران نباشید.. محتاجیم ب دعاسلام عیدتون مبارک...
ایشالا با یه پشتکار عالی بتونیم این ماهو بجبرانیم.... برا هممون دعا کنید.
دوستان شب عیده ایشالله میخوایم از فردا شروع جدی داشته باشیم .. حیفه دچار حواشی بشه تاپیک.. بیخیال دوستان
این شنبه معروف کار دستتون میده هازود نیست شروع کردن ؟؟
من از شنبه شروع میکنم .... همون شنبه ی معروف....![]()
این شنبه معروف کار دستتون میده ها![]()
من مث بقیه هنوز واقعا تصمیم نگرفتم بخونم دودلم
ولی اگه بخوام بخونم زود و بدون وقفه شروع میکنم
راستی اسپم دقبقا چیه ؟؟
الان این حرفا هم اسپمه ؟؟
بنظرم باخودت رو راست باشه بشین فکر کن ببین اگه نخونی وادامه ندی بجاش توی این دوسال که باید میرفتی دانشگاه و نرفتی میتونی چیکار کنی اگه بیکار بگردی ضرر کردی که نخوندی. ببین ارزشش رو داره.به اهدافت فکر کن
اسپم یعنی خارج از بحث تاپیک حرف بزنی![]()
تاپیک رفع اشکال جزوات معرفی منابع و غیره هست . هر صحبتی که برای یک ارشدی به جز تاپیک های مذکور نیازه میتونه اینجا زده بشه .اینارو میدونم چون دنبال کار هستم شاید نخونم واسه همین دودلم
میدونم ینی خارج از بحث ....دقیقا نمیدونم بحث اینجا چیه که حالا خارجش باشه ....اینجا گفتگوی خودمانیه آخه...
(فک کنم همین اسپمه ...اخطارو گرفتم حلالم کنین همگی.....)
تاپیک رفع اشکال جزوات معرفی منابع و غیره هست . هر صحبتی که برای یک ارشدی به جز تاپیک های مذکور نیازه میتونه اینجا زده بشه .
خووووووووووووووش بحالتون همه تعطیلات تشریف دارین؟
یا![]()
کارشناسی ارشد پیوسته چیست شرایط ان و در چه رشته هایی پذیرش دارد
کارشناسی ارشد پیوسته چیست شرایط ان و در چه رشته هایی پذیرش دارد
منظور از کارشناسی ارشد پیوسته دوره ای است که فرد بدون گرفتن مدرک کارشناسی و با داشتن دیپلم یا پیش دانشگاهی وارد آن می شود. از طرف دیگر کارشناسی ارشد ناپیوسته مخصوص افرادی است که مدرک کارشناسی خود را گرفته و حال می خواهند ادامه تحصیل دهند. طول دوره کارشناسی ارشد پیوسته تقریباً 6 سال و کارشناسی ارشد ناپیوسته بصورت رایج 2 سال است. لازم به ذکر است که دانشگاهها و رشته های محدودی وجود دارند که در دوره کارشناسی ارشد پیوسته دانشجو پذیرش می کنند.
سوالیالان این جمله خبری بود یا سوالی؟
سوالی
تشکر. .مشخص نیست چه رشته هایی و چه دانشگاه هایی و اصلا چه کنکوری باید شرکت کرد؟!
فکر کنم باید تو دفترچه کنکور کارشناسی دنبال اطلاعاتش بگردین.تشکر. .مشخص نیست چه رشته هایی و چه دانشگاه هایی و اصلا چه کنکوری باید شرکت کرد؟!
سلام، والا منم مثل تو تعجب میکنم! حالا من نصف دروس رو تقریبا یه دوره کردم اما میبینم دوستان اصلا راغب نیستن انگار! حالا هفته اینده من میخام یه مسافرت کوچولو بیام شهرتون پیش دوستای قدیمی و یه سری هم به دانشگاه سابقمون( دانشگاه صنعتی شیراز) بزنم و زود تموم کنم تعطیلات روخووووووووووووووش بحالتون همه تعطیلات تشریف دارین؟
یا![]()
سوالی
تشکر. .مشخص نیست چه رشته هایی و چه دانشگاه هایی و اصلا چه کنکوری باید شرکت کرد؟!
سلام، والا منم مثل تو تعجب میکنم! حالا من نصف دروس رو تقریبا یه دوره کردم اما میبینم دوستان اصلا راغب نیستن انگار! حالا هفته اینده من میخام یه مسافرت کوچولو بیام شهرتون پیش دوستای قدیمی و یه سری هم به دانشگاه سابقمون( دانشگاه صنعتی شیراز) بزنم و زود تموم کنم تعطیلات رو
ولی خدایی دوستان گرم کنن مباحث و پرسش و پاسخهای درسی رو. یاعلی
درس خوندن در کنار کار کردن سخته. کار میکنیم خستگی بعد از کار و دوباره اماده شدن برای روز بعدی.من یه مدتی هست افتادم دنبال کارای استخدامی و دیگه درس نمیخونم آخه یک پام تهرانه یک پام مشهد.
امیدوارم قبول بشم. دوستان از همتون میخوام برام دعا کنید.خیلی براش تلاش کردم.
اگر خدا نکرده خدا نکرده قبول نشم میشم چوب 2 سر طلا. هم از ارشد عقب میمونم هم بیکار میشم باز.
دوستان فوق العاده و ویژه دعا کنید.تشکر.
به امید موفقیت همه ...
یا حق.
سلام
دوستان منم دارم استخدام میشمممم تصمیم دارم درسمم در کنارش بخونم برام مهم نیست به کنکور
امسال یا سال دیگه برسم فقط میخونم برا یادگیری واینکه وقتی کتابامو تموم کردم با آمادگی کامل امتحان بدم
از استرس و عجله بیزارمممم
من مخالف اینم که خیلی ها میگن کار و درس با هم جور نیست نمیشه خسته میشیم نمیرسیم و ازین قبیل حرفا مهم مفید خوندن افرین به شما که اراده ات از ما ها که فقط میشینیم تو خونه فکر میکنیم دیگه خیلی داریم میخونیم بیشتره خیلی از اونایی که تو خونن فکر میکنن زمان دارن و شاید خیلی روزاروهم هدر کنن ولی کسایی که شاغلن قدر فرصت ها و روزاشو بیشتر میدونن .
افرین به این همه اراده و اعتماد به نفس شما موفق باشید.![]()
درس خوندن در کنار کار کردن سخته. کار میکنیم خستگی بعد از کار و دوباره اماده شدن برای روز بعدی.
امیدوارم موفق باشید ولی درس نیازمنده وقته که کار نمیذاره.
اگر موقعیت شغلی خوبیه بچسبید .ولی اگه زیاد دلچسب نیست . سعی کنید بیشتر وقت برای درس بذارید . که از هر دو عقب نیفتید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |