گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alk1370

کاربر بیش فعال
مرسی.
کتاب رضوی توی حل مسائلش اشتباه محاسباتی هم زیاد داره و نکات بعضی فصل هاش هم خیلی زیاده و به خاطر سپردنشون کمی مشکله.
در عین حال تلاشمو میکنم به گفته شما عمل کنم.

آیا به جزوه شیرین آبادی میشه به عنوان یک مرجع کامل تکیه کرد یا نه؟ نکات سرکلاسش همه تو جزوه موجوده؟؟

کلا به نظر من به جزوه نمیشه به عنوان مرجع نگاه کرد مگه اینکه جزوه توسط خودتون نوشته شده باشه.ولی جزوه شیرین آبادی در عین حال کامل ترینه نسبت به بقیه ولی با خوندن دقیقش هم هیچ تضمینی در زدن حتی یک تست نیست!!! یکی از دوستان بنده میگفت کنترل سال قبل با جزوه شیرین آبادی 50 زده بود.امسال میگفت با همون جزوه شیرین آبادی منفی میشه درصدش.کلا نمیشه رو کنترل حساب کرد.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

تا مسعود بیاد من یه چیزی بگم.درجه سختی سوالات اینجور بود که تا یکی دو سال قبل اکثر دروسش تستهای کنکور ارشد وزارت علوم و دانشگاه آزاد بود به خصوص سیگنال که از 20 تا سوالش 18 تاش کپی سوالات کنکور بود.ولی از سال قبل عوض شد و حتی بعضی ها می گفتن سوالات سیگنالش در حد DSP بوده!!! و یه چیز دیگه هم اینکه منبعی که برای ریاضیات مهندسی معرفی کرده کتاب کریزیک هست و در واقع اسمش ریاضیات مهندسیه ولی از ریاضی عمومی و مهندسی و معادلات و آمار سوال میدن که طبق همون سر فصل کتاب کریزیک هست البته تعداد سوالات ریاضیات مهندسیش بیشتره.و معمولا برقی ها آناتومی رو نمیخونند چون هم سخته هم بی ارزش! کتاب مرجعش کتاب گایتون هست که خوندنش عمر نوح و کمی صبر ایوب می خواد!! ولی بعضی ها می گفتن که یه کتابی هست خلاصه مباحث آناتومی.در کل شما آناتومی رو بی خیال شو مگه اینکه به اجزای بدن علاقه داشته باشی:D
ممنون خیلی کامل و خوب توضیح دادی ..پس اینجور ک گفتی باید منبع ریاضی رو کتاب مرجع در نظر بگیریم.. والا تا حالا اصلا تو فاز وزارت بهداشت نبودم امشب ک بحثش شد گفتم حالا ک هنوز تب کنکور نخوابیده و هنوز داغیم وزارت بهداشت رو هم یه تستی بکنیم:Dفردا ایشالله ی تحقیق کلی ب عمل میارم و احتمال زیاد ثبت نام میکنم خدارو چی دیدی شاید قبول شدیم..مهندسی پزشکی هم رشته جذابی باید باشه اخه دو تاحس پزشک و مهندس بودن رو بهت میده :Dاگه میشد خلبانی رو هم ی جوری بهش اضافه میکردن مثلا مهندسی پزشکی هوایی دیگه واقعا نورعلی نور بود.. میگفتن طرف هم پزشکه هم مهندس هم خلبان..والا;)

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

jeneral_dj

عضو جدید
مرسی.
کتاب رضوی توی حل مسائلش اشتباه محاسباتی هم زیاد داره و نکات بعضی فصل هاش هم خیلی زیاده و به خاطر سپردنشون کمی مشکله.
در عین حال تلاشمو میکنم به گفته شما عمل کنم.

آیا به جزوه شیرین آبادی میشه به عنوان یک مرجع کامل تکیه کرد یا نه؟ نکات سرکلاسش همه تو جزوه موجوده؟؟

اگه کتابش مشکل زیاد داره بیخیالش شو !!! راستش من دقیق کتابو نخوندم ، یه نگاه روزنامه وار انداختم بهش و به نظرم بدک نیومد ، متاسفانه واقعا برای دروسی مثل کنترل ، مغناطیس ، حتی درسی مثل مدار مرجع عالی برای کنکور نداریم !!! کتاب تقوی اگه به نمایشگاه امسال برسه ویرایش جدیدش قراره بشه یه خودآمور !!! خود استاد که اینطور گفت !! بازم شما پیگیر باش به نظرم اگه ویرایش جدیدش بیاد ارزش داشته باشه بخونیش ، راجع به جزوه شیرین آبادی هم بستگی داره کی نوشته باشه جزوه ، من یه جزوه داشتم ازش مال سال 91 بود به نظرم ، خیلی کامل بود ، فک کنم تو باشگاه باشه ، ولی باور کن همونم جواب نمیده ، نظر منو بخوای میخوای رو کنترل وقت بزاری یه کتاب مرجع بخون تا تابستون ، کتاب کو یا اوگاتا عالیه !!! دوتاش خوبه ، کو شاید بهتر باشه !!

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون خیلی کامل و خوب توضیح دادی ..پس اینجور ک گفتی باید منبع ریاضی رو کتاب مرجع در نظر بگیریم.. والا تا حالا اصلا تو فاز وزارت بهداشت نبودم امشب ک بحثش شد گفتم حالا ک هنوز تب کنکور نخوابیده و هنوز داغیم وزارت بهداشت رو هم یه تستی بکنیم:Dفردا ایشالله ی تحقیق کلی ب عمل میارم و احتمال زیاد ثبت نام میکنم خدارو چی دیدی شاید قبول شدیم..مهندسی پزشکی هم رشته جذابی باید باشه اخه دو تاحس پزشک و مهندس بودن رو بهت میده :Dاگه میشد خلبانی رو هم ی جوری بهش اضافه میکردن مثلا مهندسی پزشکی هوایی دیگه واقعا نورعلی نور بود.. میگفتن طرف هم پزشکه هم مهندس هم خلبان..والا;)

وحید جان من لینک رو به پست قبلی اضافه کردم میتونی کارنامه اینارو ببینی.در ضمن میتونی سوالات سالهای 92 و 91 رو از سایت آقای مهندس بخشی گلستانی هم دانلود بکنی

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

وحید جان من لینک رو به پست قبلی اضافه کردم میتونی کارنامه اینارو ببینی.در ضمن میتونی سوالات سالهای 92 و 91 رو از سایت آقای مهندس بخشی گلستانی هم دانلود بکنی
ممنون مسعود جان.. لطف کردی. سوالی بود بازم مزاحمت میشم.

alk1370

کاربر بیش فعال

خواهش می کنم.شما فقط سر فصلهای کتاب کریزیک رو ببین از کریزیک نخون البته همون ریاضیات مهندسی بخونی و معادلات سوالات زیادی رو می تونی جواب بدی.منابعش هم همونهایی که برا کنکور خوندی خوبه.آره ثبت نام کن حتما.یه چیزی بگم واقعا معلومه وزارت بهداشت دنبال کیفیته چون پذیرش کم داره ولی همونها رو واقعا بیومدیکال می کنه!!! بر خلاف وزارت علوم و علی الخصوص دانشگاه آزاد که تا ناکجا آباد پذیرش داره.بعدش اینکه اگه دانشگاه تهران قبول بشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تو رنکینگ جهانی فکر کنم دوم باشه بین دانشگاه های ایران!.از جذابیت بیو الکتریک که هر چی بگیم کم گفتیم .
شما هم عاشق خلبانی هستی؟ باز ما رو بردی به دنیای خلبانی!! امشب تا صبح تو خط ایران آلمان تو خواب مسافر میبرم!!!!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خواهش می کنم.شما فقط سر فصلهای کتاب کریزیک رو ببین از کریزیک نخون البته همون ریاضیات مهندسی بخونی و معادلات سوالات زیادی رو می تونی جواب بدی.منابعش هم همونهایی که برا کنکور خوندی خوبه.آره ثبت نام کن حتما.یه چیزی بگم واقعا معلومه وزارت بهداشت دنبال کیفیته چون پذیرش کم داره ولی همونها رو واقعا بیومدیکال می کنه!!! بر خلاف وزارت علوم و علی الخصوص دانشگاه آزاد که تا ناکجا آباد پذیرش داره.بعدش اینکه اگه دانشگاه تهران قبول بشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تو رنکینگ جهانی فکر کنم دوم باشه بین دانشگاه های ایران!.از جذابیت بیو الکتریک که هر چی بگیم کم گفتیم .
شما هم عاشق خلبانی هستی؟ باز ما رو بردی به دنیای خلبانی!! امشب تا صبح تو خط ایران آلمان تو خواب مسافر میبرم!!!!

البته علی جان دانشگاه علوم پزشکی تهران توی رنکینگ جهانی 56 دنیا و یک ایرانه. دانشگاه صنعتی شریف و تهران رتبه هاشون 150 به بالاس
کسی از دوستان سرفصل های کتاب ریاضی مهندسی کریزیک رو داره بذاره اینجا؟

alk1370

کاربر بیش فعال
البته علی جان دانشگاه علوم پزشکی تهران توی رنکینگ جهانی 56 دنیا و یک ایرانه. دانشگاه صنعتی شریف و تهران رتبه هاشون 150 به بالاس
کسی از دوستان سرفصل های کتاب ریاضی مهندسی کریزیک رو داره بذاره اینجا؟

ممنون مسعود جان من چون میدیدم همه میگن دامشگاه تهران اول هست تو ایران رو حساب گفتم !

اینم لینک دانلود هر دو جلد کتاب ریاضیات مهندسی کریزیک به زبان شیرین فارسی ترجمه دکتر شیدفر:

http://s5.picofile.com/file/8135525900/riazi_www_mech_88_blogfa_com_.zip.html

پسورد :
www.mech-88.blogfa.com

هر دو جلدش رو همدیگه فکر کنم 1500 صفحه میشه!!! ولی همه مباحثو داره!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
ممنون مسعود جان من چون میدیدم همه میگن دامشگاه تهران اول هست تو ایران رو حساب گفتم !

اینم لینک دانلود هر دو جلد کتاب ریاضیات مهندسی کریزیک به زبان شیرین فارسی ترجمه دکتر شیدفر:

http://s5.picofile.com/file/8135525900/riazi_www_mech_88_blogfa_com_.zip.html

پسورد :
www.mech-88.blogfa.com

هر دو جلدش رو همدیگه فکر کنم 1500 صفحه میشه!!! ولی همه مباحثو داره!

مرسی علی جان
من فقط میخوام ببینم چه مباحثی از امار و معادلات هستش.از شانسم من جلد دوشو دارم که همون ریاضی مهندسی خودمونه.بیشتر سوالای مهندسی بهداشتم از آنالیز فوریس

alk1370

کاربر بیش فعال
مرسی علی جان
من فقط میخوام ببینم چه مباحثی از امار و معادلات هستش.از شانسم من جلد دوشو دارم که همون ریاضی مهندسی خودمونه.بیشتر سوالای مهندسی بهداشتم از آنالیز فوریس

خواهش می کنم تقریبا همون مطالب دروس معادلات و آمار رو داره
معادلات مرتبه اول و دوم و لاپلاس و سری ها
آمار هم مباحث احتمال و توزیع های گسسته و پیوسته و متغیر تصادفی و اینها فکر کنم باشه.ولی در کل سالهای قبل از احتما از اون سوالای عجیب غریب که مهره از یه ظرفی بر میداشتن و مینداختن تو یکی دیگه!! از اونها میومد!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

اره باید سرفصلها ریاضیش رو ی تطابقی بدیم با منابع ریاضی ک برا کتکور خوندیم ببینیم چی ب چیه.. البته الان ک سوالات رو دیدم واقعا ریاضیش فراتر از ریاضی مهندسی بود و همونجور ک گفتی از مباحث ریاضی عمومی هم توشون سوال دیدم..راستی تو کارنامه ها ک الان چند تایی بررسی کردم اسمی از درس مورد نظر نبرده بود و فقط نوشته بود مثلا درصد درس اول درس دوم و...شما میدونی منظور از درس اول دوم و... ب ترتیب کدوم دروسه?
اره من از بچگی عشق خلبانی و پرواز بودم اونم از نوع شکاری اما بااون شرایط سختی ک هر کسی هم نمیتونه قبول بشه واقعا شانس خودمو صفر دیدم ضمن اینکه من هنرستانی بودم و دیپلم فنی داشتم نه ریاضی.. اما همچنان عشقش تو وجودم باقی مونده و خیلی هم دوس داشتم تو مشاغلی از این دست ک مربوط ب هوافضاو هواپیماو.. بشه بتونم جایی مشغول شم.. شاید می شد از طریق دانشگاه مالک ی جورایی ب رویاهام رنگ واقعیت بدم..

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اره باید سرفصلها ریاضیش رو ی تطابقی بدیم با منابع ریاضی ک برا کتکور خوندیم ببینیم چی ب چیه.. البته الان ک سوالات رو دیدم واقعا ریاضیش فراتر از ریاضی مهندسی بود و همونجور ک گفتی از مباحث ریاضی عمومی هم توشون سوال دیدم..راستی تو کارنامه ها ک الان چند تایی بررسی کردم اسمی از درس مورد نظر نبرده بود و فقط نوشته بود مثلا درصد درس اول درس دوم و...شما میدونی منظور از درس اول دوم و... ب ترتیب کدوم دروسه?
اره من از بچگی عشق خلبانی و پرواز بودم اونم از نوع شکاری اما بااون شرایط سختی ک هر کسی هم نمیتونه قبول بشه واقعا شانس خودمو صفر دیدم ضمن اینکه من هنرستانی بودم و دیپلم فنی داشتم نه ریاضی.. اما همچنان عشقش تو وجودم باقی مونده و خیلی هم دوس داشتم تو مشاغلی از این دست ک مربوط ب هوافضاو هواپیماو.. بشه بتونم جایی مشغول شم.. شاید می شد از طریق دانشگاه مالک ی جورایی ب رویاهام رنگ واقعیت بدم..

قسمت پایین کارنامه ها درسارو نوشته به ترتیب درس اول و دوم و...
درس 7 و 8 هیچی نیستن. جمعا 6 تا درسه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
برای درس زبانش همون کتابای 504 و 1100 و اسنشیال خوبه یا نه؟زبانش هم گرامر نداره:)

نه
واسه زبانش میگن کتاب درسنامه جامع زبان ارشد علوم پزشکی نویسنده امیر لزگی خوبه.کتاب خیلی قطوریم هستش 40 تومنم قیمتشه

alk1370

کاربر بیش فعال
پس با این اوصاف ما باید تمام وقت زبان بخونیم... قیمتشمم خیلی زیاده...

چون ضرایب دروس یکسانه تو وزارت بهداشت فرقی نمیکنه به نظرم شما تست درست از دروس برقی بزنی یا زبان چون من دیدم چند تا کارنامه به نظرم درصد زبانشون در حد 15 بود

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
سلام اقای مدیر.
قطعا وظیفست که یه روزم ما جبران کنیم برای بقیه همه ی این اتفاقای خوبو
ولی من یه نظری داشتم
به جای اینکه هرروز اومد یکی اینجا عضو شدو پرسید مثلا منابع چی بخونم یا ازمون چی برم و بعد صدباره بچه ها بخوان تو زحمت بیوفتن تایپ کنن از یه چیزی شبیه تاپیک گفت و گو با بچه های موفق استفاده بشه خیلی بهتره و به صرفه تره. اگه دقت کنید نصف تاپیک گفتگوی مام رفت برای این مسائل بعضا تکراری هم بود. خود من که چیزی بلد نبودم اما همون منابع زبانمو یادمه سه بار تو بازه های زمانی مختلف تایپ کردم. حالا هر طور خودتون صلاح میدونید. این نظر من بود.
با سلام مجدد

ما در تالار تحصیلات تکمیلی دو نوع تاپیک داریم، دسته اول تاپیکی که مخاطبانش کاربران جدید هستند ولی نویسندگان اصلیش کاربران قدیمی تر مثل همین معرفی منابع و دسته دوم تاپیک هایی داریم که ترکیبی هستند مثل تاپیک های رفع اشکال، تاپیک هایی که از دسته اول هستند معمولا 6 ماه از سال را بیشتر فعال هستند و تاپیک دسته دوم اغلب سال را فعال هستند.

در مورد منابع و.. که فرمودین و بیشتر در دسته اول گنجانده میشه:

[h=3]معرفی منابع ارشد برق
ایده های بسوی ارشد 95

مدیریت و برنامه ریزی دوره ی بعد از کنکور و قبل از اعلام نتیجه ی نهایی
[/h]
همچنین تاپیک هایی در صفحه اصلی تالار تحصیلات تکمیلی:
[h=3]تاپیک جامع تحصیل در خارج از کشور
ترفندهای محاسباتی در برق

برنامه ریزی درسی ، مدیریت زمان و شناسایی سارقان زمان ، تمرکز حواس

روشها و تجربیات تست زنی و مدیریت جلسه آزمون
[/h]
تاپیک های فوق و خیلی از تاپیک های دیگه نیازمند تجربیات کاربران قدیمی هست.

باز در راههای ارتباطی زیادی معرفی شده که دوستان همواره می توانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خودشون را بدن.

blue_ocean

عضو جدید
در مورد وضعیت رشته مهندسی پزشکی بهداشت من چیزای خوبی نشنیدم در مورد سطح هیئت علمیشون و حتی یکی از اساتید مرتبط با این رشته دانشگاه های فنی رو شدیداً توصیه میکرد .

بهرحال این ها شنیده ها هستند و من خودم شخصا تجربه ای ندارم . اگر در این مورد تحقیق بیشتری کردید مارو هم بی اطلاع نذارید . :heart:

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
کارنامه هارو ببینی رتبه 7 بوده دانشگاه شیرازو زده رتبه 19 دانشگاه تهران قبول شده
سلام خدمت همه

میبنم که بحث مهندسی پزشکی داغه :دی

دلیل اینکه رتبه هفت شیراز آورده و نوزده تهران اینه که دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه اش بعد از تهران هست ؛یعنی از شهید بهشتی و اصفهان هم بالاتره ؛منظورم اینه که یارو تهران میورده و نزده ضررم نکرده شیرازم خوبه

و دلیل اینکه رتبه 19 تهران آورده هم اینه که خیلی از اونایی که میان وزارت بهداشت امتحان میدن از وزارت علوم میان مثل خودمون ؛رتبه خوب هم میارن ولی ترجیح میدن وزارت علوم برن ؛بالفرض مخابرات ارومیه رو به تهران علوم پزشکی ترجیح میدن :D واسه این خاطره که گاهی وقتا شانست میخوره با رتبه ی 19 تهران میاری :smile:

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام خدمت همه

میبنم که بحث مهندسی پزشکی داغه :دی

دلیل اینکه رتبه هفت شیراز آورده و نوزده تهران اینه که دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه اش بعد از تهران هست ؛یعنی از شهید بهشتی و اصفهان هم بالاتره ؛منظورم اینه که یارو تهران میورده و نزده ضررم نکرده شیرازم خوبه

و دلیل اینکه رتبه 19 تهران آورده هم اینه که خیلی از اونایی که میان وزارت بهداشت امتحان میدن از وزارت علوم میان مثل خودمون ؛رتبه خوب هم میارن ولی ترجیح میدن وزارت علوم برن ؛بالفرض مخابرات ارومیه رو به تهران علوم پزشکی ترجیح میدن :D واسه این خاطره که گاهی وقتا شانست میخوره با رتبه ی 19 تهران میاری :smile:

بالفرضو خوب اومدي
ولي توي بهداشت بغير از دو دانشكاه تهران و شهيد بهشي بقيه به درد نميخورن كافيه اساتيدو يه نكاه بندازي بهش

Sent from my iPhone using Tapatalk

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بالفرضو خوب اومدي
ولي توي بهداشت بغير از دو دانشكاه تهران و شهيد بهشي بقيه به درد نميخورن كافيه اساتيدو يه نكاه بندازي بهش

Sent from my iPhone using Tapatalk

هوم؟؟؟ بس اين جي ميكه؟؟ :D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
هوم؟؟؟ بس اين جي ميكه؟؟ :D

این رتبه بندی که شما گذاشتی مربوط میشه به علوم پزشکی و کل رشته ها.من بحثم راجه به مهندسی پزشکی هستش. اینکه یه دانشگاهی رتبش خوبه لزومی نداره توی همه رشته هاش اون رتبه رو آورده باشه.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز خیلی از اساتیدش فیزیک خوندن و بشتر کارشوت فیزیک پزشکیه تا مهندسی پزشکی. دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی خیلی از اساتیدش برق خوندن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

این رتبه بندی که شما گذاشتی مربوط میشه به علوم پزشکی و کل رشته ها.من بحثم راجه به مهندسی پزشکی هستش. اینکه یه دانشگاهی رتبش خوبه لزومی نداره توی همه رشته هاش اون رتبه رو آورده باشه.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز خیلی از اساتیدش فیزیک خوندن و بشتر کارشوت فیزیک پزشکیه تا مهندسی پزشکی. دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی خیلی از اساتیدش برق خوندن
مسعود اینجوری که تو تحقیق کردی فکر کنم سایز پا اساتید هم بدونی :eek:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعود اینجوری که تو تحقیق کردی فکر کنم سایز پا اساتید هم بدونی :eek:

اونو باید حضوری برم دربیارم :دی
ولی خب اینکه استادا چطورین خیلی مهمه.من خیلی از دانشگاه های ایران صفحه های اساتیدشو دیدم البته مرتبط به مخابرات و مهندسی پزشکی. تقریبا میدونم توی چه زمینه ای و زیر شاخه ای کدوم دانشگاه بهتره. اینکه مثلا یکی میخواد مخابرات بخونه دلیل نمیشه بگیم مثلا چون مخابرات امیرکبیر رتبش توی ایران سومه پس تمام زیر شاخه هاشم خوبه. مثلا میگم کسیکه میخواد وایرلس کار کنه علم و صنعت خیلی قویه کلی استاد داره که توی این زمینه فعالیت میکنن و .. :دی

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام دوستان..اقا مسعود در مورد منابع زبان برا وزارت بهداشت لغات ۵۰۴ و ضروری تافل و گرامر زیر ذره بین میتونه کافی باشه?اصلا گرامر داره? چون فقط نوشته بود واژگان و درک متون ..یعنی متنهاش تخصصی پزشکیه? در مورد فیزیک پزشکی و اناتومی ب نظرت نیازه خونده بشه? من ک فقط بخاطر همین دروس تخصصی برقیش میخام شانسمو امتحان کنم و نظری در مورد اون یکی دوتا منبع ک گفتم ندارم.. و اینکه در مورد ریاضیش ایا به نتیجه ای رسیدی ک کدوم سرفصلهارو بخونی? ممنون

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستانی که ارشد وزارت بهداشت قبول بشن و بعد بخوان سال دیگه ارشد وزارت علوم شرکت کنند و اگه قبول شدند انصراف بدن از وزارت بهداشت باید حدود دو تا سه میلیون حق الانصراف بدن به وزارت بهداشت!!اینو در جریان باشید.چون من همچین قصدی داشتم اما وقتی نگاه جیبم کردم منصرف شدم:biggrin:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان..اقا مسعود در مورد منابع زبان برا وزارت بهداشت لغات ۵۰۴ و ضروری تافل و گرامر زیر ذره بین میتونه کافی باشه?اصلا گرامر داره? چون فقط نوشته بود واژگان و درک متون ..یعنی متنهاش تخصصی پزشکیه? در مورد فیزیک پزشکی و اناتومی ب نظرت نیازه خونده بشه? من ک فقط بخاطر همین دروس تخصصی برقیش میخام شانسمو امتحان کنم و نظری در مورد اون یکی دوتا منبع ک گفتم ندارم.. و اینکه در مورد ریاضیش ایا به نتیجه ای رسیدی ک کدوم سرفصلهارو بخونی? ممنون

سلام آقا وحید.ببخشید من میگم!!
504 و 1100 و بقیه کتابهای زبان به درد این آزمون نمیخوره آقا مسعود گفت بهم دیشب که کتاب زبان امیر لزگی رو تهیه کنید.

گرامر هم نداره و فقط درک مطلب و لغات 40 تا سوال هم هست و متن هاشم در مورد پزشکیه!

شما اولویت اولت دروس برق باشه اگه وقت اضافی داری کتاب فیزیک پزشکی کامرون رو هم بخون ولی آناتومی خیلی توصیه نمیشه!
ریاضیات هم شما همون معادلات و ریاضی مهندسی رو بخونید بعضی وقتها همه سوالات و بعضی وقت ها هم 15 سوال از 20 سوال را شامل میشه

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام
گرامر که نداره
من یکی دوتا از ریدینگاشو دیدم در مورد پزشکیه درمورد سرطان و ...
لغاتش که همه چی داره اونام میتونه خوب باشه ولی رتبه 5 بهداشت سال پیش کتاب امیر لزگی رو پیشنهاد داده واسه خوندن.
آناتومی ضریبش یکه خیلیا نمیخونن سوالاتش جنبه حفظی داره به نظرم دو سه سال اخید سوالاشو بخونی خوب باشه.
فیزیک پزشکی رو میگن بخونید چون رقابت هرسال فشرده تر میشه از امسالم که کف نمره گذاشتن واسه قبولی یعنی اگه یه نفر هم بالای اون نمره بیاره فقط همون یه نفر رو برمیدارن!
واسه فیزیک پزشکی هم اه بخوای منبع بخری کتاب آقاقی دکتر عباس تکاور هستش(ایشون یه کتاب ترجمه شده دارن یه کتاب تالیفی ) فرقی نمیکنه
علی جان لطف کرد دیشب کتاب ریاضی مهندسی رو گذاشتن من نگاه کردم.تقریبا همون چیزاییه که واسه علوم خوندیم.سال پیش از آمار و احتمال 4 تا سوال اومده بود 4 تا از معادلات. 4 -5 تا از آنالیز فوریه و بقیه از مباحث دیگه ریاضی مهندسی

pouya13691369

عضو جدید
دوستان کسی در مورد تغیرات احتمالی کنکور ارشد سال اینده خبر داره؟؟؟؟یا اینکه سازمان سنجش چه موقع اعلام این تغییراتو میکنه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا