دوستان برا اسکن مدارک برای ثبت نام وزات بهداشت بایداز مدرک لیسانس هم اسکن داشته باشیم یا معدل کافیه? اخه من هنوز مدرکم تو دانشگاهه نرفتم بگیرمش..
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
دیگه چیزی نمونده شمارش معکوس شروع شد![]()
فکر کنم واسه کلید سنجش منظورشونهواسه تحویل سال نو منظورتونه؟؟
فکر کنم واسه کلید سنجش منظورشونه![]()
خب کلید سنجش رسمی هست و بچه ها درصد درساشونو حساب میکنن یخورده آروم تر بشن و بشیم شایدای بابا هنوز تو بهر ارشد و سنجشید!
خب کلید سنجش رسمی هست و بچه ها درصد درساشونو حساب میکنن یخورده آروم تر بشن و بشیم شاید![]()
شایدو خوب اومدی ولی حالا اوضاع بدتر شد تکلیف چیه :دی
خود سازمان سنجش زحمت درصدگیری رو میکشه دیگه اردیبهشت میذاره :دی
واسه تحویل سال نو منظورتونه؟؟
دقیقاخدایی دقت کردین کنکور ارشد چقد مزخرفه ؟ اولین ازمونه اما نتایجش اخرین نتایج اعلام میشه!!!! خسته نباشن!!!
هنوز که کلید منتشر نشده ، ولی نباید زیاد تفاوت کنه ، من فقط دو تا سوالو مشکل دارم ، یکی سوال خازن و دیود تو مدار که من زدم از ln2 تا 2ln2 و فک میکنم همین درسته ، یکی هم سوال سیگنال که امید زیادی بهش ندارم ، چون طراح بازم فکر من درآوردی کرده با خودش.سلام بچه ها خوبیییین؟ ♡♡♡
بچه ها کلیدای سنجش همونا بود که اساتید دادان؟
نمیدونم چ زوریه ک میخای بری خدمت.. مرد حسابی رتبه ب این خوبی اوردی دانشگاه قبولی بعد ببخشبد مگه دنبالت کردن بری خدمت? قدر بدون حاجی اینقد ناشکری نکن ب همین رتبت راضی باش و توکل کن بخدا و ثبت نام کن.بچه ها به نظرتون تا اردیبهشت که میخوام برم خدمت چیکار کنم؟؟؟؟ کار مفیدی به نظرتون میاد بگید بهم ، به نظرتون تو خدمت میشه درس خوند ؟؟؟
وحید جان خدمتو که همه باید بریم !!!! منم الان دفترچه فرستادئم کاریش نمیشه کرد !!! باید برم ، داداش هنوز رتبه نیومده که ، شاید رتبه اومد هیچ جا قبول نشدم !!! هیچی معلوم نیست ، اگه رتبمم خوب شد و مثلا فردوسی قبول شدم شاید رفتم ( مهندس تقدسی که کلی نصیحتم کرد که فردوسی خوبه و حتما برو ).نمیدونم چ زوریه ک میخای بری خدمت.. مرد حسابی رتبه ب این خوبی اوردی دانشگاه قبولی بعد ببخشبد مگه دنبالت کردن بری خدمت? قدر بدون حاجی اینقد ناشکری نکن ب همین رتبت راضی باش و توکل کن بخدا و ثبت نام کن.
مهندس تقدسی ک واقعا انسان وارسته و دلسوزی هستن من ک کلی از ایشون درس گرفتم تو هر زمینه ای.. وقتی ایشون داره میگه فردوسی هم خوبه پس حتما خوبه اینقد دودل نباش.. ب امید خدا اگه رتبه مورد نظرت اوردی پس شک نکن و برو .. خدمت هم درسته ک شتر چموشیه و فراری ازش نیست اما بهرحال تو الان شرایطش داری ک دوسال بپیچونیش و هم ب هدفت یعنی ارشد برسی و هم بعدها با شرایط خیلی بهتری بری خدمت.. ب نظرم شک نکن و انتخاب رشته کن.وحید جان خدمتو که همه باید بریم !!!! منم الان دفترچه فرستادئم کاریش نمیشه کرد !!! باید برم ، داداش هنوز رتبه نیومده که ، شاید رتبه اومد هیچ جا قبول نشدم !!! هیچی معلوم نیست ، اگه رتبمم خوب شد و مثلا فردوسی قبول شدم شاید رفتم ( مهندس تقدسی که کلی نصیحتم کرد که فردوسی خوبه و حتما برو ).
ولی خب حس خیلی بدی دارم الان !! یه جور حس معلق بودنه ، به هیچ جا بند نیستم انگار !!!! عقلمم درست کار نمیکنه !!!![]()
نمیدونم چ زوریه ک میخای بری خدمت.. مرد حسابی رتبه ب این خوبی اوردی دانشگاه قبولی بعد ببخشبد مگه دنبالت کردن بری خدمت? قدر بدون حاجی اینقد ناشکری نکن ب همین رتبت راضی باش و توکل کن بخدا و ثبت نام کن.
منم واسه همین الان خودمو معرفی کردم ، خدمتم 21 ماه حساب میشه ، اگرم قبول شدم میام بیرون و باقی مونده خدمتمو بعد از ارشد میرم ، قبولم نشدموحید جون خودت رفتی خدمت خیالت راحته داداش. اگه تاقبل عید کسی دفترچه پست نکنه طرف 24ماه باید خدمت کنه .البته برای حفاظت از جان ومالو ناموسشه
ولی الحق که زوره 24ماه!
البته من الان از قوانین جدید بیخبرم..اما داداش جان من نرفتم خدمتوحید جون خودت رفتی خدمت خیالت راحته داداش. اگه تاقبل عید کسی دفترچه پست نکنه طرف 24ماه باید خدمت کنه .البته برای حفاظت از جان ومالو ناموسشه
ولی الحق که زوره 24ماه!
خداییش برو حال کن !!!!! خدا رو هم بابتش شاکر باش که خیلی بهت حال داده !!!! ما باید بریم پادگان به چپ چپ !!!!البته من الان از قوانین جدید بیخبرم..اما داداش جان من نرفتم خدمتیعنی معافیت ۳ برادری دارم همون سالی ک این قانون تصویب شد من دقیقا شرایط الان بعضی از شماهارو داشتم و قرار بود اگه کارشناسی قبول نشدم سریعا اقدام کنم برا پست دفترچه و خدمت ک تو بلاتکلیفی بودم چون هنوز نتایج کارشناسی هم نیومده بود ..اما یکی از معدود شانسهایی ک تو زندگیم اوردم همون روزا اتفاق افتاد یعنی هم خبر قبولی تو کارشناسی اونم داشنگاه دولتی بهم رسید و هم خبر معافیت سه برادری.. یادش بخیر چقد شاد بودم بهترین دوران زندگیم بود.. البته افتادن دنبال کارای معافیت کم از خود خدمت نداشت تقریبا یک ماهونیم هرروز میرفتم نظام وظیفه و دنبال کارام بودم..خیلی دنگوفنگ داشت.. البته زورم داشت ها بعد سه تا داداش منم بفرستن خدمت
خرداده اینم تقویمشون....
البته من الان از قوانین جدید بیخبرم..اما داداش جان من نرفتم خدمتیعنی معافیت ۳ برادری دارم همون سالی ک این قانون تصویب شد من دقیقا شرایط الان بعضی از شماهارو داشتم و قرار بود اگه کارشناسی قبول نشدم سریعا اقدام کنم برا پست دفترچه و خدمت ک تو بلاتکلیفی بودم چون هنوز نتایج کارشناسی هم نیومده بود ..اما یکی از معدود شانسهایی ک تو زندگیم اوردم همون روزا اتفاق افتاد یعنی هم خبر قبولی تو کارشناسی اونم داشنگاه دولتی بهم رسید و هم خبر معافیت سه برادری.. یادش بخیر چقد شاد بودم بهترین دوران زندگیم بود.. البته افتادن دنبال کارای معافیت کم از خود خدمت نداشت تقریبا یک ماهونیم هرروز میرفتم نظام وظیفه و دنبال کارام بودم..خیلی دنگوفنگ داشت.. البته زورم داشت ها بعد سه تا داداش منم بفرستن خدمت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |