لیختن اشتای.فاز4
عضو جدید
سوال یک توننه دیگه؟ من 3/2 و 3
واااااا این دیگه چه اعدادیه؟؟چجوریه حساب کردین...... من 2 و 22 بدست اوردم
سوال یک توننه دیگه؟ من 3/2 و 3
دفترچه اول زبان و ریاضی و مدار
سلام داداش خوبی؟ ما از فاز 1 برنامه های شمارو دنبال میکردید خیلی خوب بودید وخته برنامه هاتونو بیشتر کنید
مدار 1 و2 یا فقط 2 ؟ ریاضی کدوم ریاضی ؟ مهندسی یا 2 یا معادلات ؟
واااااا این دیگه چه اعدادیه؟؟چجوریه حساب کردین...... من 2 و 22 بدست اوردم
کنترل نیستم قدرتم :دی
بلخره هر کسی که کارشناسی رو میخونه حداقل یکی دوبار شانسشو تو ارشد محک میزنه :دی میخام بدونم با چی مواجه میشمو اگه شما جای من بودید رو چه چیزایی تمرکز میکردید ؟ چطوری میخوندید ؟ چه کتابا و جزوه هایی و چه راه حل هایی؟ و.........
نزدم جانم. هیچ درسی نباید کنار بذارین. چون بالا و پایین میکنن از لحاظ سختی. من فقط الکترو مغناطیس نخوندم و زبانمدار سوال 1 چند بدست اوردی؟
کسی مقدار خازنو بدست اورد تو سوال مدار؟ یا اون تعداد فرکانسها رو؟ چهارتا بود و یدونه صفر؟
کنترل نیستم قدرتم :دی
بلخره هر کسی که کارشناسی رو میخونه حداقل یکی دوبار شانسشو تو ارشد محک میزنه :دی میخام بدونم با چی مواجه میشمو اگه شما جای من بودید رو چه چیزایی تمرکز میکردید ؟ چطوری میخوندید ؟ چه کتابا و جزوه هایی و چه راه حل هایی؟ و.........
مگه همونو نمیگین که جریان اتصال کوتاه A و B رو داده بود و تونن از دوسر A رو میخواس؟ اون 3/2 و 3 شد
نزدم جانم. هیچ درسی نباید کنار بذارین. چون بالا و پایین میکنن از لحاظ سختی. من فقط الکترو مغناطیس نخوندم و زبان
من از این سوال ترسیدم!کلا چهارتا خازن وو سلف بود که تعداد رو میخاست فقط، میشد چهارتا، کات ست سلفی نداشت فقط یه حلقه سلفی داشت نه؟
کلا چهارتا خازن وو سلف بود که تعداد رو میخاست فقط، میشد چهارتا، کات ست سلفی نداشت فقط یه حلقه سلفی داشت نه؟
کسی مقدار خازنو بدست اورد تو سوال مدار؟ یا اون تعداد فرکانسها رو؟ چهارتا بود و یدونه صفر؟
کنترل نایس و کوه بخون
مدار کتاب دکتر هدتنی
مغ سعی کن مفاهیمشو بجوی از الان
منظورم درس کنترل بود :دی
اگه واقعا تصمیم داری که دانشگاه خوب بری و بودجه داری حتما برو کلاس. این کتابا هیجی ازشون در نمیاد . همشون ناقصن . نکات خیلی حیاتی و ظریفو توشون نمیگن فقط تو کلاس گفته میشه .
ولی اگه بودجه و موقعیت کلاس رفتن نداری .
1: ریاضیات : معادلات کریمی - ریاضی مهندسی مومن زاده (با اینکه خیلی نقص دارن ولی به نظر من از بقیه کتابها بهترن)
2 : مدار اصلا شک نکن رو تقوی . خیلی راه حلهای خوب و باحالی یاد میده و برای کسی که مدارش هم توسطه خوبه . سوالات و مثالهای کتاب دکتر هدتنی هم بخون که حتما ازش سوال میاد
3 : سیگنال . من خودم سیگنال گذاشتم کنار به چند دلیل . 1 : ضعف شدید تو این درس 2: پیدا نکردن یه کتاب درست حسابی . من کتاب مومن زاده گرفتم فوق العاده ساده و بدون هیچ توضیحی بود خیلی بد بود برام . کتاب تقدسی گرفتم مسکل اصلیش فونت بسیار ریزش بود که چیزی جز ضعیف شدن چشمام برام نداشت . از نظر درسی هم خیلی اثبات بارون بود این کتاب و همش ریاضی وار بود .
4 : کنترل . واقعا هرچی بخونی بازم کمه . واقعا نمیشه گفت چی بخونی برای این درس تا 3تا تست درست بزتی . ولی من تقوی خوندم (نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن) در کنارشم جزوه شیرین آبادی .
5 : الک . اینم بدون شک اسلام پناه . (اینم نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن)
من از این سوال ترسیدم!
و با لاپلاس بدست اوردم...
البته بر خلاف انتظار طول نکشید...
فکر کنم 3 تا بدون 0 شد..مطمین نیستم
اره من حرفمو پس میگیرم...نزدم جانم. هیچ درسی نباید کنار بذارین. چون بالا و پایین میکنن از لحاظ سختی. من فقط الکترو مغناطیس نخوندم و زبان
کلا چهارتا خازن وو سلف بود که تعداد رو میخاست فقط، میشد چهارتا، کات ست سلفی نداشت فقط یه حلقه سلفی داشت نه؟
خازن 2 فاراد و فرکانسها 4 تا که یکیش صفر بود.
اون که هم یهحلقه سلفی داشت و هم ولتاژ خازن از رو جریان سلف ها بدست میومد پس میشد 3 و 1
من با لاپلاس حل کردم ساده شد...اون که هم یهحلقه سلفی داشت و هم ولتاژ خازن از رو جریان سلف ها بدست میومد پس میشد 3 و 1
ممنون ... باور کنید برا من به شخصه بحث های بعد هر امتحانی از نتیجه اش مهمتر و جذابتره خیلی باحالهماشالا به شما تاپیکو منفجر کردید!
ایشالا که خوب دادخ باشید و از عملکردتون راضی باشید
زیاد به اینکن کدوم زدید فک نکنید از زندگی لذت ببرید
اردیبهشت نتایجتون میاد
دوستان بینهایت ممنون
اینایی که معرفی کردین هیشکدوم رفرنس خوده اساتید نبودن . یعنی پس رفرنس ها مناسب تست و کنکور نیستن ؟
درسا سعی کن خوب یاد بگیری .با کیفیت نه سریع و تست جدید زیاد حل کنیدوستان بینهایت ممنون
اینایی که معرفی کردین هیشکدوم رفرنس خوده اساتید نبودن . یعنی پس رفرنس ها مناسب تست و کنکور نیستن ؟
من هم خود تابع تبدیل رو حساب کردم شد یه صفر و 3 قطب
ماشالا به شما تاپیکو منفجر کردید!
ایشالا که خوب دادخ باشید و از عملکردتون راضی باشید
زیاد به اینکن کدوم زدید فک نکنید از زندگی لذت ببرید
اردیبهشت نتایجتون میاد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |