گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام داداش خوبی؟ ما از فاز 1 برنامه های شمارو دنبال میکردید خیلی خوب بودید وخته برنامه هاتونو بیشتر کنید :D

مدار 1 و2 یا فقط 2 ؟ ریاضی کدوم ریاضی ؟ مهندسی یا 2 یا معادلات ؟

سلام بیننده گرامی .. از اینکه برنامه های ما رو دنبال میکنید متشکریم........... نه دیگه خرابش نکن 4 تا رو باید بخونی من که عاشق 4 تاشونم خیلی راحتننن

memoll2012

عضو جدید
کسی مقدار خازنو بدست اورد تو سوال مدار؟ یا اون تعداد فرکانسها رو؟ چهارتا بود و یدونه صفر؟

کنترل نیستم قدرتم :دی

بلخره هر کسی که کارشناسی رو میخونه حداقل یکی دوبار شانسشو تو ارشد محک میزنه :دی میخام بدونم با چی مواجه میشم :D و اگه شما جای من بودید رو چه چیزایی تمرکز میکردید ؟ چطوری میخوندید ؟ چه کتابا و جزوه هایی و چه راه حل هایی؟ و.........

کنترل نایس و کوه بخون
مدار کتاب دکتر هدتنی
مغ سعی کن مفاهیمشو بجوی از الان

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنترل نیستم قدرتم :دی

بلخره هر کسی که کارشناسی رو میخونه حداقل یکی دوبار شانسشو تو ارشد محک میزنه :دی میخام بدونم با چی مواجه میشم :D و اگه شما جای من بودید رو چه چیزایی تمرکز میکردید ؟ چطوری میخوندید ؟ چه کتابا و جزوه هایی و چه راه حل هایی؟ و.........

منظورم درس کنترل بود :دی
اگه واقعا تصمیم داری که دانشگاه خوب بری و بودجه داری حتما برو کلاس. این کتابا هیجی ازشون در نمیاد . همشون ناقصن . نکات خیلی حیاتی و ظریفو توشون نمیگن فقط تو کلاس گفته میشه .
ولی اگه بودجه و موقعیت کلاس رفتن نداری .
1: ریاضیات : معادلات کریمی - ریاضی مهندسی مومن زاده (با اینکه خیلی نقص دارن ولی به نظر من از بقیه کتابها بهترن)
2 : مدار اصلا شک نکن رو تقوی . خیلی راه حلهای خوب و باحالی یاد میده و برای کسی که مدارش هم توسطه خوبه . سوالات و مثالهای کتاب دکتر هدتنی هم بخون که حتما ازش سوال میاد
3 : سیگنال . من خودم سیگنال گذاشتم کنار به چند دلیل . 1 : ضعف شدید تو این درس 2: پیدا نکردن یه کتاب درست حسابی . من کتاب مومن زاده گرفتم فوق العاده ساده و بدون هیچ توضیحی بود خیلی بد بود برام . کتاب تقدسی گرفتم مسکل اصلیش فونت بسیار ریزش بود که چیزی جز ضعیف شدن چشمام برام نداشت . از نظر درسی هم خیلی اثبات بارون بود این کتاب و همش ریاضی وار بود .
4 : کنترل . واقعا هرچی بخونی بازم کمه . واقعا نمیشه گفت چی بخونی برای این درس تا 3تا تست درست بزتی . ولی من تقوی خوندم (نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن) در کنارشم جزوه شیرین آبادی .
5 : الک . اینم بدون شک اسلام پناه . (اینم نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن)

memoll2012

عضو جدید
کلا چهارتا خازن وو سلف بود که تعداد رو میخاست فقط، میشد چهارتا، کات ست سلفی نداشت فقط یه حلقه سلفی داشت نه؟

مگه همونو نمیگین که جریان اتصال کوتاه A و B رو داده بود و تونن از دوسر A رو میخواس؟ اون 3/2 و 3 شد

چرا دقیقا همونو میگم .... من اینجوری حساب کردم که اول مدار معادل تونن شبکه رو نوشتم بعدش در حالته اول مقاومت دو سر a , b رو حذف کردم و بعد kvl زدم برا دومی هم همینجوری . بعد شد 2 معادله و 2 مجهول

کلا چهارتا خازن وو سلف بود که تعداد رو میخاست فقط، میشد چهارتا، کات ست سلفی نداشت فقط یه حلقه سلفی داشت نه؟
من از این سوال ترسیدم!
و با لاپلاس بدست اوردم...
البته بر خلاف انتظار طول نکشید...
فکر کنم 3 تا بدون 0 شد..مطمین نیستم

از این فرکانسی ها 3 تا سوال بود درسته؟؟/ ...... من اون سوالی رو میگم که پایین برگه سمت چپی بود و 7 تا المان ذخیره داشت

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کنترل نایس و کوه بخون
مدار کتاب دکتر هدتنی
مغ سعی کن مفاهیمشو بجوی از الان

منظورم درس کنترل بود :دی
اگه واقعا تصمیم داری که دانشگاه خوب بری و بودجه داری حتما برو کلاس. این کتابا هیجی ازشون در نمیاد . همشون ناقصن . نکات خیلی حیاتی و ظریفو توشون نمیگن فقط تو کلاس گفته میشه .
ولی اگه بودجه و موقعیت کلاس رفتن نداری .
1: ریاضیات : معادلات کریمی - ریاضی مهندسی مومن زاده (با اینکه خیلی نقص دارن ولی به نظر من از بقیه کتابها بهترن)
2 : مدار اصلا شک نکن رو تقوی . خیلی راه حلهای خوب و باحالی یاد میده و برای کسی که مدارش هم توسطه خوبه . سوالات و مثالهای کتاب دکتر هدتنی هم بخون که حتما ازش سوال میاد
3 : سیگنال . من خودم سیگنال گذاشتم کنار به چند دلیل . 1 : ضعف شدید تو این درس 2: پیدا نکردن یه کتاب درست حسابی . من کتاب مومن زاده گرفتم فوق العاده ساده و بدون هیچ توضیحی بود خیلی بد بود برام . کتاب تقدسی گرفتم مسکل اصلیش فونت بسیار ریزش بود که چیزی جز ضعیف شدن چشمام برام نداشت . از نظر درسی هم خیلی اثبات بارون بود این کتاب و همش ریاضی وار بود .
4 : کنترل . واقعا هرچی بخونی بازم کمه . واقعا نمیشه گفت چی بخونی برای این درس تا 3تا تست درست بزتی . ولی من تقوی خوندم (نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن) در کنارشم جزوه شیرین آبادی .
5 : الک . اینم بدون شک اسلام پناه . (اینم نقصهایی داره ولی زیاد ناجور نیستن)

دوستان بینهایت ممنون

اینایی که معرفی کردین هیشکدوم رفرنس خوده اساتید نبودن . یعنی پس رفرنس ها مناسب تست و کنکور نیستن ؟

نزدم جانم. هیچ درسی نباید کنار بذارین. چون بالا و پایین میکنن از لحاظ سختی. من فقط الکترو مغناطیس نخوندم و زبان
اره من حرفمو پس میگیرم...
راستش من کنترل چندان نتونستم بزنم...ولی مغ اگه دوره میکردم تابستونمو میتونستم .واسه امسال بود نسخم

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ماشالا به شما تاپیکو منفجر کردید!
ایشالا که خوب دادخ باشید و از عملکردتون راضی باشید
زیاد به اینکن کدوم زدید فک نکنید از زندگی لذت ببرید
اردیبهشت نتایجتون میاد

اردیبهشت نتایجتون میاد
ممنون ... باور کنید برا من به شخصه بحث های بعد هر امتحانی از نتیجه اش مهمتر و جذابتره خیلی باحاله

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بینهایت ممنون

اینایی که معرفی کردین هیشکدوم رفرنس خوده اساتید نبودن . یعنی پس رفرنس ها مناسب تست و کنکور نیستن ؟

رفرنس استادید جزوه دانشگاهیشونه :D
اینو جدی میگم . نه تنها تو برق تو رشته های دیگه هم دیدم .

رفرنسها خوبن ولی اگه وقت مطالعه زیادی داشته باشید . چون خوندن کتابهای قطوری مثل کنترل اوگاتا یا سیگنال اوپنهایم خیلی راحت نیست . ولی پر از نکته هستن . که تو این کتابهای کنکوری ذکر نمیشن .

Kaka_s

عضو جدید
اردیبهشت نتایجتون میاد

مسعود داداش چظوری؟ چیکا کردی؟ ترکوندی فک کنم. نه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا