لیختن اشتای.فاز4
عضو جدید
معادله شاخص چی؟کسی حلش کرد؟من شانسی زدمش!
معادله ضریبش 2 میشد ولی یادم نمیاد سمت راستش چی بود؟؟
معادله شاخص چی؟کسی حلش کرد؟من شانسی زدمش!
من نزدمش! فقط تونستم یه گزینشو رد کنم .خخخخ
تابع جریانش ضربه بود یا مشتق ضربه؟؟همون سوال منبع ضربه با خازنها و سلفهای نردبانی رو میگی دیگه؟!
تابع جریانش ضربه بود یا مشتق ضربه؟؟
هرچقدر میگذره و سردتر میشم تازه میفهم چی شده
کلا تمام برنامه ریزیهام خراب شد .
دفترچه خدمت چه قیمته ؟؟؟ ببینم پول دارم حداقل برم خدمت یا نه ؟؟
ضربه بود دیگه! الکی آدمو به شک نندازید.
میگم بچه ها شما فارغ التحصیلای کدوم دانشگاه ها هستین؟؟ حس میکنم هممون خیلی جالب ندادیم پس کی قراره دانشگاه های خوب قبول شه؟! :-D
حتما ما دیگه! من میگم برا همه سخت بوده و مهم ترازاس. ایشالا هممون قبول میشیم
زود نا امید نشو همه خراب کردن
یعنی ورودی ضربه بود دیگه؟؟؟ولتاژ دو سر منبع جریان ضربه رو میخواست دیگه. مگه تو لحظه t=0 خازن اتصال کوتاه نمیشه؟ پس ولتاژ صفر میشه و باید سینوسی باشه. من اینجوری استدلال کردم.
دفترچه اول سخت بود. ولی دفترچه دوم خوب بود البته قدرت
خوبه بدبختی تو کنارت ساکت نشسته . بدبختی من داره 1 معادله 100 مجهول حل میکنه که چجوری بدبختی های بعدیکو مرتب کنهواقعیتشو بخای من 6 ساله نا امید شدم . کلا از روز اول دانشگاه بد شانسی هم دستشو انداخت گردنم و پا به پام میاد . الانم همین بغل دستم نشسته سلام میرسونه .
تنها امیدم معافی از خدمته . اقدام کنم و خدایی نکرده معاف نشم که دیگه هیچی :|
بچه ها معادله حالت مدارو حل کردین؟
آقا ماکه امسال قسمت نشد شرکت کنیم .
شما که تجربتون بالاتره بگید رو چه درسایی برای ساله بعد بیشتر وخت بزارم ؟
البته هنوز 2-3 ترمم مونده تموم شه
به نظر من ریاضی و مدار راحت میتونی 100 بزنی حتما وقت بزار و رو کنترلم خیلی حساب نکنآقا ماکه امسال قسمت نشد شرکت کنیم .
شما که تجربتون بالاتره بگید رو چه درسایی برای ساله بعد بیشتر وخت بزارم ؟
البته هنوز 2-3 ترمم مونده تموم شه
خوبه بدبختی تو کنارت ساکت نشسته . بدبختی من داره 1 معادله 100 مجهول حل میکنه که چجوری بدبختی های بعدیکو مرتب کنه
لعنت به این معادله مسیر من کلا رس مدار کشیدم ولی هر چی فک کردم رابطه معادله مسیر یادم نیومد ... شما از کدوم دانشگاهین
این بهترین نصیحتههه!!به نظر من ریاضی و مدار راحت میتونی 100 بزنی حتما وقت بزار و رو کنترلم خیلی حساب نکن
نخون بابا درس میخوای چیکار
رو همه ی درسا وقت بزار چون هر سال طراحهای عزیز یهو سبک سوالاتو عوض میکنن . قافلگیر میشی سر کنکور .
کلا کنترل بیخیال شومیسوزی
منم قدرتم
چندتا دفترچس مگه ؟ فرقشون چیه
دمش گرمیه استند بای هم داره .. این مال من کلا همیشه تو ناحیه فعاله .. کلا موندم چجوری بایاس شده که کلا چمبره زده رو ناحیه فعالاینم آنچنان ساکت نیست . فعلا رفته تو استندبای . تصمیم جدید بگیرم برای زندگیم یهو روشن میشه![]()
![]()
من اصف
به نظر من ریاضی و مدار راحت میتونی 100 بزنی حتما وقت بزار و رو کنترلم خیلی حساب نکن
البته ما یه سال یکی رو ذاشتیم کنترل 89 زد ولی رتبه اش شد 9 ... ترکونداین بهترین نصیحتههه!!
من به شخصه برگردم کنترل حذف بجاش مغ خوب میخوندم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |