اتفاقا سوالمم بود که کسی جزوه نداره؟معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسی

اتفاقا سوالمم بود که کسی جزوه نداره؟معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسی
مدارات غیر خطی، مدارات مرتبه اول و مرتبه دوم، در ریاضی مهندسی فصل مشتفات جزئی
اصلا از این معتقدی خوشم نمیاد نمیدونم چطور اینقدر تعریف میکنن ازش!!! سبک مذخرفی داره
سلام.بله طبق قانون وزارت علوم نمرات بالای 12 شما معادل سازی می شود.سلام
فقط یه مشکلی دارم الان موندم نمیتونم تصمیم بگیرم!
نتونستم توی سراسری قبول شم و نتیجه ی خوبی بگیرم چون بعضی از درسا رو بلد نبودم و مرور هم نکردم و خیلی کم تست زدم
میخوام واسه ازاد بخونم و وقتی قبول شدم بازم بخونم واسه سراسری اما موندم اگه توی ازاد واحدهایی رو پاس کنم بعدا اگه دولتی قبول شدم میتونم تطبیق واحد بدم یا نه!؟
اصلا از این معتقدی خوشم نمیاد نمیدونم چطور اینقدر تعریف میکنن ازش!!! سبک مذخرفی داره
جدی سه تا فرموله؟ولی اسمش خیلی سخته هامن هر چی فک میکنم 3 فرمول بیشتر نداره ها گفته باشممشاهده پیوست 136436
پست دی وی دی مغناطیس ویرایش کردم
خوب دی وی دی دیگه بجای اینکه خودت بگی چی شد اینجام کسی نیست جواب بده اونجا دمه دسته البته سوالاتو سراسری رو میگم
بله کنترل یه سوالهای هست باید خوب بلد باشی اونجای که صورت سوال نوع فیدبک مشخص نمیکنه ولی تابع داده، سیگنالم هست دو فصل آخر بیشتر دیده میشهمدارات غیر خطی، مدارات مرتبه اول و مرتبه دوم، در ریاضی مهندسی فصل مشتفات جزئی
بله کنترل یه سوالهای هست باید خوب بلد باشی اونجای که صورت سوال نوع فیدبک مشخص نمیکنه ولی تابع داده، سیگنالم هست دو فصل آخر بیشتر دیده میشه
جدی سه تا فرموله؟ولی اسمش خیلی سخته ها
مرسی پستتونوخوندم(تشکر ندارم)
مغناطیس با طاهری خیلی خوب جا میوفتهولی من دیر رفتم سراغ طاهری
من بار اول که خوندم نخوندم چون گفتن از 84 سوال نیومده و خیلی سخته دنشگاه هم نخونده بودم (فک کنم سالو درست گفتم) منم یه حسی دارم یه چیزی نخونم حتما میاد برای امتحان ، بار دوم که معادلات خوندم رفتم سراغش فهمیدم نه بابا ظاهرش با باطنش نمیخونه شما یه دمر بخون بعد ، من امسال ریاضی افتضاح بودم اما اینو جواب دادم شاید40 ثانیه طول کشید جوابش ،اونم در اون اوضاع فشار اولیه که بودم خیلی کمکم کرد سرخی صورتم کمتر شد------
![]()
بابا قبلا ضعیف بودم دیگه ..الان بهتر شدم چرا حرف در میارینآره بابا الکی میگه من ضعیفم ، تنها ایشون اون سوالی که دادم درست حل کرده بود
خدا رو شکر بهتری الان؟بابا قبلا ضعیف بودم دیگه ..الان بهتر شدم چرا حرف در میارین![]()
آره به اون خاطر این آواتارو گذاشتم همه بشینن بدرسنخدا رو شکر بهتری الان؟
خداییش عکست واسه در اتاق کنکوریا خیلی خوبه
خوشکله
ندا دانشگاه ارومیه چطوره؟
بهترین دوستم ارومیه ایه
هر چی تو نت گشتم بزرگشو ندیدم واسه در اتاقم خیلی نازهآره به اون خاطر این آواتارو گذاشتم همه بشینن بدرسن
تا اونجایی که من میدونم گروه الکترونیکش خیلی قویه بقیه افتضاحن![]()
اینارو هرکی معادلات پاس کرده بلده دیگه پدر جانمدارات غیر خطی، مدارات مرتبه اول و مرتبه دوم، در ریاضی مهندسی فصل مشتفات جزئی
بچه ها حق باشماست فکر کنم باید اول معادلات رو به عنوان پایه (نه تست زنی حرفه ای) شروع کنم![]()
واسه در اتاقت؟؟؟هر چی تو نت گشتم بزرگشو ندیدم واسه در اتاقم خیلی نازه
تبریز چطوره؟مخابراتش؟و الکترونیکش؟![]()
توی ایام کنکور بعضی کلمه ها رو از ذهنت پاک کن یکیش همین استرسه یا نمیشه و نمی تونموای بچه ها چقدرازکنکورحرف میزنید استرس گرفتم برم بخونم
اره جدیواسه در اتاقت؟؟؟
اطلاعی ندارم قبول شدن توش سختره فقط اینو میدونم![]()
اینارو هرکی معادلات پاس کرده بلده دیگه پدر جان![]()
شما که گفتین اردیبهشت شروع میکنیدباهم شروع کنیم یک سری درساروتا راحت رفع اشکال کنیم![]()
تصمیم گرفتم یکم بخونم تا حوصله درس دارمشما که گفتین اردیبهشت شروع میکنید![]()
نفرمایید اجازه مام دسته شماستبا اجازتون امضاتونم میزنم تواتاقم
پشت کنکوریم دیگه![]()
حالا افتضاحنم اغراقه ها .نه؟؟!!!آره به اون خاطر این آواتارو گذاشتم همه بشینن بدرسن
تا اونجایی که من میدونم گروه الکترونیکش خیلی قویه بقیه افتضاحن![]()
استرس زیادیش خوب نیس کمش اما آدمو را میندازه خوبهوای بچه ها چقدرازکنکورحرف میزنید استرس گرفتم برم بخونم
منم شنیدم ندیدم کهحالا افتضاحنم اغراقه ها .نه؟؟!!!![]()