ansari1404
عضو جدید
دوستان چند دقیقه پیش باخبر شدم که متآسفانه چند ساعت پیش دوست خوبمون "مهربان2000" تصادف کردن و الان در بخش ICU بستری شدن. ملتمسانه از همه دوستان میخوام که براش دعا کنید .
منم فکر کردم سایت جکه
دوستان چند دقیقه پیش باخبر شدم که متآسفانه چند ساعت پیش دوست خوبمون "مهربان2000" تصادف کردن و الان در بخش ICU بستری شدن. ملتمسانه از همه دوستان میخوام که براش دعا کنید .
ای وای.این بنده خدا 3-4 ساعت پیش به من پیام خصوصی داده بود که.کی اینجوری شد.عجب بد شانسه این بنده خدا میخواست واسه کنکور بخونه مجدد.خدایا کمکش کن به حق 5 تن هر چه زودتر حالش خوب بشه![]()
فعلا نمیذارن کسی ببیندش ، متأسفانه مثل اینکه اوضاع وخیمه . از همه بچه ها میخوام دعا کنید برگردهای وای.این بنده خدا 3-4 ساعت پیش به من پیام خصوصی داده بود که.کی اینجوری شد.عجب بد شانسه این بنده خدا میخواست واسه کنکور بخونه مجدد.خدایا کمکش کن به حق 5 تن هر چه زودتر حالش خوب بشه![]()
من انگار پنچر شدم یه دفعهایشلا که حالشون خوب باشه من خیلی نارحت شدم بچه تورو خدا واسش دعا کنید
فعلا نمیذارن کسی ببیندش ، متأسفانه مثل اینکه اوضاع وخیمه . از همه بچه ها میخوام دعا کنید برگرده
فعلا نمیذارن کسی ببیندش ، متأسفانه مثل اینکه اوضاع وخیمه . از همه بچه ها میخوام دعا کنید برگرده
حتما دعاش میکنم دوست عزیز حتما.این مورد واقعا دردناکه.اگه خودمون رو بذاریم جای اون بنده خدا متوجه میشیم.انشاالله فردا حالش بهتر میشه و چند روز دیگه خودش میاد و اینچا پست میزنه.
وقتی این چیزا رو می بینم از هر چی درسم هست زده میشمدوستان چند دقیقه پیش باخبر شدم که متآسفانه چند ساعت پیش دوست خوبمون "مهربان2000" تصادف کردن و الان در بخش ICU بستری شدن. ملتمسانه از همه دوستان میخوام که براش دعا کنید .
امید جان شوخی نیست .برادر انصاری
خودت میدونی اعصاب مصاب ندارم
از این شوخیا نکن
میام خفت می کنما
شما برای زبان چیکار میکنید من صفرم از کجا شروع کنم نارسیس خوبهدوستانی که از الان درسو شروع میکنند........
یوقت بعدا کم نیارید استراحت هم لازمه.الان درسی مثل زبان بخونید که هم واسه این دنیا خوبه هم واسه اخرت.یا ریاضی مهندسی که بدرد ارشدتونم میخوره.
احتمالا 90% شما ها رتبه های زیر 2000 میارید.یه جای روزانه قبول میشید.
امید جان شوخی نیست .
الان قلب من و همه کسایی که کنارشن داره تند تند میزنه و همه دست به دعا شدن ، تا چند دقیقه پیش با خونوادش در تماس بودم ولی الان هیچکس گوشی رو جواب نمیده . هر خبری به دستم برسه حتما دوستان رو در جریان میذارم . فعلا التماس میکنم فقط دعا کنید
امید جان شوخی نیست .
الان قلب من و همه کسایی که کنارشن داره تند تند میزنه و همه دست به دعا شدن ، تا چند دقیقه پیش با خونوادش در تماس بودم ولی الان هیچکس گوشی رو جواب نمیده . هر خبری به دستم برسه حتما دوستان رو در جریان میذارم . فعلا التماس میکنم فقط دعا کنید
بچه هاراستشوبگیدشماها که تازه شروع کردیدچقدخوندید؟
یوسف با 504 شروع کنشما برای زبان چیکار میکنید من صفرم از کجا شروع کنم نارسیس خوبه
عرفان همه ی اینا رو تو این 3 4روز بعد کنکور خوندی؟فصل 1 مدار1 3 بار خوندم
فصل 1 الکترونیک 2 بار
ریاضی مهندسی نصف فصل 1 1بار
کنترل فصل 5 تازه شروع کردم![]()
فصل 1 مدار1 3 بار خوندم
فصل 1 الکترونیک 2 بار
ریاضی مهندسی نصف فصل 1 1بار
کنترل فصل 5 تازه شروع کردم![]()
عرفان همه ی اینا رو تو این 3 4روز بعد کنکور خوندی؟![]()
چقدرسریع پیش میریدشما بزنم به تخته ..بمیرم واسه خودم
تقریبا آره
کلاسا شروع نشده دارم از وقتم استفاده میکنم دیگه![]()
البته من بار دوم هستش برای کسی که بار اولشه من اصلا و به هیچ وجه توصیه نمی کنم و چون کنکور های آزمایشی و سوالهای تالیفی زیادی دارم ازاون ها هم استفاده میکنم فعلن این برنامه قطعیش نکردم ولی احتمالا همین بشه ، ماشین از پوران بخونم یا از مدرسان این بار هزارم میگم لطفا کمک کنید برای شروع پارسه کاردانی سال 85 دارم از اون شروع کنم یا نه، به درد میخوره تالیفش جواد لطفیه ،اینو بگم واقعا صفرم، اما کاردانی از روی مدرسان خوندم که 48 درصد زدم ماشین در س شیرین وخوبی برام بود (از مغناطیس خیلی راحتره! ) رفتم با قدرتی ها هم خونه شدم آمار گرفتم فقط یه نفر بیشتر از من زده قدرتیهارو میگم، خوب الان هیچی یادم نیست 7،8 سال میگذرد
ببینم شماروزی چندساعت درس میخونید؟
آخه باید یه نرم افزتری باشه منو با کلمات ساده آشنا کنهیوسف با 504 شروع کن
شما هم میتونید اما یواش درس بخونید اما عمیقچقدرسریع پیش میریدشما بزنم به تخته ..بمیرم واسه خودم
آفرین خیلی خوبه ادامه بدیدتقریبا آره
کلاسا شروع نشده دارم از وقتم استفاده میکنم دیگه![]()
شما برای زبان چیکار میکنید من صفرم از کجا شروع کنم نارسیس خوبه