مخابرات سیستم صنعتی اصفهااااااااان قبول شدم بچه هااااااااااا کجاااااااااااااایین روزانه قبول شدم
عزیز من شبانه باهنر شدم میخوام ببینم بقیه انتخابهام چه کردم
حتی اگر همون دانشگاه باشه هم نمیتونم ثبت نام کنم؟؟
میدان فردوسی شبانه قبول شدم از ی طرف خوشحالم از طرف دیگه ناراحتم که شبانس![]()
یا یه کلیه حل نمیشه دو سه تا باید قرض بگیریدانشگاه صنعتی امیر کبیر - پردیس خود گردان
کسی کلیه اضافی نداره به من قرض بده؟؟

تبرییییک فراوونسلام.
تبریک میگم به همه.ایشالا که موفق و سربلند باشین
منم مخابرات سیستم تربیت مدرس قبول شدم.
تبریک به قبول شدگان آزمون کنکور کارشناسی ارشد سراسری
یا یه کلیه حل نمیشه دو سه تا باید قرض بگیری![]()
سلامحدودا یه دوره کامل چهار ترمه نزدیک چند اشلوق در میاد؟
عزیز من شبانه باهنر شدم میخوام ببینم بقیه انتخابهام چه کردم
حتی اگر همون دانشگاه باشه هم نمیتونم ثبت نام کنم؟؟
سلام به همه دوستان
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد ...
یادش بخیر دو سال پیش (و همچنین سال های قبل تر ) چقدر اینجا بحث و تبادل اطلاعات با دوستان داشتیم . چقدر راحت حرف میزدیم تا جایی که به کسی تو هین نمیشد اجازه اظهار نظر داشتیم . از تجریه دوستانی که چه در کنکور موفق میشدن و چه موفق به کسب رتبه دلخواهشون نمیشدن استفاده میکردیم ، دوستانی که توانایی شرکت در کنکور آزمایشی داشتند محبت میکردن سوالات را برای استفاده عموم قرار میدادن ، دوستانی که جزوه کنکوری مناسب داشتند بدون هیچ چشم داشتی در اختیار بچه های گروه قرا میدادند ، رفع مشکل درسی هم تا دلت بخواد و... خیلی خیلی از همهتون متشکرم . خب با پیشرفت علم که بخش عمده ای از این پیشرفت مدیون علوم مهندس برق و کامپیوتر و... بوده انتظار میرفت تالار خوبی مثل تالار مهندسی برق رونق خودشو از دست بده و برنامه های مثل تلگرام جای این تایپیک های خوب رو بگیرهمیدونم که اکثر بچه ها یا از طریق گوشی یا pc عضو گروه های تلگرامی مختلف هستید . الان که دارم به تلگرامم نگاه میکنم عضو 15 تا کانال مربوط به کنکور کارشناسی ارشد م و میدونم خیلی ها تون از من بیشتر عضو نشده باشید کمتر نشدید
الان که دارم دقت میکنم هر کانال توسط یک موسه یا استاد کنکوری و یا توسط اشخاصی که به استاد و موسسه نزدیک هستند اداره میشند
شاید باورتون نشه الان 20 روز شده برای کنکور ارشد شروع کردم توی این 20 روز به جای این که ساعات مطالعاتیم را تنظیم کنم بیشتر توی این کانال ها در حال خوندن نظرات این اساتید و اعضای و ... بودم که نکنه استاد نکته ای ، سوالی و جزوه ای که بتونه کمکم کنه تو مطالعه درس قرار بده ولی جز سرگردمی و اتلاف وقت هیچی نصب آدم نمیشه
نمیدونم شاید مشکل از منه توهم برم داشته ولی هر وقت به کانال ها سر میزنم افراد زیاد مشابه من تو کانال هستند پس اینا کی درس میخونند ؟
تازه حتی آدم جرات نداره از یک کتاب کنکوری و یا استاد و یا آزمون توی یک کانال حرف بزنی چون سریع علیه جبهه میگرند و بلاک میشی ولی یک عده همیشه راحت حرفشونو میزنند
این کانال ها بیشتر به درد شاگردهای خود این موسسات و اساتید میخوره نه به درد منو شمایی که پول تو جیبی مونو هم از پدرمون میگیریم چه برسه که پول کلاس این موسسات را بدیم
من که از امروز میخوام همه کانال ها رو حذف کنم اصلا تلگرامم رو از روی سیستم حذف میکنم . دو سال پیش من وقتی اینجا میومدم شاید روزی 1 ساعت نهایت 2 ساعت وقتم توی این تالار تلف میشد اما عوضش مطالب مفیدی بدست میآوردم به درسهام با وجود مشکلات خانوادگی میرسیدم( مخابرات روزانه بابل قبول شدم نرفتم ) ولی الان که وقتم آزاد شد شاید روزی 1 نهایت 2 ساعت مطالعه مفید دارم همش به دنبال روشی برای درس خوندن و ... تو این کانال ها پر زرق برق وقت تلف میکنم . اگر شما هم مثل من شدید نکنید تو خدا برای یک هفته هم شده به این کانال ها نرید ووقت خودتو رو تو این کانال ها تلف نکنید فقط درس بخونید اگر هنوز به اینجا سر میزنید و ایتپن متن رو میخونید لطفا به حرفام گوش بدید الان خیلی خسته شدم تا بعد
سلامشبانه خیلی هزینه اش زیاده مگه؟؟
شبانه ی ارشد دانشگاه های تهران حدودی هر ترم چقدر میشه؟
سلام دوست عزیز به نکته مهمی اشاره کردید دقیقا همینطور هست که می فرمایید امان از دست این گروه ها و کانالها
راستش منم امسال بابل مخابرات سیستم روزانه قبول شدم ولی مرددم برم ثبت نام یا نه
از لحاط خوابگاهی و سایر شرایط چجوری هست؟ چرا نرفتید؟
من میخوام به سنجش درخواست بدم محل قبولیمو عوض کنم به صنعتی قم به نظرتون اینکار خوبه؟
قم میشه رفت و اومد اما بابل دوره. میشه منو راهنمایی کنید؟
یه سوال دیگه هم دارم که شما یا هریک از دوستان میدونن خواهشمندم کمک کنن:
خیلی ها بهم میگن ارشد خوندن برای چی؟ توی شرایط الان که کلی فارغ تحصیل بیکار داریم این درس خوندن فایده ای نداره و ماحصلش 2 سال علافی هست فقط البته خودم هم اینو فک می کنم کلا نامیدی گرفتم و نمی دونم چکار کنم.خلاصه اصلا میریم ارشد چی بدست بیاریم؟ این ارشد خوندن برای من جا نیوفتاده.دوستم میگه فقط روش تحقیق یاد میگیری.
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید
) مثلا من خودم بین اصفهان و مشهد که تقریبا در یک سطح هستند مشهد که بهم خیلی نزدیکتره میرم ببینید دوست عزیز حقیقتش این که کجا بریم بستگی به هدف شما داره اگر میخواهید با گرفتن مدرک ارشد دکترا هم بخونید باید بگم کارتون برای دکترا کمی سخت میشه شما برای دکترا دوبرابر دانشجویانی که در دانشگاه های سطح بالاتری از شما قرار دارند باید کار کنید نیاز به میانگین نمرات بالا و داشتن پایان نامه قوی و در زمینه های نوع و جدید و... دارید تا پذیرش بشید اگر هم میخواهد از ایران برید که باز به همین موارد نیاز دارید . اما اگر میخواهید با گرفتن مدرک ارشد شرایط بهتری برای یافتن شغل در خود ایجاد کنید سخت در اشتباهید مگر در یک صورت اون هم زمانی که توی دانشگاهی که تحصیل میکنید استاد دانشگاه بتونه برای شما کاری بکنه منظورم اینه که شما برای انجام پروژه ها تحقیقاتی به سازمان های مربوطه لینک بده که اینهم فقط از اساتید معروف کشور که توی این زمینه هستند بر میاد . دوستتون میگه توی ارشد فقط روش تحقیق یاد میگیری ! در واقع توی ارشد توی هیچ دانشگاهی توی ایران روش تحقیق درست حسابی یاد نمیدن بهتره بگم اصلا یاد نمیدنند
بدون داشتن مدرک ارشد هم میشه روی مقاله و پروژه کار کرد و کار تحقیقاتی انجام داد ؟ بله میشه با :
) جای شما بودم با امورمالی دانشگاه امیرکبیر تماس میگرفتم و مطمئن میشدمحدودا یه دوره کامل چهار ترمه نزدیک چند اشلوق در میاد؟
معمولا وام های خوبی میدنشبانه خیلی هزینه اش زیاده مگه؟؟
شبانه ی ارشد دانشگاه های تهران حدودی هر ترم چقدر میشه؟
سلام دوست عزیز به نکته مهمی اشاره کردید دقیقا همینطور هست که می فرمایید امان از دست این گروه ها و کانالها
راستش منم امسال بابل مخابرات سیستم روزانه قبول شدم ولی مرددم برم ثبت نام یا نه
از لحاط خوابگاهی و سایر شرایط چجوری هست؟ چرا نرفتید؟
من میخوام به سنجش درخواست بدم محل قبولیمو عوض کنم به صنعتی قم به نظرتون اینکار خوبه؟
قم میشه رفت و اومد اما بابل دوره. میشه منو راهنمایی کنید؟
یه سوال دیگه هم دارم که شما یا هریک از دوستان میدونن خواهشمندم کمک کنن:
خیلی ها بهم میگن ارشد خوندن برای چی؟ توی شرایط الان که کلی فارغ تحصیل بیکار داریم این درس خوندن فایده ای نداره و ماحصلش 2 سال علافی هست فقط البته خودم هم اینو فک می کنم کلا نامیدی گرفتم و نمی دونم چکار کنم.خلاصه اصلا میریم ارشد چی بدست بیاریم؟ این ارشد خوندن برای من جا نیوفتاده.دوستم میگه فقط روش تحقیق یاد میگیری.
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید
به به خانوم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم بخدابچه هااااا چرا هیچ کی نیس ؟ بچه هااا کجا قبول شدین؟ آقاااااا کیوان شمااا که رتبتون دو رقمی شده بود کجااااایین؟
مرسیییییبه به خانوم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم بخدا
منم مردود شدم
بخدا همین الان فهمیدم نتیجه ها اومده مشغول بودم برا سال بعد اصلا یادم نبود کنکوریم دادم![]()

صنعتی اصفهان کلا سختگیرن ایشالا که موفق باشیدتسلیت چراااااااااااا؟بچه ها دانشگاه اصفهان خوابگاش چطوره؟
سلام
تبریک به همه دوستان
من هم قدرت دانشگاه تهران قبول شدم
سلامسلام دوستان من میدان شبانه فردوسی مشهد(شهر خودم) اوردم .کارنامه نهایی هم که اومد,دیدم روزانه سیستم و میدان صنعتی شیراز و مخابرات نوری تبریز هم میاوردم الان یجورایی دل چرکی شدم بنظرتون از نظر مالی فرقی هم میکرد اگه اونا الویت اولم میبود؟
ممنون دوست عزیزسلامشک به دلتان راه ندید دوست عزیز، انتخابتون معقول ترین انتخاب ممکن بودهشبانه با روزانه فرقی نداره از نظر ارزش مدرک ، ولی از نظر مالی شبانه رو باید شهریه بدید . این رو در نظر بگیرید هزینه خوابگاه و رفت و آمد هزینه های جانبی در یه شهر دیگه حتی اگر روزانه بخونید زیاد در میاد و به نظر من چندان فرقی نمی کنهبرای تحصیل در دوره شبانه میتونید وام شهریه هم بگیرید و بعد فارغ التحصیلی قسط بندی میکنن تا پرداخت کنید میدان هم جا برای کار و ارائه مقاله بیشتری دارهدانشگاه فردوسی هم عالیه ( از مخابرات نوری دانشگاه تبریز و صنعتی شیراز بهتره)با قدرت شروع کنید ، ان شالله موفق خواهید شد