سلام دوست عزیز به نکته مهمی اشاره کردید دقیقا همینطور هست که می فرمایید امان از دست این گروه ها و کانالها
راستش منم امسال بابل مخابرات سیستم روزانه قبول شدم ولی مرددم برم ثبت نام یا نه
از لحاط خوابگاهی و سایر شرایط چجوری هست؟ چرا نرفتید؟
من میخوام به سنجش درخواست بدم محل قبولیمو عوض کنم به صنعتی قم به نظرتون اینکار خوبه؟
قم میشه رفت و اومد اما بابل دوره. میشه منو راهنمایی کنید؟
یه سوال دیگه هم دارم که شما یا هریک از دوستان میدونن خواهشمندم کمک کنن:
خیلی ها بهم میگن ارشد خوندن برای چی؟ توی شرایط الان که کلی فارغ تحصیل بیکار داریم این درس خوندن فایده ای نداره و ماحصلش 2 سال علافی هست فقط البته خودم هم اینو فک می کنم کلا نامیدی گرفتم و نمی دونم چکار کنم.خلاصه اصلا میریم ارشد چی بدست بیاریم؟ این ارشد خوندن برای من جا نیوفتاده.دوستم میگه فقط روش تحقیق یاد میگیری.
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید
سلام دوست عزیز
من از شرایط خوابگاه دانشگاه بابل اطلاعی ندارم از دوستانی که بابل درس خوندن مثل خانوم alice7952 که ظاهرا کارشناسی بابل بودن سوال فرمایید ولی توی دانشگاهی که من ارشدم راازش انصراف دادم برای یک سال ( دو ترم ) خوابگاه دولتی میدادن ( البته برای مقطع ارشد همین سال اول ( دوترم نهایت 3ترم) اگه دروس پیش نخوری برای خوابگاه کافیه ترم (3 و ) 4 سمینار و پایان نامه است و بیشتر توی خونه روی پروژه ارشد کار میکنی ) اما بابل خوبه یا صنعتی قم ؟ اگر تویی یک سطح باشند که فکر کنم بابل کمی سطحش بالاتره ، اونی که رفت و آمدش برات راحتره بهتره اصلا توی دوران ارشد کلاس آن چنایی نداری که بخوای همش توی دانشگاه باشی (هفته ای 2 نهایت 3 روز کلاس داری شاید ترم اول یکم پیش بخوری کلاس زیاد بری به نظرم توی خوابگاه موندن به صلاح نیست اونم شمال
) مثلا من خودم بین اصفهان و مشهد که تقریبا در یک سطح هستند مشهد که بهم خیلی نزدیکتره میرم ببینید دوست عزیز حقیقتش این که کجا بریم بستگی به هدف شما داره اگر میخواهید با گرفتن مدرک ارشد دکترا هم بخونید باید بگم کارتون برای دکترا کمی سخت میشه شما برای دکترا دوبرابر دانشجویانی که در دانشگاه های سطح بالاتری از شما قرار دارند باید کار کنید نیاز به میانگین نمرات بالا و داشتن پایان نامه قوی و در زمینه های نوع و جدید و... دارید تا پذیرش بشید اگر هم میخواهد از ایران برید که باز به همین موارد نیاز دارید . اما اگر میخواهید با گرفتن مدرک ارشد شرایط بهتری برای یافتن شغل در خود ایجاد کنید سخت در اشتباهید مگر در یک صورت اون هم زمانی که توی دانشگاهی که تحصیل میکنید استاد دانشگاه بتونه برای شما کاری بکنه منظورم اینه که شما برای انجام پروژه ها تحقیقاتی به سازمان های مربوطه لینک بده که اینهم فقط از اساتید معروف کشور که توی این زمینه هستند بر میاد . دوستتون میگه توی ارشد فقط روش تحقیق یاد میگیری ! در واقع توی ارشد توی هیچ دانشگاهی توی ایران روش تحقیق درست حسابی یاد نمیدن بهتره بگم اصلا یاد نمیدنند
بلکه مجبورت میکنند خودت یاد بگیری استاد نمیاد یک درسی چند واحدی بذاره بگه چه جوری باید تحقیق کنی باید باید باید خودت کار کنی خب ما که قراره خودمون کار کنیم چه کاریه بریم ارشد بگیریم
بدون داشتن مدرک ارشد هم میشه روی مقاله و پروژه کار کرد و کار تحقیقاتی انجام داد ؟ بله میشه با :
1- کسب توانایی مطالعه مقالات و کتاب های زبان اصلی و یادگیری نرم افزار ( برای مخابرات matlab )
2- داشتن قدرت تجزیه و تحلیل و خلاقیت برای دادن ایده های نو یا حداقل کار کردن روی ایده های جدید
3- پشت کار زیاد ( پوستت کنده میشه ولی یکبار که انجام بدی دیگه راهش برات عادی و لذت بخش میشه بار اول سخته )
هیچ کدام از موارد بالا تو ارشد یادت نمیدن باید خودت زحمت بکشی یاد بگیریشون و همچنین برای یادگیریشون نیاز به مدرک ارشد نداری ( بلکه فقط مجبورت میکنند خودت یاد بگیری
)
اما چرا من روزانه بابل قبول شدم نرفتم ؟ یک علت شخصی داشتم . اما همیشه گفتم :
اگر کاری ارزش انجام دادن را داشته باشه مسلما ارزش این رو هم داره که به بهترین شکل ممکن انجام بشه
موفق و سربلند باشید