scrat_68
عضو جدید
به چشم ... اما فکر نکنم از گرایش مهندسی انرژی یا راه آهن دوباره به قدرت برگردونن یا اونم امکان داره ؟نه بابا .... .باخیال راحت انتخاب رشته کنید ....بعدم مبناتون دانشگاه خوب باشه ...پاتون رسید دانشگاه میتونید تغییر گرایش بدین ......فقط باید سیریش باشین در این امر
من خودم بهترین رتبه ام تو الکترونیک بود ....میدان قبول شدم ...تغییرگرایش دادم به مهندسی پزشکی ...یعنی میخام بگم خنگول بازی درنیارین بگین نهههه الا و بلاا فلان گرایش ...دانشگاه مهمه نه گرایش ...این یادتون باشه ..گرایش قابل تعویضه ولی دانشگاه نه ...![]()
از امتحان که در اومدیم بچه ها میگفتن سیگنال و کنترل سخت بوده و خب بچه های درس خون وقتی نتونن به سوالای کنترل و سیگنال جواب بدن فورس بیشتر رو ماشین و مغناطیس میزارن همین باعث میشه رتبه قدرتشون بهتر بشه ... تازه مدار و الک درصدتون اصلا هم خجالت آور نیستمن نفهمیدم چی شد امسال سیگنال و کنترل سخت بوده؟!!!ینی درصدای این دو درس پایینه واسه مهندسی پزشکی کنترل مهمه!!من درصدم خیلی خجالت اورررررررره نتیجه بیاد خلاص شیم سیگنالو که عملا گند زدم کنترلم که هیچی من چطوری بخ مخابرات یا مهندسی پزشکی امید داشته باشم

قومی به جد وجهد نهادند وصل دوست @@@قومی دگر حواله به تقدیر میکنند
فی جمله اعتماد مکن بر ثبات دهر @@@کاین کارخانه ایست که تغییر میکند