واااااااادوستان یکی میشه کامل توضیح بده برای اینکه انتخاب بعدیمون رو بریم چکار باید کنیم؟!
من بیوالکتریک تبریز قبول شدم.اما سهند تبریز هم قبول میشدم.۲تا از دوستانم سهند هستن و وضعیت خوابگاهشون خیلی بهتر از من بوده.منم خیلیییییی واسه خوابگاه حساس هستم.میشه بگین چطوری میتونم برم اونجا یعنی سهند؟!

تبریز خوابگاشو دیدین؟ چیش بد بوده؟
من یه چیزی میتونم بهتون بگم به عنوان راهنمایی
برین سهند استاداش و بچه هاش ضعیف در اخر مدرکم شاید به پای تبریز نرسه ولی خوابگاه اوکی اونم از نظر شما...
برین تبریز اون اولیا اوکی باشه ولی خوابگاش از نظر شما اوکی نباشه
هوم؟
منظورتون از نظر ساختمونشه؟ مثلا اون نوساخته یا واحدیه یا اتاق اتاق؟ کلا تبریز یونی بزرگیه یه ساختمون خوابگاه بعیده داشته باشه شما میتونی چنج کنی حالا بعدن... بعدم یه جا باشه آدم بخوابه و بتونه یه غذایی ام درست کنه اما این چیزا رو ول کنید ایشالا که هم اتاقیاتون درسته کارشناسی نیست و چارسال نیست و مدت به نسبت کوتاهیه ولی اون آدما مهم ترن تا مدل خوابگاه این نظر منه البته...تازه هموناشم من خودم قبل اعلام نتایج با خودم اینارو فک میکردم و میگفتم اگه اونام اوکی نبودن تا تاریکی هوا میمونم کتابخونه انقد کار و تلاش بعد دیگه رفتم خوابگاه غش کنم بخوابم چیزی متوجه نشم:دی یهو تصمیم نگیر خلاصه... هرچن که عوض کردن انتخابم به این اسونیا نیستش... ولی در کل دو دو تا چار تا کن اول بعد...